Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Super FCN
Synes også Antman har gjort det godt de få gange han har fået chancen. God mellemrumsspiller. Har egentlig ment at han eller Abu Francis burde have fået chancen frem for at hente V.Jenen ind på en kort lejeaftale. I første halvleg har Antman godt nok også være stærk indtil videre.
lol, signatur
Skrevet af Nandeyanen
Kamaldeen tørrede lige Scholz hahahaha

Det er så fedt som neutral seer at se nogle af de fantastiske ting der bliver lavet. Iskoldt taget straffe også.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(522254212008)
Det er så fedt som neutral seer at se nogle af de fantastiske ting der bliver lavet. Iskoldt taget straffe også.


Neutral ligefrem? Det bliver du vist aldrig hvad angår en Midtjylland-kamp.
Does anyone in here have telekinetic powers? If you do, please raise my hand. - I øvrigt mener jeg, at pandaerne i København Zoo bør deporteres
Skrevet af Rambo92
Hvor er det fedt!!!
Adingra bliver den næste stjerne på kanten
FCN siden 2006
Skrevet af L4rken
Hold da op for en underholdende kamp. Lækkert at det også ender med sejr. Så har holdet allerede præsteret bedre end jeg personligt forventede i slutspillet. Jeg håber, at I der var på stadion havde en fest :)
Skrevet af JulioSalinas
Påstand: man kan ikke være neutral når man ser FCN udfolde sig :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JMM
Hold nu kæft en kamp. Hvor er det en fantastisk sejr. Der var rigtig mange gode præstationer idag. Håber der bliver åbnet en hindbærbrus i omklædningen!

Skrevet af JMM
Vi var i øvrigt tilbage til gamle dyder i store perioder af kampen - hurtige kombinationer, skarpe vendinger og masser af fremadrettede afleveringer. Det blev ikke - som sædvanligt - en kamp på Midtjyllands fysiske præmisser.
Skrevet af Nordland1337
Folk snakker kampen som værende lige - det var ikke den kamp jeg så.

Dét her var noget af det bedste jeg nogensinde har set FCN, det var helt fantastisk. De fik mig til at stå op af ren begejstring.

Jeg synes ikke resultatet er retvisende, vi brænder et straffe og der er mange domme jeg ikke synes går vores vej, eksempelvis andet prof. frispark fra scholz der skulle give rødt, en målmand der bokser en spiller i hovedet (decideret farligt - rødt i min bog) og strakt ben med knopper på første straffe (som plejer at give rødt).

Hvis de ting havde blevet dømt eller vi havde været lidt mere effektive, havde det været en decideret ødelæggelse af FCM!
Skrevet af Sir , moderator
Flot kamp af FCN. Jeg spillede FCN ved stillingen 2-2 til odds 7.5. Det gjorde ondt da Kamaldeen brænder straffe. Men flot kæmpet og flot sejr.
Dette er en signatur.
Skrevet af riou123
Hold kæft man stemningen på stadion var fed, årets kamp, mange flere med i sangene og generelt bare mere god stemning. Jeg er edderbankme glad, selvom heg var på toilettet ved 3-2 målet:) Scholz burde ha fået det røde, men fuck det vi vinder alligevel

VAMOS
Skrevet af Rambo92
Flemming P for President :-)
FCN siden 2006
Skrevet af Rambo92
OG! Kæmpe respekt til de fans, der var på stadion i dag. Glimrende opbakning
FCN siden 2006
Skrevet af FCN-Amager
Det var en fornøjelse at være på stadion i dag - må indrømme jeg var op og stå mange gange uden mundbind af ren begejstring;)

Jeg synes dog folk er for positive med deres skildring af Nordsjællands præstation. De første 60 minutter spiller vi efter min mening forfærdeligt. Vi vælger konstant at bygge op fra målmanden af, selvom Midtjylland står med 5-6 mand helt oppe omkring vores felt, hvilket giver enormt mange opspilsfejl og også giver et mål til Sisto. Når vi så endelig sparker den langt er Kamaldeen helt alene med Midtjyllands forsvar. Opspillet fungerer langt bedre, når vi rykker kæderne 8-10 meter frem og spiller op ved hjælp af Kofoed eller backsne.

Derudover spiller vi nærmest kun i venstre side i første halvleg, hvilket ikke giver nogen mening, når Sisto ikke ligefrem er kendt for sit tilbageløb.

Håber Jaxe og Svensson får en pause, og man lader Tochi eller V. Jensen og Frese starte i Herning.

Ps. Tænker bare det skal skrives ind i Adingras kontakt han får de sidste 10 minutter hver gang?

#LetsGoFCN
Skrevet af Slettet(131458220804)
Adingra må have et gennemsnit på noget a la 2 minutter pr. mål. Elsker den knægt haha. Vildt som han kommer ind og afgører kampe.

Nogle fantastisk afleveringer ellers der sætter vores mål op. Tydeligt straffe til Schjelderup også, undrede mig at det tog en evighed at vurdere den til straffe for dommeren.

Jeg er dog hammertræt af at der absolut skal dribles rundt i eget straffesparksfelt og spilles nogle fuldstændigt hazarderede korte afleveringer ud til modstandere i frie positioner. Det koster et mål i -hver eneste- kamp. Det er vores nye gavebod nu vi har fået styr på hjørnespark.

Særligt komisk var det at Antman decideret vælger at drible ind i vores eget straffesparksfelt hvilket derefter fører til målet efter en skidt skidt aflevering fra Yttergård.

Så jeg er MEGET enig i FCN-Amagers udlægning. Hvorfor spille de korte afleveringer når FCM står med hele holdet fremme? Udnyt da for faen det hul der bliver skabt længere oppe på banen med en lang bold.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Slettet(581021212205)
Som altid bringer FCN.dk Flemming P´s reaktioner lige efter kampen: https://fcn.dk/2021/04/flemming-p-efter-fantastisk-sejr-mod-fcm-en-stor-glaedesrus/

Statistik og highlights kan se her: https://www.superliga.dk/kamp/2020-2021/april/fc-nordsjaelland-fc-midtjylland?sub=live

EB fyrer nogle mærkelige karakterer af. FCN får 3,2 i snit på en 6-skala mod 3,4 til FCM. Thycosen får 5, Kamaldeen, Schelderup, Kofoed, Antman får 4. Vindahl, Villadsen, Jaxe, Svensson, Victor Jensen, Freese får 3. Nagalo, Yttergård får 2.

BT fordeler karakterer noget anderledes. Shjelderup 6. Villadsen, Sulemana, Kofoed, Jaxe 5. Thycosen, Freese, Victor Jensen 4. Vindahl 3. Yttergård, Svensson 2. Nagalo 1. Udover karaktererne er det en meget godt gennemgang af kampen: https://www.bt.dk/superligaen/bts-dom-han-var-en-stor-ulykke-broendby-kan-lugte-guldet

Tipsbladet med deres sædvanlige "Bedst og værst": https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/bedst-og-vaerst-onyeka-kostede-i-mareridtskamp

Fed kamp i øvrigt (lige bortset fra de to der hele kampen sad og diskuterede aktiekurser lige bag mig). En af de bedste i år.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af miks
.
Skrevet af Kampånden
En lille opsummering her efter de første 5 runder
FCN, FCM, FCK 10pt 3 1 1
BIF 7pt 2 1 2
AGF 4pt 1 1 3
RFC 1pt 0 1 4

Det er vel kun FCN man kan sige har spillet over evne/tilrettelagt deres peak rigtigt godt.

Hvis billedet gentager sig i returkampene ser det jo ud som en sikker top 4, men det kræver en hel del.

God nat
Skrevet af Afløseren
Det er dejligt at se Adingra gribe chancen så fornemt her i foråret. Han minder mig lidt om Atanga; god speed, fine driblinger og så er han kølig foran kassen.
Mon ikke det betyder farvel til unge Rothmann til sommer?
Det lader til at der er rigtig mange alternative løsninger på de offensive positioner.
FCN
Skrevet af Slettet(131458220804)
"Atanga" og "kølig foran kassen" hænger altså ikke sammen haha.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
annonce
0