Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Plankeværket
Koster Kofod 20 så har PC bare at komme i gang.
Skrevet af Afløseren
@Rasmus

Nu er jeg ganske vist ikke Julio, men jeg vil alligevel tillade mig at komme med lidt betragtninger om Zidan - alt sammen ud fra mavefornemmelsen, så det er rene gæt :-)

Zidan er kun lige rykket fra u17 til u19. Det tror jeg er et voldsomt ryk for mange 16 årige spillere. Jeg tror, at hvis han nogensinde får debut for FCN, så bliver det først til foråret 2022.
Der er også mulighed for at han, i lighed med Christian Rasmussen, bliver solgt før han får debut. Flere store klubber holder angiveligt øje med ham.

Vi skal måske også huske på, at Schjelderup spillede et år på u19 (mig bekendt) får han fik debut på førsteholdet.
FCN
Skrevet af Berlelund
JG-FCN:
Det er vigtigt at pointere at pengene fra egypterne går til RTD gruppen og ikke kun FCN.
Når det er sagt, så er jeg fuldstændig enig, at det et voldsomt indtægter for en klub som FCN.
FCK Barça
Skrevet af RasmusGunnar
De 500 af de 750 mio går til at starte RTD of i Egypten. Og resten fordelt på de øvrige, hovedsagelig Ghana, tænker jeg. Det blir ikke mange af pengene der går til FCN. Måske lidt til akademiet og projektet i Hillerød.

Men på den lange bane skulle vi gerne få gavn af dem :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Nu skal RTD og FCN jo ses som en enhed, og mig bekendt er Kamaldeen og Kudus produkter af investeringer i netop RTD og akademidelen ;) Så det går jo stadig til FCN og hele setuppet om end det er de bagvedliggende strukturer, og ikke vilde indkøb til førsteholdet pengene bruges til.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Nandeyanen
Nu skal RTD og FCN jo ses som en enhed, og mig bekendt er Kamaldeen og Kudus produkter af investeringer i netop RTD og akademidelen ;) Så det går jo stadig til FCN og hele setuppet om end det er de bagvedliggende strukturer, og ikke vilde indkøb til førsteholdet pengene bruges til.


Det ses som en enhed og arbejdes som en enhed, men er teknisk set ikke en enhed.
Det er derfor vigtigt for FC Nordsjælland at få stablet deres eget fundament op, hvilket jeg synes de er i gang med angående planerne i Hillerød.

Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(131458220804)
Apropros akademi så leder FCN efter en academy manager - så er det fandme nu der skal slås til! ;)

Og som noget andet, kunne det tænkes at FCN byder på Magnus Warming? Buddene ligger omkring 7-10 millioner så der kan FCN godt være med - og få en fortjeneste ved senere salg. Vi mangler jo lidt en decideret angriber og Warming må da siges at være et spændende talent.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JulioSalinas
@RasmusGunnar
Måske Julio Salinas kan byde ind med lidt om Sertemir?


Jeg er også kæmpe Zidan fan allerede. Han har nogle ting i sit spil som gør at man bliver begejstret for at se ham spille. Dejlig teknik og frækhed i sit spil med en veludviklet offensiv tankegang. På U19 bliver han brugt på midten og sågar som 6´er hvor han i nogen grad bliver nødt til at holde en vis diciplin. Jeg kunne sagtens se ham længere fremme på banen som feks. den falske 9er med frihed til at skabe spillet.

Når vi taler om Schjelderup som kun fik en 6 måneder på U19 så brændte han virkelig igennem men det har vi endnu ikke set fra Zidan som dog stille og roligt viser forbedringer.

Når Kofod formentlig forsvinder her til sommer så er der en åbning på midten men jeg tænker at Lasso niveau pt. er højere end både Tochi og Zidan. Dertil er der jo også Walta som byder sig til så jeg ville ikke blive overrasket over hvis man giver Zidan endnu et halvår på U19 for lige at se tiden an. Der er også noget fysik eller mangel på samme som taler for at man venter lidt med at hive Zidan op. Selvom han har en fin størrelse så er han lidt "hvalpet" i det.
Jeg glemmer lige Dio som vel er vores top-kandidat til den åbne plads på midten så der er ganske fin konkurrence må man sige.

Bliver han en superligaprofil for FCN? Ja det tror jeg. Han har absolut potentialet til det men der kan selvfølgeligt komme andre ting i vejen så som utålmodighed og fristelser hvis andre klubber begynder at byde på ham. Mit gæt er at han har potentialet til at blive en af de bedste playmakere i FCN i nyere tid.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Når du nu nævner Tochi.

Han har godt nok været solgt for højt i marketingafdelingen synes jeg (formentlig i et komplot med bold.dk ifølge ShevaCrespo). En spiller jeg selv har været hypet på, men som jeg ikke synes viser andet end middelmådigt niveau med enkelte glimt af kvalitet (herunder et afgørende mål i en kamp). Men han har godt nok skuffet mig. Jeg ved godt han stadig har et par år at løbe på, men igen ift. Schjelderup f.eks. blegner han da noget.

Han er stadig ung og der er plads og tid til forbedring, men at han skulle være det bedste talent nogensinde fra FCNs akademi, det har jeg godt nok svært ved at se.

Jeg har dog stadig høje forventninger, særligt da han har en fysik der er ekstremt vigtig på et letvægtshold som FCN. Jeg ville også foretrække ham på Jaxes position. Jeg synes han har været brugt lettere uheldigt, når man har tvunget ham til at spille angriber, bare fordi angribere sælges for mere.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af riou123
Djourou tilbage!
Skrevet af Afløseren
Enig, JG.
Det er spot on ift. Tochi, men jeg er overbevist om at det nok skal komme. Jeg tror ikke, at vi skal forvente at alle vores talenter folder sig ud i en alder af 16/17 år. Det ville alligevel være for urealistisk, men jeg synes også at Tochi trænger til en god, stabil periode, hvor han kan vise højt niveau. Det har været lidt svingende i år, men det skal som sagt nok komme (håber jeg)
Det samme fristes man også til at sige om Bredahl.

Og tak i øvrigt til Julio for et godt indlæg om Zidan :-)
FCN
Skrevet af JulioSalinas
@Afløseren
Jeg tror ikke, at vi skal forvente at alle vores talenter folder sig ud i en alder af 16/17 år. Det ville alligevel være for urealistisk...


Vigtig pointe. Udvikling af talenter er bestemt ikke en præcis videnskab så vi skal glæde os over dem som tager springet til superligatruppen uden problemer men vi gør os selv en bjørnetjeneste hvis vi ægrer os over dem som har en mere moderat udviklingskurve. Det er trods alt de fleste talenter som har brug for en transitionsperiode og vi må også lige have for øje at vi følger en klub som presser de unge knægte i en ekstrem grad i forhold til hvad der er normalt i de fleste andre klubber.

Håber iøvrigt også vi får mere at se til Bredahl næste sæson.
Jeg lurer lidt på om det ikke ville være fornuftigt med en rettidig kontraktforlængelse med Tochi og Bredahl som begge nu er blevet 18 år og dermed kan binde sig i op til 5 år.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Bredahl må jeg indrømme at jeg har Rothmann niveau forventninger til. At han slet ikke har bare snust til førsteholdet andet end imod Græsrødderne (hvor han faldt totalt igennem) er bekymrende.

Ift. Tochi, ja, så kan det meget vel være held i uheld at han endnu ikke har bidt sig fast og præsteret. Det kan give os en noget billigere længerevarende kontrakt end hvad ellers ville være tilfældet. Jeg har som sagt heller ikke givet op ift. Tochi. Jeg er egentligt tilbøjelig til at sige at jeg ville foretrække ham i startopstillingen frem for Jaxe, i hvert fald i et par kampe så han kan få noget fast spilletid.

Jeg havde bare ikke forventet at jeg skulle stå med en følelse af middelmådighed efter nu ca. halvanden sæson med ham i truppen - med tanke på at han har været talt så meget op bl.a. her i tråden. Jeg håber inderligt at man ikke forsøger med ham som frontangriber fremadrettet i hvert fald, så bør han have bedre mulighed for at imponere. Jeg ser ham udvikle sig mere i retning af en Zeca type, eller en Dybdeliggende Playmaker, som det jo så fint hedder i FM.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Afløseren
Jeg må indrømme, at jeg har store forventninger til Bredahl. Selvfølgelig ser det skidt ud at man ikke kan imponere mod et seriehold, men jeg synes også det er en tynd baggrund at fælde dom over ham på.

Bredahl er lige blevet 18 og har imponeret på u19. Jeg tror han bliver rykket permanent op i truppen i år og jeg håber, at han får nogle chancer og gør det godt. Alternativt kan man overveje at leje ham ud til en klub i 1. Division så han kan få noget spilletid og succes på banen såfremt han falder igennem på førsteholdet.

Der er hård kamp om pladserne oppe foran, og han står jo ret beset bagest i køen af spillere som kæmper om en af de tre forreste pladser. Ham og Emeka skal nok håbe på at gribe chancen hvis spillere som Adingra bliver skadet.
FCN
Skrevet af TommyOlsen
Bredahl har også haft en hårdt år på u19, ift. skader.
Han har været meget inde og ude af holdet og det gør selvfølgelig ikke noget godt.

Ud af den famøse 03 årgang venter vi stadig lidt på Tochi og Bredahl.

Tochi tror jeg vi ser en anden udgave af næste sæson, han har over tid rykket sig en del, og med Kofod ud så tror jeg han finder sin plads.

Bredahl tror jeg vi kommer til at vente lidt mere på. Næste sæson tror jeg kun bliver til en håndfuld startere og et par indskiftninger. Men lad os se, for nogen spillere går udviklingen pludselig stærkt.

Se bare Villadsen der er gået fra annonym indskifter til at være ligaens Dani Alves...
Skrevet af Slettet(131458220804)
Gud ja, Emeka.

Ham havde jeg glemt, også en spiller jeg har været skuffet over, som jeg ikke synes har grebet chancen. I det hele taget må vores danske talenter godt lige steppe op, der er vel ingen af dem der endnu for alvor har grebet chancen og slået til fra den/de nye årgange?

Synes vores nye generation ghanesiske talenter har shinet noget mere. Særligt Adingra, Nagalo (dog med lidt fejl her og der) og Woledzi har imponeret mig. Af danske talenter har jeg set mest lovende takter fra AJ, som dog kun har spillet en enkelt kamp.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JulioSalinas
Med hensyn til Villadsen så illustrere det også den "tilfældighed" som er i spil. Han havde formentlig ikke fået chancen i så mange kampe i træk hvis det ikke var fordi vores centrale forsvar gik i stykker og man derfor blev nødt til at rykke Døhr væk fra højre wing/back.
Så at en spiller ikke får så meget spilletid er nødvendigvis ikke ens betydende med at han ikke er klar til superligafodbold men kan også bero på at de bliver holdt ude af start11 fordi træneren vurderer at der findes et bedre alternativ på den pågældende position.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af SNIFIS
Vi skal huske at give plads til ´late bloomers´. Tænk bare på Mathias Jensen.
Det må nogen gange være skræmmende for flere at vores talenter at se nogen af de andre unge der gør kometfremskridt på ganske kort tid og i en meget ung alder.
Jeg har stor tiltro til Tochi, Bredahl mfl.
Jeg synes også Antman tager gode skridt fremad i øjeblikket.
Vær tålmodige, ikke alle udvikler sig lige hurtigt.
Samtidig vil jeg spørge om det kræver mere at spille på midten i forhold til angreb, da midtbanen måske kræver større overblik, ro på bolden og en del fysik?
Skrevet af RasmusGunnar
Spændende hvad Baden Frederiksens succes kan indbringe FCN. Der er en del klausuler. Spørgsmålet er hvor mange af dem der er blevet indfriet og så er der vel også en på videresalg.

https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/avis-nikolai-baden-frederiksen-kan-blive-danmarks-dyreste-teenager
Skrevet af Afløseren
Yttergaard stopper til sommer, desværre. Øv!
FCN
annonce
0