Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af RasmusGunnar
Vi kom fint tilbage i kampen, men har hel reelt ikke haft en chance endnu? Kun nogle lidt halvforkølede forsøg.
Skrevet af FCN-Amager
Forstår virkelig ikke Adingra ikke starter frem fror Schjelderup, når vi nu tydeligvis spiller 100 % på individuelle kontraangreb og ikke investerer i det offensive. Schjelderup er al for langsom til den type bold
Skrevet af Rambo92
KIIIIAAAN!! Smukt mål
FCN siden 2006
Skrevet af riou123
Coulibaly er et bæst.
Skrevet af NordLynx
Hvordan fanden blev det et gult kort for film til Villa??? Klart en arm i ryggen, det er simpelthen for slattent af dommer og VAR
Skrevet af Nordland1337
Det er vidst definitivt sidste kamp fra Vindahl. En sådan reaktion har man ikke på 3 point i en liga.

Held og lykke til ham!

Dejligt med 3 point, når vi kan vinde sådanne sejre ser det rigtig spændene ud!
Skrevet af Rambo92
Vindahl i tårer efter sejren. Han har fået et kæmpe plus i min bog!

Lækker sejr gutter! Hvad kan det ikke blive til denne sæson???
FCN siden 2006
Skrevet af Slettet(131458220804)
Mine bekymringer blev gjort til skamme. Kæft det er fedt!
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af stik i rend dreng
Ligner godt nok at det er Vindahls sidste kamp i FCN trøjen. Flot kamp af jer i øvrigt, og tillykke med en sjælden sejr over BIF. :)
Skrevet af JulioSalinas
Stor sejr og god fight over hele linien.
Trist hvis det er slut for Vindahl. Det bringer lige lidt usikkerhed i truppen hvis vi skifter til en pur-ung uprøvede målmand midt i vores sejrsstime.
Nå men vil nødigt tage sorgerne på forskud på sådan en aften hvor vi glæder os.

Skål derude! :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Nandeyanen
Det var derfor jeg ikke skiftede mine FCN spillere ud på fantasy holdet.

Og tillykke til ham herinde der oddsede FCN sejr med 3.1 gange pengene igen. Det var åbenbart hans første odds nogensinde.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af RasmusGunnar
Som I kan se længere oppe, var jeg dybt fortvivlet over kampens start, men vi blev bare bedre og bedre og kæmper den til sidst hjem.

Døhr sagde efter kampen at vi ikke har set det bedste fra FCN endnu. Det gløder vi os til. Flot kamp hele vejen rundt.
Skrevet af Afløseren
Fremragende sejr! Og rigtig flot cementering af Kians flotte sæsonstart. Jeg er svært begejstret over sæsonstarten minus kampen mod Viborg, men holdet er kommet flot igen.

Jeg kom til at savne Pete, men det er selvfølgelig også fortjent med et udlandsskifte. Jeg ærgrer mig dog over at det ikke lykkedes at skrive en længere kontrakt med ham da han blev fast mand for halvandet år siden.

Det bliver spændende at se, om Gülstorff skal overtage eller om der kommer én ind udefra. Jeg synes det kunne være fedt hvis det bliver Gülstorff for så viser man da omverdenen at man mener det seriøst med at spille med et hold bestående af egne akademispillere. Jeg tror sådan set også han er klar til det, men det er selvfølgelig lidt et sats med så ung en mand til at vogte buret.
FCN
Skrevet af Tipzy
Synes det er latterligt at Villadsen fik gult for film. Men ellers fed kamp og fedt med 3 point
Skrevet af RasmusGunnar
Sådan som mange af de "nye" spillere er vokset de første kampe, ser jeg positivt på sæsonen.

Nu er der pause. Ærgerligt at momentum bremses, vil nogen nok sige. Jeg tror dog at vi har godt af en pause for at kunne fortsætte vores presspil. De seneste kampe har vi døjet med trætte ben og enddog kramper.

Næste gang Vejle og de er startet skidt. Jeg synes nu ellers godt om Vejle og de har potentiale. Vinder vi den så begynder det at se rigtig godt ud.

Spændende blir det dog at se hvilke til/afgange der muligvis kommer inden.
Skrevet af rennes4
Vindahl blir nærmest umulig og erstatte da han i mine øjne pt er klart den bedste i danmark med fødderne samt hans afleveringer ligger millimeter præcist på egne bane halvdel og han har været krumtappen sammen med k.hansen i fcn forsvars styrke og succes nu her..
Skrevet af NordLynx
Jeg er personligt også lidt urolig for at Vindahls afsked, da jeg ikke mener at vi internt kan erstatte ham.
Selvom der kommer nogle frustrerende fejl, så har han den keeperprofil vi er har behov for, og hans opspilsfejl er også en konsekvens af vores spillestil. Samt at han er vigtig på de defensive dødbolde, hvor han også er en del af forklaringen på at vi er blevet bedre.

Når hans afgang desværre ser uundgåelig ud, må vi finde en erstatning til at fylde hans sko.
Jeg kunne godt lide Oskar Snorre da han var i Lyngby, men tvivler på niveauet helt er der pt. Det undrer mig vi ikke nuppede Kikkenborg.
Jeg tror mest på at det bliver en kanin de hiver op af hatten til os.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Altså kender nogle af jer oprigtigt Gülstorff? Jeg gør ikke, men jeg formoder da han er 100% skolet som Vindahl. Vindahl var da også kun 21 da han fik start-tjansen. Jovist et par år til forskel fra 18, men da stadig ung. Det virker til at alle afskriver Gülstorff alene pga. hans alder uden andet kendskab.

En målmand som laver et hav af meget dyre fejl, som Vindahl altså gør, kan vi godt erstatte. Hans positionering har i flere tilfælde også været underlig, så det er jo ikke fordi han bare altid ved hvor han skal stå.

Han har nogle vilde redninger i nu og næ, hvor mange af dem så kommer efter en kæmpe opspilsfejl, det er da rigtigt.

Bottom line er, at jeg ikke rigtigt er bekymret for at erstatte ham.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JulioSalinas
@JG-FCN
Altså kender nogle af jer oprigtigt Gülstorff? Jeg gør ikke, men jeg formoder da han er 100% skolet som Vindahl. Vindahl var da også kun 21 da han fik start-tjansen. Jovist et par år til forskel fra 18, men da stadig ung. Det virker til at alle afskriver Gülstorff alene pga. hans alder uden andet kendskab.


Jeg har set en del kampe med ham på U19 hvor han ser ganske fornuftig ud men det er ikke rigtig det vi snakker om her. Vi er i en situaion hvor Gülstorff og Ogura er vores eneste målmænd hvis Vindahl forsvinder. Begge er uprøvede og man kan ikke tage det for givet at deres transition til superliganiveau bliver øjeblikkelig og derfor har vi brug for et "sikkert" kort som har vist sig frem på et niveau som er sammenligneligt med superligaen.
Jeg er da helt med på at give Gülstorff chancen men vi skal bare have en plan-B klar hvis det viser sig at han endnu ikke klar.

Jeg ser ikke nogle grund til at vi sætter os selv i en presset situation og selvom vi vel alle håber på det bedste resultat så bliver vi bare nødt til at forberede os på "worst case". Jeg ser ikke at vi kommer udenom at hente en ny keeper. Om det så bliver en backup eller en decideret førstemålmand det må afhænge af FCNs tiltro til hvor "klar" Gülstorff er pt.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Afløseren
Så blev det officielt med Pete til AZ. Der skal lyde et stort tak for indsatsen. Uden ham var vi ikke kommet i top6 sidste år, og fraregnet kampen mod Viborg har han stået flot i år indtil videre.
God vind fremover, Pete!

Mikkel Hemmersam siger i samme ombæring, at man forventer at lukke hullet i målet "snarest" mon ikke der er en ny keeper på plads allerede i denne uge?
FCN
annonce
0