Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af FCN-Amager
Det var vel forholdsvidt forventet, at han snart skulle videre. Heldigvis ser vi forholdsvis godt besat ud på den position blandt de yngre spillere.

Men det kunne da være konge, hvis Yttergaards målnæse lige kunne finde vej til netmaskerne i aften!
Skrevet af Afløseren
Ja, det var forventet, men jeg er stadig ærgerlig over det. Han har været god for FCN i de år han har været her. På trods af nogle opspilsfejl og boldtab hist og her, så har han været en af vores mest stabile spillere.

Tak for indsatsen mr. Fox in the box! Jeg ønsker ham al mulig held og lykke fremover :-)
FCN
Skrevet af Slettet(131458220804)
Jeg ser også Nagalo, Woledzi og Mesik som bedre alternativer - og ja nu også Døhr. Derudover foretrækker jeg også Djourou og måske Kian over ham. Sågar AJ ville jeg foretrække.

Så det er bedst for alle parter at han smutter, en forlængelse ville alligevel ikke kunne indbringe nogen nævneværdig fremtidig transfersum, og Yttergaard har behov for nye udfordringer også.

Jeg synes han har kostet alt for meget defensivt og laver tit opspilsfejl, om end han har nogle gode offensive kvaliteter i ny og næ.

Nå ja, men om ikke andet så må man da sige tak for nogle fine år i det hele taget med ham på holdet - og alle de diskussioner vi har haft om ham henover tiden herinde ;) God vind fremover, måske i det norske hos brormand.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JMM
Randers er altså en ønskemodstander. Vi ligger godt til dem, og har haft marginalerne på vores side.
Skrevet af Afløseren
Og Pete redder et straffespark igen + vi kan forsvare 10 mod 11. Virkelig nogle gode momenter!
FCN
Skrevet af FCN-Amager
Synes klart vi sidder på det indtil dommeren gerne vil i fokus. Kan simpelthen ikke forstå Maxwell åbenbart laver frispark og får rødt, når Kofoed 5 minutter tidligere bliver nedlagt på præcis samme måde i feltet og ikke får noget.
Skrevet af FCN-Amager
Btw synes jeg vores spillere skal være søde ikke at rende rundt med Palæstina flag på banen - Er på stadion for at se fodbold, ikke tage stilling til komplekse politiske situationer
Skrevet af RasmusGunnar
Det røde kort? Han var vel ikke sidste mand? Hvem løber ude ved siden af? Kofod? I min verden kan han nå ind og tackle efterfølgende.

Så den på stadion så har ikke set i langsom.

Men skøn sæsonafslutning på stadion med den bedste stemning.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Jeg forventer at det røde kort omstødes. Det var ganske enkelt forkert, og det undrer mig at VAR ikke griber ind (ligesom de heller ikke greb ind ved Winds straffespark i FCK kampen i dag). VAR virker til selektivt at vælge hvad de gider og ikke gider at se på, og det er altså problematisk da det skævvrider konkurrencen og afgør kampe, ofte til forkert udfald.

Jeg synes i øvrigt at der simpelthen dømmes for mange straffespark. Alene i de seneste 5 playoff kampe har der været 6 straffespark. Det er jo helt vanvittigt. Engang var det en sjældenhed med straffespark, nu er det hver evigt eneste kamp det sker. Det synes jeg personligt ødelægger sporten. I øvrigt burde FCN vel så også have haft straffespark da Schjelderup nedlægges tidligere i kampen, hvis det er den overordnede linje.

Er jeg den eneste der deler den mening?

Og så ift. vores Tochi diskussion. Sjovt at i det øjeblik han bruges på Jaxes position, ja, så spiller han ganske sublimt og scorer bogstaveligt talt efter et par sekunder. Lad os se mere af det, tak!
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af RasmusGunnar
Tochi spillede nemlig en rigtig god kamp i går og der kunne man se tegningen til den profil han kan udvikle sig til.

Overordnet set synes jeg vi spillede en flot kamp.
God start og vi trykker på frem mod 1-0. Så blir vi for passive og får lukket Randers tilbage i kampen.
Hatten af for deres mål, som er flot spillet igennem, men det skete i en periode hvor vi kiggede for meget fodbold og bakkede mere end vi pressede frem.

Lad os nu slå Brønby på mandag. Både for at bryde komplekset mod Brøndby men også bare for at lave rav i mesterskabsspillet :)


Skrevet af Slettet(131458220804)
Nå, så er Vindahl også ude og tale sig selv videre. Jeg synes ikke han er helt klar til det endnu. Han redder os tit, men han laver satme også nogle fejl i ny og næ som ikke er tilladt på et højere niveau. Håber han bliver.

Derudover tænker jeg at det kunne være ideelt at hente Jesper Hansen retur fra FCM.

I øvrigt, hvor er @FC Nordsjælland blevet af? Har ikke set ham kommentere i en del tid nu.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Afløseren
Pete skal blive mindst et år endnu - gerne to. Det kan godt være at han har været I truppen længe, men han har kun stået fast i halvandet år.
FCN
Skrevet af JMM
Han har ikke stået fast særlig lang tid. Og set på alderen er han stadig meget ung keeper med en del børnefejl. Buyers beware. Jeg så allerhelst han ombestemte sig og blev en sæson eller to længere.
Skrevet af RasmusGunnar
Link? Hvor udtaler han sig? Håber ikke han forsvinder.

Vild tanke - Hvilken målmand var det der skrev under på Common Goal for et par år siden? Kommer Kasper hjem til Danmark efter slutrunden ;0)

Men nej, håber ikke Vindahl smutter.
Skrevet af RasmusGunnar
Øv en udmelding
Skrevet af Slettet(581021212205)
Btw synes jeg vores spillere skal være søde ikke at rende rundt med Palæstina flag på banen - Er på stadion for at se fodbold, ikke tage stilling til komplekse politiske situationer


Når man er iført en FCN-spilledragt, på FCN´s stadion repræsenterer man FCN.

Når FCN ikke tager afstand fra denne happening hvor 5-6 spillere stillede sig op med Palæstinas flag (selvom de vendte det forkert) og efterfølgende løb rundt med det på stadion, må man jo gå ud fra, at FCN er Pro-Palæstina og Anti-Israel.

Det finder jeg en uheldig konflikt at blande FCN ind i og et uheldigt statement at lade FCN lægge navn til.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JulioSalinas
@FCN

Enig. Det er meget uheldigt at blande sig i en storpolitisk konflikt. Hvis det handler om at sætte fokus på noget humanitært arbejde så ville jeg være langt mere positivt indstillet overfor det. Det kunne feks være at sætte fokus på organisationer som prøver at bedre forholdene i konflikten. Det kunne være røde kors eller hvem der ellers er tilstede ved de konflikter der udspiller sig. At signalere at man tager parti i konflikten (uanset hvem) er ikke det mest smarte og jeg forstår ikke at FCN kan acceptere sådanne statements.

Jeg ville foretrække at klubben holdte sig fri for alle politiske budskaber da det meget hurtigt kan blive noget som deler vandene. Det burde i hver tilfælde holdes til overordnede principper og så må de spillere som har brug for at komme med politiske statements gøre det på deres egne SoMe kontoer.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Nå, så bliver det os der skal give guldet til BIF. Vi taber jo altid til dem, så mon ikke det sker nu også.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JMM
Vi plejer at tabe til BIF, men denne kamp er alt andet end plejer. Jeg ser os sagtens kunne vinde, odds 8 er alt for højt, især når vi kan spille frit.
annonce
0