Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af FCN-Amager
Puha det var da en frygtelig start. Dårlige præstationer over hele linjen. Vi starter jo egentlig godt og får et lidt billigt straffe, hvilket jeg er glad for Antman sparkede, da jeg har spået han laver minimum 15 i sæsonen som top angriber, hvortil Adingra og Antman gerne skal lukke kampen efter med store chancer. Efter det er det som om vi ikke har en plan for, hvordan vi skal spille.
Den centrale midt fungerer forfærdeligt med Diomande og Abu Francis, og det er forhåbentlig sidste gang Francis skal spille der med den præstation - Det ligner jo reelt ikke han ved, hvad hans rolle er?

Dertil forstår jeg heller ikke Flemming P´s valg af udskiftninger. Hvorfor skal Diomande, Antman og Schjelderup ud? 3 spillere der kan noget individuelt, hvilket jo er det vi gerne vil have på banen, når selve spillet ikke fungerer.

Og så ligner det desværre stadig ikke vi har en plan for, hvordan vi skal spille bolden ud fra målmanden. Forfærdelige beslutninger dernede, som igen idag er ved at koste mål... Der er jo reelt større risiko for modstanderne scorer når Vindahl har bolden end vi selv gør.

Dog godt at se de nye drenge få chancen i Lasso og Walta - Jeg havde dog nok valgt, at lade de mere rutinerede få længere snor idag, og så sat dem ind til sidst... Men ja et skod efterår betyder jo bare et dejligt forår :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Jeg er ikke helt enig.

Jeg ser ikke problemet på midten som værende Francis eller Diomande eller Kofod eller nogen helt anden. Problemet er, at der mangle en ekstra mand på midten ganske enkelt. Spillet på midten var jo decideret elendigt i hele sidste sæson også. 2 mand på midten er bare ikke nok for den spillestil vi ønsker os.

At midtbanen hele tiden er overrumplet gør også, at vi er nødsaget til de der lange kick n rush bolde.

En løsning på ovenstående kan være at spille med 2 centerforsvarer og en boldfast defensiv midt (Jaxe og Tochi passer begge hertil), frem for 3 centerforsvarer.

Udskiftningen af Diomande og Schjelderup giver mening. Diomande er lige kommet tilbage fra lang skade, og Schjelderup var jo ligegyldigheden selv i dag. Antman forstår jeg ikke helt dog.

Jeg er derimod MEGET enig i dine kommentarer om opspillet fra målmanden. Det er decideret gambling hver eneste gang de skal ned og lege tiki taka i eget straffesparksfelt. Drop det nu.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af RasmusGunnar
Ja, pinligt er helt korrekt.
Men det værste synes jeg netop er at spillet ikke har udviklet sig en tøddel. Vi mangler en midt vi kan spille den op igennem. Vi spiller rundt i forsvaret og stikker den langt op mod kanterne. Det er pivringe.

Sidste sæson var jo resultatmæssigt flot, men spillet var jo på ingen måde flot. Det ærgrer mig at vi ikke kan dominere et hold som Viborg fuldstændig.

Det blir op ad bakke mod stort set alle hold, hvis ikke vi blir markant bedre.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Overraskende få reaktioner ovenpå dagens kamp. Er JulioSalinas og co. på ferie eller bare fuldstændigt mundlamme? :o
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JulioSalinas
@JG-FCN
Er JulioSalinas og co. på ferie eller bare fuldstændigt mundlamme? :o


Hehe....jeg er sjældent mundlam ;)
Ovenpå skuffende præstationer har jeg det ofte med at hive stikket for lige at sunde mig lidt og for ikke at drage for mange konklusioner som er farvet af den umiddelbare skuffelse.

Jeg ved godt at der er i år har været mange såkaldte "eksperter" som har talt positivt om os men i mine øjne er der et arbejde som skal gøres før vi ser det pæne spil. Nu da vi ikke har Kamaldeen så skal vi finde en struktur som passer til denne trup. Jeg tror det kommer til at tage lidt tid. Jeg er dog stadigvæk lidt små-rystet over det vi præsterer idag også selvom vi trods alt kommer frem til en del chancer.

Det bliver spændende at se hvor langt vi er nået når vi søndag møder AGF.

PS: Ud over skuffelse så er jeg trods alt begejstret for superliga-åbningen. Synes det er en fed "lille" liga vi har kørende i DK :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Jeg er beæret over at være medvirkende til trådens midlertidige titel ;D

Er der ikke altid "et arbejde som skal gøres" hver evig eneste efterår?

Vi kommer ærligt talt ikke til at se et pænt spil før der er 3 på midten. Boldbesiddende fodbold fungerer sjældent uden. Lige nu praksiserer vi vel det der i FM-regi hedder kantspil. Schjelderup er dog ikke hurtig eller fysisk nok til det, og det kræver nok også liiige at vi har en højrekant der rent faktisk spiller der naturligt. Det får vi så når Sadiq er retur, men der mangler lidt bredde der.

Jeg spår umiddelbart 0 point på søndag også, men hvem ved, AGF var i gavehumør mod os sidste sæson.

Jeg er dog glad for at man forsøger de lange sideskift igen (primært Døhr). Man skal bare ikke -kun- forsøge sig med de lange sideskift ud til kantspillerne... En lille smule variation inden man hovedløst losser bolden frem til en kantspiller ville gavne.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JMM
@JG - Tak for inspiration til trådtitel - i see you! ;-)
Skrevet af JMM
Jeg syntes at kampen igår var en blandet affære, som kunne have gået begge veje.
I klassisk oprykkerstil var viborg i bedre forfatning end os, hvor vi halsede lidt efter da kampen satte sig.

Vi har flere gode chancer for at lave mål, bl.a. Frese der er helt fri foran mål. 20 afslutninger hvoraf 7 indenfor rammen skal producere mere end 1 mål dog
Skrevet af TommyOlsen
POSTMATCH TANKER

Vi kan jo alle blive enige om, at det ikke endte som vi håbede på.
Og det var ikke skønt hele vejen igennem. Det må man bare sige.

Vi skaber dog stadig det vi skal til at vinde kampen men skarpheden var der bare ikke.
Og når vi så bliver ved med at give ubegavede hjørnespark og frispark væk mod 1. divisions bedste dødboldshold, så må det koste over tid.

Jeg synes egentlig at Dio og Abu var over forventning, men man kan godt se at de er grønne derinde. De dækker ikke altid de rigtige rum som skaber udfordringer for forsvarsspillerne ift. hvornår vi skal træde frem i banen.

Og så er jeg heller ikke imponeret over de taktiske træk fra bænken, men omvendt så har bredden i træningskampene netop vist sig som en styrke. Så jeg kan sgu egentlig godt lide at vi bringer mange i spil - selvom det ikke lykkes igår.

Adingra skal nok blive god, men virkelig ikke en stærk kamp fra hans side igår.
Dribler når han burde spille den, det er lidt Kamaldeen om igen ift. de tidlige dage. Men han skal bare have tid og tillid. Så skal det nok komme.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Jeg er ikke enig omkring Adingra. Hans pres var satme godt og fik decideret stjålet bolden til en gigantisk chance (som han nok bør have scoret på). Han var så den eneste der pressede. Schjelderup er ikke just en presspiller, bl.a. grundet manglende fart, og så er presset allerede hullet der.

Jeg synes Adingra er den eneste der kan være sin indsats bekendt efter kampen. En af Adigras svagheder er jo den generelle fysik, og kan vel sammenlignes med Sisto. Man kan bare skubbe ham væk uden videre problemer. Kamaldeen havde en tungere fysik, der gjorde ham svær at håndtere, også for fysiske forsvarsspillere.

Er enig i at vi gav et hav af unødvendige hjørnespark væk i kampen, noget som har været vores helt store achilleshæl i lang tid. Så spark den da for helvede til indkast i stedet for hjørne. Det virker som om spillerne egentligt er ligeglade med at den ryger til hjørne selvom de ved det er en kæmpe svaghed.

Kunne godt tænke mig at se en 3-5-2 med de to frontangribere som halvt-kantspillere i en invendig angriber rolle eller med Antman som falsk 9er (ja, jeg kan godt lide min FM-sjagong). Det betyder at vi spiller uden decideret angriber, men det kan stabilisere midten, og stadig give trusler fra kanterne. Angriberne vil trække sig ind i banen i takt med at vores backs/brede midtbanespillere søger overlappet. Antman kunne også påtænkes at have en rolle som Kane for England, hvor han trækker ret dybt ned i banen og er med i opspillet.

Vindahl
Døhr - Nagalo - Woledzi
Villadsen - Diomande - Kofod - Schjelderup - Frese
Antman - Adingra

Antman og Francis kan byttes rundt. Tochi som erstatning for en af dem på midten i kampe hvor vi må forventes at skulle forsvare mere.

Det kan ses ualmindeligt flot illustreret her via FM21: https://imgur.com/a/ZHAWGhf

Alternativt kan Sadiq rykkes ud på kanten også som indvendig angriber frem for Antman.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JMM
Der er mange spørgsmål til den nuværende trup, men det er for tidligt til andet end gætværk.

Er Adingra klar til at træde ind som fast starter?
Får Antman sit gennembrud?
Kommer Walta eller Lasso til at spille en rolle?
Finder vi den rigtige balance på midtbanen imellem Francis/Tochi/Kofod/Jaxe/Dio ?

For mig at se mangler vi en mellemrumsspiller der har sine styrker med bolden i afleveringer, temposkift og blik for spillet. Og kan komme i boksen. De har prøvet med Tofod, og Dio virker ikke rigtig som typen.
Skrevet af tbhj
Enig med JMM, en spillertype som Lobotka/Mathias Jensen/Rygård ville være godt. Måske kan Walta udvikle sig derhen.
Skrevet af TommyOlsen

Jeg er ikke enig omkring Adingra. Hans pres var satme godt og fik decideret stjålet bolden til en gigantisk chance (som han nok bør have scoret på). Han var så den eneste der pressede. Schjelderup er ikke just en presspiller, bl.a. grundet manglende fart, og så er presset allerede hullet der.

Jeg synes Adingra er den eneste der kan være sin indsats bekendt efter kampen


Det er sundt at vi ser det så forskelligt. Det giver jo god debat.
Jeg ser Adingras pres som et enepres og det er derfra nemmere at spille sig igennem.
Så enten skal de øvrige være hurtigere i presset ellers skal han ikke træde frem.

Derudover laver han det frispark som er satans ubegavet som giver VFF deres mål.
Så alt i alt, var jeg alt andet end imponeret - men jeg forventer heller ikke at han kan gå fra supersub til at kunne levere det samme i 90 min.

Jeg tror personligt at vi skal holde os til 3-4-3 men det bliver et andet hold når Jaxe og Kof er med igen. Det vil beskytte bagkæden bedre og give flere opspilsmuligheder frem i banen.
Skrevet af NordLynx
Efter at have lurepasset i et godt stykke tid her på siden vil jeg da give mit syn med:

Nu havde jeg ikke det bedste overblik fra min plads på langsiden, men min oplevelse var at Adingra kom i en del gode positioner i kontrafasen men ofte ville for meget selv og tog de forkerte beslutninger.
Til gengæld synes jeg både Schjelle og Antman gjorde det godt og jeg kunne sagtens se sidstnævnte være løsningen på 9´eren vi har savnet et stykke tid.

Jeg håber til gengæld midtbanen kommer til at fungere bedre i løbet af de næste kampe, for jeg havde forventet at Abu og Dio havde været meget mere boldsikre og spilbare end hvad der var tilfældet.

Men selvom et nederlag til Viborg bestemt er skuffende og at vi efter den første halve time spiller usammenhængende, får vi skabt de chancer vi skal bruge til at vinde, så alt i alt må vi nok slå lidt koldt vand i blodet og nuppe AGF på søndag.
De kommer forhåbentlig med trætte ben efter en torsdagskamp.
Skrevet af TommyOlsen

Efter at have lurepasset i et godt stykke tid her på siden vil jeg da give mit syn med:

Nu havde jeg ikke det bedste overblik fra min plads på langsiden, men min oplevelse var at Adingra kom i en del gode positioner i kontrafasen men ofte ville for meget selv og tog de forkerte beslutninger.
Til gengæld synes jeg både Schjelle og Antman gjorde det godt og jeg kunne sagtens se sidstnævnte være løsningen på 9´eren vi har savnet et stykke tid.

Jeg håber til gengæld midtbanen kommer til at fungere bedre i løbet af de næste kampe, for jeg havde forventet at Abu og Dio havde været meget mere boldsikre og spilbare end hvad der var tilfældet.

Men selvom et nederlag til Viborg bestemt er skuffende og at vi efter den første halve time spiller usammenhængende, får vi skabt de chancer vi skal bruge til at vinde, så alt i alt må vi nok slå lidt koldt vand i blodet og nuppe AGF på søndag.
De kommer forhåbentlig med trætte ben efter en torsdagskamp.


Velkommen til!

Jeg har helt samme tanker. Jeg er slet ikke bekymret på lang sigt selvom der kan være nogen kortsigtede udfordringer.

Skrevet af Slettet(131458220804)
Jeg tror ikke der er en bekymring for nedrykning hos nogen, men snarere en bekymring for at stagnere. Ingen af topholdene leverede særligt prangende her i 1. kamp så det tager jeg ikke så tungt.

Personligt vil jeg i hvert fald gerne mere end bare at være med. Vi skal gerne rykke os til en 4. plads i år som minimum. Det burde også være muligt nu BIF og AGF er mere eller mindre amputeret. Det samme gælder vel i øvrigt også FCM der står til at miste en del spillere, heriblandt Onyeka.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af RasmusGunnar
Jeg er enig. Vi skal flytte os fremad. Hvis man ikke gør det, så er man allerede ved at gå tilbage.

Ambitionen bør være en fjerdeplads som minimum og dermed noget europæisk deltagelse.

Min bekymring isoleret for kampen forleden er at midtbanen blev overrendt og at vi ikke scorer et mål i åbent spil.

Når jeg så ser længere tilbage så synes jeg ikke vi flytter os positivt i vores spil. Både med og uden bold. Der har været mange sæsoner før, hvor vi har set meget bedre ud.

Ja, fin placering sidste sæson, men midtvejs ligger vi ikke langt fra nedrykningspladserne og spillede elendigt.

Vi mangler i den grad en bedre midt, der kan binde det hele bedre sammen.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Jeg vil egentligt mene vi er blevet bedre uden bolden. Og det på bekostning af evnerne på bolden.

Efter vi er begyndt at spille med 3 midtstoppere sejler vi ikke rundt ved hjørnespark hver eneste gang, og vi lukker faktisk relativt sjældent mål ind på hjørnespark nu. Vi er altså blevet bedre på dødbolde og generelt bedre i forsvaret - altså uden bolden. At vi så stadig spiller fuldstændigt hazard og gamler med tiki-taka i eget straffesparksfelt er en helt anden sag, og noget som jeg mener vi skal droppe (igen et problem med bolden dog, ikke uden).

Vi er som resultat heraf dog også blevet væsentligt ringere med bolden, da 3 midstoppere gør, at vi kun spiller med 2 på midten. Til gengæld har vi 4 spillere på kanterne nu, da Frese og Døhr jo er jævnt offensive wingbacks. Det efterlade altså en underbemandet midtbane, der tvinger os ud på kanterne som vi også så hele sidste sæson.

Havde vi en giftig targetman eller en skarpretter a la Ronaldo (ikke samme niveau selvfølgelig) ville det være fantastisk, men det har vi bare ikke.

Så spørgsmålet er, om vi skal give køb på den defensive sikkerhed, for at få bedre styr på boldomgangen, eller om vi foretrækker netop at lukke af for dødbolde m.v.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Nandeyanen
I dag er der kæmpe matchfixing virak i den Ghanesiske Premier League som har nået de internationale medier.

Denne her video er gået viralt: https://streamable.com/u86ozl

Den indskiftede spiller i videoen scorer 2 selvmål så kampen ender 7-1. Holdene havde aftalt et resultat på 5-1 men spilleren var frustreret at han ikke havde nogle penge til at bette med på resultatet så han ødelagde det for de andre.

En journalist der kigger på data odds, siger at ligaen er fyldt med matchfixing og er ikke overrasket over det.
______________________________________________________

Mon ikke det er derfor så mange gode Ghanesiske talenter vælger Right to Dream? Det vil være en dødsdom for karrieren at vælge Ghanesisk klubfodbold hvis meget bare er aftalt spil, så er det svært at komme til udlandet.

Der er mange fra Ghana der er sure at så meget talent tager væk, så den hjemmelige liga forbliver ringe. Men hvis der er så meget korruption så giver god mening at forlade landet. Hvis super talenter forbliver bliver de ødelagt og aldrig opdaget med det der foregår i ligaen.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af TommyOlsen

Mon ikke det er derfor så mange gode Ghanesiske talenter vælger Right to Dream? Det vil være en dødsdom for karrieren at vælge Ghanesisk klubfodbold hvis meget bare er aftalt spil, så er det svært at komme til udlandet.

Der er mange fra Ghana der er sure at så meget talent tager væk, så den hjemmelige liga forbliver ringe. Men hvis der er så meget korruption så giver god mening at forlade landet. Hvis super talenter forbliver bliver de ødelagt og aldrig opdaget med det der foregår i ligaen.


Jeg tror der ligger rigtig mange ting bag at tage til Right to Dream.
Først og fremmest, så gør de jo tingene på en ordentlig måde.
Er man inde på akademiet ryger man ikke ud igen, sørger for skolegang, har både drenge og piger osv.

Derudover så ville det overraske mig, hvis der var et bedre akademi i Ghana. Men det ved jeg af gode grunde intet om.

Men jeg er da interesseret i at vide hvorfra du har at mange Ghanesere er trætte af niveauet i den hjemlige liga :) Det er i hvert fald ikke noget jeg er stødt på :)

Til sidst tror jeg det er den naturlige vej som spillerne går. De følger pengene om de er fra Allerød eller Accrah.
annonce
0