Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Afløseren
@Nande

Jeg tror, at jeg forstår dit indlæg, men bare for at være sikker:
Når du skriver "Impartial" og "impartisk" er det så "upartisk", du mener?
FCN
Skrevet af Nandeyanen
Ja det er det jeg mener. En politimand skal være neutral på arbejde og skal ikke tage noget parti.

Der er jo 2 sider af sagen. Man kan få et overblik af Maj krisen her: https://en.m.wikipedia.org/wiki/2021_Israel%E2%80%93Palestine_crisis

Det er jo forfærdeligt at +200 civile bliver dræbt i luft angreb. Det kan vi alle være enige om.

Men de angreb var et modsvar på raket angreb Hamas og jihadister affyrede mod Israel hvor en skole blandt andet blev ramt. 12 israelere blev dræbt i raket angrebene, inklusiv et barn. Det er jo også forfærdeligt.

Hamas stillede et ultimatum at Israel skulle fjerne sig fra en hellig moské ellers ville de modsvare med ild som de gjorde.
______________________________________________________

Så kommer vi så til fodbold delen. Det skal ikke bruges til at promovere politiske budskab overhovedet.

Det endte så med at blive promoveret. Men det var kun 1 side af sagen der blev promoveret hvilket i sig selv også er et problem.

Der er ikke nogle liv der tæller mere end andre liv. All lives matter.

Hvis man skulle have promoveret noget som man ikke skal på en fodboldbane. Så skulle man have brugt begge flag og opfordret parterne til løsning af konflikten.

Men det endte så med at blive meget pro-palæstinesisk og der blev skrevet Palestine lives matter og der blev opfordret at man skulle bede til det palæstinensiske folk. Hashtags som #prayforpalestine #freepalestine osv. osv.

Men hvad med de Israelske civile der blev dræbt? Det er ikke noget man tager afstand overfor? Man tager ikke afstand fra at Hamas konstant affyrer missiler mod Israel?

Jeg kan godt forstå de jøder og Israelere der føler at de bliver gjort til skurkene alene. Der er skurke på begge sider.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(131458220804)
Jeg ved ikke, om man bør skrive til FCN og klage over håndteringen (eller mangel på samme). Jeg er ikke så skarp til at skrive sådan nogle officielle klager, og jeg er ikke så personligt berørt af det hele, men det kunne være en idé. Evt. med henvisning til denne tråd. Det er jo tydeligt at i hvert fald 7-10 af os faste støtter ikke er videre tilfredse. Særligt fans som Jenner, der er fast sæsonkortholder bør der tages hensyn til fra klubbens side.

Lidt/meget off-topic, men jeg har den sidste uges tid set en del omkring Israels konflikter siden stiftelsen af landet, på Youtube kanalen Kings and Generals. Bl.a. er der et spændende indslag om 6 dagskrigen her https://www.youtube.com/watch?v=hHqJ6pgdE-c. De beretter fra et neutralt synspunkt omkring konflikterne på en ganske engagerende måde, så det kan være I har lyst til at se dem.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Nandeyanen
Det har allerede haft konsekvenser for Arsenal.

https://www.skysports.com/football/news/11095/12307323/arsenal-speak-to-mohamed-elneny-over-wider-implications-of-pro-palestinian-social-media-post-amid-sponsor-concern

De har taget en snak med spillerne om det.

@JG-FCN

Ja de bliver nødt til at udtale sig om det.

FCN har også Egyptiske ejere og der vil sikkert være nogle der kommer frem til den konklusion at pro-palæstinensisk promovering bliver kun tilladt af klubben fordi ejerne er fra Egypten.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Nandeyanen
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Nandeyanen
Her for en time siden skrev Chelsea
https://twitter.com/ChelseaFC/status/1396189477173923853?s=19

Chelsea FC stands with the UK´s Jewish community, and Jewish communities across the world, in the face of rising antisemitism.

This hatred and intimidation towards the Jewish community is unacceptable and must stop.

#SayNoToAntisemitism #NoToHate https://t.co/q3i8OHWTTb
______________________________________________________

Jeg undskylder at lige dette her ikke har noget med FC Nordsjælland direkte. Men jeg mener stadig det er relevant for den diskussion der har været her og i England den seneste uges tid.

Der har været så mange pro-palæstinesiske demonstrationer. Blandt andet også en i går i Nordsjælland, Helsingør https://helsingordagblad.dk/artikel/pal%C3%A6stina-demonstration-forl%C3%B8b-helt-roligt-fuldt-fokus-p%C3%A5-ikke-at-forstyrre

Den i Danmark forløb fredeligt.

Men det har udviklet sig til angreb på jøder i England og der er kommet ekstra had på det seneste mod helt normale borgere der intet har med det at gøre.
Det er gået amok der ovre.

Det er jo derfor at man ikke skal fremlægge en side af sagen. Palæstina har fyldt så meget at det er endt i angreb på normale personer.

Det er præcis den årsag til at FC Nordsjælland skal tage afstand for det deres spillere har gjort. Det kan godt være at intentionen var god. Men det ender bare med at fremme had i sidste ende.

Jeg er glad for at Chelsea går ud og meddeler dette her.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Nandeyanen
https://www.standard.co.uk/news/london/rabbi-antisemitism-rise-london-jewish-community-cst-b936325.html

Det er jo gået helt bananas der ovre. En stigning på 500% af hate crimes mod jøder i London i de seneste 2 uger. Folk overfaldet uden for synagogen og alle mulige forfærdelige ting.

Man bliver nødt til at se det fra begge vinklers side.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(131458220804)
https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/medie-crystal-palace-kigger-paa-fck-stopper/

Der kan være videresalgskroner at hente her, tænker jeg? ;)

FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Afløseren
Ja, hvis Nelson ryger, så burde der lande lidt håndører i kassen hos FCN. Så er spørgsmålet bare hvor meget. Hvad er i øvrigt jeres forventninger til kampen mod BIF? Jeg kunne godt forestille mig, at de kommende tromlende fremad fra kampens start. De har helt sikkert også massiv opbakning fra lægterne i form af tifo, pyro og vilde fans.
Jeg kunne godt frygte at vi bliver most godt og grundigt.
FCN
Skrevet af Rambo92
@Nandeyanen

Tak for link! Og skønt med lidt sportslige ambitioner fra vores ejer! :-)
FCN siden 2006
Skrevet af JulioSalinas
Angående bruger "FCN"

Jeg skulle hilse fra bruger "FCN" og sige at det er pga af nogle personlige omstændigheder samt manglende tid at han trækker sig fra vores lille forum.
Det er således ikke en konsekvens af "Palæstina-gate" som man måske kunne komme til at tro.

Han er stadigvæk fan af klubben men holder altså en pause på ubestemt tid.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Afløseren
Fedt, Julio! Tak for update :-)
Det skete bare så pludseligt, så jeg var bange for at han var gået i vrede.
Jeg ønsker Jenner alt det bedste og håber, at han en dag vil vende tilbage. Han er en stor inspiration for mig her på forum.
FCN
Skrevet af Slettet(131458220804)
Husk på at de trods alt mangler Frendrup og Lindstrøm.

Men om kampen intet havde gjaldt havde vi jo alligevel tabt, som traditionen jo er mod BIF.

Jeg tror spillere som Kamaldeen og Yttergård får svært ved at sætte sig fuldt ud op til kampen, da de jo har det ene ben ude af klubben allerede, i en kamp der er bedøvende ligegyldig for FCN.

Den eneste mulige motivation er, at vi kan sætte en kæp i hjulet på BIF, men jeg tror ikke på det overhovedet.

BIFs spillere vil formentlig være utrættelige og komme i et konstant pres på FCN, de vil jo køre på adrenalin hele vejen igennem og være enormt svære at komme udenom.

Spiller vi den alene uafgjort vil jeg være enormt overrasket.
______
Angående Jenner:

Tak for update først og fremmest :)
Har han behov for at vende et eller andet er han velkommen til det, jeg håber heller ikke at vores diskussioner (ham og jeg er jo ofte uenige) har været medvirkende til, at han ikke har følt sig velkommen.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JulioSalinas
Livestream: Top-kamp i U19-Ligaen: FCN - FCM

kampstart: 13:30

Livestream->https://www.youtube.com/watch?v=Qk2Vo_8ZG1A

Stillingen i U19-Ligaen-> https://www.dbu.dk/resultater/hold/16387_333771/stilling

Husk der livestreames storkamp fra U19-ligaen hvor fire hold har skildt sig ud og ligger til at vinde U19-ligaen og dermed en plads i næste sæsons Youth League.
Det er FCN, FCM, Esbjerg og FCK.
Da vi mødte FCM på udebane tabte vi 4-2 så uden tvivl det bliver en tough kamp.
God fornøjelse :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Afløseren
@JG

For lige at runde den med Jenner af, så tror jeg ikke du skal frygte at det er uenigheder med nogen her på forum, der gør at han trækker sig. Julio skriver at det er nogle personlige omstændigheder og manglende tid, der gør at han ikke er her for tiden.

Jeg ved, at han har været hårdt ramt af corona tidligere og døjer med nogle relativt alvorlige senfølger der gør, at han blandt andet har været på nedsat tid på sit arbejde, så mon ikke han lige skal puste ud og prioritere anderledes i sit liv for en periode og så håber jeg, at vi "ser" ham igen til næste sæson.

Det er hvertfald mit fromme håb :-)
FCN
Skrevet af Nandeyanen
Angående Nelsson.

Så tror jeg godt FCK kan få 75-120m for ham. Før I kalder mig skør så lad mig forklare.

Grundet Brexit reglerne, så skal du enten spille i Champions League gruppespil, spille på landsholdet der har en høj rangering, nå langt i Europa League eller spille i en top 15 liga.

Nelsson når op på de 15 point, blandt andet hjælp fra en Kvart finale i Europa League. De ser nemlig på bedrifterne ud fra de sidste 12 måneder.

Det vil sige at det lige nu er blevet rigtig svært at finde spillere der opfylder de kriterier. Der er ikke mange unge spillere der opfylder kravene. Nelsson har en unik profil der gør ham interessant.

En spiller som Kamaldeen har 7 point og han skal op på mellem 10-14 point bare for at kunne søge dispensationen som 21 årige eller under kan søge. Han vil få 5 point ekstra for at spille for Ghana her til sommer så han kan søge dispensation. Det siger jo meget om hvor svært det er for en ung spiller at komme til England.

Crystal Palace vil gerne sænke deres gennemsnitsalder og spille med et ungt hold og give de unge chance. Så derfor er Nelsson meget interessant. Slår han igennem Crystal Palace kan de tjene meget på ham.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(131458220804)
Jeg vil gerne tillade mig at kalde dig lidt skør ;)

En forsvarsprofil som tilmed er lidt (ikke meget dog) ældre end Kamaldeen, sælges altså ikke for rundt regnet samme beløb. Men som vi så tit siger herinde, så er det da tilladt at drømme. Jo mere han sælges for, desto mere får FCN jo også i banken ifb. videresalgsklausul og udviklingsbidrag ;)

Personligt håber jeg på at FCK lider et økonomisk knæk her i sæsonen i en kombi af corona og "kun" 3. pladsen. Så jeg håber da ikke der kan skovles alt for meget ind i transfers. Det gør bare konkurrencen tættere i ligaen hvis FCK ikke kan købe for 100 millioner i hvert transfervindue.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Nandeyanen
FCN kan da også købe for 100 millioner hvert år. I er begyndt at kunne sælge spillere for priser FCK normalt gør.

Det er da ikke min skyld I investere så meget i jeres akademi :-)

Hvis jeg skal sætte det meget meget simpelt op. Hvis vi antager begge klubber har 100m.

Så investere FC Nordsjælland 100m i akademi.

FC København investere 50m i akademi og 50m i at hente top spillere.
Det gør at FCK når ud i Europa. Her tjener FCK så 50m i UEFA regi som de geninvesterer i akademiet.

Konklusionen:

Begge klubber starter med 100m og der ryger 100m ned i begge klubbers akademi. Men FCK ender derudover med en ekstra 50m profit fordi de har lavet en høj risiko investering hvor FC Nordsjælland har lavet en lav risiko investering :-p

Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af JulioSalinas
@Nandeyanen

Helt så simpelt er det vist ikke. FCK har helt andre forudsætninger end FCN. De starter på ingen måde samme sted. Den eneste grund til at FCN er på det sted som klubben er nu er at man følger en kompromisløs satsning på akademierne. FCN har ikke noget valg. Hvis de begyndte at opføre sig som en storklub og dermed smadre den nuværende model så ville der ikke gå mange år før økonomien lå i ruiner.

Man kan så sige at de nuværende ejere så bare kunne lege "sugardadys" men planen er at man fortsætter med at bygge fundamenterne op fra bunden så klubben stadigvæk har en bæredygtig økonomi fremadrettet.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Nandeyanen
FCK har også et bæredygtigt fundament. Det er den klub der har betalt mest i skat og har haft de største omsætninger.

Vores Jyske ejere har faktisk tjent på FCK overordnet.

Men jeg er enig i at der er nogle helt andre forudsætninger. FC København ligger i hovedstaden og kan tiltrække de største sponsorater. Brandet er bygget helt anderledes op.

Når man kun ser på klubberne individuelt og ikke det der ligger bagved. Så kan FCN kun omsætte via spillersalg hvor FCK kan omsætte via spillersalg, Europæisk og sponsorater.

FC Nordsjællands mål er at også kunne omsætte via Europæisk og sponsorater i fremtiden. Men det plejer at gå hånd i hånd. Spiller man i Europa er det lettere at finde sponsorer da man kan bringe sponsorerne får en hel anden branding værdi.

Kan Rosé Hansen i Farum sælge sine Nordsjællandske vine i Europa, så skal der nok komme mønter til FCN fra Hansen :-)
Succes is temporary loyalty is forever
annonce
0