Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(581021212205)
FCN i medierne

EB er ude med karakterer på spillerne. FCN får et snit på 3,5 mod 3,2 til SJE. 6 er verdensklasse og 1 er skift sport.

Schjelderup får 5 stjerner. Vindahl, Maxwell, Kofoed, Jaxe, Victor Jensen får 4. Thycosen, Yttergård, Villadsen, Sadiq, Svensson får 3. Mesik får 2.

Frederiksborg Amts Avis skriver, at Schjelderup sætter rekord som den første 16-årige til at score to gange i Sperligaen i samme kamp. Af de 7 mål der er scoret af 16-årige har han scoret de tre - hvilket også er rekord.

Tipsbladet skriver, at FCN snød FCK for Schjelderup: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/ekspert-afsloerer-fcn-snoed-fck-kaempe-talent

DR skriver i en stor artikel at Schjelderup var på besøg i Liverpool, Tottenham, Juventus, Bayern München samt Ajax og PSV inden han valgte FCN og der var spilletiden der gjorde at han foretrak FCN: https://www.dr.dk/sporten/fodbold/superliga/det-er-en-16-aarig-knaegt-der-smadrer-vores-droemme-superligaens-norske

SN.dk afslører at Schjelderup blandt holdkammerater kaldes Schjelle. Yttergård fortæller, at han faktisk ikke var så imponeret af ham i starten men, at det har ændret sig ikke så lidt. Kofoed siger om ham:

Han var helt fantastisk. Helt fantastisk. Og vi ser det til træning næsten hver dag. Han har en sublim teknik, og han kan godt minde om Mikkel Damsgaard med de træk, han laver. Jeg er sikker på, det kun er starten for ham, siger Kofod og fortsætter: -Han er en stille fyr, som man lige skal ind på. Det er hans teknik og spilforståelse, der er ud over de 16 år. Han er hurtig på fødderne, og han har blik for både assist og målscoring, som vi ser i dag. Det er et flot teknisk niveau, han leverer.


Flemming P er som sædvanlig ude med enorm ros af nye spillere: https://sn.dk/Sport/FCN-chef-om-16-aarig-nordmand-Ender-i-europaeisk-topklub/artikel/1421446

sn.dk har en billedserie på 40-50 billeder fra kampen: https://sn.dk/galleri/1421448

Dal Hende fortæller at FCN´s unge drenge kørte rundt med SJE i 1. halvleg: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/skuffet-dal-hende-de-unge-drenge-koerte-os-rundt

Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Nandeyanen
Jeg læste også i de Norske nyheder at FC Nordsjælland valgte af rent good will at give Bodø/Glimt en videresalgsklausul uden at de behøvede at gøre det.
Så at nogle millioner kan komme over til Bodø/Glimt i tilfælde af kæmpe salg.

Det er sgu rent sympatisk må jeg indrømme. Specielt med tanke på hvor afhængig FCN er skulle dække det store driftunderskud
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af RasmusGunnar
Når man tænker over vores setup så er det jo lidt naturstridigt. Vi har få sponsorindtægter, tilskuere, mercendaisesalg og på tv indtægter ligger vi altid lavt fordi ingen åbenbart gider se os. At vi tjener penge er faktisk lidt vildt, når vores vægtigste indtægtskilde er spillersalg.

Det ville lune gevaldigt med en storsponsor eller to-tre mellemstore.
Skrevet af Slettet(581021212205)
Jeg tror at klubben og spillerne er blevet noget pissed over beskyldninger om manglende fightervilje, holdånd, vindermentalitet, gejst samt ligegyldighed over for fans og resultater etc.

Ser man på de seneste artikler fra FCN er der i hvert fald rigtig mange artikler der adresserer dette.

12.03. Flemming P: "Spillede for fansenest stolthed og ære"
13.03. Kofoed: "Vi gav alt", "Vi arbejder stenhårdt for alle dem, der holder med os og hepper hjemme i stuen"
21.03. Flemming P: "Beviset på hvad vindermentalitet også kan være"
21.03. Flemming P: "Der er en stor vilje og gejst hele vejen rundt"
22.03. Kofoed: "Sammenhold er altafgørende"
22.03. Schjelderup: "Mentaliteten er enorm stærk".

og så var der selvfølgelig også Sadiq: "Min flænge på benet er for fansene".
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af TommyOlsen
En lille postmatch analyse fra min side.
Første halvleg var det bedste jeg har set os spille meget længe. Nøglen var som jeg så det, en utrolig dynamisk midtbane som spillede hurtigt og fandt mange rum imellem SJEs linjer.

I første halvleg har V.Jensen, Kof og Jaxe KUN 3 skæve pasninger. Hvilket er fuldstændig uhørt i den danske liga.

Den hurtige boldomgang skabte samtidig nogen enormt gunstige positioner for Ibra og Andreas som de forvaltede super flot.

Læg dertil at holdet var enormt godt afstemt i presset.

En gennemført holdindsats som virkelig viste noget af det som jeg har savnet fra vores side.

2. Halvleg en lidt anden størrelse da SønderjyskE rykker en ekstra mand frem i presset og vi formår ikke på samme måde at komme udenom SJEs første pres.

Dette gjorde at det var sværere at sætte spillet, og gjorde at pasningsprocenten dalede - og vi kom under mere pres.

Men alt taget i betragtning så synes jeg stadig at vi løste 2. Halvleg ganske udmærket defensivt når man tager presset i betragtning.

Kæmpe optur over at der er så mange spillere der har løftet niveauet over en kort periode. Vil særligt gerne fremhæve:

Jaxe, Yttergaard, Kofod, Maxwell, Ibra og Schjelderup
Skrevet af Afløseren
In other news: ShevaCrespo har slettet sin bruger her på bold, så ham får vi ikke længere fornøjelsen af :-(
FCN
Skrevet af peanuts
Man gad godt vide hvilke dårlige oplevelser han har haft i Farum, siden han har kunnet brænde så meget sammen i hver artikel vedr. spillere fra FCN.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Afløseren
Han havde nok håbet, at man fik barolo når man kom på stadion. Hans had til FCN og de unge spillere var ret vildt. Jeg kommer til at savne ham. Ikke engang Lyngbys fans kan hade os så voldsomt som ShevaCrespo.
FCN
Skrevet af JulioSalinas
@FCN
Jeg tror at klubben og spillerne er blevet noget pissed over beskyldninger om manglende fightervilje, holdånd, vindermentalitet, gejst samt ligegyldighed over for fans og resultater etc.


Ja jeg har også tænkt det samme da jeg læste artiklerne.
Det må altså også bare være nederen når man som spiller og stab føler at man giver sig 200% og så bliver mødt med kritik som modsiger alt det man står for. Og da især hvis kritikken bunder i noget så tåbeligt som feks Flemming smiler og derfor ikke har vindermentalitet.

Sådan en slags kritik vil nok altid forekomme når resultaterne udebliver og hvis det som en konsekvens har frembragt en trodsreaktion hos de ramte så er det vel ikke så tosset.

Personligt synes jeg også det er virkeligt træls når kritikere opsætter en præmis som gør udvikling af fodboldklub uforenelig med ambitioner om at skabe resultater.

Når det er sagt så er det jo alligevel fedt med de mange forskellige holdninger. Det giver os noget at snakke om ;)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Nandeyanen
Hvor mange penge tror I i kommer til at tjene på salg denne sommer?

€6m Kamaldeen?
€3m M. Kofod?
€1.5m Atanga

Det er mit bud
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(131458220804)
Kamaldeen ryger ikke for 45 millioner kroner. FCN har sagt de vil have 90 for ham. Det kan være de så går med til 70. Men 45 er alt for lavt.

De andre kan jeg være enig i.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Nordland1337
Jeg tror vi får svært ved at sælge Atanga, har ikke set noget der skulle vise, at han er klar til et andet niveau. Ellers nogenlunde enig.


Mht. til bold.dk brugeres had til FCN, er det desværre begyndt at være lidt en dille. Det er jo ikke kun i dette forum, men også i TV. Stig Tøfting er eksempelvis altid ude med sit had til FCN og konceptet. Hver gang en tidligere FCN spiller har en lille succes bliver de sablet ned. Damsgaard, Jensen, Marcondes, Skov-Olsen, Ingvartsen - er bare eksempler det seneste halve år, på spillere folk mener er elendige og kun får opmærksomhed og landsholdsudtagelse grundet FCN-bias. Jeg ved ærlig talt ikke hvor det kommer fra og hvis folk har en god grund eller rationale bag er det helt okay, men det har folk sjældent.

Eksempelvis er jeg også flittig med mit næsten hadeagtige forhold til AC Horsens, men det bunder altså i, at jeg synes de praktiserede en decideret destruktiv tilgang til fodbold der handlede om at trække tid og tempo ud af spillet for enhver pris, til en sådan grad, at de eneste kampe jeg ikke gad se for FCN var mod netop Horsens. Når en spillestil kan destruere min kærlighed til fodbold - er det vel ok og være lidt knotten. Men jeg ser simpelthen ikke FCN praktiserer noget destruktivt, så jeg ved ærlig talt ikke hvor hadet kommer fra?
Skrevet af TommyOlsen
Jeg tror slet ikke at Kamaldeen ryger til sommer som sæsonen er forløbet. Jeg tror man holder fast en sæson til.

- Kof tja nok tættere på 2 mil euro. Man kan håbe at han spiller en central rolle til EM.

- Atanga bliver nok også svær at få noget særligt for. Måske 1 mil euro?

Ig så er der jo forlængelserne?! Yttergaard og Kian?

Og så dem der stadig ikke har brudt igennem - er der plads til dem? Antman og Rothmann tænker jeg særligt på her.
Skrevet af TommyOlsen
Jeg ved ærlig talt ikke hvor det kommer fra og hvis folk har en god grund eller rationale bag er det helt okay, men det har folk sjældent.


Tror det udspringer af et par forskellige ting.

1. At folk ikke mener vi gør hvad vi kan for at konkurrere.
2. At de ikke kan følge det strategiske koncept.
3. At der nok er en del der synes vi er blevet for internationale.
4. At retorikken ofte er vi spiller ´rigtig fodbold´ og på den måde fremstår hellige.

Skrevet af JulioSalinas
Tja... det er lidt svært at blive klog på.

Der er også noget ved fodboldfankulturen som er lidt stift. For selvom du måske er vildt begejstret for det FCN laver så får det jo ikke folk til umiddelbart at holde med FCN hvis de hele livet har holdt med et andet hold som de måske slet ikke er begejstret for. Der bliver folk sat i et dilemma hvor de nærmest prøver at finde grunde til ikke at holde med FCN hvilke resulterer i kritik omkring få fans, at vores spillere ikke slår til i udlandet etc. etc. etc.

Med til historien hører dog også at der faktisk er en del fans fra andre klubber som har en del sympati for FCN og jeg synes da også i det store hele at medierne taler positivt om klubben selvom der til tider også kommer de gængse anklager fra Tøfting og co. om at vi skal "bare" skal holde på spillerne længere etc.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
En slags selvopfyldende profeti? ;)

Jeg tror nu også jalousi har noget at skulle have sagt. Langt de fleste hold sælger deres profiler for 5 millioner og nedefter, så der bliver tudet som ind i helvedet hver gang FCN formår at gøre det bedre.

@Nordland - Men Horsens har da givet os 2x 6-0 ;)

Jeg tror primært jeg har et "had" til OB og Horsens. OB er jo den rene konceptløse elefantkirkegår for afdankede nogenlunde habile SL spillere. Lige i weekenden her var jeg dog gigantisk OB fan ;)

Horsens er et baskethold der har taget fodboldtøj på. Lange indkast og høje spillere der kan rammes i hoved uden at ane hvordan man dribler med en fodbold.

Derudover er jeg ikke meget for FCK, men det er primært pga. den gennemsyrede arrogance blandt mange af deres fans (ikke dig Nandeyanen), og indtil for nyligt også hos Ståle. Kan ikke fordrage den mand.

Tøftings journalistiske niveau er på niveau eller under Piers Morgan. Han har dog alligevel fat i nogle pointer, om end jeg synes han virker alt for subjektiv i sine holdninger og taler dem op som den objektive sandhed.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Nandeyanen
Derudover er jeg ikke meget for FCK, men det er primært pga. den gennemsyrede arrogance blandt mange af deres fans (ikke dig Nandeyanen), og indtil for nyligt også hos Ståle. Kan ikke fordrage den mand.


Det er ´´positiv arrogance´´, noget klubben har arbejdet på med Ståle. Et begreb Ståle selv er kommet med. At vinderen får håneretten og må stikke til de andre danske modstandere.
Det har jo så vist sig at Ståle selv er en meget dårlig taber og ikke selv kan tåle at blive stukket til når det går klubben dårligt.

Jeg fik sgu også nok af ham til sidst de sidste mange sæsoner. Manden hev hele tiden de Europæiske meritter op som forsvar og benægtede alt og alle problemer selvom der var så mange tal og statistikker der pegede på at FCK spillede historisk dårligt i Superligaen.

Nu er vi efterladt med en trup hvor bænken alene hæver 40mil i årsløn.

Der er sgu mange spillere på FCK der kunne lære lidt af Thycosen. Selvom han måske ikke er Superligaens bedste back, så har han en af Superligaens bedste attituder og attituden alene kan være guld værd.

Der har jo været meget kritik af FCN og det er jo nok noget de har været gjort opmærksom på. Her har Thycosen virkelig hevet holdet op.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af JulioSalinas
@JG-FCN

Jeg tror primært jeg har et "had" til OB og Horsens. OB er jo den rene konceptløse elefantkirkegår for afdankede nogenlunde habile SL spillere. Lige i weekenden her var jeg dog gigantisk OB fan ;)


"Had" er måske et lidt hårdt ord men jeg formoder du mener det med et glimt i øjet.
Når det er sagt så er der virkeligt også en del klubber som bliver drevet uden koncept og dermed ikke har de store fremtidsperspektiver.
Jeg har for så vidt ikke noget imod at klubber vælger at spille kedeligt, destruktivt, lange bolde etc. hvis der ellers er en overordnet ide med det.

Jeg er fascineret af ekstreme løsninger og jeg ville finde det meget spændende hvis der var et hold som dyrkede feks. luftspillet og fandt en måde at skabe resultater på det og endnu bedre fik det til at passe ind i en overordnede forretningsmodel så det gav mening hele vejen rundt.

Jeg anser også det som FCN gør som værende ekstremt og jeg tror også at det vil skabe en præcedens for andre små klubber som ham ambitioner om mere.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JulioSalinas
@Nandeyanen
Nu er vi efterladt med en trup hvor bænken alene hæver 40mil i årsløn.

Ja det må virkeligt ikke være sjovt at se på som fan.
FCKs gode økonomiske forudsætninger burde være en kæmpe fordel men det kan virkeligt også blive lidt af en "sovepude" som gør at man ikke bliver helt skarp på sit koncept.

Det glæder mig at se en stor klub som Brøndby blive skarp på sit koncept men det er selvfølgelig også i 11. time nu hvor kassen er tom. Der synes jeg der er lidt sværere at se hvad det er FCK vil og hvad konceptet er.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af FCN-KBH
Det er ´´positiv arrogance´´, noget klubben har arbejdet på med Ståle. Et begreb Ståle selv er kommet med. At vinderen får håneretten og må stikke til de andre danske modstandere.


Jeg har tænkt lidt over en FCN-pendant til FCK´s "Positiv arrogance". Mit bud er "Overlegen ydmyghed". Det er to "modsatte modsætninger" end FCK´s og passer godt til særligt Flemmings stil :)
Stolt Københavnsk FCN-fan
annonce
0