Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rambo92
@FC Nordsjælland Flemming Raus!

Ubesejret 6 kampe i træk. Lige nu ligger FCN i top-6.

Bare stop...
Det kan godt være vi vinder, men vores spil har ikke fungeret i lang tid! Jeg mener ikke der er tegninger til vores spil som har kendetegnet os i rigtig mange år. Indtil da (hvis det sker under Flemming) så er det naturligt at tænke på fremtiden og hvordan vi kan udvikle os spillemæssigt, som jeg ikke tror bliver med Flemming som cheftræner (men stadig i klubben)

Men:
LÆKKERT at slå lyngby 3-0 på endnu en dårlig dag
FCN siden 2006
Skrevet af Womble
Tillykke med sejren.

Er Kian Hansen skadet?
Skrevet af Nandeyanen
Flemming Raus!

Ubesejret 6 kampe i træk. Lige nu ligger FCN i top-6.


Folk har da lov til at være kritiske over for træneren også selv om resultaterne siger det modsatte.

Både Flemming og spillerne lige nu i postmatch siger jo at de ikke er tilfredse med spillet.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(581021212205)
Selvfølgelig skal man være kritisk.

Som Flemming P siger i nedtakten, så manger der noget kvalitet lige nu - han mener dog talentet er der, hvilket så er svært at bedømme som alm. fan.

Personligt er jeg lige som alle andre skuffet over denne sæson. Spillet har ikke været godt. Måske ville det være bedst for FCN at komme i nedrykningsspil, hvor man i højere grad kan udvikle spillet da man formentlig vil have mulighed for mere boldbesiddelse end i mesterskabsspillet. Med en allerhelvedes masse held kan man måske oven i købet få en europæisk plads ved at vinde nedrykningsspillet.

Som jeg ser det, er dette en ikke-godkendt sæson pga. manglende kvalitet - særligt i offensiven. Victor Jensen som jeg havde store forhåbninger til har så ikke indtil nu bragt den kvalitet ind der manglede. Den manglende kvalitet - tror jeg - i højere grad skyldes at man har vurderet forkert i spillernes niveau frem til denne sæson, end det er trænerens skyld (hvilket træneren nu nok også bør bebrejdes for).

Personligt kigger jeg derfor frem mod næste sæson og dermed efter ting der kan forbedre FCN til næste år.

Her ser jeg Vindahl. Maxwell har gjort det godt, og bliver Yttergård ser det ud til at han efterhånden har opnået et godt stabilt niveau. Thycosen er god. Jaxe ser ud til at bidrage stabilt og har særligt forbedret sine vendinger. Kofoed er ved at finde niveauet offensivt. Tochi så jeg i dag i glimt levere lidt af det pasningsspil som jeg forventer bliver bedre end Adu. Schelderup kan også blive god. Diomande kommer tilbage lige som Djourou og Kian H.

Personligt ser jeg altså resten af sæsonen som en mellemsæson hvor man skal hæve kvaliteten frem til næste sæson. Kommer der nogle resultater er det blot en bonus. Men seks kampe uden nederlag, heraf 2 vundne er nu heller ikke helt ringe, selvom jeg havde forventet mere.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Rambo92
- Den største glæde er jo at glæde andre. Så det er så vigtigt for os. Det kan godt være, at jeg virker objektiv eller kedelig, men der må ikke være nogen tvivl om de følelser, jeg har i kroppen. Jeg viser dem ikke så tit, men det betyder rigtig meget for mig at glæde fansene, afslutter Flemming Pedersen.

Dejlig læsning! Jeg har savnet udtalelser som disse! Tak Flemming!

Og til overnævnte fra FC Nordsjælland:
Du har helt ret i den beretninger om vores trup og at denne sæson, er en mellemsæson. Jeg tror på og forventer, at næste sæson bliver langt langt bedre. Men det må vi se til den tid :-)
FCN siden 2006
Skrevet af ligepå
Jeg synes at det er naivt at tro at vi ville kunne vinde en eventuelt nedrykningspulje. Det er jo ikke fordi at vi er skøjtet sejrrigt forbi alle holdene i den nederste halvdel.

Men dejligt med en sejr i dag! Og vi holder clean sheet.

I de sidste 20 min. Så jeg en Tochi jeg aldrig har set før - meget mere af det! Meget lovende synes jeg.
FC Nordsjælland siden 2007 Sympatiserer med Vejle Boldklub.
Skrevet af ligepå
Flemming raus!

Ja det synes jeg nu stadigvæk - han har rykket sig, i sin udvikling som cheftræner, cirka lige så meget som Rothmann har som spiller.

Jeg ser gerne en omrokering til sommer med FP i en ny rolle og så en ny cheftræner.
FC Nordsjælland siden 2007 Sympatiserer med Vejle Boldklub.
Skrevet af gamsta27
Jeg er enig i at Flemming P må erstattes. Spillet er jo mild sagt ringe, og totalt uinspirerende. Og at vi vandt i går, er mere held end forstand. Han er ikke manden der kan få det maksimale ud af spillerne, og jeg synes han minder mere mere om en pædagog, end en Superligatræner.... Er der i øvrigt nogen der ved hvor lang tid Amon er ude?
Skrevet af Afløseren
Ikke at jeg ved det, men jeg regner ikke med at se Amon før næste sæson eller engang i 2022 - hvis han da ikke har stoppet karrieren inden.
FCN
Skrevet af Slettet(581021212205)
Dagen derpå:

Lyngbys lokalavis "Det Grønne Område" mener, at det var uheld, tilfældigheder og Vindahls skyld at FCN vandt.

EB uddeler karakterer hvor 6 er verdenstopklasse og 1 er skift sport. Vindahl får 5. Sadiq 4, Thycosen, Jaxe, Kamaldeen, Tochi, Atanga 3. Woledzi, Yttergård, Kofoed, Villadsen 2. Victor Jensen, Svensson får 1.

Jeg synes det er lidt hårde karakterer. Woledzi, Yttergård kunne - Meiner Meinung nach - i hvert fald godt hives en karakter op.

EB skriver desuden at:
Man skal kende sin besøgelsestid i fodbold, ellers bliver man straffet hårdt og uden tøven. Lyngby kunne have sparket døren ind til overlevelse, men forspildte et væld af muligheder mod et kynisk FC Nordsjælland-hold

En mangeårig FCN-fan her på bold.dk - DocMartensen - synes jeg rammer den meget fint i en kommentar til kampen:

Og så må jeg altså sige at det forekommer mig lidt pudsigt, at FCN har spillet mange kampe som LBK gjorde det i dag og med lignende udfald, hvorefter de er blevet skudt i skoene at de er for unge og naive og skal lære at lukke en kamp.

Men når de så lukker en kamp ved at forsvare målet, fighte og score på de forventede omstillinger, så skal de høre for at spillet ikke er kønt nok...
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Afløseren
Vi var heldige og skarpe i går. Hånden på hjertet havde Lyngby fortjent en bedre skæbne, og vi skal prise os lykkelige for at få 3 point med hjem. Når det så er sagt, så synes jeg at det var skønt at se FCN være så kyniske. Den kynisme har været savnet i mange af de tidligere kampe. Dertil giver det uden tvivl drengene noget mere sult og gejst når nu top 6 er inden for rækkevidde + FCN slog en direkte rival i nedrykningsspillet (og en lokalrival).
FCN
Skrevet af Slettet(131458220804)
Amon blev erklæret ude i 13 måneder fra sin skade. Så han er formentlig tidligst tilbage efter en 7-10 kampe i næste sæson. Han bliver så nok også skadet efter 2 kampe igen og stopper så karrieren, desværre.

I øvrigt glad for at jeg ikke kunne se kampen i går som det lyder. Ikke særligt kønt spil og en ren neglebidder hele vejen igennem. Glad for at vi vandt dog, pyh.

Sadiq imponerer igen. Jeg burde simpelthen være fodboldtræner - Har været fortaler for mere af ham i efterhånden 2 sæsoner.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Afløseren
Hold du dig til Manager, JG ;-)

OT så er det dejligt at se Sadiq have tur i den. Han er en vidunderlig spiller!
FCN
Skrevet af JulioSalinas
Dagens FCN-program:

kl 13: U19 "top" træningskamp, FCM - FCN
livestream: https://www.facebook.com/events/3913936245312071/

kl 14: Kvindeligaen: FCN - FC Thy-Thisted
https://mycujoo.tv/en/view/event/cklnw5xcb9xwx0gcj4sam9j85
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af RasmusGunnar
Hvad er argumentet for at reserveholdsturnering etc. stadig ligger stille? Selv alm. mennesker må jo igen spille fodbold.
Skrevet af JulioSalinas
U19-træningskamp: FCM - FCN 3-4

Flot sejr af gutterne mod U19-rækkens nr. 1.
En sejr hvor Bredahl endnu engang demonstrerede sine evner som iskold afslutter. Han fik således scoret et hattrick. Jeg havde lidt svært ved at se hvem der scorede det sidste mål.

Iøvrigt også værd at bemærke at Mesik spillede venstre back og at Nagalo, som fik debut-indhop i fredagens superligakamp mod Lyngby, udgjorde centerforsvaret sammen med "AJ".
"AJ" måtte dog gå ud i første halvleg så noget kunne tyde på at han stadigvæk døjer med en skade.

På lørdag genåbner U19-ligaen hvor vi ude møder FCK som pt. ligger nr. 3.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Nandeyanen
Jeg vil mene I har en god chance for top 6 hvis i vinder over SønderjyskE

Kun AaB, OB og Vejle kan indhente jer. SønderjyskE er automatisk ude hvis i vinder over dem.

OB har en kamp mod Brøndby og Vejle har en kamp mod FC Midtjylland. Det er kampe jeg tror de taber.

AaB har den letteste rute mod Vejle og mod OB. Men jeg tror ikke de kan vinde begge kampe, de har haft et skidt forår.

Spørgsmålet er så om FC Nordsjælland spillerne kan håndtere en alt eller intet kamp mod SønderjyskE. Det er ikke ofte man spiller de slags kampe og det kræver en anden mentalitet.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af riou123
Vi har i hvert fald gode minder med afgørende spillerunder om top 6. Jeg husker en sejr i Herning og Skov Olsens frispark mod Vendsyssel. Sidste år kom vi vidst også med på et enkelt mål.
Skrevet af Kampånden
Ønskeliste til i dag/mandag.
SønderjyskE sætter point til mod Horsens -> De skal vinde på RtD stadion og bliver nødt til at spille offensivt

AaB-vinder ikke i Vejle allerhelst uafgjort.

OB taber til Brøndby

Randers taber til AGF mandag

Med form etc taget i betragtning lyder det ikke usandsynligt.

Det skulle da lige være at Randers bare altid kan hive en sejr hjem mod AGF uanset indbyrdes skyrkeforhold, form etc.
Skrevet af Slettet(131458220804)
https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/skov-olsen-og-damsgaard-starter-begge/

Sådan en nyhed varmer på en anspændt søndag :)
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
annonce
0