Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af TommyOlsen
Overraskende nok er det nok den mindst hypede af vores spillere der leverer - Schjelderup. Ham havde jeg ikke hørt en dyt om inden han fik debut.


Mindst hypede :) Han kom direkte fra prøvetræning i alle topklubberne i Europa.
Han var brandvarm i medierne inden han kom.

Synes han er ret hypet :) men han har også været god.
Skrevet af Slettet(581021212205)
Tipsbladet med sin sædvanlige grundige optakt: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/optakt-lyngby-boldklub-fc-nordsjaelland

Med den indsigt som mange herinde viser i fodbold, så var det måske også en ide at søge stillingen som "HEAD OF EDUCATION AND ACADEMY, RIGHT TO DREAM EGYPT" som man kan finde på FCN´s hjemmeside. Tænkte at jeg selv var selvskreven, hvis det ikke lige var fordi man skulle kunne flydende arabisk :-)

Så har FCN fået en ny angriber - MAKSIM STJOPIN. Det er ganske vist ikke imponerende stats. 18 år, en del kampe i Finlands 2. div. og 13 kampe på U-17 landsholdet uden at score. Dog også tre indskiftninger i den finske Superliga med 2 mål til følge. Han er formentlig tiltænkt at spille denne og næste sæson på U-19.Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af RasmusGunnar
Endnu en finne. Dem samler vi vist på efterhånden. Også et interessant marked.
Vi havde en snak herinde for ikke så længe siden, mener jeg, hvor vi diskuterede Norges mange store talenter i disse år, hvor en af årsagerne kunne være de fornuftige kunstgræsbaner som var blevet bredt ud over det meste af landet og dermed skabte bedre grobund for talenterne. Måske det samme kunne løfte Finlands talentudvikling, uden jeg dog har nogen som helst ide om hvordan situationen er lige nu.
Men spændende hvis vi kan høste nogle af de store talenter i en tidlig alder.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Muligvis jeg bare har overset det, havde intet hørt om ham før han startede for os haha.

Jeg tænker også man skal have en eller anden uddannelse for at kunne varetage den stilling ;)

Men ellers siger man vel bare som i FM "Det er et relativt let sprog at lære..."
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Nandeyanen
Måske sgu I faktisk overveje nyt stadion hahahaha.

Ser B93 og AGF og det blæser absurd meget. Svært at spille fodbold i de omstændigheder :)

Man designer jo nye stadions så der ikke bliver skabt de der vind tunneller på banen.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(131458220804)
Adamo Nagalo måske med debut? Nogen der kan sætte et par ord på ham?
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JulioSalinas
Nagalo kom til os i sommers fra RTD men pga. corona-restriktioner missede han stort set hele efteråret på U19 og har endnu kun spillet få kampe.
Han ser dog fornuftig ud. En defensivt orienteret spiller som jeg har set spille center back, venstre/højre back og defensiv midt.
Fysisk er han pænt høj men kunne godt bruge lidt mere muskelmasse. Defensivt er han rimeligt solid og ganske god på bolden. Som sagt så har jeg kun set ham 3-4 kampe hvor han kommer ind på et nyt hold osv. så der skal naturligvis tages nogle forbehold.

Jeg tænker at hans inklusion i superligatruppen mere er et udtryk for desperation i forhold til vores skadessituation på nuværende tidspunkt.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af TommyOlsen
Nogen der kan sætte et par ord på ham?


Han er single, han bor på hotellet og han elsker lange gåture ved stranden eller og det pulserende byliv i Accra.

Når han ikke spiller fodbold er han tosset med at flette og tegne portrætter.

Skulle eftersigende have lavet det bedste portrætmaleri af Flemming Pedersen.

Hans reelle egenskaber på banen kender jeg dog ikke.
Skrevet af Slettet(131458220804)
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af RasmusGunnar
Vi har slet ikke snakket så meget om aftenens kamp herinde.

Hvad er forventningerne? Selv har jeg meget svært ved at se os vinde. Omvendt må det jo komme på et tidspunkt.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Vi spiller sikkert uafgjort 1-1. Det afhænger lidt af hvor meget vores forsvar er i gavehumør. Minimum 1 gave bliver givet til Lyngby, det er en del af gameplanen jo :)
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af RasmusGunnar
Vi kan grine af forsvaret men faktum er, at i en sæson hvor det går skidt, så er det kun AAB der har lukket færre ind end os af de der ligger i nederste halvdel.

Det er angrebet der i år har haft udfald.
Skrevet af esha9751
Det er da virkeligt en sekspointskamp I kan bide negle til i dag. Stregen kan rykke rigtigt tæt på - eller komme rigtigt meget på afstand!
Mere fodboldnørd end fan...
Skrevet af Nordland1337
Det er kampen der afgør om vi skal bide vores negle ned til grunden i frygt for nedrykning eller om vi blot har en "mellemsæson". Det er ganske enkelt sæsonens vigtigste kamp
Skrevet af Slettet(581021212205)
Ang. aftenens kamp, så fortæller Hjortebjerg her hvordan man vil gribe kampen an: https://fcn.dk/2021/03/podcast-hjortebjergs-optakt-vs-lbk-maaske-superligaens-bedste-hold-i-opbygningsspillet/

Betxpert har desuden en grundig analyse op til kampen: https://www.betxpert.com/tips/lyngby-fc-nordsjaelland-over-2-5-maal

Lyngby har i øvrigt udtaget den kun 16-årige Lauge Sandgrav til kampen. Han er en 10´er type el. offensiv midt. Der er dem der påstår, at han er den bedste 04´er i DK. Til gengæld er Frederik Winther heldigvis ikke med.

FCN burde jo være et bedre hold, men Smølferne har virkelig fået gang i en stime og spiller rigtig godt for tiden, så det er svært at sige. Derudover er det en af de dårligste baner i DK lige for tiden, hvilket også kan påvirke udfaldet. Odds hedder 2,45 - 3,50 - 2,80. Det er faldet lidt fra i går hvor FCN lå til odds 3,00 og jeg smed en plovmand på en FCN-sejr.

FCN har på den anden side spillet bedre og bedre og formåede sidste gang at spille en rigtig god kamp i 60 min. Forhåbentlig kan det blive til 90 min. denne gang.

Jeg tror desværre at der vil være en del blandt fans der vil gå amok på klub og Flemming P, hvis det ikke bliver en sejr. Så for klub og spillere håber jeg virkelig på en sejr - den er tiltrængt, særligt over Lyngby.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af riou123
Vi SKAL vinde. Både fordi det er smølferne, men også den nuværende situation. Med en sejr er vi 9 point foran og med i top 6 ræset igen.

Det er godt nok noget af en rutschebanetur i øjeblikket. For 4 runder siden var top 6 slet ikke et tema, i sidste runde så jeg os som favorit til 6. pladsen og nu står vi en vigtig kamp om overlevelse. Det er dejligt med spænding, i forhold til de andre år, men det her er måske lige lovlig meget:)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Selvfølgelig er der en del fans der går amok på klub og træner hvis vi taber. Det gør os jo decideret til nedrykningsfavorit. En titel jeg gerne ser os foruden. Min selvforståelse går i hvert fald ikke i spænd med den titel.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Rambo92
Enig med JG-FCN. Alt andet ville også være underligt. Selvfølgelig brokker fans sig, hvis man kommer i nedrykningsfare.
FCN siden 2006
Skrevet af Nandeyanen
Damn det er lidt frustrerende for mig at jeres Twitter account skifter mellem fornavn, mellemnavn og efternavn på den udtagne trup og start 11´eren.

På den ene så er det Ibrahim, på den anden er det Sadiq.

Så er der også Jenssen som altid bliver kaldt Yttergård, men der står ikke Yttergård

På jeres twitter´s udtagne trup står der også Woledzi.
Men på jeres start 11´er står der Maxwell.

Det er forvirrende synes jeg. Hvis man ikke helt har kendskab til jeres spillere vil man tro at der er tale om to forskellige spillere
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(581021212205)
Nogle fans har sat et banner op ud for RTD Park med teksten:

Udvikling er godt, men i dag spiller I for stolthed og ære

https://twitter.com/BoldMongolen/status/1370266960584437760/photo/1
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
annonce
0