Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af RasmusGunnar
Stærkt resultat og masser af profiler der kan fremhæves. Dog har vi stadig meget svært ved at spille os frem ad banen. Vi spiller meget baglæns og det blir næsten kick´n´rush til tider.

Effektivt nuvel, men også skrøbeligt og kedeligt.
Vil gerne tilbage til et spilstyrende hold.

Men jeg tager stadig hatten af for 8 ubesejrede kampe og tager del i glæden der omkranser holdet i øjeblikket.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Vil da klart foretrække et centerforsvar der hedder Woledzi - Djourou - Nagalo fremover. Eventuelt Mesik - Nagalo - Woledzi. Synes virkelig Nagalo imponerede mig, særligt da han redder en af vores vanlige gaver på målstregen ved at have en sublim placeringsevne.

Yttergård er 24 år og har kun været nogenlunde de seneste 5-7 kampe. Jeg bliver aldrig specielt fan af ham men det ved de fleste nok. Synes ikke Mesik er et niveau under Yttergård, heller ikke offensivt. Mesik lavede bl.a. et fantastisk gennembrud der førte til et frispark lige uden for feltet.

En startopstilling næste sæson kunne hedde:

Vindahl
Mesik - Nagalo - Woledzi
Diomande - Tochi - Schjelderup - Svensson
Sadiq - Kamaldeen - Francis

Antman, Villadsen og Djourou som supersubs. Derudover tilføres Adingra og Amon kommer forhåbentlig tilbage uden skade.

Det kræver naturligvis en del held at holde Kamaldeen i folden. Jeg ved ikke hvem der skal spille frontangriber ellers, måske Francis.

Edit: Så synes jeg i øvrigt også at ham Jonas gjorde det rigtig fornuftigt. Det er da helt vildt at sige at FCN har et luksusproblem i FORSVARET?!

Edit 2: Jeg indser at jeg ikke har inkluderet Døhr i 1. opstilling, ups. Selvom jeg da ærligt (og ærgerligt) forventer at han bliver solgt.

Vi prøver en opstilling #2:

Vindahl
Døhr - Woledzi - Nagalo - Mesik
Diomande - Tochi - Schjelderup - Svensson
Sadiq - Kamaldeen(Francis)

Jeg ved det sgu snart ikke. Det er godt jeg ikke er Flemming i disse tider.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af riou123
Mit fanhjerte bliver knust, hvis Døhr bliver solgt. Jeg håber, og tror, at han bliver 1 sæson eller 2 mere.

Han er så vigtig lige i øjeblikket + han ikke er så fin og teknisk finurlig en spiller, som mange af vores unge, men spiller mere på hans store gejst og rugbrødsmotor. Jeg ønsker han bliver i klubben resten af hans karriere, selvom det 100% er utopi.
Skrevet af Afløseren
Vi må heller ikke glemme, at Pete stod endnu en flot kamp. Han har virkelig været stabil og holdt højt niveauer over en lang periode nu.
Jeg synes det er skønt at se FCN tage de gode takter med ind i slutspillet. Jeg havde ærlig talt frygtet, at holdet var kollapset oven på den hæsblæsende jagt på top6.
FCN
Skrevet af Slettet(581021212205)
FCN i medierne

EB uddeler karakterer. FCN ender med et snit på 3,6 (så vidt jeg husker det højeste snit i denne sæson) mod 2,3 til AGF. Vindahl, Thycosen, Nagalo, Kofoed, Schjelderup, Mesik, Kamaldeen, Villadsen får 4. Resten får 3.

Tipsbladet kalder Kofoed for kampens bedste, men mener også at Antmans scoring bør nævnes. Kampens detalje nævner Tipsbladet som, at FCN stiller op med en gennemsnitsalder på 20,18 og med 7 teenagere i startopstillingen og alligevel formår at vinde. Tipsbladet nævner desuden, at FCN havde en god afveksling i spillet, hvor holdet skiftevis lurede på kontra og pressede højt op. Bladet kalder FCN´s indsats for "kynisk" og nævner at holdet nu er ubesejret 8 kampe i træk.

Århus Stiftstidende er stærkt kritisk overfor AGF. Under overskriften: "Det var altså et udvidet U19-hold, der gav AGF tørt på i Farum" skriver avisen bl.a.: "AGF leverede sæsonens dårligste og mest udtryksløse præstation" samt:

Attituden var slap, energiniveauet rystende lavt og fejlene stod i kø hos AGF-spillerne på det mennesketomme Right to Dream Park -og derfor var det også fuldt fortjent, trods fire fem store chancer, at cheftræner David Nielsens mandskab tabte til et i øvrigt alt andet end skræmmende FCN-hold. Det lykkedes altså ikke, ligesom det ikke lykkedes at kyse hjemmeholdet på den fysiske konto, presspillet sad ikke, nærkampene blev ikke leveret med nok ærgerrighed. Virkede AGF-spillerne klar? Nej, det gjorde de ikke, og derfor fik den den værst tænkelige start på mesterskabsspillet.


EB skriver at forskellen på Brøndby og AGF i denne sæson er, at Brøndby slår FC Nordsjælland, AGF taber til dem.

Apropos vores tidligere diskussioner her i forum, så skriver EB at AGF´s direktør Jacob Nielsen gjorde sit for at råbe "de hviie" op, men at det ikke hjalp noget.

Samler man op på udtalelser i diverse medier lyder undskyldningen fra AGF generelt noget med at man burde kunne sætte sig fysisk på FCN, men ikke formåede det. At det manglede kvalitet. At indlæggene ikke var gode nok. At AGF ikke i tilstrækkelig grad kom ud til kampen. At AGF ikke var "klar til kampen".

Horsens Folkeblad skriver: "Det var et Kedeligt hattrick: Ringe AGF tabte igen til FC Nordsjælland" samt at "AGF-spillerne lignede et hold, der aldrig havde set en kunstgræsbane før. De uprovokerede tekniske fejl stod i kø."

Lidt uden for overskriften på dette indlæg fortæller CV i EB, at BIF vil følge FCN´s model skulle de kvalificere sig til europæiske kampe og opnå indtægter derfra. Man vil ikke smide pengene efter spillere men snarere i alt det der findes rundt omkring holdet:

...hvis Brøndby indløser billet til et europæisk gruppespil og millionindtægter, er det ikke automatisk ensbetydende med store investeringer i spillertruppen. - Det handler ikke kun om at investere i spillertruppen for at blive bedre. Investeringer kan sagtens ske i infrastrukturen, faciliteter, knowhow og ikke mindst Masterclass. - Vi kommer aldrig til at brænde alle indtægter fra et europæisk gruppespil af på én enkelt sæson. For det gør ikke Brøndby bæredygtig til fremtidens udfordringer...


Det er egentlig meget sjovt, at FCN nu er et hold som andre efterligner.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Slettet(581021212205)
Mit fanhjerte bliver knust, hvis Døhr bliver solgt. Jeg håber, og tror, at han bliver 1 sæson eller 2 mere.

Han er så vigtig lige i øjeblikket + han ikke er så fin og teknisk finurlig en spiller, som mange af vores unge, men spiller mere på hans store gejst og rugbrødsmotor. Jeg ønsker han bliver i klubben resten af hans karriere, selvom det 100% er utopi.


Til sommer har han to år tilbage af sin kontrakt, og det er altså det optimale tidspunkt at sælge ham på. De knap 5 mio. man betalte for ham vil man formentlig gerne have hjem igen. Derudover skal man tænke på, at Villadsen der pt. står bag ham formentlig er et større talent som ikke får spilletid, så længe Thycosen er i klubben. Thycosen er den 4. højst lønnede i klubben. De 90.000 han får i løn om måneden (ifølge EB) er dog ikke en gang i top 100 i Superligaen, så mon ikke han også godt kunne tænke sig noget mere i løn et andet sted?

Logisk set skal han altså af sted til sommer. Hans indstilling, anderledes fighterhjerte og knoklermentalitet er dog et frisk pust på holdet som vil blive savnet. Hans evne til at spille såvel wingback, back, midtstopper er desuden også unik og en så polyvant spiller er meget værd.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JulioSalinas
@FCN
Logisk set skal han altså af sted til sommer. Hans indstilling, anderledes fighterhjerte og knoklermentalitet er dog et frisk pust på holdet som vil blive savnet. Hans evne til at spille såvel wingback, back, midtstopper er desuden også unik og en så polyvant spiller er meget værd.


Delvist enig. Villadsen er god og har efter min mening slet ikke toppet endnu. Derudover vil Lykkegaard og muligvis Kumado også presse sig på til sommer så der skal sandsynligvis træffes nogle seriøse beslutninger omkring hvem man skal holde på og hvem som evt. skal væk eller på udlån.

Grunden til jeg kun delvist er enig omkring det logiske i at sælge Døhr er fordi han ikke er en typisk "case". Døhr blev hentet som en akut lappeløsning i en situation hvor vi i høj grad manglede en højre back og har på et par år udviklet sig til noget som minder om en kulturbærer på holdet. Flemming kalder ham i gårdsdagens nedtakt en "hjørnesten" og jeg tænker at han godt kunne gå over i puljen med de erfarne spillere. Der kører man efter en lidt anden logik end man typisk gør ved de unge "salgsobjekter".

Med til historien hører også at et salg af Døhr nok ikke kommer til at udløse de helt store summer så man kunne godt lave et argument for at det var en af dem man skulle prøve at holde på og dermed lade være en gennemgående kulturbærende spiller.

Jeg tænker at det er en mulighed men det afhænger naturligvis af om Døhr selv ville være med på det for det kunne jo være at han godt ville prøve sig af i udlandet som vi senest oplevede med Rygaard.
Vi må se hvad der sker.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af riou123
Hvis han stadig spillede på wingbacken, kunne jeg også godt se ham blive erstattet til sommer. Villadsen har overrasket positivt på det seneste, efter en imø skuffende start. Men på CB´en er han blevet, som Flemming sagde en hjørnesten. Det lyder vildt at sige, men jeg mener han er en af hovedgrundene til at vi ikke kæmper med om nedrykning.

Nu kender jeg ikke Kumado og Lykkegaard så meget endnu, men jeg synes det ville være ærgerligt og mærkværdigt, hvis det var Døhr de skubber ud af 3-backkæden. Villadsen, som jeg husker, har heller ikke set alt for overbevisende ud som back i en 4-3-3, når vi spiller den.

Men med hans kontrakt og vores strategi kan jeg godt se, at han højst sandsynligt skal væk til sommer. Han kommer til at efterlade et hul, som ingen spillere på holdet kan fylde ud imø. Ved ikke om det er fordi han er min absolut yndlings på holdet i øjeblikket og jeg ville hade at miste ham, men jeg ser ham som næsten uerstattelig.

Så hvis han skifter, har det bare at være noget ambitiøst og ikke en 2. række polsk klub, som Rygaard:)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Vi må jo heller ikke glemme at vores U19 hold netop har slået Danmarks med længder bedste angriber i Mortensen og suverænt bedste højreback i Højer - i hvert fald hvis man spørger AGF fans ;) De må da snart skulle på landsholdet de to!... Eller...

I øvrigt lidt sjovt at man taler om Tychosen som en af de "ældre" spillere når han kun er 23 haha. Men ja, jeg tror heller ikke han er så "sexet" et salgsobjekt at han kan trække mange millioner til FCN, så måske man da holder på ham. Men jeg tror det bare ikke, særligt da han jo nok selv gerne vil videre til noget større.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Nandeyanen
Hvordan boede du på Right to Dream-akademiet?

"Der var store værelser, hvor omkring 20 studerende boede sammen og havde hver sin seng. Der var plads til at gøre lige, hvad man havde lyst til. Så for det meste var vi sammen - 15 eller 20 på hvert værelse."


https://www.bt.dk/superligaen/superligaens-ukendte-stjerner-diomande-droemmer-om-at-blive-sin-egen-boss

Sgu ikke meget privatliv man har. Kan sgu godt forstå han kan lide at bo alene nu i Birkerød
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af JulioSalinas
@riou123
Nu kender jeg ikke Kumado og Lykkegaard så meget endnu, men jeg synes det ville være ærgerligt og mærkværdigt, hvis det var Døhr de skubber ud af 3-backkæden.

Lykkegaard og Kumado spiller primært højre back så det vil sandsynligvis ikke være dem som slår Døhr af i 3-back-kæden.
På kort sigt vil Kian nok være kandidat til den og som vi oplevede igår er der rimeligt mange gode centerbacker i "pipelinen". Dvs. Maxwell, Nagalo, "AJ" og dertil har vi jo også Mesik.
Som @FCN nævnte før så sælger FCN normalt spilleren når de er ved at have kontraktudløb dvs 1-2 år før udløb og det er der vi er med Døhr til sommer. Det var den situation jeg adresserede.

Villadsen, som jeg husker, har heller ikke set alt for overbevisende ud som back i en 4-3-3, når vi spiller den.

Det er rigtigt. Der er rigtig meget i ham endnu men jeg synes da på det seneste at der er udvikling at spore.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af riou123
Ok, troede de var CBs. Vi har rigeligt med muligheder for at erstatte ham på banen, tænker mere på hans betydning i omklædningsrummet. Måske er det bare mit fanhjerte, der ikke vil anerkende vi måske kun har ham i 9 kampe mere:)
Skrevet af JulioSalinas
@riou123
Ok, troede de var CBs. Vi har rigeligt med muligheder for at erstatte ham på banen, tænker mere på hans betydning i omklædningsrummet. Måske er det bare mit fanhjerte, der ikke vil anerkende vi måske kun har ham i 9 kampe mere:)


Det er jo luksus at have en spiller som Døhr som på så kort tid kan omstille sig til en ny position. Men ja jeg tænker hovedsageligt på omklædningsrummet. Han bringer jo en forbilledlig intensitet som mange af de andre forhåbenligt kan lære lidt af. Godt for kulturen at der er forskellige personligheder i klubben og mit gæt set udefra er at Døhr-typen er en mangelvare hos FCN. Synes iøvrigt også at Kofod tager skridt i den retning hvor han har tillagt sig mere agressivitet i sit spil og også tager ansvar i kommunikationen på banen.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Mester-Jones
Vi må jo heller ikke glemme at vores U19 hold netop har slået Danmarks med længder bedste angriber i Mortensen og suverænt bedste højreback i Højer - i hvert fald hvis man spørger AGF fans ;) De må da snart skulle på landsholdet de to!... Eller...

Skulle vi ikke stoppe med at kalde os selv for et u19-hold? Uanset der var et par skader fra 2-3 ældre spillere i går er vores strategi at satse på unge spillere, og såvel førsteholdsspillere som reservespillere er unge og mange under 19.

Men det var dejlig sejr og tegner godt for fremtiden, navnlig hvis vi får formår at holde på f.eks. Kamaldeen, Schelderup og Døhr. Kofoed er vel (desværre) helt sikkert på vej væk, og jeg er overbevist om at Yttergaard - trods gode præstationer på det sidste - ikke vil blive savnet.

Vi snakker heller ikke trænerfyring mere og det er jo rart. Flemming Pedersen har formået at vende en helt vildt dårlig stime til noget rigtig godt, og stor cadeau for det. Hvis vi også - i modsætning til de sidste to år - formår at spille bold og skabe point i mesterskabsspillet, må jeg trække mine ord i mig igen (selvom jeg stadig savner noget gejst fra bænken).

lad os få den 4./5.-plads!
The Hammers og Wild Tigers COYI
Skrevet af FCN-Amager
I forhold til startopstillingen næste sæson, er der jo en del spørgsmålstegn. Hvem sælger vi? Kommer Amon tilbage fra skade? Hvilke talenter kommer op fra akademierne? Kan man mon drømme om en Hr. Mata? Jeg synes det bliver en enormt interessant sommer, og jeg tror umiddelbart mest på denne opstilling til august pt.

Vindahl

Nagalo
Djourou
Mesik

Villadsen
Tochi
Diomande
Svensson

Sadiq
Schjelderup
Amon

Skrevet af JulioSalinas
@FCN-Amager

Det er jo nogen fornuftige navne du bringer. Når det gælder Amon og Frese så tror jeg vi er nået et punkt hvor man reelt ikke kan regne med dem pga af deres skadeshistorik og derfor er vi nødt til at køre med ekstra garderinger på de pladser som de besidder.

På Amons plads på venstre angriber/wing er vi meget godt dækket ind med Adingra, Schjelderup og muligvis Kamaldeen hvis han ikke er solgt. Derudover er der også spillere som Bredahl og Emeka i truppen som man må formode er med i kampen om den plads og sågar flere på vej nedefra U19.

På Frese´s venstre back har vi også et par gutter som kan bestride den. Diomande er formentlig tiltænkt en rolle på midten men i nødsituationer kan han godt tage den venstre wing/back. Svensson gør det ok og har stadigvæk et godt udviklingspotentiale og så tror jeg måske også at Lykkegaard fra U19 delvist vil kandidere til den plads selvom han hovedsageligt er højreback. Således kunne vi dække den venstre back uden at være alt for afhængige af Frese skadessituation.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JulioSalinas
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JulioSalinas
B93 på vej mod 1. Div?

Det ser rigtig fornuftig ud for vores samarbejdsklub B93 der mandag besejrede SfB Oure med hele 5-0 ude.

B93 ligger pt. på førstepladsen a point med Jammerbugten.
Skulle det lykkedes at rykke op så kunne det jo godt være de fik brug for lidt låne-forstærkninger til næste sæson i deres forsøg på at holde sig oppe. Bestemt værd at holde øje med.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JMM
Jeg kunne virkelig godt lide konstellationen Tochi - Tofod på midten. Der opstod en spændende dynamik, og Tochi spillede positionen mere modent end tidligere. Drengen har en seriøs pasningsfod og stor agilitet trods hans størrelse. Tofod er stabiliteten selv, og ryger nok desværre til sommer.
Skrevet af TommyOlsen
Jeg kunne virkelig godt lide konstellationen Tochi - Tofod på midten. Der opstod en spændende dynamik, og Tochi spillede positionen mere modent end tidligere. Drengen har en seriøs pasningsfod og stor agilitet trods hans størrelse. Tofod er stabiliteten selv, og ryger nok desværre til sommer.


Selvom jeg synes at Kofod virkelig fortjener at komme afsted til sommer, håber jeg virkelig at han forlænger med et ekstra år, og får en væsentlig bedre løn for han kan blive et kæmpe asset næste sæson som han spiller pt - men det er nok for meget at håbe på.

Tochi er stille og roligt ved at vende sig til Superligatempoet og jo længere tid han spillede i kampen mod AGF jo bedre blev han.

Men tror nok han skal blive rigtig god.
Særligt på centermidt er vores pipeline af talenter ganske overvældende...
Så det bliver enormt spændende at se hvad der sker.
annonce
0