Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nordland1337
Det var desværre én af de dage, ikke meget hang sammen desværre. AGF fysik fuldstændig overmanede os.

Jeg må dog sige, at jeg er lidt skuffet over man starter med Nagalo - jeg er sikker på potentialet er der men han har i snit givet et mål væk pr. kamp - også har du altså maxwell på bænken som jeg ser som både bedre og mere driftsikker.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Enig i at Woledzi er bedre. Ved ikke hvorfor Nagalo har overhalet ham, om end Nagalo har vist gode takter tidligere.

"En af de dage" har vi mange af. Synes ikke man har set det klassiske FCN spil i hele slutspillet, og vi har været afhængige af nærmest at score på alle chancer i de kampe vi har vundet - for vi leverer altså ikke mange chancer pr. kamp. Alle chancer er desuden stadig bundet alt for meget på Kamaldeen, en spiller vi ikke har i næste sæson.

Derudover giver vi gaver væk i -alle- kampe. I dag endda flere gaver. Er det en del af gameplanen?

Straffesparket er dog helt hen i vejret. Der var straffespark i samtlige SL kampe i dag, det er jo skudt i hovedet og ødelægger sporten med alle de straffespark. Kan vi please få de gamle regler tilbage hvor berøring er tilladt og hånd på bolden skal være intentionelt.

Ak ja, endnu en sæson hvor vi bare gerne vil være med. Jeg ønsker mig til næste sæson at vi går 100% efter pokalen, og ender som minimum på 4. pladsen. Jeg kan leve med 5. pladsen hvis pokalen vindes. Ellers er der for meget stilstand i udviklingen. AGF må jo falde i niveau næste sæson med de mange afgange, så måske vi kan overtage deres plads.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af RasmusGunnar
Jeg sad egentlig med en Ok fornemmelse i første halvleg, men så sank det hele sammen i anden. Tænkercat det måske var nerver/for mange tanker om placering der pludselig gjorde os handlingslammede.
Skrevet af Afløseren
Jeg ved ikke helt, om det er nerver, der har spillet ind. Jeg synes, FCN har været heldige de gange vi er sluppet fra Aarhus med 3 point. Det har været nogle meget tætte kampe i sæsonen og i går ramte AGF dagen.
FCN
Skrevet af Mester-Jones
Det er utroligt med de mange opspilsfejl. Jeg kunne forstå de mange fejl, hvis vi var dårlige til at stå imod, når AGF pressede på. Men i går gav vi vel minimum 10 store muligheder til AGF ved blot at lave en kæmpe fejlaflevering til AGF fra forsvaret.

Man skulle da tro det netop var den del, hvor FCN ikke lavede særlig mange fejl men ak..

Alt offensivt kommer fra Kamaldeen (selvom jeg nu synes Francis var rigtig fin i navnlig første halvleg), så bliver spændende at se hvad der skal ske, når han er borte.
The Hammers og Wild Tigers COYI
Skrevet af Nandeyanen
Link til en side på beta.bold.dk

En af de der Flemming citater der nok kan misforstås. Jeg tror han mener at FCN kun fokuserer på at afslutte sæsonen godt af og så må man evaluere sæsonen bagefter. Men det er ikke det han siger.

´´Europa fylder intet´´

Er det pt. det ikke fylder eller er det generelt set det ikke fylder. Det fremgår ikke så klart. Der bliver sikkert kørt suppe på det da man kan fortolke det som man vil.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(131458220804)
Jeg studsede også over den.

Men jeg tror det han mener er, at i dette øjeblik (lige efter kampen) er det ikke skuffelsen over misset Europa der tynger, men at præstationen var så håbløs som den var i selve kampen og at spillet ikke fungerede som ellers planlagt.

Jeg tror ikke den skal tolkes som at Europa i sin helhed ikke betyder noget, for selvfølgelig gør det det.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Afløseren
Ifølge Bold.dk og deres "rygtetid" er Manchester United ved at sprænge banken for Kamaldeen. De har overbudt Ajax, som ellers havde lagt 12 mio pund for Kamaldeen. Det kan godt ligne, at vi kommer op i 120-150 mio for ham. Det er jo helt vildt!
FCN
Skrevet af Plankeværket
Kamaldeen er krafteddeme også god.
Skrevet af SNIFIS
jeg tror ikke Kamaldeen spiller flere kampe for FCN
Skrevet af Afløseren
Jeg tror Kamaldeen nok skal spille de sidste to kampe og få lejlighed til at sige ordentligt farvel til både klub og fans, men det har jo længe ligget i kortene, at han ville være væk til sommer.
FCN
Skrevet af Plankeværket
Jeg forstår godt rationalet for at undlade ham. Men det er på grænsen til det sportsligt uansvarlige når man sandsynligvis er direkte involveret i en af de 2(3) kampe i sidste runde der afgør det danske mesterskab.
Havde i skullet spille mod Randers og agf i ligegyldige kampe var det noget andet.
Undlader i ham ude mod Brøndby - er det så ikke lidt for meget træning og økonomi over sport?
Skrevet af Afløseren
Jeg er enig, Plankeværket.
Det ville være "ulækkert" hvis FCN eks stiller med B-holdet til kampen mod Brøndby og Randers. Det tror jeg nu heller ikke kommer til at ske. FCN vægter integritet enormt højt, og det er helt sikkert også en faktor der spiller ind, at klubben potentielt kan være med til at afgøre, hvor mesterskabet ender.
FCN
Skrevet af Plankeværket
B- holdet - det er vel bare de 11 bedste uden Kamaldeen? :-)
Skrevet af Afløseren
Haha! Touché! ;-)
FCN
Skrevet af JulioSalinas
Hvis Kamaldeen har indgået en aftale med en anden klub og dermed måske ikke har 100% fokus på det som sker på banen så synes jeg godt at man kan forsvare at undlade at spille ham. Dermed ikke sagt at vi skal stille et B-hold.

Iøvrigt synes jeg ikke at 120-130 mill. er for meget. Den lange kontrakt var en virkelig fornuftig investering og det gør bare at FCN står i en helt ideel forhandlingssituation.

Som jeg argumentere for i vinters var det fornuftigt at holde på Kamaldeen pga. corona, hans formkurve og den lange kontrakt.

Nu er Kamaldeen på toppen, de store klubber har vist at de har overlevet corona og Kamaldeen er nu endnu mere klar til at tage springet.

Der er stadigvæk et sportsligt argument for at holde på ham men økonomisk set vil det nok være lidt af et "gamble" da han kan ryge ind i skader, formdyk osv. I FCN er de ca. 130 mill. kr. trods alt et så stort beløb at jeg ikke ville klandre klubben for at slå til hvis der blev budt de omtalte beløb denne sommer.

Med til kalkulen hører at vi trods alt også har en fornuftig offensiv med kæmpe udviklingspotentiale i form af hovedsageligt Schjelderup, Adingra og Bredahl hvis vi ellers kunne få lidt gang i ham.

PS: Diomande tænker jeg også kunne spille en offensiv rolle (falsk 9er) men Flemming er vist mere tilhænger af at spille ham på midten.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Plankeværket
Kamaldeen ligner simpelthen ikke en spiller, der vil miste fokus. Jeg tror han vi stortrives i sol foran 10.000 i en afgørende kamp mod Brøndby. Jeg kender ham naturligvis dårligere end i gør, men for mig ligner han bare en der elsker at spille.

Og i skal naturligvis sælge. Den kæmpe pris nu hænger sammen med forholdet mellem potentiale og niveau som er stort set optimal. Er han ikke væsentligt bedre næste sæson end denne, så ville prisen falde kraftigt.
Skrevet af RasmusGunnar
Antman er også blomstret op synes jeg, ligesom Villadsen har taget nogle gode udviklingsspring. Jeg ser meget positivt i holdet, men kun hvis man formår at holde nogenlunde på holdet.

Kamaldeen ryger og nok også Kofod, som vel er blevet lovet at han kan smutte nu. Ham kommer vi til at savne.
Kan vi derudover holde det nogenlunde intakt, så ser jeg positivt frem mod næste sæson.

Vi er vel heller ikke tvunget til at sælge nu, hvor Kamaldeen alene dækker driftsunderskuddet i 1,5-2 år :) Så kan vi om et år sælge Schjelderup for de 100 mio også.

Ikke mange andre danske klubber kan fremvise den salgshistorik som FCN har vist de seneste 5 år, startende med Emre Mor og Bruninho.
Skrevet af RasmusGunnar
Schjelderup boltrer sig i en alder af bare 16. Hvorfor gør Zidan Sertemir ikke også det? Han er slet ikke inde omkring holdet, men har indtrykket af at han er et af de største talenter fra den danske del af akademiet. Flere klubber byder sig også til i forhold til ham og det er slet ikke sikkert han er i klubben efter sommerferien?

Måske Julio Salinas kan byde ind med lidt om Sertemir?
Skrevet af Slettet(131458220804)
Jeg tillader mig lige at lege lidt med en lille tanke:

Opkøb af Egyptere : 750 millioner
Salg af kamaldeen : 120 millioner
Salg af Kofod : 20 millioner
Salg af Tychosen : 10 millioner
Videresalg af Dams : 25 millioner
I alt : 925 millioner

Uden Salg af Tychosen og videresalg af Damsgaard: 890 millioner

Det er vel også en form for penge ;)


FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
annonce
0