Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Afløseren
Jeg kan ikke se, at Kaastrup skulle være en gevinst for FCN. Vi har i forvejen Kamaldeen, Sadiq, Antman, Nnmani, Villadsen, Diomande og Amon, der kan spille de samme pladser. Derudover er Victor Jensen kommet til på en lejeaftale.
Amon og Dio er selvfølgelig skadede, men Kaastrup skulle nok bruge en del tid på at vænne sig til spillestilen i FCN i modsætning til Victor Jensen. Jeg medgiver, at Kaastrup er en super spændende spiller, som kunne være sjov at have i FCN, men vi er pt. Godt besat på hans position.
FCN
Skrevet af Nordland1337
@JG enig! Men jeg ser heller ikke Kofod bedst som kreativitetsmotor men mere ham der skal holde midten - som da han spillede med Jensen. Men det kræver jo der ligger en ved siden af ham, der kan spille mere frit og kreativt Det må være svært at skulle gøre begge dele.

@afløseren hvis man lister navnene op ja, men hvor mange har reelt vist sig i den kaliber vi ønsker og med det potentiale? Reelt kun Amon, Kamaldeen og Dio (og ham ser jeg gerne lidt længere tilbage.

Skrevet af Slettet(131458220804)
Du glemmer Sadiq :)

Manden har et first touch som Ronaldinho og en springkræft som Michael Jordan (ingen direkte sammenligning i øvrigt).

Han er på højde med Messi og vinder altså flere hovedstødsdueller end vores forsvar...

Han er vores suverænt bedste højre kant.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af riou123
Jeg tror det kunne blive godt, hvis nu Victor Jensen blev rykket i en 3-mandsmidtbane, med Kofod og Jaxe. Med Jaxe som den tilbageholdende af de 3, en Kofod der kan være boks-boks, hvor han ikke behøver at være kreatør, og så Victor Jensen som den offensive kreatør på midtbanen.

Ved godt det næsten er det, der er sket med den nye 3-5-2, men jeg tror, at sådan en midtbane ville kunne gøre det godt.
Skrevet af Afløseren
Nåh. En mindre afstikker fra den igangværende diskussion:
Zidan er ifølge bold.dk på blokken i de store europæiske klubber - hvilket jo er logisk nok i sig selv. Nu har FCN fået nye ejere, økonomien er fin og klubben er derfor ikke tvunget til et salg, MEN FCN er jo også en forretning på lige fod med Hjallerup Marked, så hvis prisen bliver høj nok, så sælges han formentlig, hvilket vil ærgre mig enormt meget.

Som klub er vi dybt afhængige af at kunne holde på vores største talenter og bringe dem på førsteholdet. Hvis der bliver prikket hul på den fødekæde ender vi konstant med at få de "næstbedste" op. De kan selvfølgelig sagtens være gode og dygtige spillere, men jeg frygter da, at kvaliteten af førsteholdet i fremtiden vil være svækket hvis ikke klubben formår at holde på de bedste talenter i en tidlig alder.

Jeg er med på, at FCN ikke kan fremelske AS Olsen, Inge, Kudus, Dams mv. Hvert år, men jeg ser da lidt frygtsomt til fra sidelinjen hvis de europæiske storklubber begynder at gå på rov i vores akademi og dermed stikker en kæp i hjulet på vores egen vision og fødekæde til førsteholdet.
FCN
Skrevet af Slettet(581021212205)
^Man må ikke tegne kontrakt længere end tre år med spillere under 18. Sertdemir blev 16 i sidste måned, så hvis talenterne ikke vil er der ikke så meget at gøre.

Jeg kan ikke huske at der tidligere har været 15-årige med i superligaoptakten, så måske er der ligefrem tale om en spiller med et niveau over Kudus/Damsgaard/Kamaldeen og så er der jo nok ikke så meget at gøre.

Det er klart at der vil være et fokus på FCN´s talenter med den hastighed de bliver spyttet ud, men jeg tror nu ikke at vi skal forvente at de ligefrem bliver nappet allesammen.

Det giver dog mening, når FCN vil have Nordeuropas bedste træningsanlæg og investere endnu mere i al det der findes uden om holdet. Jeg så på et tidspunkt en udtalelse om, at man ønskede at kunne tilbyde så gode forhold så de allerbedste nordiske talenter der nu valgte Ajax i stedet valgte FCN. Der er man dog ikke endnu, men man kan se behovet.

I den forbindelse tror jeg jeg heller ikke på, at FCN er ligeglad med resultaterne og placeringen. Skal man have talenter på det niveau er det formentlig også nødvendigt at kunne friste med udsigten til europæiske kampe.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Nandeyanen
Det jeg noterer mig er:

Ifølge den tyske avis er Zidan Sertdemirs lejr imponeret af den udvikling, som Erling Haaland har gennemgået, siden han kom til tysk fodbold, og derfor skulle et skifte til en af de tyske klubber angiveligt være det foretrukne
.

Der er en kæmpe forskel på at gå direkte til et Tysk Bundesliga hold uden førsteholdserfaring og tage til et Tysk hold hvor man allerede har sat et aftryk, er en profil og har opnåede resultater.

Haaland startede jo ud med 39 kampe i den Norske Eliteserien, han scorede 12 mål i sin sidste sæson der.
Så tog han til RB Salzburg hvor han opnåede kæmpe succes og leverede store resultater ude i Europa.
Derefter tog han så til Dortmund. Blev hentet ind til start 11´eren.

Så jeg synes det er mærkeligt Zidans lejr bruger Haaland som et eksempel.

Haalands eksempel er jo at man gør det godt i den hjemlige liga først, tager springet videre til en større liga for dernæst at tage det helt store skridt.

Jeg synes personligt det er dumt at springe skridtene over.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Nandeyanen
Jeg kan ikke huske at der tidligere har været 15-årige med i superligaoptakten, så måske er der ligefrem tale om en spiller med et niveau over Kudus/Damsgaard/Kamaldeen og så er der jo nok ikke så meget at gøre.


FCKs Roony har faktisk været nævnt i en Superliga optakt :) det var kort men han blev nævnt.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af RasmusGunnar
Hvad tænker I videresalgsklausulen er på Damsgård?
Hans pris siges at være flerdoblet.

Mht Zidan hvad blir sådan et talent mon handlet til? Må våre noget under 50 mio.
Tænker at hvis man selv tror på ham så får man flere penge for ham ved at bringe ham ind som profil i superligaen i en ung alder. Hans talent er måske Damsgård størrelse? Eller mere.
Så det er gel ikke urealistisk at sælge ham for 75 mio plus en god videresalgsklausul hvis man venter.
Skrevet af Slettet(581021212205)
@RasmusGunnar

EB skriver at værdien er tredoblet - dvs. fra ca. 50 mio. til ca. 150 mio. FCN forsøger altid at få en videresalgsklausul på 20% af merværdien en spiller sælges for. Det er en høj videresalgsklausul, så måske kun 15%. Dvs. 15-20% af 100 mio.

Ang. Zidan Sertedmir så kan man jo sammenligne med Christian Rasmussen der blev solgt i 2019 for 3 mio. Euro til Ajax. Han var dengang 16½. Mon ikke prisen for Zidan Sertdemir vil være noget lign.?

Man må max. tegne kontrakter for tre år frem i tiden med spillere under 18. Normalt falder prisen med mindre en to år tilbage på kontrakten. Hvis han opnår spilletid på Superligaholdet vil prisen sikkert stige, men det skal altså senest være i næste sæson. JulioSalinas vil måske vide om han har kvaliteten til at komme på holdet.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af TommyOlsen
Jeg ser temmelig mange u kampe.
Og selvom Zidan har en lækker teknik er han altså ret langt fra at kunne spille Superliga som jeg ser det.

Så hvis han får en plads nu, så gør man det udelukkende ift. fremtidig niveau.

For følger man med er: Garly 03, Leo Walta 03, og Palm 02 et niveau over i u19 ligaen.

Hvilket er ret naturligt ift. alder.

Man skal huske hvor overlegen Tochi har været på u19 men hvor langt tid han har skulle bruge indtil videre på at falde til i Superligaen.

Og der er vel ingen af os som synes han reelt er en SL spiller endnu?
Skrevet af Slettet(131458220804)
Tjoh SL spiller er et vidt begreb, Horsens har velsagtens 0 SL spillere på deres hold men de må vel alligevel udgøre en del af det her "SL niveau".

Tochi er for mig at se en indskifter på de fleste SL hold men bestemt ikke en starter, vel knap nok på Horsens eller Vejles hold. At han skulle være et gigant talent har jeg stadig svært ved at se, og jeg har ellers været helt med på hype-bølgen.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Slettet(131458220804)
I øvrigt lidt off-topic og måske mest målrettet Nandeyanen:

https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/talenttjek-her-er-fc-koebenhavns-droemmehold?fbclid=IwAR34BbaCpNsnAz8wnP8o7NNX8izqXNXrpJqkGmUjrgx6SNe3CTYDFTgJMLk

Vi har tidligere nævnt FCNs super-egen-avls-team, men her er FCKs til sammenligning. Det ser da godt nok ikke særligt imponerende ud. Jeg troede egentligt at FCK, trods fokus på køb, ville have flere større spillere af egen avl på deres hold.

Man må da sige at vi på den parameter allerede er godt på vej til at overhale FCK.

FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Nandeyanen
@JG-FCN

Jeg synes parametrene er dårligt opstillet af tipsbladet. Mathias Zanka Jørgensen kom til FCK som 16 årig. Men han tæller ikke som FCK talent fordi han ikke har spillet i vores akademi men kom direkte på førsteholdet.

Andre Superligahold får spillere der kom til klubben som 16 årige anset som deres talenter fordi de først spillede på ungdomsholdet før de spillede på førsteholdet.

Dårligt kriterie af Tipsbladet:

En spiller SKAL have spillet ungdomsfodbold i klubben for at være i betragtning til holdet. Om det er et halvt år eller 10 år har ikke haft betydning for udvælgelsen af holdet.


Vi har ungdomsspillere der direkte kom på førsteholdet. De vil have talt som talent hvis vi havde puttet dem på ungdomsholdet før førsteholdet. Så jeg synes det er dårligt sat op.

Daniel Amartey kunne også have talt som et FCK talent hvis vi havde puttet ham på vores ungdomshold før førsteholdet.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Nandeyanen
Joachim Andersen bør desuden også være på FCKs talenthold. Han fik ikke debut på på FCKs eller FCMs førstehold.

Derfor bør han tilgå den klub han længst tid var i akademiet og han var i FCKs akademi længere tid end FC Midtjyllands akademi.

Derfor bør vi få ham frem for FC Midtjylland. Andersen var en del af det første kuld på School of Excellence.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af TommyOlsen
Det var med vilje jeg brugte et vidt begreb :)

Jeg tror det kan blive rigtig godt med Tochi men han spiller stadig som en u spiller - så det kræver mere tid.

Og med den balance vi har nu - har jeg svært ved at se endnu en helt Young gun spille en rolle på den korte bane.

Jeg synes der er en del spillere i Horsens med Superliganiveau: Bjarke, Hallur Hansson, Louka Prip, Jonas Thorsen osv. flere af dem kunne vi godt bruge lige nu.

Så hvis Zidan bliver, så er mit gæt at han ikke bliver fast mand før tidligst 23´
Skrevet af JulioSalinas
@FCN

Angående Zidan.
JulioSalinas vil måske vide om han har kvaliteten til at komme på holdet.


Jeg er kæmpe fan af Zidan allerede og det var også derfor jeg inkluderede ham i årets "power-ranking" på "Dreamin´" podcasten.
Pt vil jeg dog mene at det er for tidligt at prøve ham af i superligaen men der kan nå at ske meget på et halvt år så lad os se hvordan han klarer sig i foråret hvis de altså for lov til at spille.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Nandeyanen
Jeg har ikke hørt om Zidan, så tjekkede lidt op på ham. Han spiller i trøje nr. 10 og har selv nr. 10 i sit navn på Instagram. Der står på transfermarkt at han spiller central midfielder/attacking midfielder. Så man må gå ud fra han ser sig selv som en 10´er??

Han har spillet 11 U19 liga kampe (dog ikke fuldtid) og står noteret for 0mål og 0assists.

Så hypen undrer mig bare.

Hvis han skulle være over Kudus/Kamaldeen/Damsgaard niveau, burde han så ikke have smadret U19 ligaen??
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(131458220804)
At se skide god ud på et highlight-reel på youtube i en u-liga er noget vi alle kan. Jeg er også påpasselig med den hype, særligt når man har slået sig en del i denne sæson på spillere der "angiveligt er så og så gode" som så ikke leverer noget nævneværdigt i virkeligheden.

Måske ShevaCrespo har ret i at bold.dk og andre medier er sammensvorne om at overhype vores spillere ;)

Overraskende nok er det nok den mindst hypede af vores spillere der leverer - Schjelderup. Ham havde jeg ikke hørt en dyt om inden han fik debut.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af TommyOlsen

Jeg har ikke hørt om Zidan, så tjekkede lidt op på ham. Han spiller i trøje nr. 10 og har selv nr. 10 i sit navn på Instagram. Der står på transfermarkt at han spiller central midfielder/attacking midfielder. Så man må gå ud fra han ser sig selv som en 10´er??


Jeg så vel 75% af u19 kampene på hjemmebane sidste år.
Han spiller næsten altid 6´er eller 8´er. Han har en sprød teknik og masser af størrelse for en der stadig er u17 spiller.

Så bare lige for at få proportionerne på plads:
Han er fra 05 han spiller mod årgange der er op til 4 år ældre.
Så tror ikke han behøver smadre u 19 ligaen for at være et kæmpe talent.

Når det er sagt, så har jeg ikke fagligt belæg for at sige hvor han er ift. nogen der har været igennem FCN skolen tidligere.
annonce
0