Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af RasmusGunnar
I en artikel omhandlende fcn regnskabet:

"FC FC Nordsjælland skriver i regnskabet, at de har 120 millioner tilgodehavender fra "salg og tjenesteydelser," hvilket er de penge, der kommer fra fremtidige indtægter fra spillersalg, der allerede er gennemført skriver i regnskabet, at de har 120 millioner tilgodehavender fra "salg og tjenesteydelser," hvilket er de penge, der kommer fra fremtidige indtægter fra spillersalg, der allerede er gennemført"
Skrevet af Slettet(131458220804)
Som noget helt andet så kan jeg se at Football Manager/Sports Interactive leder efter frivillige til at hjælpe med research om klubber og ligaer. Så hvis nogle af jer har tid, lyst og overskud så kan man jo slå til og hjælpe dem med at få FCN til at fremstå knivskarpt i fremtidige opdateringer og spil ;) Og ja, så kan man jo også leve sig ind i drømmen om at være talentspejder ;D

Jeg tænker især det kunne være noget for JulioSalinas, da de også efterspørger folk med viden om deres klubs ungdomsafdelinger, og det må man jo sige at du går op i ;)
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Nandeyanen
Det er ikke en jødisk/muslimsk konflikt han deltager i. Selvom jeg ikke er enig i standpunktet handler det om Palæstina og palæstinensere. Dem kan man godt sympatisere med lige meget hvilken religion man har. Det bør bare ikke foregå i en FCN-trøje på FCN´s stadion foran FCN´s fans.


Jeg sympatiserer også med Palæstina og hvad folk bliver udsat for. Som geolog er min holdning at der skal være adgang til vand for alle. Når grundvandet bliver drænet bevidst så mener jeg der er tale om krigsforbrydelser. Men jeg sympatiserer også med de Israelere der lever i frygt for at blive ramt af Hamas missiler.

Selvom intentionen ikke er religiøs bliver den opfattet religiøs af mange:

Arsenal kom under en shitstorm af jødiske fans og Arsenal har udmeldt at de har taget en snak med spillerne.

Kritikken har gået på tweetet: Palestine lives matter. En Jødisk fan gruppering af Arsenal har skrevet. So Israelian lives doesn´t matter?

Det bliver opfanget af dem at spillerne er imod Israel og jøderne. De er sure at der ikke bliver skrevet All lives matter.

Maxwell Woledzi skrev den samme besked med caps: Palestine lives matter #freepalestine.

Så kan det godt være at intentionen ikke er religiøs motiveret. Men det kan den blive opfanget som vi lige har set sket med Arsenal.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Afløseren
Jeg synes også vi så vidt muligt skal holde det religiøse aspekt ude af tråden her, selvom det selvfølgelig er interessant og relevant at diskutere i en Israel/Palæstina debat.

Ift. Arsenal, så tror jeg også man skal huske på, at London, mig bekendt, er den europæiske by uden for Israel, der huser flest jøder og israelere. Der er eksempelvis et stort mindretal af Haredier (ultraortodokse), så det undrer mig egentlig ikke at Arsenal kan få på puklen for nogle tweets af spillerne.
Havde FCN haft en israelsk fangruppe, så tror jeg vi havde set det samme i Danmark.

Det var alt fra mig i denne omgang, så nu håber jeg at vi kan snakke lidt mere fodbold og lidt mindre storpolitik - omend jeg går mere op i det sidste end det første :-)
FCN
Skrevet af JulioSalinas
Ja det er sgu ikke en køn situation hvilket jeg tror vi allerede kan fornemme herinde når vi bruger tid på at snakke om det.

Religion og storpolitik synes jeg burde være bandlyst på banen. Vi har brug for ting som samler os og det gør de emner bare ikke altid. Rent forretningsmæssigt flytter det også fokus for kerneproduktet nemlig fodbolden.

Jeg er også klar til at gå videre... ;)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
Jeg er også klar til at gå videre... ;)


Enig - FCN slipper bare for nemt om ved denne her. Tilgangen er, at man forsøger at tie historien ihjel. Man ved der ikke er særlig mange fans og, at det dermed bliver en storm i et glas vand. Der er ikke nogle medier der har taget sagen op og, hvis FCN bare holder kæft stopper sagen jo nok.

Som en ansvarlig virksomhed med gode værdier burde man jo være ude og forklare at det ikke er noget klubben står bag og, at man ikke er en deltager i Israel-Palæstina konflikten og, så forklare spillerne at den slags manifestationer ikke bør ske i fremtiden.

I stedet vælger man at tie den ihjel. Jeg ser det som en ridse i lakken på FCN som burde have stillet op i denne sag. Havde der været flere hjemmekampe havde jeg seriøst overvejet at indkalde hele jødeslænget og stille op med israelske flag på Red Zone for lige at markere, at der et to parter i konflikten der lider. Nu må jeg så nøjes med at være fan af en klub der kun sympatiserer med den ene lidende part. Vel og mærke en part der er styret af en terrororganisation der har skudt flere tusinde raketter ind over en civilbefolkning. Israel kan derudover bebrejdes lige så meget som Palæstinenserne. Derfor bør man ikke tage del i konflikten og det burde FCN stille op og tage afstand fra.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af RasmusGunnar
Vi ved at klubben læser med herinde fra tid til anden. Hvis de læser tråden tror jeg det er blevet diskuteret internt og de enkelte spillere er blevet rettet ind.

Skal vi ikke sige det var det for nu. Vil meget hellere snakke om Brøndby-kampen, nuværende og tidligere spillere (med videresalgsklausul) det skal til EM.
Og så begynde at rette blikket mod den kommende sæson.
Skrevet af JulioSalinas
@RasmusGunnar

Jeg synes da folk skal komme ud med det de føler. Vi bekymrer os om klubben og det er den intention debatten udspringer af.

Iøvrigt så kan vi jo godt multitaske med flere emner i tråden.
Udover Brøndby kampen på mandag så har vi jo også en kæmpe U19-kamp imorgen (søndag) mod FCM. Med en sejr kan FCN bringe sig på førstepladsen. :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Nandeyanen
Er der nogle af jer der har et overblik over FCN spillere der skifter eller regnes med at skifte til sommer.

Jeg ved at Bartolecs agent var ude og sige at han i overensstemmelse med FCK har fået lov til at skifte her til sommer da han ikke er med i FCKs planer.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(131458220804)
@Nandeyanen

Stensikre salg:
Kamaldeen
Kofod

Stensikre afgange:
Yttergård
Victor Jensen (medmindre lejeaftalen forlænges, tvivler jeg på)
Kian (Til vinter)

Boblere:
Vindahl
Tychosen
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Afløseren
Jenner...hvis du har slettet din profil her på bold.dk kunne du så ikke lige sige ordentligt farvel?
Jeg kom til at savne dine altid saglige og ordentlige indlæg. Jeg håber at du vender tilbage igen :-)
FCN
Skrevet af Nandeyanen
@JG-FCN

Thycosen har virket som en rigtig god leder, det vil være ærgeligt at miste ham. Han er kaptajn materiale. Jeg kan huske at for nogle måneder siden hvor mange troede FCN ikke vil komme i top 6 så gik diskussionen herinde på at FC Nordsjælland manglede ild i øjnene og gejst som en af årsagerne for den dårlige periode.

Det kan sagtens være at det var præcis det de manglede.

Det er tydeligt at de blev bekendt med kritikken. (Måske herinde fra hvis de læser med)

Thycosen har så været den spiller der har gjort alt for at modbevise kritikken og han har løftet holdet op. Nu har alle ild i øjnene og det har været nogle fede kampe at overvære.

I år har AGF og FC Nordsjælland kæmpet bravt i slutspillet og fået flere point end de plejer at gøre. Det gør ligaen mere spændende og stærkere.

@Jenner

Ja du har altid opsummeret ugens nyheder og nye informationer om FCN. Så er du også rigtig god til at komme med facts og grave dybere i informationerne. Mit synspunkt angående de Ægyptiske ejere er jo for eksempel ændret 180 grader på grund af din diskussion. Det er ikke så slemt som Tipsbladet og hvad ved jeg fremstod sagen som.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Afløseren
Hvis nu det viser sig, at Jenner ikke kommer tilbage, så synes jeg at vi bør hylde hans engagement her på bold.dk med en overskriften for tråden. Hvad tænker i andre om det?
FCN
Skrevet af riou123
Helt enig!
Skrevet af JulioSalinas
??? jeg fatter intet....var det palæstina-debattem?
Synes da egentlig vi debatterede som voksne eller er der noget som jeg har misset?

@Afløseren

Enig...men giv ham nu lige et par dage til ad rase ud før vi begraver ham ;)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Afløseren
Sandt, Julio! Jeg ved bare, at han har slettet sin profil endnu gang før, men ja, lad os give ham lidt tid. Ellers må du gå den lovede flaske vin til ham, når Mata kommer til sommer ;-)
FCN
Skrevet af Nandeyanen
??? jeg fatter intet....var det palæstina-debattem?
Synes da egentlig vi debatterede som voksne eller er der noget som jeg har misset?


Jeg tror ikke det var os. Jeg har været enig i alt det Jenner har skrevet om debatten. Det var min fejl at bringe religion ind i debatten. Det erkender jeg og undskylder for det.

Jeg kunne se at Jenner har skrevet i Israel - Palæstina tråden og han havde vidst også Jødisk familie.

Der er 2 sider der lider i konflikten. Der er Palæstineserne og der er Israelerne som han skrev. Der er på begge sider ekstremister.

Hoved pointen var at man kan ikke kun kan sympatisere med en side af konflikten. Man bliver nødt til at sympatiserer med civil befolkningen fra begge sider.

Ved at kun bringe det Palæstinensiske flag frem og kun bede til de palæstinensiske folk tager du kun sympati for 1 side af konflikten.

Han vil gerne bringe det Israelske flag til kamp for at vise at der er 2 sider af konflikten og er ked af at klubben ikke sagt noget til det.

Det er det som jeg har forstået er sket.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af JulioSalinas
Jeg fornemmer en ret bred enighed herinde om at man skal holde sig fra at blande sig i betændte konflikter iført FCNs trøje.
Jeg kan godt acceptere at man generelt appellere for fred og den slags men jeg ville langt hellere have at man i det hele taget dropper politik. Som jeg ser det er FCN primært en fodboldklub og en arbejdsplads. Det skal være frit for den enkelte spiller at lave kampagner på deres individuelle SoMe kontoer men at bruge plastikgrønsværen i Farum burde være et "no go".

Men ok det kan godt være at FCN er en klub som har et specielt syn på den slags og i så fald burde de melde det klart ud så alle er med på hvorfor man gør som man gør.

"We are not normal and I like not being normal"
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Jeg ved ikke om Jenner har jødisk familie eller hvad (hvor skulle det fremgå?) men ja, vi alle er da enige i tråden her.

I fald han har jødisk og israelsk familie, så kan jeg godt forstå at Jenner bliver ramt af at FCN ikke reagerer på de tydelige pro-palæstinensiske ytringer efter kampene.

Jenner er om nogen meget involveret i klubben, og når ens "anden familie" (klubben) pludselig stiller sig i den modsatte grøft, ja så rammer det bare ekstra hårdt. Det kan være lidt svært at kapere og lige forholde sig til.

Mon ikke han kommer tilbage når han lige har sundet sig. uagtet de mange uenigheder jeg ellers har haft med Jenner, så driver han sgu 30-50% af tråden og det savnes da allerede.

@Nandeyanen
Vi vil alle helst ikke undvære Tychosen i øvrigt. Men faktum er jo bare at han spiller ekstremt godt og er vigtig både defensivt og offensivt. Det, sammenkoblet med en ægte fighterattitude, ja det er bare attraktivt på markedet. Så det er muligt der bydes på ham, og så kan det være svært at sige nej, alt efter hvem der byder.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Nandeyanen
@JG-FCN

Et uddrag fra Jenner i Palæstina-Israel konflikt tråden:

Jeg har selv jødisk familie og sidder på mit arbejde over for en kollega der er af palæstinensisk baggrund. Selvom vi begge holder af hinanden og betragter os som højtuddannede demokratiske mennesker med en objektiv tilgang til konflikten så er vi enige om, at der er visse ting vi bør undgå at diskutere og, vi har indført en time-out vi kan kalde for ikke at ødelægge vendkabet og det gode arbejdsforhold, men taler alligevel ofte om konflikten.


Det er også rigtig når han skriver:

På den anden side er en præmis for mange arabere og stater rundt omkring Israel at "Vi stopper ikke før alle jøder er smidt i havet".


En Engelsk politi betjent blev fyret for at råbe Free Palestine til en demonstration. Det er ikke impartial. Det var begrundelsen for fyringen. Der en free palestine bevægelse med hovedformålet af udslette Israel.

Det er ikke impartisk at vise det Palæstinensiske flag frem i kamp og bagefter skrive:

PALESTINE LIVES MATTER #freepalestine

Der er altså 2 sider i sagen og klubben skal ikke bruges til at promovere den ene side af sagen.
Succes is temporary loyalty is forever
annonce
0