Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rambo92
@FC Nordsjælland

Nu var det også flagene ved D-tribunen, jeg mente. Der var rigtig mange, der ikke flagede med flagene. Og ja, forklaringen kan være BIF fans..

Man behøver ikke synge for, at give energi til spillerne.
Jeg savner at fansne lever sig ind i det, at være på stadion. Både for at se noget god fodbold, men også hjælpe spillerne. Klap med og pift, når kendelserne går imod os, så spillerne kan mærke, man er der. Det savnede jeg!
FCN siden 2006
Skrevet af Slettet(581021212205)
@Rambo

Enig - der er for mange der sidder som var det i biografen.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Kampånden
Ok så er der forskellige mødetider.

Øv havde eller kontaktet klubben og spurgt og fik at vide at der ikke var nogen fleksibilitet.

Det er nok mit afsnit der så var tidssat til 1,5 timer - 45 min før og da der ikke må blandes sektioner kunne det ikke ændres

I retrospec var det nok heller ikke en super dag at komme på.

Øv
Skrevet af Slettet(581021212205)
Som altid lægger FCN Flemming P´s umiddelbare reaktion på kampen på FCN.dk lige efter kampen: https://fcn.dk/2021/04/flemming-p-efter-endnu-et-bif-nederlag-deja-vu/

Der er vel ikke så meget at sige til nederlaget. Set fra stadion var der nogle mærkelige dommerkendelser, men i stedet for at skyde skylden på dem, er det vel rigtigt at sige at BIF var bedre og fortjent sejrede. Flemming P´s reaktion forklarer lidt om hvorfor det blev sådan.

Det undrede mig lidt at Kofoed blev MOTM. Jeg synes altså ikke, at han hører til så offensivt som han var placeret. Ingen tvivl om, at han er en af de bedste spillere, men lige en tak længere tilbage på banen tak.

Jeg kunne godt tænke mig en frontkæde bestående af Kamaldeen, Schjelderup, Adingra. Som det er lige nu går der jo op til fire mand på Kamaldeen når han har bolden. Med tre spillere der kan udfordre i offensiven vil det ikke længere være muligt at lægge al fokus på Kamaldeen. De andre vil kunne bryde næsten lige så meget igennem og samtidig give mere plads til Kamaldeen. Adingra skulle jo faktisk være en bedre dribler end Kamaldeen.

Skal man tage noget positivt med fra kampen må det vel være at FCN er blevet bedre til at spille sig ud af et højt fysisk pres, hvilket er ret så positivt. Meget mere er der vel ikke at tage med fra den kamp.

Fuck BIF-fans. Håber ikke at deres koordinerede aktion med at skaffe billetter gennem sponsorer kommer til at få konsekvenser fremadrettet for resten af Superligaens tilskuere. Så må man vel også kritisere FCN for ikke at have opdaget det. For ikke at skride ind. For ikke at have tilstrækkeligt med kontrollører til at gøre noget ved det. Big Time Fail af FCN. Retfærdigvis må man vel også sige, at det var en gimmick der var svær at forudsige.

Nå ja, så var der også lige den idiot fra FCN der ville hen og slås med BIF-fans, men alligevel var så meget kylling at han blev på den sikre side af afspærringen ind mod BIF-tilhængerne.

Men OK, havde der nu lige pludselig siddet 50 FCN-tilskuere på Brøndby Stadion og sunget FCN-sange, så havde jeg jo nok syntes, at det var en ret fantastisk gimmick - og så selvfølgelig krydset fingre for at de var sluppet levende ud af Brøndby.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Slettet(581021212205)
FCN i medierne

En del her i tråden har været efter FCN for at fokusere for meget på udvikling i stedet for at gå efter det. Det er dog tilsyneladede også noget man gør i BIF. I hvert fald udtaler Antony Jung til Ritzau om et muligt misset mesterskab under overskriften "Udvikling kan være mere værd end guld":

eg vil ikke sige, at det vil være skuffende. Vi er med deroppe, men vores hold skal også udvikle sig, og de unge spillere skal tage deres næste skridt, og det kan være mere værd for klubben end at tage guld i år.


En noget opsigtsvækkende udtalelse som er bragt i ikke mindre end 32 medier i DK.

Helsingør Dagblad (og flere andre medier skriver)

- Når sådan noget her sker, følger vi op på det, og vi indkalder til møde i morgen (torsdag) for at se, hvem der står til ansvar for, at de her fans fra Brøndby er kommet ind. Vi er kede af det og skuffede. Udefans er ikke tilladt på stadioner i Superligaen i denne sæson, og det er et ansvar, vi har påtaget os. Det er ikke godt nok, og vi skal sørge for, at det ikke sker igen, lyder det fra FC Nordsjællands presseansvarlige.

Han fortæller, at FCN ellers har gjort sine partnere opmærksomme på, at fans med tilhørsforhold til udeholdet ikke er velkomne. Billetterne er partnerbilletter, som partnerne kan give til sine kunder. Vi har gjort det helt tydeligt, at vi har et ansvar for, at der ikke kommer udefans ind. De har anerkendt det, og der står også tydeligt på billetterne, at har man noget tilhørsforhold til udeholdet, så har man ikke adgang, fordi vi har ansvaret som arrangør.

Gruppen af brøndbyfans var ikke tydelige i sine markeringer før til allersidst, og derfor nåede FCN ikke at gribe ind, lyder det. Vi kunne til sidst i kampen konstatere, at de var kommet ind, og det er vi ikke tilfredse med. Det her kan vi ikke acceptere, og det kommer til at få en eller anden konsekvens fra vores side, slår Christian Wolny fast.


BT skriver at FCN har kamerabilleder af de ca. 50 der rejste sig i slutningen af kampen, og da pladserne var nummererede kan man let identificere hvem der havde uddelt billetterne og, at det vil få konsekvenser fra FCN´s side over for de pågældende sponsorer.

Jyske Vestkysten skriver at Clinton Antwi ser ud til at være færdig i EFB efter at klubben har signet en bedre spiller på pladsen.

SN.dk med et kampreferat https://sn.dk/Sport/Broendby-aabner-guldkampen-med-staerk-sejr-i-Farum/artikel/1430290

I Frederiksborg Amts Avis er der gjort plads til lidt mere analyse. Her hedder det bl.a.:

FC Nordsjælland stillede med fire centrale midtbanespillere i forventningen om et Brøndby-hold, der frem for alt ville forhindre hjemmeholdet i at komme stormende over kanterne.

Det var sådan set rigtigt set, men planen med at dominere centralt og på den måde flytte bolden fremad mislykkedes. Dels fordi Brøndbys ikke efterlod meget plads til de FCN-spillere, der forsøgte at finde et mellemrum at modtage bolden i, dels fordi FCN, når de så havde bolden, slet ikke fik sat fart og dynamik nok i sine angreb.


Tipsbladet bedst & værst er altid værd at læse, da det ofte bringer nogle andre perspektiver frem om kampen: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/bedst-og-vaerst-maerkvaerdig-scoring-i-bif-sejr

Footy.dk bringer en række hånlige tweets om FCN-tilskuere: https://footy.dk/footy-fodbold/2021/04/21/se-de-iskolde-tweets-fansene-bliver-slagtet-paa-right-to-dream-park/Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JMM
En forbandet møgkamp. Vi har efterhånden et BIF kompleks. De stillede sig ned og gjorde rummene små. Nemmere blev det ikke at nummeret om Tofod i den fremskudte rolle skulle have en gang til - til vores store misfornøjelse. Kampen blev en kopi af den sidste, hvor det præcis samme kampbillede udfoldede sig.
Skrevet af Randomhero
Fuck BIF-fans. Håber ikke at deres koordinerede aktion med at skaffe billetter gennem sponsorer kommer til at få konsekvenser fremadrettet for resten af Superligaens tilskuere. Så må man vel også kritisere FCN for ikke at have opdaget det. For ikke at skride ind. For ikke at have tilstrækkeligt med kontrollører til at gøre noget ved det. Big Time Fail af FCN. Retfærdigvis må man vel også sige, at det var en gimmick der var svær at forudsige.


Jeg tvivler på den del kan få konsekvenser. Måske manglende afstand men at de er på stadion med lovlige billetter, det tror jeg ikke betyder det store. Jeg har ikke kunne finde et link til noget lovgivning omkring udefans på stadion (jeg ved godt det var anderledes i efteråret) så på den baggrund frygter jeg ikke noget efterspil. FCN kan sgu heller ikke gøre mere, de har givet besked til deres sponsorer og fansene gjorde ikke noget der kunne afsløre dem før til sidst. Den ligger primært hos sponsorerne.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Så kan de fjolser lære ikke at dele billetter med udefans. De må jo have vidst at det var BIF fans de gav billetterne.

Ærgerligt det skal gå ud over alle partnere men sådan er det jo bare en gang imellem.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Afløseren
Endnu engang er det de få, der ødelægger det for de mange. Det ville klæde Brøndby IF at tage afstand fra de fans og deres aktion.
FCN
Skrevet af Rambo92
Når man ser den opbakning AGF fanse giver til spillerne, må man kigge meget misundeligt på. Alle mand på stadion lever sig ind i kampen og giver spillerne et fantastisk boost! Lige et kæmpe opråb fra mig, til de FCN fans, der kommer på stadion på mandag: Kom så med lidt liv!! Ville elske at se vores klub have så flot en opbakning. Ikke fordi man kan samlingen de 2 klubber, da AGF har et enormt stort ophav, men de fans vi nu har, må steppe op :-)
FCN siden 2006
Skrevet af Slettet(131458220804)
Vi får jo aldrig en opbakning som FCM og AGF har, det kræver også kontinuerlig succes som i FCMs tilfælde eller et opland som AGF :)

Vi har pt. familie og forstads-segmentet, så det er meget klart at der ikke er vild stemning. Jeg er heller ikke selv typen der står i bar mave og råber slagord, så jeg kan heller ikke helt tillade mig at forlange at andre gør det.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af riou123
Man behøver ikke stå i bar mave og synge slagsange, men bare det at klappe og lige råbe ved gode aktioner. Det kunne dog være rart, hvis der var nogen der tog intiativ til at synge simple sange som "come on FC" og "Nord, Nord, Nordsjælland" på langsiden. I går var min første dag i stemningsområdet, og kan virkelig godt forstå deres frustration. Brøndby fansene skabte mere stemning.
Skrevet af Rambo92
@JG-FCN
Jeg efterspørger heller ikke bare mave fest og højlydt sang ;-) blot at vores tilskuere lever sig lidt ind i kampen ligesom alle andre hjemmefans i superligaen. Når nu fx SønderjyskE (før nedlukningen) kan, så kan vi sku også! Man bliver lidt trist, når man ser stemningen på de forskellige stadions denne runde. Vi skal forvente mere - specielt når holdet har undværet os i så lang tid
FCN siden 2006
Skrevet af Slettet(581021212205)
Synes det er et ret godt skriv som FCN har lavet oven på fadæsen med BIF-fans i går. De havde vel gjort hvad der var rimeligt inden kampen. Agerede fornuftigt under kampen. Fremadrettet tager man også konsekvensen og lukker for "lægetebilletter" til sponsorer. Man kunne så ønske at FCN lagde pres på BIF for at gøre noget ved de pågældende samt tog afstand fra at spillerne var henne og klappe af dem.

Ang. tilskuere og stemning, så synes jeg også at Red Zone kan gøre mere for stemningen. Jeg har altid siddet tæt på midterlinien og har ærligt talt altid haft svært ved at høre hvad de egentlig synger. Jeg har været på lægterne siden 08/09 og der var først sidste år at min ene søn gjorde mig opmærksom på at de ikke sang "hænderne op af lommen" men "yellow red army"- så dårligt når lyden altså rundt på stadion.

Jeg tror, at der er en del der gerne vil være med, men at der måske skal lidt opfordring til med fans der stiller sig op og forsøger at få folk med. For nogle år siden da Opel var sponsor, så lavede de sådan nogle "klappe-pap". Der var en ret god ping-pong mellem stortrommen og folks klappe-pap som virkede på hele stadion. Jeg tror godt at folk vil, hvis der er noget der fungerer og de bliver opfordret til det.

Lad os til en start få "klappe-pappet" tilbage. Lav ping-pong med stortrommen. På klappepappet kunne man passende skrive et par af sangene og så hive et par stemningsskabere ned foran de afsnit der var tættest på Red Zone og forsøge at få folk til at synge med.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Rambo92
@FC Nordsjælland
Rigtig fine ideer! Håber fan-gruppen læser med, så der kan blive sat skub i tingene. Noget skal der ske. Og gerne noget ny-tænkning, både fra klub og fans, da der ingen fremgang har været i en lang periode
FCN siden 2006
Skrevet af Slettet(581021212205)
Til de af jer der ikke er sæsonkortholdere, så har FCN i går sendt denne mail ud til os der har sæsonkort:

Kære sæsonkortholder,

I går skulle have været en fest. Vi havde glædet os så meget til at se jer igen i vores fælles hjem efter den lange tvungne adskillelse.

På banen blev det ingen fest. Det er vi lige så kede af som jer. Men udenfor banen var der episoder, som gav mulighed for endnu dårligere oplevelser. Og det er vi både kede af og flove over.

Vi er naturligvis gået til bunds i sagen i nat og hele morgenen og formiddagen i dag, og vi har offentliggjort en længere redegørelse for forløbet, som I kan læse HER.

Men det korte af det lange er, at vi føler, vi har svigtet din tillid og været med til at gøre din oplevelse dårligere på den aften, som skulle have været den bedste og glædeligste for os alle i lang tid. Det vil vi gerne sige undskyld for. Til dig og til dine fæller.

Vi har gjort meget for at det ikke skulle ende på den måde. Men alligevel ikke nok, viste det sig. Det kan vi ikke være tilfredse eller bekendte med.

Vi kan love, at vi vil gøre endnu mere, for at det aldrig skal ske igen.

Vi håber, vi kan ses igen allerede på mandag, når vi åbner stadion for dig igen.

Det vil vi sætte stor pris på.


Redegørelsen kan læses her: https://fcn.dk/2021/04/fc-nordsjaelland-suspenderer-partneres-laegtebilletter-resten-af-saesonen-og-flytter-afsnit/

Jeg synes ikke at man kan gøre andet end at rose FCN for håndteringen.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af RasmusGunnar
De fleste lader sig gerne rive med, men de færreste starter. Hvis man sidder på stadion og de andre omkring en klapper, hujer og råber, så er det også nemmere at gøre det selv.

Når jeg sidder på siden og der er dødstille, så rejser jeg mig ikke råber "Hvad sker der dommer" eller "Skyd, Kofod". Så vil alle de andre bare glo åndssvagt på mig.

Som kendt ansigt i Farum vil jeg ikke være ham den råbende tosse, men hvis alle gjorde det ville jeg være ham den glade der ikke er bleg for at deltage i festen.

Det er lidt hønen og ægget.
Skrevet af FCN-Amager
Jeg er helt enig i, at vi skal have løftet stemningen blandt fans, men for guds skyld ikke vha. klappe-pappet. Det er noget der hører håndboldkampe til, og kan huske sidst vi havde det, hvordan samtlige børn i en miles omkreds sad og slog hinanden og stolene med det i højere grad en de klappede med i takt.

@RasmusGunnar

Forstår udemærket hvad du mener. Var selv efter nogle fans i en af efterårskampene for at sidde og råbe latterligt dumme ting ned mod banen, men det er jo bare sådan noget der giver stemning når flere hundrede gør det, og lyder forfærdeligt, når det kommer fra 5 personer. Vi har nok bare ikke nok af den type fans (Host host Brøndby)
Skrevet af Slettet(581021212205)
Problemet er jo også, at folk ikke ved hvordan man opfører sig på stadion. Jeg kan da huske at der var videoer på storskærmen af at nu skulle man klappe etc. Marcondes var med på en video hvor han viste at man skulle holde sit tørklæde op over hovedet når spillerne kom ind etc. - men folk ved jo ikke hvordan man opfører sig, og her kunne være en opdragelsesopgave for Red Zone.

Jeg synes nu at klappepappet fungerede. Det var så tydeligt at kommentatorerne undrede sig over at hele stadion kunne klappe i takt. En gang gættede de på at der måtte være kommet en el. koordineret fraktion ind, for det "kunne de da ikke finde ud af i Farum". Og jo børnene sad og klappede hele tiden, men det skabte da lidt larm.

I Onsdags var der i øvrigt en der bad mig sætte mig ned, da jeg rejste mig for at klappe af spillerne da de kom på banen... Det var irriterende for ham at han ikke kunne se noget.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
annonce
0