Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(131458220804)
På forrige side rygtes han til Cypern, men ved ikke om der er hold i det.

Jeg mener kun det kan komme på tale hvis han går ned i løn. Kian er en af, hvis ikke den løntungeste spiller i klubben. Han bidrager altså ikke med nok til at forsvare den løn.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JulioSalinas
Mon ikke man lige ser tiden an i forhold til Kian skadessituation og evt. hvordan de andre unge gutter kommer igang. Hvis det halter lidt i det første halvår kunne man evt. forlænge ½ år med Kian hvis altså ikke man kan finde en anden erstatning.

Jeg er dog rimeligt fortrøstningsfuld over Maxwell, Nagalo og "AJ" som alle ligner spillere som kunne blive rigtig gode forsvarsspillere selvom der naturligvis er nogle kanter som skal slibes. I forhold til Mesik virker det somom han har brug for lidt mere tid men det er alt for tidligt at afskrive ham synes jeg.

I sidste episode af Dreamin´ udtalte John Bredahl at Lucas Bøje sandsynligvis ikke er klar til superligaen endnu. Ham synes jeg ellers så ret spændende ud da han spillede U19 hos FCN forige sæson og jeg havde lidt håbet på at man ville give ham chancen som den venstre center-back i vores 3-back-kæde. Det ville i hver tilfælde være rart med et venstrebenet alternativ til Mesik på den plads. Men nu må se hvad der sker. Det kan være at FCNs stab har en anden mening end John. :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af RasmusGunnar
Netop som vi snakker om Kian som eneste rutinerede i forsvaret og en man kan trække på et halvt år og måske forlænge med, BUM... Så er han på vej væk.

https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/medie-zorniger-og-co-forhandler-med-kian-h/

Det må jeg sige lyder lidt skidt. Jeg synes i den grad vi mangler rutine bagude nu.
Skrevet af Afløseren
Det var den artikel, jeg refererede til i mit skriv, Rasmus :-)
Vi må se hvad der sker, men jeg kunne godt forestille mig, at han ender med at skifte for et symbolsk beløb. Så må vi se om der kommer noget nyt blod til udefra. Jeg kunne personligt godt være hooked på Kevin Tshiembe fra Lyngby, men det er nok alt for urealistisk.
FCN
Skrevet af RasmusGunnar
Okay, den var gået helt forbi min næse :o)
Skrevet af JMM
Ryger Kian er der chance for at der går skolefodbold i det centrale forsvar. Spiller vi med 3 bagude får Døhr sin opgave for. Det kan omvendt også være at vi finder den konstellation vi har sukket efter med speed, styrke, teknik og minimale fejl. Man kan jo håbe.
Skrevet af Forrest Gump
1. Mike Verweij beretter i en podcast for De Telegraaf i Holland, at det kun er Kamaldeens agent, der mangler at forhandle sine forhold. Han siger, at Ajax synes agentens krav er lige til den høje side, som om at han forhandlede med Real Madrid eller Manchester United, siger han.

2. Kamaldeen har angiveligt sagt nej til at spille for det ghanesiske landshold denne sommer selvom han er blevet udtaget. Det fortæller mig to ting. Det ene er, at Manchester United endegyldigt ser ud til at være ude af billedet - ellers havde han sagt ja for at få nok point til at søge om dispensation til arbejdstilladelse i England. Det andet er, at Kamal formentlig er rimelig overbevist om en transfer siden han siger nej, da det vil give ham mere tid i pre season hos hans kommende klub.

Det kan ikke vare længe før, at handlen er i hus.
Skrevet af JMM
Egentlig lidt sært at den handel ikke er i hus endnu, når det er en af de mest ventede.
Skrevet af Nandeyanen
Jeg ved hvad der foregår hahahaha

Ajax vil nu underbyde FC Nordsjælland da de ved at andre klubber ikke kan betale +€10m. De Engelske kan ikke købe ham uden landsholdet.

FC Nordsjælland bliver nødt til at sige ja til €10m og Kamaldeen kan se frem til en højere løn ved at sige nej til landsholdet.

Det Ajax sparer ved at forhandle sig frem til en handel med en lavere transfer fee kan de give Kamaldeen og agenten i løn.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Afløseren
@Nandeyanen

Måske har du ret, men hvis det kun er agenten, der mangler at forhandle sine vilkår igennem, så må FCN, Ajax og Kamaldeen være enige om en transfer. Jeg har svært ved at forestille mig, at Ajax pludselig vil forsøge at presse prisen ned hvis de allerede er enige om en transfer.
FCN
Skrevet af Slettet(131458220804)
FCN vil jo ikke gå med til en prisnedgang fra Ajax´ forrige bud. Det er muligt det forhindrer at ajax lige smider 1-2 millioner euro oveni prisen dog, men den bliver ikke lavere end det oprindelige bud.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Forrest Gump
@Nandeyanen

Det ved du ingenting om.
Skrevet af JulioSalinas
Vi skal lige huske på at Kamaldeen har kontrakt til udgangen af 24 og således er det Ajax som skal overbevise FCN om at de skal sælge ham. Man Utd er ikke længere væk end at de kunne vende tilbage til vinter hvor Kamaldeen sandsynligvis har spillet flere landsholdskampe. Ajax er stadigvæk under pres for at få handlen i hus dette vindue.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Nandeyanen
@JulioSalinas

https://football-ranking.com/fifa_rankings?page=2

Dette her er måske forklaringen. Ghana er faldet i rangeringen.
Grækenland som fik uafgjort med Belgien høstede en del ELO point.

Selv hvis han spillede landskampene vil han ikke få point hvis ikke Ghana har en god nok rangering på FIFAs liste. Det vil sige at han ikke møder kravet til dispensation.

Et af FC Nordsjællands store udfordringer. De kan ikke sælge spillere til Premier League. Selv hvis begge parter gerne vil lave en handel.

I bliver nødt til at satse på Conference League gruppespil så får jeres spillere nok point til at kunne søge dispensation. Lige nu er det kun FCK og FCM der kan sælge til PL.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Forrest Gump
@Nandeyanen

Kamaldeen står stadig til at kunne bruge landsholdet til at kunne få dispensation. Kamaldeen skal bare have 1-2 kampe, så er det nok. Ghanas træner er endda tidligere træner på Right to Dream akademiet i Ghana, så han skulle nok få spilletid, hvis det var problemet.

Ift. fremtiden er Ghana på vej frem igen. Kudus, Kamaldeen, Mumin, Kamal Sowah, Abdul Issahaku Fatawu mf. er på vej til at genrejse det ghanesiske landshold. Dertil har Ghana lige vundet ungdommens version af Africa Cup of Nations, og Right to Dream har mange stortalenter på vej.

Det skal nok gå.
Skrevet af RasmusGunnar
Jeg synes det kunne være interessant at høre jeres bud på om der blir købt ind i sommerpausen. Og hvis der skulle købes ind, hvem kunne så være et godt bud?
Skrevet af Slettet(131458220804)
Dembele fra Celtic har jeg stadig en kæmpe forhåbning om hentes ind. Til forsvaret ved jeg det ikke. Tshiembe fra Lyngby måske?

Derudover håber jeg på Jesper Hansen til målmandsposten, selvom han er oppe i årene.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af RasmusGunnar
Dembele kunne være interessant. Vi mangler helt sikkert noget kreativitet i de forreste rækker, når Kamaldeen forsvinder. Synes også stadig vi mangler tyngden på midten, men håber stadig at Mata kunne være den vilde mulighed. Forsvaret synes jeg lige nu virker hårdt ramt. Med Yttergård, Kian og Djourou væk (Måske Vindahl) så skal der bygges noget helt nyt op.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Skal der nu også det?

Vores forsvar var betydeligt bedre i perioden uden Kian. Yttergård laver desuden et hav af fejl, rammer vindskævt på opspil og positionerer sig ringe. Djourou havde en effekt, men jeg tror mest hans off-field erfaringer har bidraget ift. at få styr på dødbolde. Så jeg synes slet slet ikke vores forsvar er i så ringe en stand.

Det er dog rigtigt at erfaring er særligt vigtigt i forsvaret, så forsvarsspilleren ved hvor bolden kommer og hvordan der skal positioneres osv. Derfor kunne jeg godt se FCN hente Tschiembe i Lyngby. Synes ikke andre i SL (herunder nedrykkere) er iøjnfaldende.

På Midten har vi en hel del spillere. Francis, Antman, Leo Walta, Lasso, Diomande, Jaxe, Tochi, Schjelderup. Vi er snarere overbooket på de 2-3 centrale midtbanepladser.

Eneste mangel er højre wing, hvor vi pt. kun har Sadiq der er rigtig god på pladsen. Central angriber mangler vi også.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Nandeyanen
En nyhed der er 1 time gammel.

https://insidefutbol.com/2021/06/08/rennes-keen-on-liverpool-target-kamaldeen-sulemana/512087/

Ifølge det Franske medie L´Equipe så er Rennes gået all-in på Kamaldeen Sulemana
Succes is temporary loyalty is forever
annonce
0