Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JulioSalinas
@Monobryn

Ja det er ikke en hemmelighed. Han snakkede også lidt om det i den "virtuelle fan forum" i februar. Derudover har han nævnt at han også har en vision om en klub i nordamerika.

Det er rigtig spændende men også lidt angstprovokerende for os som følger FCN. Jeg tror vores største bekymring er hvis fremtidens Kudus´er og Kamaldeen´er vælger at tage til andre klubber i netværket fordi de er mere attraktive end FCN.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Monobryn
@JulioSalinas

Det kan jeg godt forstå. Der er det jo også meget lækkert at FCN sidder som ene klub lige nu. Men forhåbentligt, hvis det bliver godt med akademiet i Hillerød, og bare en smule mere fremgang på banen således at der kommer europæisk fodbold, kan man holde fast i den vigtige rolle FCN har fremadrettet på trods af endnu en RtD-klub i - jeg formoder - Championship i England?
Det må alt andet lige også tage en årrække at få fundet, købt, og omstruktureret en eventuel amerikansk/britisk klub.
Skrevet af JulioSalinas
@Monobryn

...jeg formoder - Championship i England?


Tja det ved vi endnu ikke så meget om endnu. Tom snakkede noget om at det skulle være i London-området indenfor en eller anden motorringvej så det skærer feltet af klubber lidt ned.

Umiddelbart så er Tom typen som godt kan lide at bygge tingene op nedefra så jeg tror også det vil blive en mindre klub. Måske en klub som også allerede har en god kvindeafdeling og naturligvis er stærke på ungdomsudvikling.

Fra andre fans har jeg hørt at Tom og et par af de andre ledende medarbejdere i RTD har relation til Brighton så det kunne måske også være en mulighed.

Jeg er knap så bekymret hvis "netværket" kun blev udvidet med en engelsk klub for Brexit-reglerne gør at det er meget svært at importere unge spillere udenfor UK så det tror jeg ikke ville true FCN så meget. Spørgsmålet vi står tilbage med er så hvorfor vælger man England hvis det reelt ikke er en "pathway"?
Måske er det fordi at man kigger mere efter en "kvindeklub". Der skulle ikke være helt de samme stramme restriktioner i forhold til import af spillere når det gælder kvinder. Pt. må vi nøjes med spekulationerne ;)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af RasmusGunnar
Det der taler i FCN favør bliver de nye faciliteter i Hillerød. Det er så spørgsmålet om det ikke blir FCN der, i første omgang, blir toppen i fødekæden? Worst case så blir det som FCM og Brentford, og det går jo ikke så skidt for FCM.
Skrevet af Dew
Andreas Schjelderup er flyttet opp en årgang og skal nå spille for Norge U18/19.

https://www.fotball.no/landslag/norge-gutter-18/2021/g18-landslagstropp-til-samling-i-portugal/
Skrevet af JulioSalinas
@Dew

Tak for info @Dew. Hvordan går det med det norske U18/U19-landshold? Har de et stærkt hold?

redigeret: så lige at hele truppen faktisk var delt i den artikel som @Dew delte. Der er nogle talenter som allerede er samlet op af nogle ganske store klubber må man sige:

Her er troppen
Håvard Hetle - Florø
Isak Solberg - Tottenham
Mathias Bauer - Augsburg
Brynjar Johnsplass - Bodø/Glimt
Max Williamsen - Kristiansund
August Frobenius - Sporting Lisboa
Leo Fuhr Hjelde - Ross County
Isak Vik - Tromsø
Pawel Chrupalla - Rosenborg
Iver Skorve - Sogndal
Mathias Emilsen - Vålerenga
Christos Zafeiris - Grorud
Kristian Arnstad - Anderlecht
Tobias Gulliksen - Strømsgodset
Kristian Bernt Torgersen - Stabæk
Andreas Schjelderup - Nordsjælland
Oscar Bobb - Manchester City
Isak Hansen-Aarøen - Manchester United
Sondre Auklend - Viking
Simen Kvia-Egeskog - Viking
Bryan Fiabema - Chelsea
Seedy Jatta - Vålerenga
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Nandeyanen
Der er nogle talenter som allerede er samlet op af nogle ganske store klubber må man sige:


@JulioSalinas

Der samme kan siges om deres U21 hold. Spillere i Liverpool, Man City, Ajax, Redbull osv. osv.

De har mange flere spillere i de største klubber end det Danske U21 landshold. Men de har kun kvalificeret sig 2 gange til U21 EM i hele deres historie. Sidst i 2013....

Ved du hvad der ofte sker med de Norske U17/U18 spillere der tager til de store PL klubber? De spiller i en svag ungdomsliga.

Hvorimod de Danske spillere de får førsteholdsfodbold i Superligaen og får succes og bedre udvikling der. Bagefter tager de videre til større ligaer.

Vores 22 og 23 årige spillere tager videre til en større klub efter succes derhjemme hvorimod de Norske talenter i de største klubber de tager tilbage til den Norske liga som 22 og 23 årige for at genstarte deres karriere.

Der er en årsag til at Schjelderup valgte FC Nordsjælland. Det er fordi FC Nordsjælland er mere prominent end Man City, Liverpool, Chelsea osv. hvad angår talent udvikling.

Det skal dog siges at nogle gange slår talenterne igennem. Andreas Christensen klarede det.

Det jeg egentlig prøvede at sige er at klubben størrelse betyder ikke at ungdomsspilleren er verdensklasse. Ellers vil Norge havde klaret sig langt bedre til U21 EM kvalifikationerne osv.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(131458220804)
At være talent i klubber som City er jo en dødssejler. Selv i FCN har vi haft indtil flere City talenter forbi klubben, ingen af dem har man hørt om siden. De får aldrig chancen for noget nævneværdig spilletid. Så at de har talenter i sådanne klubber betyder ikke rigtigt noget.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JulioSalinas
Jeg tænker bare at de store klubber har så veludviklede scouting-netværk at de vælger de absolut største talenter når de er helt unge. At de så ikke formår at videreudvikle dem til seniorspillere ændrer jo ikke ved at de på U18-/U19-niveau stadigvæk er nogen af verdens bedste spillere.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Dew
Vil ikke avspore tråden, men Norge sin manglende U21-suksess reflekterer ikke den talentmasse som er på vei opp. En svak U21-trener som har måttet gå gjennom en hardere kvalifikasjon enn f.eks Danmark (lavere ranking), samt miste sine bedste spillere (Haaland, Ødegaard, Berge, Ajer) direkte til A-holdet veldig tidligt.

Men jeg er enig omkring deres tanker om klubbvalg. Vil mye heller at de store talenter herfra skal velge Nordsjælland enn Man City (selv om Oscar Bobb nok passer bedre til U18-fodbold, liten av vekst). Heldigvis kan ikke de engelske klubber hente Skandinaviske talenter før de har fylt 18 nå, grunnet Brexit - så måske vil man se flere talenter i vår del av verden velge destinasjoner som FCN.

Andreas Schjelderup skaper i alle fall mye oppmerksomhet i Norge, så det blir lagt merke til blant de unge får man tro.
Skrevet af Nandeyanen
@Dew

Du afsporer slet ikke tråden :-) Fedt at du deltager i diskussionen og kommer med indput.

I det og med FC Nordsjælland har talenter som hoved fokus kommer vi ofte til at tale om emner angående talenter.

FC Nordsjælland vil gerne tiltrække de bedste nordiske talenter. Norske talenter har en kæmpe interesse.

Vi har før diskuteret årsagen til Norges stigende talent masse herinde. Er kommet frem til at Norge bygger kunstgræsbaner i hver landsby nu og alle børn har adgang til fodbold.

Kender du andre årsager til den stigende talent masse?

Har også hørt at Haaland skulle have en yngre fætter der er ligeså god.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af JulioSalinas
Livestream idag (lørdag): U19, FCN - OB

kampstart: kl. 15:15
stilling i U19-ligaen->https://www.dbu.dk/resultater/pulje/333771

livestream-> https://www.youtube.com/watch?v=kSP_i7auogY

Tingene spidser til i U19-ligaen hvor både FCM og FCN har været igennem et mindre formdyk hvilket har lukket FCK ind i kampen. Der er 6 kampe tilbage og det ser ud til at vinderen skal findes imellem fire klubber, nemlig FCM, FCK, FCN og Esbjerg som ligger indenfor 4 point fra hinanden.

Esbjerg tager idag imod FCK og på næste søndag tager FCN imod FCM så der er lagt op til et par spændende kampe. Idag gælder det dog sidste års U19-liga-vinder OB som pt. ligger nr. 5. Det ville være rart med 3 point. God kamp! :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Hvorfor er Sadiq ikke med i truppen? Jeg forstår egentligt ikke at han ofte sies fra, han spiller altid ganske sublimt når han er med... Har i hvert fald aldrig siddet og brokket mig over hans performance, snarere tværtimod. Og i faste i tråden ved, at jeg ellers sagtens kan brokke mig jo ;)
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af riou123
Han er nærmest altid småskadet føler jeg, så ved ikke om han har en skade som klubben bare ikke taler om, som Djourou og Kian. Apropos det, de har jo været skadet i årevis føles det som:) Ville være rart med nogle opdateringer på dem, det samme med Dio.
Skrevet af Slettet(131458220804)
I det hele taget ville det være rart med skadesopdateringer. Hvorfor håndterer FCN det som statshemmeligheder der for alt i verden ikke må deles? Skulle det forestille at være et eller andet taktisk kneb, som jeg ikke kan se fordelen i eller hvad?
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Afløseren
Så vidt jeg husker er det vist GDPR hensyn, der gør, at FCN ikke fortæller mere om skader.
FCN
Skrevet af Slettet(131458220804)
Men hvorfor kan alle andre klubber så fortæller frit om deres spilleres skader? Det er jo ikke fordi vi behøver se deres lægejournal, men en tidsramme ville godt nok være rar at få.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JulioSalinas
@Afløseren

Så vidt jeg husker er det vist GDPR hensyn, der gør, at FCN ikke fortæller mere om skader.


Jeg mener dog ikke at det er værre end at man godt må oplyse om skader hvis spillerne giver samtykke.

Jeg vil også være fortaler for at man feks lavede en status-liste på klubbens hjemmeside hvor man lige i grove vendinger opridser situationer omkring karantæner og skader. Det ville være en god service for fans og så slipper spillerne/klub for en masse rygtedannelse.


@JG-FCN
Og i faste i tråden ved, at jeg ellers sagtens kan brokke mig jo ;)


hahaha....det er da ikke så slemt...men jo ;)

FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Afløseren
Ift. GDPR, så er helbredsoplysninger en personfølsom oplysning dvs., som Julio også påpeger, at der skal indhentes samtykke mv for at kunne dele de oplysninger. Det giver helt sikkert noget ekstra administrativt arbejde, og mit gæt er, at FCN ikke ønsker besværet med samtykke, dokumentation osv.
Men derudover er jeg enig i, at det kunne være rart med en overordnet ramme for skadesforløbet så man vidste ca. Hvornår en spiller forventes retur.
FCN
Skrevet af riou123
Kom så. Vi skal bare vinde i dag, hvilket vi også plejer mod AGF.

Kamaldeen er så pisse uhyggelig meget bedre end resten af holdet.
annonce
0