Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af GammelBitterMand
Altså, en af grundene til at Right to Dream Park ligger i Farum og ikke i Randers er vel at det tager lang tid at få udbytte af en satsning på ungdomsfodbold?
Batman Close. London W12.
Skrevet af Nandeyanen
@JG-FCN

I den artikel @Jenner linkede for nogle dage siden med spilletid til U21 spillere. https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/de-bruger-faerrest-u21-spillere-i-superligaen

Der ligger FCK faktisk over FCM i spilletid til ungdomsspillere i denne sæson. De reklamerer jo med at de har Danmarks bedste akademi og vil producere ballon d´Or spillere.

Nelsson og Wind som begge er 22 år tæller jo ikke med i statistikken.

CIES Football Observatory som jeg har set @Jenner også har refereret til nogle gange har foreksempel Daramy som nr. 19 verdens bedste talent i sin årgang
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Nandeyanen
https://football-observatory.com/IMG/sites/b5wp/2020/wp328/en/

Der er Daramy, Frendrup og Wahid Faghir med. Desværre ikke nogle FCN spillere som der plejer at være.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af cabbagefever
Jgfcn:

Wind, Daramy og Kristiansen pt., ja. Men som jeg har sagt, er det relativt nyt, og den slags tager tid. FCK er jo ikke FCN, der er en anden strategi og andre krav til niveauet på førsteholdet, derfor bliver talenter som sandsynligvis havde fået chancen i FCN også solgt fra inden der får Superliga-gennembrud. Victor Jensen, Morten Hjulmand, Nikolas Nartey, Luka Rakic, Mads Roerslev, osv. Og senest store talenter som Alexander Hjælmhof og Jacob Haahr.Skrevet af Slettet(131458220804)
Så godt artiklen om Daramy. Må indrømme at jeg ikke kan se han skulle være SÅ stort et talent haha, selvom jeg da troede på det ved sæsonstart. Men det har jeg sagt før.

Nelsson er i øvrigt en FCN dreng, ikke en FCKer ;)

Men jo, selvfølgelig tager det tid. Det bliver naturligvis heller aldrig så ekstremt som fcn.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Anders31
@Nandeyanen

CIES Football Observatory nævner intet om, at Daramy skulle være d. 19. bedste i sin årgang. Oversigten omhandler, hvor meget Daramy har spillet og mod hvilke modstandere. Daramy har spillet i Europa, hvilket trækker op.

“Issue number 328 of the CIES Football Observatory Weekly Post highlights the most promising youngsters worldwide according to the capital experience approach. The latter weights domestic league minutes played by footballers with the sporting level of their teams of employment on a global level”.
.
Skrevet af Nandeyanen
Daramy har faktisk spillet 0 Europæiske minutter denne her sæson.

Hvad med Wahid Faghir? Han har ikke spillet Europæisk med han er stadig med
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Anders31
Hov, jeg troede Daramy havde spillet med i Europa denne sæson. Der har du helt ret.

Daramy og Kamaldeen er begge 02’ere. Daramy har spillet omkring 1100-1200 minutter, mens Kamaldeen har spillet omkring 1900 min. De vurderer måske, at FCK som klub er på et højere niveau siden han er på, mens Kamaldeen ikke er på listen (det er mit gæt). Pointen var dog, at CIES har lavet deres analyse ud fra, hvor meget de spiller og på hvilket niveau. Den siger ikke noget direkte om, hvem der er bedst. I øvrigt synes jeg både Daramy og Faghir er dygtige. Det var ikke for at tage noget for dem. Jeg håber det bedste for dem begge.
.
Skrevet af Kampånden
Nogen der har hørt om FCNs planer mht stadion?

Vi har jo en hjemmekamp på onsdsg
Skrevet af Kampånden
Og nu er det vel 4. Pladsen der skal fåes efter nu da pokalfinalen hedder Randers-Sønderjyske
Skrevet af Slettet(581021212205)
Om end vores falske søn Nandeyanen har et rustent kærlighedsforhold til en el. anden rigmandsklub inde i stenbroslummen blandt ludere, lommetyve, hustlere, hipsters og narkomaner - endda uden et ordentligt forhold til rosé, skulle vi så ikke holde os til, at vi er en FCN-tråd?
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Slettet(581021212205)
Hvor mange kan FCN mon lukke ind med de nye regler. 500 pr. afsnit med en plads imellem hver eneste - både foran/bagved og til siden, såfremt de kan holdes adskilt og benytte forskellige indgange. Der må ikke være udebanefans. Desuden skal alle fremvise coronapas og være registreret.

Som jeg ser det kan man lukke 500 ind på c-tribunen ad én indgang. 500 på D-tribunen i kombination med A0-A2. Så kan der vel lukkes 200 sponsorerer ind gennem hotellet samt 200 gennem indgangen ved indgangen ved A5. Endelig kan der vel også lukkes 400 ind på B-tribunen. Altså noget i stil med 1.800 - såfremt man inddrager B-tribunen. Alternativt kun 1.400.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af RasmusGunnar
Ville lyngby ikke lukke ca det dobbelte ind i den første kamp med tilskuere? Synes jeg at have læst et sted.
Skrevet af RasmusGunnar
Man kan ikke helt undgå at føle sig ramt af Lynge Jakobsens udtalelser i artiklen her: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/aab-ikon-om-klubsalg-det-havde-vaeret-forfaerdeligt

Her snakker han om et evt. salg af Aab.

"Og det er mit indtryk, at nogle steder handler det om at bringe spillere ind i Danmark fra oversøiske lande, for at man kan få dem videre i Europa. Jeg vil sige, at hvis det er det, der er missionen, så bryder jeg mig ikke om den." siger den tidligere AaB-boss i interviewet med Tipsbladet.

Og så er der en optakt til kampen mod FCK. En optakt der spår en 2-2, hvilket jeg da gerne sælger den for. En sejr ville dog være fantastisk, men hånden på hjertet, så har vi også været heldige på det seneste.

Optakten kan læses her: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/optakt-fc-koebenhavn-fc-nordsjaelland-14
Skrevet af Nandeyanen
@RasmusGunnar

Det er rigtigt det han siger. Han nævner England som et eksempel. Talentmasserne i England er skrumpet I forhold til landets størrelse. De har ikke vundet noget nævneværdigt i flere år.

Det er blandt andet også derfor de gør det sværere at tage til Englands Premier League og Championship med de nye regler. Så de tvinger klubberne til at satse på deres egne mere.

Hvis mange klubber går den vej bliver det også et problem for de Danske talenter.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af RasmusGunnar
Det er jo derfor man føler sig ramt :0)

Omvendt er argumentet at den større konkurrence gir bedre danske talenter også. Vi får jo en del fra Ghana, men spiller stadig med Vindahl, Døhr, Kofod, Victor Jensen, jaxe, Tochi etc.

Det må da være bedre end nogle af de andre klubber der køber gamle afdankede østeuropæere.

Jeg synes faktisk at tendensen går på at bringe flere egenudviklede spillere ind, på tværs af hele superligaen.

Man kan så diskutere hvor megen plads der blir til danskerne om nogle år når der også kommer tre-fem egyptiske spillere om nogle år, samtidig med de spændene talenter fra resten af Norden som kommer til nu.
Skrevet af Slettet(581021212205)
Jeg føler mig ikke "ramt".

FCN kunne jo se, at man ikke kunne få økonomi i at køre med kun ét akademi. Derudover så vil der jo være store svingninger fra år til år i de enkelte årgange. Det ville betyde, at man skulle lægge et betydeligt beløb i transfers også, og det er der ikke økonomi til.

Jeg ved ikke om der kommer færre danske talenter. De danske spillere nyder jo godt af at blive presset af de afrikanske. Det er en helt anden træningsintensitet og fysisk er de også foran de danske talenter. Det udvikler de danske spillere og gør dem bedre. Det burde alt andet lige bringe flere og bedre danske talenter frem. Det er da rigtigt, at mellemtalenter der kun har niveau til at spille Superliga og ikke mere, vil der være færre af fordi de ikke længere kan klare sig i konkurrencen. Men generelt set, hæver det jo talentudviklingen at der kommer flere stærkere spillere ind og presse de danske. Herudover hiver vi jo også svenske, norske, finske, slovakiske spillere til klubben. Jeg kan ikke se problemet. Mellemtalenterne kan jo desuden sagtens skifte til andre klubber i DK såfremt de ikke kan stå distancen i FCN. Eksempelvis har Helsingør en strategi om at tiltrække spillere niveauet lige under FCN og de vil vel slikke sig om munden og få masser at udvikle på, såfremt der er spillere der ikke slår til i FCN. Hillerød kunne også være en klub der ville nyde godt at talenter fra FCN.

RTD-akademiet regnes i forvejen som et af verdens bedste og FCN har jo lært vildt meget af træningsmetodikker etc. og selvfølgelig går læringen også den modsatte vej.

Ajax suger jo de største talenter fra hele Europa og det er der ingen der klager over. Er det i virkeligheden problemet at der er tale om spillere med en anden hudfarve?
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Nandeyanen
Er det i virkeligheden problemet at der er tale om spillere med en anden hudfarve?


Det er kun et problem hvis det ender som det man ser i Sverige hvor flere anonyme har stillet sig frem.

Her går diskussionen på at hvis man stiller et for ´´hvidt´´ hold så kommer der racisme anklager. Det er noget der forekommer allerede ved børnefodbold hvor at ledelsen tvinger børnetrænerne til at stille med spillere med anden etnicitet selvom de ikke er gode nok. Men man gør det for at undgå anklager.
______________________________________________________

I FC Nordsjællands tilfælde er det et problem hvis de Egyptiske ejere for eksempel tvinger FC Nordsjælland til at spille med egyptere, selvom de ikke er gode nok og det går ud over de Danske talenter.
Jeg har umiddelbart ikke set det endnu. Jeg synes FCN har spillet med det stærkeste hold.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(581021212205)
@nandeyanen

Det er kun et problem hvis det ender som det man ser i Sverige hvor flere anonyme har stillet sig frem.

Her går diskussionen på at hvis man stiller et for ´´hvidt´´ hold så kommer der racisme anklager. Det er noget der forekommer allerede ved børnefodbold hvor at ledelsen tvinger børnetrænerne til at stille med spillere med anden etnicitet selvom de ikke er gode nok. Men man gør det for at undgå anklager.
______________________________________________________

I FC Nordsjællands tilfælde er det et problem hvis de Egyptiske ejere for eksempel tvinger FC Nordsjælland til at spille med egyptere, selvom de ikke er gode nok og det går ud over de Danske talenter.
Jeg har umiddelbart ikke set det endnu. Jeg synes FCN har spillet med det stærkeste hold.


Hvad fanden er det der for en gang white pride mistænkeliggørelse at fyre af. Jeg synes ærlig talt at du skulle overveje at pisse ud af denne her tråd.

Det er jo fuldstændig i uoverensstemmelse med alt hvad Right to Dream står for. Det er jo totalt trolleri det der.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Nandeyanen
@FC Nordsjælland

Du har misforstået mit indlæg. Jeg har ikke påstået FC Nordsjælland har gjort det eller vil gøre det.

Jeg kom bare med et eksempel og sagde det var et problem hvis man gjorde det på den måde.

Det har har intet med hudfarve at gøre. Jeg kunne ligeså godt bruge SønderjyskE som eksempel og sige det er et problem hvis deres Amerikanske ejere nu for eksempel besluttede sig at de vil have Amerikanske talenter ud i Europa, koste hvad det vil og give dem spilletid selvom der er Danske talenter der er bedre.
Succes is temporary loyalty is forever
annonce
0