Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nandeyanen
Jeg synes faktisk at det klædte holdet at Kamaldeen ikke var med i dag.


Kamaldeen er den FCN spiller med flest skud, flest dribblinger, flest boldtab, flest boldberøringer.

Man har overladt alt for meget ansvar på Kamaldeen og spillerne søger ham alt for meget.
Han strålede langt mere i sidste sæson hvor han ikke var profilen.

I denne her sæson har man spillet bolden op på Kamaldeen selvom der er to mand på ham.

Det er lidt syndt for ham
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af RasmusGunnar
Flot flot første halvleg. Anden halvleg forgik på omstændighedernes præmisser og den vil jeg ikke lægge så meget i, andet end flot fight.

Imponerende at vi kan være i top 6 når vi alle herinde er enige om at vi ikke har set fcn spille særlig godt i et års tid. Det siger noget om klubben, holdet og vores forventninger.

Enig i at Schelderup er vild. Jeg var en af de få der pegede ham ud her i vinterpausen, men han har i den grad oversteget forventningerne. En ting er hans mål, men overblikket og pasningsspillet er klasse for én der kunnet 16 år.

Kan man sætte ham og Kamaldeen ordentligt op, så ser det lovende ud.

Jeg tror dog vi får det svært i mesterskabspillet.
Skrevet af Mester-Jones
Forhåbentlig kan kampe mod de store hold udvikle de unge spillere enormt, så vi står skarpere til næste sæson. Jeg ser dog ikke de store salgsemner udover Kamaldeen - men har han overhovedet præsteret på et niveau der berettiger til et salg (og kan vi få det vi forventer for ham allerede til sommer?).

Rart ikke at tænke nedrykning nu.

Kan vi gå igennem sommeren uden de store salg (der er vel penge fra de sidste par sæsoner til at dette kan lade sig gøre), har vi et godt fundament af spillere til den næste sæson.

De næste 10 kampe må blive med målet om 5. pladsen.. kan det passe at 5. pladsen får en kamp om EL, hvis en top 4 klub vinder pokalturneringen?
The Hammers og Wild Tigers COYI
Skrevet af Nordland1337
Så er pulsen kommet ned igen!

Jeg æder mine ord i mig igen. Jeg var en af dem der mente vi skulle snakke nedrykningspotentiale i stedet for top 6 - vi tager alle fejl en gang imellem :).

De 3 der har været afsindigt vigtige i foråret - var ikke just dem der var ventet, Maxwell, Schelderup og Tychosen. Håber vi kan holde på dem i et stykke tid!

Nok både Maxwell og Schelderup vil nok være "tvunget" til at forlænge kontrakt for at få højere løn, håber det kommer til vores fordel!

Fedt med top 6! Jeg håber vi kan vise lidt mere bid end tidligere - så er jeg 100% tilfreds
Skrevet af Nandeyanen
Han hedder altså Schjelderup. I mangler j for tidlig jul.

@Nordland1337
@RasmusGunnar
@JG-FCN
@JMM

FC Nordsjællands officielle Twitter laver også fejl med navnene nogle gange. God damn it OCD....
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af JMM
Skønt at være i det gode selskab og måle sig mod de bedste. Vi har i sandhed sneget den ind ad bagdøren. Om det er top berettiget set over hele sæsonen ? Tja. Men vi har ikke tabt i syv, og med SJE´s og AAB´s formnedgang peakede vi på det rigtige tidspunkt.

Umiddelbart er vi det svageste hold i Top-6, og ingen forventer reelt noget af os. Medaljerne er næppe indenfor rækkevidde, så det bliver nok et udviklingsforår.
Skrevet af Slettet(581021212205)
Den optimale situation vil vel være, at FCN opnår en 4. plads der KAN give europæisk deltagelse såfremt FCM el. AGF ender nr. 1-3 og vinder pokalen.

Der er en del positive tendenser. Jeg hæfter mig personligt ved, at Schjelderup er ved at blive en offensiv trussel. At Sadiq ser ud til at være i topform. At Tochi er ved at få gang i det pasningsspil han kan. At Jaxe ligger nr. 3 på toplisten over chancer skabt og hans vendinger er blevet stærkt forbedret. At forsvaret står godt. At Vindahl ser fantastisk ud.

Ser man længere frem er der dog lidt problemer med kontraktsituationen. Vindahl har kun et år tilbage, så medmindre han får forlænget skal han videre til sommer. Yttergård har kontraktudløb. På midten har Kofoed kun et år tilbage. Offensivt ryger Kamaldeen formentlig til sommer. Victor Jensen forsvinder til sommer. Det er fem store afgange.

Vindahl får formentlig ikke en startplads i en ny større kub på baggrund af en enkelt brandsæson - medmindre han også erobrer pladsen på U-21 landsholdet - så man kan håbe han forlænger. Yttergård formoder jeg går til 75.000 om måneden og han kan velsagtens tjene det dobbelte i en anden superligaklub og det 6-dobbelte i udlandet. Har han læst med herinde, er vi sikre på at han ikke forlænger sådan som han er blevet svinet til (det gælder også på Twitter). Kofoed var det planen skulle af sted sidste sommer, så det er formentlig sikkert at han smutter. Kamaldeen er helt sikert væk.

Målmandssituationen ser noget usikker ud, hvis Vindahl forsvinder. Vantruba er kun på ½ års leje og Gülstorf er kun 18. Forsvaret ser dog godt ud med Kian H, Djourou, Maxwell, Mesik. På midtbanen søges stadig efter kreatøren når Victor Jensen forsvinder, men måske Diomande kan tage den. Tochi kan formentlig tage over efter Kofoed. I angrebet kan Schjelderup tage over for Kamaldeen.

Positive tendenser i foråret. Holdet udvikler sig. Såfremt det kun er Kamaldeen, Kofoed, Yttergård der ryger bør det være et bedre hold til næste sæson.

Desværre kunne Vindahl, Thycosen, Schjelderup også være spillere der kunne forsvinde. Tochi har kun et år tilbage på sin kontrakt. Jeg håber som sædvanligt, at de lige bliver ½ år længere.

Edit:
OG at Juan Mata dukker transferfrit op til sommer.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Nordens10er
Den optimale situation vil vel være, at FCN opnår en 4. plads der KAN give europæisk deltagelse såfremt FCM el. AGF ender nr. 1-3 og vinder pokalen.


Med indførelsen af den nye UEFA Conference League har Danmark fået en ekstra plads i Europa. Det betyder, at hvis AGF eller FCM (eller Randers) vinder pokalen og samtidig ender i top 4, så får nr. 5 en kamp mod vinderen af nedrykningsspillet om en plads i Conference League. Så der er masser at spille om i foråret!
FCN siden 2005
Skrevet af Slettet(581021212205)
Med indførelsen af den nye UEFA Conference League har Danmark fået en ekstra plads i Europa. Det betyder, at hvis AGF eller FCM (eller Randers) vinder pokalen og samtidig ender i top 4, så får nr. 5 en kamp mod vinderen af nedrykningsspillet om en plads i Conference League. Så der er masser at spille om i foråret


Yihaa! Den havde jeg lige glemt - fede muligheder!
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Mester-Jones
Så er der jo stadig masser af spille for!
The Hammers og Wild Tigers COYI
Skrevet af JulioSalinas
@FCN

Det er ikke kun Yttergård der har kontraktudløb til sommer men også Kian. Derfor synes jeg ikke vi kan vi sige at vi er helt hjemme der.

Djourou og Maxwell virker som de sikreste kort til at tage over. Mesik har virkeligt været svingende og har vel endnu ikke spillet sig afgørende på holdet men hvis vi skal se lidt positivt på det så synes jeg egentlig at Døhr hurtigt er faldet ind i sin nye rolle som den højre "falske" center back og det giver os en ekstra mulighed hvis skader og karantæner rammer os.

Iøvrigt ser det også rigtigt fornuftigt ud på U19 med Nagalo og "AJ" som virker til at have et godt potentiale men der må vi nok forvente en transitionsperiode i forhold til superligaen.

Hvis det ender med at vi hverken forlænger med Yttergård eller Kian kunne man godt argumentere for at vi skulle på markedspladsen for at finde en ekstra center back.

I forhold til vigtige forlængelser så bliver Tochi 18 år på onsdag og så kan vi skrive en 5 årig kontrakt med ham hvis man ellers kan blive enige om en aftale. Det samme gælder også for Bredahl som lige er fyldt 18.

Kofod forsvinder givetvis til sommer men til den til den tid er Diomande vel klar igen og derfor ser vi ok ud der. Tochi presser sig jo også på og nedefra U19 har vi også tre fine kandidater i Zidan, Garly og Walta. Især Zidan er værd at holde øje med.

Jeg er ikke så sikker på at Kamaldeen forsvinder til sommer hvor han stadigvæk har 3½ år tilbage af sin kontrakt. Vi har hørt udmeldinger omkring at han gerne vil blive i FCN og jeg synes også det ville være fornuftigt i forhold til hans udvikling da han øjensynligt har nogle ting i sit spil som skal justeres.
Skulle det alligevel ske så har vi dog alligevel en del alternativer. Schjelderup er den mest oplagte men også Bredahl, Antman, Francis og Adingra har et godt potentiale. Vi slås dog stadigvæk med af finde en 9er eller en "falsk" 9er.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Afløseren
Udløber Kian ikke først ved årsskiftet?
Måske afventer man resultatet af sæsonen. Hvis den står på europæisk fodbold næste år, så håber jeg at Yttergaard vil underskrive en ny kontrakt. Det håber jeg i det hele taget uanset hvad.
FCN
Skrevet af Nandeyanen
Angående Schjelderup, så sagde han bla. til de Norske nyheder:

Henter inspirasjon fra Ødegaard og Haaland
Schjelderup legger ikke skjul på at han har drømmer. Aller helst frister det å ende opp i La Liga.


Hvordan skal du klare å ta steget til La Liga?

- Jeg må jobbe hardt og utvikle meg her. Jeg ønsker å prege Superligaen. Det kommer til å bli muligheter om jeg gjør det bra.


- Har trykket fra de andre klubbene som ville ha deg roet seg?

- Jeg føler det har roet seg litt, men jeg vet jo at de har meg på blokken


Han er virkelig fristet til at tage til La Liga, så hvis der kommer en god mulighed der, så tror jeg at han er væk.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af JMM
Transfermarkt melder udløb 30.06.21 for Kian.
Skrevet af Nordens10er
Generelt betyder den nye struktur i UEFA og Danmarks gode placeringer på UEFA’s rangliste, at vi er sikret to hold i europæisk gruppe spil næste år og gode chancer for tre.

Vinder SL træder ind i 3. kval. rd. til CL og er sikret mindst gruppespil i Conf. League. Og hvis CL-vinderen i år også kvalificerer sig til CL næste år (hvilket er meget sandsynligt), bliver det vekslet til play-off runden og minimum EL-gruppespil sikret.

Pokalvinder træder ind i play-off til EL og er dermed sikret minimum Conf. League-gruppespil.

Nr. 2 i SL træder ind i 2. kval. rd. til CL og er dermed sikret play-off til Conf. League (hvis de både taber i CL- og EL-kval).

Nr. 3 i SL træder ind i 3. kval. rd. til Conf. League.

Nr. 4 i SL (play-off vinder) træder ind i 2. kval. rd. til Conf. League.

Det giver spændende muligheder for dansk fodbold i næste sæson. Vi skal selvfølgelig håbe på, at pokalvinderen allerede kvalificerer sig i ligaen, så pladserne rykker engang ned.
FCN siden 2005
Skrevet af RasmusGunnar
Vi taler meget om forsvaret. Der står nogle af vores spillere til udløb.
Det pudsige er at vi har spillet med mange forskellige forsvar i denne sæson og faktisk haft en ok soliditet, uanset hvem vi spiller med. Fra et meget rutineret forsvar i Djourou og Kian til et forsvar hvor den mest rutinerede i forsvaret (Og på holdet) er 24 år.

Der skal ikke meget til at gå fra total mangel på tro til at se et hold, der, hvis det finder melodien, virkelig kan gå langt næste år.

Men ja, endnu et tårn står til at falde med Kofod. Han har også aftjent hans værnepligt, men det kan blive et hold der får svært ved at finde en akse op igennem midten, spår jeg.

Kan vi holde på Kamaldeen og Schjelderup. Rykker de øvrige sig i forhold til deres talent (Tochi og Jaxe måtte godt tage nogle store skridt) og kan vi holde et stabilt forsvar, så tror jeg vi blir gode. Kan vi så få Diomande, Amon tilbage og en Atanga, der med lidt rutine blir en goalgetter, så glæder jeg mig meget.
Skrevet af Afløseren
@JMM
Tak for orienteringen om Kian. Jeg var stensikker på at det var ved årsskiftet. Det gør jo vores forsvarssituation endnu mere presserende.
FCN
Skrevet af Slettet(581021212205)
Transfermarkt melder udløb 30.06.21 for Kian.


Det er en fejl - den løber til årsskiftet.

Han er virkelig fristet til at tage til La Liga, så hvis der kommer en god mulighed der, så tror jeg at han er væk.


Der har jo været mange andre muligheder og mange storklubber. Under kampen i går fortalte en af kommentatorerne også at han havde SMS´et med Ståle der fortalte at FCK var på banen, men spilletiden i FCN talte mest.

Skifter han til La Liga efter denne sæson, er spilletiden jo lige så langt væk. Jeg kan ikke se ham skifte allerede nu. Man kommer ikke på holdet i La Liga som 16-årig, selvom det skulle blive til en brandsæson 12 kampe i Mesterskabsspillet.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JulioSalinas
@FCN
Yihaa! Den havde jeg lige glemt - fede muligheder!

Den turnering er skabt til os. Den giver lige det ekstra trin i stigen som gør at vi formentlig realistisk set kan nå Europa uden at skulle sælge skindet før bjørnen er skudt. Det er dog en mindre turnering end CL og Europa League men jeg synes den passer fint til os pt. :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Nordens10er
@Julio

Meget enig! Det kunne være virkelig godt at få en masse europæiske kampe, og den nye struktur giver gode muligheder for det. Dog skal man igennem tre svære kval runder for at nå et gruppespil, der kunne være det ultimative. Men spændende er det i hvert fald, og mulighederne er der. Nu skal vi dog lige ende over Randers først og fremmest ;)
FCN siden 2005
annonce
0