Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(581021212205)
Det er da fascinerende at tænke på hvilke spillere man kunne have beholdt og hvilket hold det kunne have blevet. Med i den ligning skal man så bare tænke på alle de spillere der ikke havde fået spilletid og dermed ikke var slået igennem.

Havde man beholdt spillerne ville de jo nok alle sammen blive solgt nu og man stod med et hold af uprøvede spillere og 3-5 års talentsatsning der ikke var blevet til noget.

Man kunne så, som så mange andre tilfældige klubber, begive sig ud på transfermarkedet og håbe at man kunne finde spillere der slog til fra dag 1.

Lad os nu holde fast i FCN´s forretningsstrategi som går ud på at sælge spillere når de er klar til top-5 ligaer (for nogles vedkommende når de dog ikke dertil). Derefter geninvestere pengene i forbedret talentudvikling, så der kommer endnu bedre og endnu flere talenter op, så den samlede kvalitet af holdet løfter sig til, at man kan spille med i toppen med et talentbaseret hold. Med en 6-8 spillere på Kamaldeen/Kudus/Damsgaard niveau på samme tid suppleret med et par Kian H/Djourou typer burde FCN også kunne begå sig i medaljespillet.

Giv det nu den tid det tager.

Derudover synes jeg, at der i flere diskussioner breder sig en tese om, at FCN er rigtig god til at finde talenter. Som Zinedine Zidane en gang sagde, så er talentet kun 10% af det og hårdt arbejde 90%. Jeg tror efterhånden at man bør anerkende, at FCN´s træningsmiljø og talentudvikling nok er en større del af successen end evnen til at finde talenter. Selvfølgelig skal spillerne have talentet, men jeg tror det i endnu højere grad er FCN´s evne til at udvikle det som er af betydning.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JulioSalinas
@FCN

Det er da fascinerende at tænke på hvilke spillere man kunne have beholdt og hvilket hold det kunne have blevet. Med i den ligning skal man så bare tænke på alle de spillere der ikke havde fået spilletid og dermed ikke var slået igennem.


Man havde også stået med et konkursbo med alle de regninger som ikke var blevet betalt.
Altid sjovt med tankeeksperimenter men scenariet falmer kraftigt når man tænker på at det vil smadre den forretningsmodel som FCN efterhånden har brugt mange år på at opbygge og udvikle.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Jeg tror intet fodboldhold ser ud som det gjorde for 3 år siden. Så selvfølgelig er det ikke realitisk, men det er da bare en sjov tanke om hvilket superhold af gode spillere vi faktisk har haft forbi FCN på bare 3 år.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JulioSalinas
Ja. Der bliver udviklet ganske gode spillere i FCN og hvis alt går vel så fortsætter tendensen med accelererende effekt.
Hvis man elsker at se ting gro og udfolde sig så er FCN den perfekte klub :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af RasmusGunnar
Nu blev Kamaldeen MoM igår, men en anden stærk kandidat til den titel synes jeg var Oliver Viladsen. Han har udviklet sig enormt hen over forårssæsonen.

Han blir altså spændende at følge næste sæson, sammen med Schjelderup, som dog havde en skidt dag i går hvor ikke meget lykkedes.

Spiller for spiller, synes jeg vi har et fint hold, men jeg synes stadig det er foruroligende at vi har så svært ved at sætte et ordenligt opbyggende spil op. Vi kan ikke presse et andet hold og finde de små rum som tidligere. 90% af vores mål er på omstillinger (Er min fornemmelse).
Det er ikke et FCN som vi kender det med lynhurtigt pasningsspil, hvor modstanderne løber sig trætte i jagten på bolden.

Nå ja, og apropos MoM, så var Vindahl da også en god kandidat. Hold nu op hvor er han god.

Næste gang er vi pisket til at vinde over AGF ude. Det kan godt blive svært, når man ser på vores udebanestatistik. Men vinder vi over dem, så begynder jeg at tro på det.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Det hænger også sammen med at de lange sideskift er en saga blot. Der er rigtig meget fra siden og tilbage aflevering til nærmeste mand, men de hurtige sideskift og giftige stikninger er en sjælden vare for tiden. Til gengæld er vores forsvar blevet bedre på standardsituationer, men giver dog stadig gaver væk minimum 1 gang pr. kamp. Det synes jeg ofte hænger sammen med en meget naiv tilgang til de der korte afleveringer rundt i eget straffesparksfelt.

Synes også det er sjældent efterhånden at vi er det boldbesiddende hold i kampe. Det er længe siden jeg mindes at vi har haft bolden mest i en kamp.

Jeg vil dog gerne rose tilskuerne i går - synes man kunne høre dem fint under hele kampen :D vi har jo været lidt "efter dem" på det seneste i tråden. Derudover var det i det hele taget en ganske underholdene kamp.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af riou123
Fra min plads på D-tribunen kunne jeg også se en kamp, hvor vi endnu engang spillede voldsomt ringe op nedefra. Upressede fejl, og forcerede afleveringer. Synes også Villadsen har udviklet sig det her forår, men det virker som om han kun fungerer med super Mads Døhr bag sig. Det er selvfølgelig kun 1 kamp mod FCM på udebane, han ikke har haft det, men der var han imo. ikke særlig godt. Ligemeget hvad er der rart med en højrebenet wingback, der har fart i stængerne. Det giver et godt modspil til Kamaldeen på venstresiden, hvilket også giver ham bedre betingelser end tidligere det her forår.
Skrevet af Afløseren
Jeg vil gerne bruge lejligheden til at rose Frese. Det er anden gang i sæsonen, at han laver et flot comeback efter en lang skadespause. Det er flot rent fodboldmæssigt, men så sandelig også mentalt.
Jaxe fortjener også ros for sin flotte assist. Han er tit ret anonym eller overset, synes jeg, så ham vil jeg også lige give lidt velfortjent ros.
FCN
Skrevet af RasmusGunnar
Enig i at de to også spillede flot. Det gjorde de fleste i går. Mesik også men lavede også nogle ærgerlige fejl.
Skrevet af Afløseren
Ja, Mesik havde en ok kamp synes jeg. Det skal nok blive bedre med ham, selvom der fortsat er en række fejl og børnesygdomme, der skal udryddes.
På negativsiden kan han godt minde lidt om Mumin, der også tog nogle hovedløse beslutninger på banen. Jeg synes bare det ligner, at Mesik rent faktisk forsøger at gøre "det rigtige" ift. Taktikken. Med Mumin vidste man aldrig helt hvad der foregik når han foretog sig noget hovedløst - det er hvertfald min mening.

Og se i dag...Mumin er en spiller man nogle gange savner og andre gange glemmer har været i klubben, men han var fremragende i sidste sæson. Mesik skal nok få rettet op og komme igen. Det er jeg sikker på.
FCN
Skrevet af riou123
Mumin i starten var et omvandrende rødt kort/straffe. Der er Mesik ikke helt, til gengæld har jeg svært ved at se det store udviklingspotentiale i ham. Sidste forår havde han mange gode raids op af venstresiden og spillede nærmest venstreback. Nu står han nærmest kun og spiller den til modstanderen, til siden eller bagud. Håber det bare er selvtilliden der driller, for han var rigtig udemærket sidste forår.
Skrevet af JMM
Mesik besidder langt mere fodboldintelligens og ro end Mumin. Han skal genfinde niveauet og lægge børnefejlene fra sig, så har vi en ret habil stopper. Men der er selvfølgelig usikkerheder om vi fortsat skal spille med 3 bagerst efter sommerferien, når gruppen (igen igen igen) er ny og skal sammenspilles.
Skrevet af Afløseren
Enig, riou og JMM.
Vi må se hvad forsvaret bringer næste sæson, men jeg er ret fortrøstningsfuld. Hvis Kian H kommer tilbage har han noget at bevise. Ellers bliver han overhalet af Maxwell og Nagalo. Derudover har vi også Djorou og AJ, der kan spille minutter hvis det skulle være.
FCN
Skrevet af JulioSalinas
Det ligger lidt i kortene at Maxwell, Nagalo, "AJ" og Mesik er fremtiden i vores centerforsvar. Det ser ret godt ud synes jeg selvom Mesik pt. går igennem en svær periode.
Så har vi selvfølgelig også Lucas Bøje som pt. er på udlån til Hillerød. En spiller med hovedet skruet godt på og som jeg også tror ville kunne tage dirigent-stokken hvis det skulle være. Det eneste minus er at han fysisk ikke er så stor men jeg tænker at det nok ikke er et problem hvis han feks har Maxwell og Nagalo ved sin side ;)
Iøvrigt så tror jeg også at Lucas Bøje ville være perfekt på "Yttergård-positionen" så jeg håber at han bliver inkluderet i truppen til sommer så vi har et alternativ til Mesik.
Frese kunne også være et godt alternativ. Han kan stort set spille alle positioner og virker også til at have størrelsen til at kunne klare sig som de venstre centerforsvarer. Grunden til at jeg nævner ham er at vi har udsigt til en del gode spillere som kan bestride venstre wing/back. Her tænker jeg på Dio når han kommer tilbage og så har vi selvfølgelig også Svensson selvom han nok pt. er et niveau under Frese.

PS: Ja det er ren optur at se Frese tilbage igen. Jeg må indrømme at jeg sidder på kanten af stolen hver gang han er i en nærkamp men sådan vil det nok være indtil vi indstiller os på han for alvor er kommet igennem sit skadeshelved. Sgu da også et smukt mål han laver med sit højreben igår (mandags) og kongeassist af Villadsen. Nu mangler vi bare lidt godt nyt fra Dio og Amon :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JMM
Der er ihvertfald kamp om de bagerste pladser, må man sige.

Vi har selvfølgelig brug for noget klogskab og intelligens til at tage de rigtige beslutninger og give ro. Men vi har satme også behov for noget speed og power.

Et langsomt forsvar er gift for et boldspillende hold, og særligt den manglende power gjorde tidligere at standardsituationer altid blev farlige og vi lukkede dumme mål ind.
Jeg syntes vi har spændende spillere på trapperne, og forudsætningerne er der for at finde den rigtige konsetellation.
Skrevet af Nandeyanen
Jeg læste en artikel omkring Man Utd interesse for Kamaldeen Sulemana.

Men det er lidt kompliceret. Kamaldeen har misset de sidste 5 national kampe.

Men de har 2 venskabskampe i Juni måned. Spiller Kamaldeen de 2 kampe får han 7 point via landsholdet og det vil være nok.

Men det er forudsat at Ghana beholder deres FIFA rank på 49. Ryger de ned 2 pladser ned på 51 vil Kamaldeen få 0 point selvom han spiller.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af JulioSalinas
Der er også noget spøjst i spil. Det er nemlig noget med at hvis Man Utd eller en anden engelsk klub giver et vist minimumbeløb for Kamaldeen så vil det gøre at han sandsynligvis kan få arbejdstilladelse på dispensation i UK. Jeg tror det var i en tidligere udsendelse af podcasten "Transfervinduet" jeg hørte det.

rediget: de snakker også lidt om dette lidt mystiske element i denne uges "Transfervinduet" som jeg henviser til i mit efterfølgende indlæg.

FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
Hollands svar på bold.dk skriver, at United har lagt et bud på 131,5 mio. på Kamaldeen https://www.soccernews.nl/news/803346/ajaxdrama-door-bod-van-175-miljoen-euro

Dem lægger de nu, og så venter de et år med at lade ham skifte til de er sikre på at han har fået sine to landskampe på et år - i mine drømme i hvert fald.

Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JulioSalinas
"BTs Transfervinduet"

Vil lige henvise til denne uges "Transfervinduet" som har en del snak omkring Kamaldeen og hans transfersituationen.

Link->https://www.bt.dk/transfervinduet
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JMM
130 af de lange?! SÆÆÆÆLG! Jeg kører ham til lufthavnen.
annonce
0