Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af RasmusGunnar
Der er i denne sæson, indtil videre, gået 27 mål ind på os. Det er præcis halvdelen af hvad der gik ind på os i hele sidste sæson. Det er i det offensive vi halter gevaldigt i år.

Vi skal 17 pladser ned ad topscorerlisten for at finde den første FCN spiller...

Nu møder vi næste gang Horsens som har lukket næst flest mål ind af alle (Sammen med FCK!) og scoret 12 (Ja, kun tolv) mål i sæsonen.

Med vores fornyede gejst må det gi 3 point. 1 point som minimum, da de sikkert pakker sig, hvilket vi har haft det lidt svært ved. Det er dog på hjemmebane så vi kan ikke brokke os over underlaget.

Dernæst møder vi Lyngby som er dem der har lukket allerflest mål ind (38) indtil videre. Dog har de scoret næsten det dobbelte af Horsens. De har tur i den nu og det er lokalderby, alt kan ske. Det er også på udebane, hvilket vi har det rigtig svært ved.

Så blir det SønderjyskE som ikke har vundet i 5 kampe. Igen på hjemmebane og har vi vundet mod Horsens samt Lyngby, vil vi komme flyvende med tro på tingene. Så tror jeg godt vi kan vinde over dem.
SønderjyskE ligger lige over os i tabellen, men har faktisk scoret et mål færre end os men har til gengæld lukket 2 færre ind.

Urealistisk er det ikke, men det er sjældent fodbold ender som forudset. Dertil skal lige bemærkes at vi endnu ikke har vundet to i streg i denne sæson, hvis jeg husker korrekt? Så tre er måske at håbe for meget :0)
Skrevet af Slettet(581021212205)
FCN i medierne

Jeg har fået min databaseadgang tilbage og vil forsøge igen at holde tråden opdatert om FCN-nyheder i andre medier end på bold.dk og fcn.dk

Tipsbladet med sin sædvanlige grundige optakt til weekendens kamp: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/optakt-fc-nordsjaelland-ac-horsens-6

Tipsbladet har desuden et kort opkog af en artikel fra Frederiksborg Amts Avis, hvor Flemming P kritiserer Kamaldeen for at ødelægge FCN´s spil: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/fcn-hev-stjernen-ud-oedelaegger-vores-spil-lidt

Tipsbladet (i den trykte version" har leget med ideen om hvordan et drømmehold ville se ud hvis man havde kunnet beholde alle sine talenter. Ud fra dette har bladet stillet en drømme start-11´er op for alle superligahold. Kriteriet er vist at man SKAL have spillet i ungdomsafdelingen i klubben. For FCN ser det lidt kuriøse bud således ud:

Jesper Hansen

Okore - Nelsson - Maxsø - Mini

Kofoed - Zinkernagel - Mathias Jensen

A/S Olsen - Ingvartsen - Damsgaard

Tipsbladet får man ved at købe EB i dag. Det ligger inde i avisen.

sn.dk kan fortælle at vores tidligere anfører Stokholm er blevet valgt som formand for HBI (Holbæk) i 2. div. Stokholm arbejder til dagligt i DGI.

bold.dk kunne i går fortælle, at FCN´s start-11´er i kampen mod AGF var den yngste nogensinde til at vinde en kamp i Superligaen. Hvad bold.dk ikke fortalte var, at i kampen nåede FCn faktisk at bruge ikke mindre en 11 tidligere akademispillere, hvilket også er rekord i Superligaen - vel og mærke såfremt man regner RTD med. I start-11´eren var Kofoed, Villadsen, J. Christensen, Tochi, Vindahl fra FCN. Sadiq, Kamaldeen, Maxwell fra RTD. Thycosen, Yttergård ikke fra nogle af akademierne. Svensson har spillet ½ år for U-19 og kan dermed teknisk set regnes med som akademispiller.

Som indskiftere kom Atanga og Abu fra RTD. På bænken sad desuden Emeka Nnamani der har spillet flere år i FCN´s ungdomsafdeling.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Slettet(131458220804)
https://fcn.dk/2021/03/birks-analyse-hvorfor-vi-ikke-lykkedes-med-overtalsspillet-mod-agf/?fbclid=IwAR39ru2xgsqZsMWcLb5GJvV8sEqWx1Bp-ByUSsgM1Z9b-HskpMa2A4MIG_o

Måske interessant læsning. Min korte opsummering er: fordi vi er pis´hamrende´elendi´ men der er nok også en grund til at jeg ikke arbejder professionelt med sport ;)

Ej, jeg synes også en stor del kan tilskrives at AGF konstant begik frispark. Spillet blev brudt i ét væk. Det skader som regel FCNs boldomgang gevaldigt.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Slettet(581021212205)
EB har offentliggjort en oversigt over de bedst lønnede i FCN.

1. Kian Hansen 200.000 kr. (månedsløn)

Han er en af de få, erfarne spillere i truppen. Da han blev hentet i FCM, var det med udsigten til signoff i aftalen. Det betyder, at klubben belønner ham, hvis han fuldfører sin kontrakt.

2. Johan Djourou 175.000 kr.

Den 34-årige schweizer med den prominente fortid i blandt andet Arsenal kom til klubben i sommer. Der er intet videresalgspotentiale i ham, men han er en vigtig rollemodel i forhold til de mange unge spillere i klubben.

3. Magnus Kofod Andersen 100.000 kr.

Med flere end 100 kampe er han en af de bærende kræfter. I 2017 forlængede han kontrakten med fem år. Det kunne godt være hans tur til at rejse til udlandet til sommer, hvor han har ét år igen.

4. Mads Døhr Thychosen 90.000 kr.

I sommeren 2019 skiftede han fra FC Midtjylland, hvor han sled med at få fast spilletid. Han er blevet en profil på Farum-mandskabet, og et salg snart virker sandsynligt.

5. Kamaldeen Sulemana 75.000 kr.

I februar sidste år lavede han en femårig aftale med klubben. Det blev han belønnet for på lønchecken. For det er ganske usædvanligt, at klubben belønner en så ung spiller med en løn af den størrelse. Det er en investering, som FCN får hjem mange gange, når han sælges.

Lønstruktur i fire kategorier
1. Her er dem, der lige er rykket op fra akademiet. De får ofte minimumslønnen for fuldtidsspillere, ifølge overenskomsten - 21.800 kr.

2. De spillere, der allerede har et vist antal førsteholdskampe. En trup-spiller, der ikke er etableret endnu - niveauet 22-40.000 kr. Det er typer som Martin Frese og Oliver Antman.

3. De etablerede Superliga-spillere - 40-70.000 kr. Det er spillere som Jacob Steen Christensen, Mohammed Diomande, Peter Vindahl Jensen og Abu Francis.

4. Lederne/profilerne - +70.000 kr. Det er her, de bærende spillere befinder sig. Kian Hansen, Johan Djourou, Mads Thychosen, Magnus Kofod og Kamaldeen Sulemana.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Jeg nægter at tro at Døhr ryger til sommer, der går mindst et år endnu.

Ryger Døhr ryger 75% af vores chanceskabelse jo, han er med i alle angreb. Villadsen er slet ikke på niveau og rammer oftest ind i nærmeste mand ved indlæg.

Vi har ganske enkelt sportsligt ikke råd til at miste Kofod, Kamaldeen og Døhr i ét og samme vindue, særligt når vi også mister bredde i forsvaret med afgangen af Kian, som jeg mener er kommet i overskud og ikke skal forlænges. Især når man ser på hvor dyr han er.

Som det ser ud nu ryger følgende spillere vel til sommer mere eller mindre garanteret:
- Kamaldeen
- Kofod
- Kian
- Victor Jensen (lejeaftale)

Boblere:
- Yttergård
- Døhr (han tiltrækker jo desværre nok interesse med det spil)
- Vindahl
- Atanga (Ved at være tid til at skyde ham afsted, han ryger dog ikke for noget nævneværdigt beløb, sikkert til en klub i midten i frankrig)


FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Berlelund
Atangha kunne jeg også se god ide i at sende videre. Dog tror jeg man skal sigte efter en midterklub af Belgien/holland.
FCK Barça
Skrevet af Nandeyanen
Vi skal 17 pladser ned ad topscorerlisten for at finde den første FCN spiller...

Jeres træner Flemming sagde i kampen mod OB at hvis I overlod spillet mere til modstanderen ville I kunne skabe flere chancer på kontra og score flere mål. Men at I ikke vil gå på kompromis med jeres spillestil.

Det var bla. de udtalelser der skabte debat her om spillestil eller resultater er vigtigst.

Jeres to seneste mål har været på hjørnespark. I har stadigt svært ved at skabe mål i åbent spil med boldbesiddelse.

Thycosen har dog været skarp på det seneste med raids og gode indlæg i feltet. Så jeg ser dog muligheder. I mangler lige koldblodigheden i jeres angribere. Atanga kommer til mange store chancer i åbent spil
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af RasmusGunnar
Ja, bare svært at se på når man de foregående år har braget mål ind. Mangler en Damsgård, skov-Olsen eller Marcondes.
Selv i de sæsoner hvor vi har haft en klar topscorer har en lille håndfuld andre også scoret flere mål end tilfældet er nu.

Men alle hold oplever tørkeperioder, vi skal nok komme stærkt tilbage. Ingen tvivl om det. Der er så meget talent at det ikke kan holdes nede længe af gangen.

Jubeloptimisten i mig ser 7-9 point i de næste tre kampe.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Vi scorer mål på hjørnespark og lange indkast. Jeg tror Flemming bare er Bo Henriksen i forklædning ;)
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JulioSalinas
U19 holdet spiller træningskamp mod AB Tårnby

Kampstart klokken 15
Livestream: https://www.youtube.com/watch?v=UkMgbpFDbtU

Jeg går ud fra der er tale om AB Tårnbys seniorhold som pt. ligger sidst i 2. division gruppe 2.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Lyngby får desværre point igen... De puster os godt nok i nakken efterhånden. Puha, vi må gerne lige vinde slutspurten om top 6.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Rambo92
Vi SKAL vinde i aften!
Hvis vi ikke kommer i top 6, så begynder det at se alvorligt ud for os med Lyngby´s form
FCN siden 2006
Skrevet af riou123
Jeg ser næsten det her resultat, som det bedste der kunne være sket. Hvis både OB og Sønderjyske sætter point til og vi slår Horsens, så vil jeg mene vi har en rimelig stor chance for 6. pladsen, og måske endda 5. pladsen. Randers, er 6 point foran med en kamp mere spillet, har nok det sværeste program til at slutte af på. Det er mere AAB, på den måde de spiller nu, der bliver presset af Lyngby.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Tjoh men vinder FCN ikke og vinder Vejle også i dag så begynder det sgu godt nok at blive lige spændene nok.

Vinder FCN så er det dog godt hvis Vejle også vinder over OB.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Rambo92
Stærk teknisk opstilling i dag mod et tungt Horsens-hold. Glæder mig til at se vores hurtige pasningsspil fungere på et godt underlag med den opstilling! Det tegner godt.

Er jeg den eneste, der tænker, det er lidt fesent at skrive vores average squad på opstillingen som er postet både på Facebook og Instagram? Jeg forstår godt, at FCN går meget op i det og er stolte af det, men synes at fokusset på det, er ved at blive for meget!
Kom så FCN!!
FCN siden 2006
Skrevet af RasmusGunnar
Synes ikke umiddelbart det er en kvalitet i sig selv med gennemsnitsalderen.

Håber på sejr, så er det ligegyldigt med Vejle. Faktisk fint at de vandt. Taber vi så ser det pludselig for spændende ud.

Men men men, lad os da håbe vi tager den og rykker frem i bussen. Både for pointenes skyld men også selvtillidens og selvforståelsens skyld.

De her drenge føler jeg kan markant meget mere og det kommer med bla en stigende selvtillid.

Forza fcn
Skrevet af Nordland1337
Bliver spændene i aften! Vi er hjemme mod det dårligste hold jeg kan erindre i SL historien. Bo Henriksen kunne få Horsens til at sænke tempoet så kampen blev en divisionskamp i SL så deres spillere kunne være med - det har Horsens ikke kunne formå at fortsætte med. Hvis vi ikke vinder og er komfortabelt overlegne i dag - så frygter jer virkelig for foråret - hvis vi derimod kører den hjem komfortabelt, viser de at vi trods alt ikke er så ringe ! Skæbnesvanger kamp IMO
Skrevet af Rambo92
Konge kamp af SADIQ!
FCN siden 2006
Skrevet af Nandeyanen
Snitter bolden ikke hovedet på FC Nordsjællands forsvarsspiller før den ryger ned på egen arm?

De har da lige stået og sagt i Brøndby-FCK kampen at der ikke kan dømme straffe hvis man sparker eller header den op på egen arm.

Kan nogle forklare mig hands reglerne?

Brøndby fik straffe da en AaB spiller sparkede den op på sin egen arm. Men vi fik ikke straffe da Slimane headede den ned på sin egen arm.

Og nu er der FC Nordsjællands situation. Jeg forstår det ikke. VAR dømmer forskelligt ved samme type situationer og det bliver ekstra forvirrende når kommentatorerne siger det er korrekt dømt. Det er umuligt for tv-seerne at finde hoved og hale i hands reglerne.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Rambo92
Alt for passive....
FCN siden 2006
annonce
0