Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JulioSalinas
Trist kamp igår men måske meget godt at vi lige blev påmindet om at der stadigvæk er et stykke til toppen af Superligaen.

Det har været en lidt pudsig sæson for vi har jo faktisk fået en god pointhøst men samtidigt har det i mange kampe virket somom at vores spil ikke rigtig har fungeret. Vi har nogle enkelte spillere som har meget høj individuel klasse og de har skubbet os den rigtige vej i tabellen men jeg synes noget kan tyde på at niveauet generelt har været for lavt til at spille den type fodbold vi gerne vil spille. Nemlig boldbesiddende fodbold krydret med direkte omstillinger når modstanderne presser os respektløst.

Da Kamaldeen nok bliver solgt til sommer så tror jeg FCN får et lidt andet udtryk til næste sæson. Der vil også være andre forsvinder så vi tager nok i første omgang et skridt tilbage og så må vi stille og roligt bygge op igen.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Næste sæson ser jeg gerne følgende opstilling:

#1 - 3-4-3

Vindahl
Døhr - Woledzi - Nagalo
Villadsen - Tochi - Diomande - Frese
Sadiq - Francis - Schjelderup

Alternativt med Diomande og Francis byttet rundt. Diomandes placeringsevne er helt vanvittigt god. Derudover kunne man også overveje at bytte Schjelderup og Sadiq rundt og erstatte Sadiq med Adingra. Jeg er bare ret positiv omkring Sadiq som mange nok ved efterhånden :)

#2 - 3-5-2

Vindahl
Døhr - Woledzi - Nagalo
Villadsen - Diomande - Tochi - Schjelderup - Frese
Francis - Adingra

Tror en 5 mands midtbane kan hjælpe gevaldigt med at genetablere vores boldbesiddende spil. Jeg hælder nok mest til #2 ærligt talt. Savner godt nok det stabile spil på midten.

Af mere eller mindre faste indskiftere ser jeg Djourou, Sadiq, Antman, Lasso og Kumado. -Muligvis- Bredahl men jeg skal sgu godt nok overbevises for at blive hypet omkring ham.

Jeg har svært ved at finde plads til Svensson, Mesik, Jaxe, Jonas Jensen-Abbew, Nnamani, og Amon. Sidstnævnte er jeg dog kæmpefan af, så han skal naturligvis spille når han er klar. Jonas kan muligvis spille i ny og næ mod lavere rangeret modstand, fx i pokalen.

Man må derudover forvente enkelte indhop af Walta, Zidan og Stjopin i løbet af sæsonen. Sangare og Ogura er vel også boblere men jeg ved ikke lige hvordan de skal klemmes ind.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JMM
Mon ikke Døhr og Vindahl også forlader klubben, såfremt det rigtige bud melder sig. Jeg syntes bestemt at Døhr har gjort sig fortjent til et udenlands eventyr, selvom jeg gerne ser ham fortsætte i klubben.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Jeg tror ikke på Vindahls afgang. Han laver simpelthen for mange graverende fejl til at han kan komme på tale i en større klub. Han redder os også ofte, men det er ikke nok til at han er klar.

Døhr, tjoh, måske. Det der taler for at han bliver er jo at han ikke er en sexet transfer, ergo indbringer han ikke mange millioner, og FCN er på ingen måder tvunget til et salg nu. Derudover ser det ud som om han oprigtigt nyder tiden i klubben og ikke har travlt med at komme videre.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Rambo92
Giv Døhr anførerbindet næste sæson, når Kofod er skudt afsted. 1-2 år mere i klubben for Døhr som anfører og så til udlandet med ham :-)

FCN siden 2006
Skrevet af TommyOlsen
En masse gode bud @JG

Døhr - Woledzi - Nagalo dog er jeg helt uenig med bagkæden.
Og hvis det bliver de foretrukne 3 vil vi først og fremmest blive enormt begrænset i opspillet. Da alle 3 er højrebenet. Derudover vil det ligge naturligt for at spille med både Nagalo og Woledzi centralt da de er bedre duelspillere end stærke i opspillet.

Sidst men ikke mindst så synes jeg niveauet er for lavt på dem begge til at spille sammen. Så tror helt sikkert godt de begge 2 kan være med, hvis der er stærke støttespillere omkring sig. Men sammen bliver det en håndfuld. Især når vi ynder at spille den ud som vi gør.

Derudover er jeg slet ikke i tvivl om at Jaxe bliver en af de bærende spillere næste år, på trods af de fejl som vi alle også har oplevet igennem sæsonen.

Og til sidst, ift. de nuværende spillere tror jeg ikke på Abu bliver en startende spiller. Jeg synes faktisk niveauet er for lavt endnu.

Hvis jeg skulle sætte nuværende stærkeste op ville det blive:

Vindahl
Døhr Woledzi Kian
Villadsen Tochi Jaxe Frese
Sadiq Dio Schjelderup

Og selvom potentialet er stort så mangler der lige det sidste ift. at være med hvor det er rigtig sjovt. Jeg så gerne en venstrebenet spillende stopper og drømmen er at finde en der er lige så skarp på kuglen som Jung (Som det selvfølgelig ikke bliver)

Derudover håber jeg vi køber Victor Jensen fri da det vil give os, enormt meget taktisk fleksibilitet og sidst men ikke mindst får fat i en profil som spidsangriber men det er nok for meget at bede om.
Skrevet af Forrest Gump
Vi skal ikke glemme de talenter, der er på vej fra RtD. Jeg kender ikke det præcise niveau, men i alle andre klubber ville de formentlig blive anset som giga talenter. Vi får så mange dygtige spillere år efter år, at vi næsten drukner i vores egen succes. Det er egentlig bare et spørgsmål om tid før flere RtD-drengene må spille, ligesom vi så det med Kudus, Kamaldeen og Diomande. Ved hver sommer taler vi tit, om hvilke spillere, der skal overtage/steppe op. Jeg synes efterhånden, at vi bliver overrasket gang på gang af spillere, der tager en bærende rolle på meget kort tid, men som de færreste af os havde forudset herunder Emre Mor, Kamaldeen, Skov Olsen, Diomande, Schjelderup mf. Jeg er ganske fortrøstningsfuld. Der er flere spillere på vej allerede denne sommer, som de færreste FCN fans overhovedet har hørt om.
Skrevet af TommyOlsen
Jeg tror kun det er Agnero der kommer til sommer, ved mindre der er noget jeg har misforstået. Så kommer næste kuld først til vinter.

Og Agnero starter på u19 holdet.

Derudover er mit gæt at Kumado, Sangare og Ogura som alle spiller på u19 idag ikke forbliver der i et år endnu. De ligner i hvert fald ikke Superligaspillere.

Lasso Coulibaly bliver dog rykket op og han ser tilgengæld virkelig lovende ud.
Jeg tror han giver Tochi og Jaxe kamp til stregen på den centrale midt.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Troede egentligt der var høje forventninger til Kumado, Sangare og Ogura? Hvad får dig til at sige at de ikke viser SL niveau? Jeg spørger da jeg ikke aner det, følger ikke U-holdene tæt.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Forrest Gump
Ja, Agnero er på vej (9´er). Jeg er ikke 100%, men jeg vil mene, at der er en wing og en 10´er på vej, men det afhænger af fødselsdage. Jeg er ret sikker på wingen også kommer nu her ligesom Agnero.

Ligesom dig, Tommy, så tror jeg meget på Lasso, men jeg er også i tvivl om de andre har, hvad der skal til her og nu i hvert fald. De viser ikke noget voldsomt niveau i U-19 ligaen, og så er det svært at tro, at de skal spille fast mod AaB, FCK og Randers inden længe.
Skrevet af TommyOlsen
Jeg ser de fleste u19 kampe og en hurtig disclaimer er at jeg heller ikke mente Svensson lignede en Superligaspiller, og selvom han er lidt det tynde øl så går det da an.

Jeg tror sådan på overordnet niveau så ligner det at alle 3 spillere skal bruge lidt tid på at tilpasse sig.

Ogura har haft et par rigtig fine kampe, men tror ikke han bliver Superligamålmand som 19 årig og han kæmper lidt med at sætte spillet som en FCN målmand.

Kumado har bare ikke været så god endnu, han er blandt de svagere hver gang og for ham ligner det hans boldomgang er for svag samtidig med han har svært ved at vende sig til tempoet.

Sangare er en finurlig dribler men tror bare han er længere tilbage i køen end vores mange kantspillere.

Så jeg er ingen ekspert, blot min ydmyge mening om hvad jeg har set endnu.

Jeg synes de bedste på u19 er: Palm, Bredahl, Lasso, Walta, Zidan og Lykkegaard
Skrevet af TommyOlsen
Ja, Agnero er på vej (9´er). Jeg er ikke 100%, men jeg vil mene, at der er en wing og en 10´er på vej, men det afhænger af fødselsdage. Jeg er ret sikker på wingen også kommer nu her ligesom Agnero.


Ok spændende måske har jeg bare været dårlig til at lytte.
Men tror stadig ikke som sum at vi ser flere end Lasso til sommer fra R2D i Superligatruppen.
Skrevet af Forrest Gump
Det får du nok ret i. Det virker dog til, at der kan være er plads til Agnero. Rothmann er blevet udlejet, Atanga er solgt, Victor Jensen sendes formentlig tilbage, og måske det også er tid for Francis eller Sadiq at komme videre afhængigt af bud. Det ville ikke undre mig.
Skrevet af RasmusGunnar
Mit bud på profilerne næste år er:

Schjelderup (forventer at han brænder ligaen af)
Villadsen (imponeret over hans udvikling i foråret)
Frese (hvis han da kan holde sig skadesfri)
Diomande (det må være hans sæson)
Døhr (han er jo en profil i hver eneste kamp)
Vindahl (hvis han ikke blir solgt)
Jaxe (han viser nu tegning til noget godt og han blir bedre og bedre)

Jeg forventer at Tochi stille og rolig fortsætter udviklingen, hvor jeg frygter mere stilstand hos Mesik, Francis, Sadiq.

Og så er der jo en chance/risiko for at Kofod stadig er FCN spiller efter sommerferien.
Skrevet af JulioSalinas
@TommiOlsen
Jeg så gerne en venstrebenet spillende stopper og drømmen er at finde en der er lige så skarp på kuglen som Jung (Som det selvfølgelig ikke bliver)


Vi har skam Lucsa Bøje som er god på bolden og læser spillet godt. Han er venstrebenet og ville passe perfekt til den der venstre halv-center-back. Hans udfordring er at han ikke er så stor men jeg tænker med et par gutter som Nagalo/Maxwell/Kian/Djorou ved sin side så kunne det måske fungere. Lucas Bøje ville tilmed være en stor gave til vores opspil.
Han er dog endnu uprøvet på superliganiveau så det er svært at 100% satse på ham.
Så er der også Frese som jeg har en ide om godt ville kunne spille denne "problematiske" venstre-halv-back og ligesom Lucas Bøje også ville kunne bidrage med løb frem i banen.

Så vi har et par muligheder vi skal overveje seriøst og ellers kunne det være en af de positioner hvor man kigge i markedet.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Forrest Gump
@Julio

Jeg har min tvivl om Lucas Bøje. Han er en klog spiller, men det kræver bare sit at spille Superliga. Han er 20 år, og jeg vil mene han er bag både Maxwell, Mesik, Nagalo, og Jonas "AJ" som alle er 18-19 år.
Skrevet af Rambo92
@RasmusGunnar

"Jaxe (han viser nu tegning til noget godt og han blir bedre og bedre)"

Der er jeg dybt uenig. Jaxe toppede i sæsonen hvor vi slog AIK ud af Europa. Hold op han var god denne sæson. Udviklingen er desværre ikke gået opad siden, men han startede også med et meget højt niveau. Også derfor bl.a jeg er lidt efter ham. Denne sæson har han haft nogle rigtig gode kampe, men også faldet igennem en del kampe. Jeg er måske lidt hård ved ham og glemmer, at han kun er 19 år gammel. Håber på, at han brænder igennem næste sæson. Der er mulighed for ham, at shine, når Kofod er væk. Men at sige at hans udvikling er blevet bedre og bedre, er jeg ikke enig i :-)
FCN siden 2006
Skrevet af RasmusGunnar
Jeg har selv været gevaldigt efter Jaxe, men synes at han, ligesom hele holdet i øvrigt, blomstrede op i foråret. Ja, man kunne se noget i den unge knægt i AIK sæsonen, men der var vores spil bare bedre og det var nemmere at se godt ud.
Jeg er begyndt at tro mere på ham.

Damsgård dynes jeg også lignede bambi på glat is i starten og kunne ikke helt se det store i ham. Det indrømmer jeg gerne. Jeg håber at det hele falder på plads med Jaxe som med Dams. Det samme håber jeg i øvrigt for Tochi.

Skrevet af Rambo92
@RasmusGunnar

Jeg er helt med dig dér!
Jaxe skal nok ramme sit top niveau igen. Og det kan meget vel blive i næste sæson. Håber trods alt ikke, at der skal den helt store udskiftning til. Det er bare meget nemmere for den enkelte spiller at præstere, når relationerne er der. Som der blev nævnt tidligere, så ville en Victor Jensen pynte. Han går enormt godt med i spillet og han lader til at have gode relationer til Jaxe på banen. Victor Jensen ville give så meget til det spillemæssige på holdet!
FCN siden 2006
Skrevet af riou123
Er bekymret for hvem der skal fylde Kofods hul næste år, hvis han som forventeligt skifter. Jaxe virker ret væk, og forcerer afleveringer hele tiden, hvilket fører til mange dyre boldtab fordi vi SKAL spille den op hver gang. Tochi virker langsom, og virker ikke rigtig klar til 8´eren. Det virker som et Kudus scenarie, hvor han bliver spillet på den falske 9´er indtil han er klar til den centrale midtbane. Glæder mig til at se hvor Diomande spiller næste sæson, håber han er klar til midtbanen.

Ift. Døhr ville det være helt væk at sælge ham. Han virkee til at nyde det, han er en fan favorit og hans niveau og potentiale virker ikke meget højere end FCN. Jeg håber han bliver i klubben mange år.

Er heller ikke helt varm på Schjelderup og Adingra endnu. Schjelderup viser i nogen kampe et højt niveau, hvor han ligner Damsgaard lige før han skiftede til Italien, men i de fleste andre kampevirker han som en forvirret skoledreng, som ikke har fart eller fysik til at gøre en forskel.
Adingra er dygtig teknisk, men han virker ikke til at være så hurtig som nogen af de andre RTD-kanter, dog også på meget begrænset spilletid. Udover hans vigtige mål, synes jeg det eneste han, grovt sagt, har leveret er en masse stepovers og kun få farlige situationer.
annonce
0