Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JulioSalinas
@Nandeyanen

Jeg lagde nu heller ikke noget "ondsindet" i din kommentar.
Vi har før snakket om problemstillingen herinde men jeg tror der er bred enighed om at FCN er meget klar på at det er de bedste som starter uanset tilhørsforhold hvilket man også kan se når klubben sender RTD-spillere videre når man ikke mener at deres potentiale rækker til en plads i superligatruppen. Jeg læste nu heller ikke dit indlæg som en insinuering af at der var et problem i RTD/FCN.

Med hensyn til de nye ægyptiske ejere så har vi ikke direkte set en indblanden fra deres side. Tom Vernon har sagt god for dem så jeg er ret overbevist om at de bekymringer du fremlægger ikke bliver et problem i FCN. Det virker i høj grad somom at deres investering er i Tom Vernons visioner og det er en god ting.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Nandeyanen
@julioSalinas

Enig

FC Nordsjælland har Damsgaard, Andreas Skov Olsen og Ingvartsen omkring A-landsholdet og klubben er vel den klub der har flest repræsentanter på de Danske u-landshold. Så FCN har gjort mere end rigeligt

Desuden har I den højeste score på DBU´s akademi rangerings liste, som kun tæller Danske akademier. Man kan endda argumentere for at efter I har fået udenlandsk ejer har de Danske talenter gjort det bedre.

Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Berlelund
Når folk gerne vil have flere danske talenter, er det vel for at styrke landsholdet. Højere konkurrence gør kun de bedste danske talenter endnu bedre. Der ville selvfølgelig komme en dødvægt af talenter som ikke er gode nok til den forøget konkurrence. Det ville dog være talenter som alligevel aldrig kom i nærheden af landsholdet. At det skulle være en skam, er at argumentere, man hellere ville se et middelmådigt hold bestående fuldt af danskere, end et ekstraordinært hold bestående af kun de få bedste danske talenter.
FCK Barça
Skrevet af RasmusGunnar
Der er en stærk forventning til at man slår hurtigt igennem. Nogle vil så måske ikke få tiden til at slå igennem i fremtiden.
Der findes jo spillere som måske er Ok, men bare blir bedre med alderen. Stockholm som eksempel.

Det skal siges at jeg synes Kofod er fremragende, men han virker som typen der ikke udvikler sig eksplosivt, men stille og roligt lægger på løbende. Han fremstår ikke som et talent i Kamaldeen klassen, men jeg tror han blir rigtig god i fremtiden. Også i forhold til landsholdet.

Min pointe er at talentet nok skal finde vej, men at det sker i forskellige tempi.
Skrevet af JulioSalinas
Ja det er vilkårerne i FCN. Tid er en faktor og det er der vel ikke så meget at sige til. Apropos tid så bliver det spændende at se hvad debatten om at sænke alderen til 16 år for spillere som kommer udenfor for EU bliver til. Er der nogen som har hørt noget?
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af FCN-Amager
@FC Nordsjælland

Slap da lige af. Nandeyanen har ligeså meget lov til at skrive kommentarer som du har, og det er nu ikke dig der bestemmer over tråden på trods af dit navn.

Udover det er det da en helt fair bekymring at kunne have. Hvad hvis ingen af de egyptiske talenter slår igennem indenfor de første par år? Hvad vil ejerne sige til det, og er det så fortsat et projekt de vil støtte? Det kan man da sagtens have i baghovedet som et dilemma ved at køre den her slags strategi i talentudvikling.
Skrevet af RasmusGunnar
Helt ærligt så er det der GDPR noget pis. Hvis det da er det der ligger til grunds for at man ikke melder ud om Kian og Djourou er langtidsskadet, flyttet til Canada eller har startet en ostebod i Slagelse. Hvad fejler de og hvor længe kan man regne med at de er ude?

Det er jo ikke noget nyt, men hvor er det dog nedern.
Skrevet af Slettet(581021212205)
Slap da lige af. Nandeyanen har ligeså meget lov til at skrive kommentarer som du har, og det er nu ikke dig der bestemmer over tråden på trods af dit navn.


Nu er vi i en FC Nordsjælland fantråd og her er en erklæret aktiv FCK fan der efterhånden troller rigeligt med konstant kritik, der ligner at have til formål at underminere FCN.

Hvis vi skal tage et par eksempler har Nandeyanen bragt frem at Masourgruppen var dybt korrupt og ledende medlemmer siddet i fængesel for korruption. Det viste sig at et ledende medlem af Mansourgruppen havde siddet fængslet som en del af retsopgøret mod den tidligere regering, men var blevet frikendt ved tre forskellige retsinstanser.

Dernæst var Mansourgruppen dybt involveret i skatteunddragelse, hvilket var afsløret i Panama Papers. Det viste sig at Mohammed Mansour var medinvestor i et firma på Cayman Islands hvor en person fra Saddatfamilien senere investerede et beløb som en ud af 11 investorer. Firmaet er nedlagt for mange år siden. Det er Manosurgruppens involvereing i Panama Papers.

Så var oplysninger om, at FCN ville blive kørt ud på et sidespor mens de bedste talenter ville ryge til andre klubber.

Sidste nye var ideen om at FCN ville forsøge sig med omvendt racisme ved at kræve dårligere egyptise spillere på holdet og så sætte danske spillere af, samt at FCN´s satsning vil gå ud over danske talenter.

Der er konstant små stikpiller til FCN. Flemming P der er ligeglad med talenter og ikke kan få dem hurtigt nok af sted, resultater der er ligegyldige, korruption i Mansour. Den seneste hvor der antydes at FCN vil lave omvendt racisme ved at kræve x antal udlændinge på holdet er for mig prikken over i´et og konstant trolleri fra en erklæret aktiv FCK-fan i en FCN-tråd og. Den var ikke gået i FCK-tråden.

Fint med saglig, underbygget kritik - el. endda frustrationskritik. Men er den konstant og vedblivende uden underbyggelse og, fra fans af andre hold, vil jeg ikke mene det hører hjemme i en fantråd.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Jeg må sige at jeg ikke synes Nandeyanen angriber FCN i hans indlæg. Jeg synes faktisk han forsvarer FCN og den her kritik om at man sætter ghanesere på fordi de er ghanesere fra RTD.

Nandeyanen siger netop at FCN stiller med det stærkeste hold, uagtet om man er sort, gul, blå eller hvid. Der er ikke en kvote for hvor mange ghanesere og danskere der skal på holdet. Derudover fremhæver han så, at det KAN blive et problem hvis egypterne forsøger at gennemtvinge at der skal minimum X antal egyptere på holdet hvert år. Det er selvsagt en mulighed, men også en som Nandeyanen tydeligt ikke ser som sandsynlig.

Jeg kan godt følge hans tidligere kommentarer og bekymringer omkring overtaget da der var nogle mulige brodne kar. Det kunne selvsagt være løst med lidt google-søgning, men det er sgu også så kedeligt at have en samtale kun med google ;) Mange megavirksomheder har også en eller anden lidt shady fortid så bekymringen kan jeg da godt forstå.

Jeg vil i øvrigt gerne lige beklage at jeg fik startet en lidt FCK-centrisk diskussion da jeg gik efter FCKs talentudvikling kontra FCNs og den impact det har på dansk fodbold. Det fik selvfølgelig Nandeyanen og andre til at reagere og svare med fokus på FCK.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Nandeyanen
Jeg synes egentlig jeg prøvede at beskytte FCN i mit indlæg.

Der er en AaB mand som trækker sig og er modstander af et salg til udenlandske ejere.
AaB manden kommer med nogle pointer som ikke er forkerte. Men han generalisere udenlandske ejere og derfor føles det som en stikpille til FCN som har udenlandsk ejer.

Så ser jeg på de pointer AaB manden har og sammenligner med FCN.
Jeg kommer frem til at FCN ikke prioterer de Ghanesiske talenter højere end de Danske. FCN spiller med de stærkeste spillere og alle er på lige fod.

Så kommer jeg med et eksempel på hvad der ville være et problem. Det ville være for eksempel at forcere Egyptiske talenter gennem klubben, koste hvad det vil, også selvom de måske ikke har niveauet og talentet. Frygten er at de så optager en plads som burde gå til en der har niveauet/talentet. Dette her har intet med race at gøre. Det kunne ligeså godt være en Svensk ejer i Danmark der kun vil føre Svenske talenter igennem og lave en Svensk klub i Danmark.

Det er bare et eksempel. Og lige præcis det eksempel tror jeg ikke kommer til at ske i FCN.

Derfor gælder AaB mandens kritik af udenlandske ejere ikke for alle. Jeg synes ikke FCN indgår i hans pointer.

Og de andre eksempler hvor du mener jeg kritiserer FCN. Jeg tror det var @afløseren eller en anden bruger som tog det op med mig og konfronterede mig herinde. Så undskyldte jeg til personen og jeg sagde at jeg ville komme med flere positive indslag fremadrettet.

Og hvis nogle herinde føler jeg kommer med upassende indlæg så undskylder jeg gerne igen og jeg undskylder også til dig @FC Nordsjælland. Det var ikke min intention at få nogle herinde til at blive oprevet og det vil det aldrig være.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af FCN_svinet
Mads Døhr Tychosen og Trine Hesselund Hopp Møller er med i ugens afsnit af DR-programmet Tæt på sandheden:

https://www.dr.dk/drtv/episode/taet-paa-sandheden_-med-simon-kvamm_238364
Skrevet af JulioSalinas
U19-kamp FCN - Aab kl. 13...der er livestream :)

Idag er vi så heldige at vi får serveret en forkamp til middagskaffen. Således spiller U19-knægtene hjemme mod Aab kl. 13 og traditionen tro livestreamer FCN opgøret på deres youtube kanal som jeg har linket til nedenunder.

Er der noget vi kan glæde os til? Masser! Vi har jo et generelt højt niveau på U19 holdet som gør at vi pt. ligger nr. 2 i U19-Ligaen 5 point efter FCM.
Der er også nogle stykker som skiller sig ud. Vi har en ung Zidan på midtbanen som virker meget lovende og så er der "AJ" i centerforsvaret som forleden fik en ikke-planlagt superligadebut.

Vi har også mange forholdsvis "nye" ansigter som kommer fra RTD og sågar en gut vi hentede i Finland. Maksim Stjopin hedder han og spiller hovedsageligt højre wing/angriber.
I den anden side har vi også "mr. super-dribler" Adingra som efterhånden har haft en del gode kampe hvor han har været en stor del af vores kreative kraft. Han er dog blevet indlemmet i superligatruppen så der er en risiko/chance for at han ikke er med U19 idag.
Derudover er der også en chance for at vi ser Bredahl, Lasso, Sangare etc. etc. etc.

Jeg ved ikke så meget om Aab udover at det er et midterhold som vi slog 3-1 da vi mødte dem i Aalborg. Så skulle de også have en ekstrem talentfuld målmand i Theo Sander som blandt andet Juventus har vist interesse for.
Aab hentede også en 2 meter angriber i Helsingør men så vidt jeg kan forstå så har han ikke spillet så meget for Aab endnu så han er muligvis skadet. Det ville ellers være lidt af en kamp i kampen at se "AJ" overfor Anosike Ementa som den store Aab angriber hedder.

Så der er masser af se frem til kl. 13. God kamp! :)

livestream->https://www.youtube.com/watch?v=GYZ_Cagod5w

FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Afløseren
Skønt interview i Ekstra Bladet! Tak for at dele, Rambo :-)
FCN
Skrevet af Slettet(131458220804)
Er der nogen der har et godt stream til kampen i dag?

Kan ikke finde den der fodbold HD kanal på youtube? Og kan heller ikke lige se om kampen er på hesgoal.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JulioSalinas
Humor: Simon Kvamm tager en snak med Døhr og Trine Hesselund

Simon Kvamm vikarierer for tiden i programmet "Tæt på sandheden" hvor han forleden tog et smut forbi RTD Park for at snakke lidt med Døhr og Hesselund.

Link-> https://www.youtube.com/watch?v=bzymtRD0rTM
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af jcrap
Nogen der ved hvor længe Kian og Johan er ude?
Skrevet af riou123
Hvorfor dælen starter Kofod ikke inde? Håber det bare er restituering, i et pakket program.
Skrevet af JulioSalinas
Kofod starter da inde mener jeg. De kalder ham "Andersen" for at gøre det besværligt for os. ;)

Yttergård skal sgu heller ikke kaldes Jenssen og det er "Jaxe" og ikke Christensen. Thychosen er Døhr etc etc. De mangler lidt "fingerspidsgefuhl" i kommunikationsafdelingen.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Afløseren
Ifølge bold.dk starter vi med Jaxe og Tochi centralt. Kofod er med i truppen, så det kan være, at han er lidt småskadet eller ikke er helt på toppen. Jeg har svært ved at se hvorfor han ellers ikke skulle være med fra start, men der kommer vel en forklaring på dette efter kampen.
FCN
annonce
0