Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af NordLynx
Jeg synes bestemt det lyder som en interessant tanke med Faghir. Men jeg må også sige at jeg anser det som ret teoretisk.
Jeg tvivler på at han ser det som interessant, FCNs størrelse og fanbase taget i betragtning. Han har helt sikkert nogle store klubber fra udlandet der hiver i ham, så jeg har meget svært ved at se at han skulle synes det var hans bedste mulighed.

Til gengæld synes jeg at snakken i Ajax tråden gav et indtryk af at Jeppe Kjær ikke har haft en god start i det hollandske. Ham ser jeg hellere at man giver et forsøg på. Som venstrefodet tror jeg han ville udfylde vores tomrum på højre kant.
Skrevet af JulioSalinas
Nyt afsnit i FCN podcasten "Dreamin´"

Vi er stadig høje på sejren i Brøndby og kommer i den forbindelse til at ringe til Brøndbylyd og hovere. Der bliver også tid til at snakke om målmandsposten, Flemmings kontraktforlængelse, kvindeholdet og meget mere.


link->
https://fcndreamin.libsyn.com/brndbyforbandelsen-er-brudt
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af FCN-KBH
Er jeg den eneste, der har fidus til, at Emeka snart rammer et niveau igen, der kvalificerer ham til spilletid?
Stolt Københavnsk FCN-fan
Skrevet af JulioSalinas
Synes det er svært at sige medmindre man er med til træning. Nu starter reserveligaen snart og så kan vi forhåbentlig følge de spillere som ikke får så meget spilletid.
Håber virkeligt at FCN fortsætter sin flotte tradition med at streame fra reserve og akademikampene så vi kan følge lidt med. :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Jeg har generelt ikke meget fidus til Emeka Nnamani, desværre. Ser ham lidt som Rothmann. En habil 1. divisionsspiller. Tror ikke han kommer ind som redningsmanden på højrekanten.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JulioSalinas
FCN tager hul på U19 Ligaen

Lørdag 21/8 spiller FCN U19 deres åbningskamp i U19 Ligaen ude mod Sønderjyske.
Som altid bliver det spændende at se hvilke spillere som kommer op fra U17 og fra RTD Ghana.

De fleste har nok allerede hørt om den store 9er Agnero som er kommet fra RTD. Det bliver virkeligt interessant se hvad han kan og hvordan hans fysiske kompetencer bliver sat i spil. Fra U17 kommer "bomberen" Marco Bruhn op og han skulle også være en målfarlig fysisk stærk 9er.

Vi har også den talentfulde midtbanespiller Magnus Munck som muligvis kommer til at danne midtbane med Garly og Hector Højbjerre-Thomsen som forhåbentlig er ved at være sin lange skade kvit.

Wing/backen Kumado, som havde en lidt svær start i FCN, viste gode takter sidst på foråret og ham glæder jeg mig også til at følge samt Sangare som i glimt har vist at han er en spændende type på venstre kanten. Af offensive spillere er der også Stjopin, Lejbowicz, Moutaz Ali Alzubi som kommer til at kæmpe om pladserne.

Jeg tænker at Kaare Barslund bliver krumtappen i vores forsvar men hvem han skal danne centerforsvar med nu da Tony Miettinen er taget tilbage til Finland?

Der er mange spændende spørgsmål omkring U19 holdet og dennes forfatning her sæson 1 efter vi har mistet Zidan.

Desværre så tror jeg ikke vi kan følge kampen lørdag da SønderjyskE så vidt jeg ved ikke har nogen tradition for at livestreame deres U19 kampe men så kan vi tilgengæld glæde os til på næste lørdag hvor U19 mandskabet hjemme møder AC Horsens og hvor jeg formoder at FCN livestreamer kampen.

Som en krølle på halen så kan jeg fortælle at der er nogle af de andre hold som allerede har været i aktion og her har sidste års U19 mestre FCM lidt overraskende fået en dårlig start idet de kun har et point efter 2 kampe.

Så jeg ser frem til endnu en sæson med fantastisk U19 fodbold hvor vi forhåbenligt også kan spille med om medaljerne. :)

Link til FCNs egen optakt->
https://fcn.dk/2021/08/endelig-floejtes-saesonen-i-gang-paa-akademiet/

Link til stillingen i U19 Ligaen->
https://www.dbu.dk/resultater/pulje/362262


FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Afløseren
Tak som altid for at dele ud af din viden om u19, Julio :-)
Ift. Forsvaret: var Tony ikke en del skadet gennem sit sidste halvandet år i klubben? Jeg tænker at der må være prøvet forskellige konstellationer i forsvaret i hans fravær?

Derudover:
Jeg har lidt fidus til unge Garly. Tror du han kunne afløse kofod på sigt?
FCN
Skrevet af JulioSalinas
Forsvaret: var Tony ikke en del skadet gennem sit sidste halvandet år i klubben?

Uden 100% at vide det så kun jeg godt forestille mig at det var en af forklaringerne. Derudover er konkurrencen også bare ben hård på nærmest samtlige pladser så selv de spillere som bliver købt ind til akademiet eller dem som kommer fra RTD kan ikke regne med at de automatisk kommer i betragtning til superligatruppen.

Jeg har lidt fidus til unge Garly. Tror du han kunne afløse kofod på sigt?

Garly har i hver tilfælde nogle af de samme ting. Han er nok lidt mere defensivt orienteret i forhold til Kofod så han kunne potentielt blive en rigtig vigtig "strukturel" spiller. På U19 bliver han således ofte brugt på den defensive midtbane som 6er hvor det er ham som holder balancen centralt når alle angriber.
En af de ting som er herligt ved at betragte Garly er også hans udpræget fighter mentalitet. Han skralder somregel godt igennem og det er dejligt smittende på et FCN hold hvor den generelle spillerprofil nok lidt er orienteret imod det tekniske frem for det fysiske.
Med hensyn til erstatninger så har vi allerede et hav af spillere som byder sig til så når Kofod forsvinder så erstatningen er sandsynligvis allerede inkluderet i superligatruppen og således kommer Garly evt. til at kæmpe om en plads på midten om 1-2 års tid hvis alt går vel.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Afløseren
Tak, Julio - det er skøn, at der her i tråden er folk der følger vores u-hold så tæt :-)
FCN
Skrevet af Nandeyanen
FCK tager også hul på u19 sæsonen.

Og på hjemmesiden skriver de at som noget helt nyt så har de valgt at lægge billeder op af hver eneste u19 spiller så man ved hvem de er.

https://www.fck.dk/u19-holdet

Dette her opslag har ikke så meget FCN relevans udover at FCKs nye u19 målmand er Samuel Andersen der tidligere spillede i FCN.

Men jeg tænkte at dem herinde der er interesseret i ungdomsfodbold kunne have en interesse i at vide hvordan nogle af FCKs talenter ser ud.

Når FCK og FCN engang spiller så kan jeg anbefale at holde øje med Elias Jelert, Orri Oskarssson og Roony Bardghji.

Samtidigt vil jeg holde øje med Agnero som lyder til at have en ret spændende profil.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Afløseren
Det oplæg kan du passende smide ind i talent-tråden, Nande.
Så holder vi denne her tråd lidt mere fokuseret på FCN :-)
FCN
Skrevet af JulioSalinas
@Nandeyanen

Hvis jeg lige skal smide en redningskrans efter din FCK-kommentar @Nandeyanen så har det alligevel en lidt utilsigtet relevans idet at kommunikationen omkring akademier indikerer noget om hvor ambitiøse klubberne er omkring arbejdet på akademierne.

Det som godt kan undre mig er at der er så forholdsvis få klubber som dyrker akademierne kommunikationsmæssigt.
Jeg tænker livestreams på U19/U17 hjemme/ude og måske med lidt interviews, podcasts osv. så man samtidigt også forbereder de unge knægte på den medievirkelighed som de kommer til at møde når de evt. rammer superligaen.
Man skal naturligvis dosere det så fokus stadigvæk holdes på fodbolden. Argumentet med at "beskytte" de unge fodboldtalenter imod at blive kendt for offentligheden er efter min mening en forfejlet disposition. Alle spillere som er med på superligaklubbernes U17/U19 går efter at blive prof. fodboldspillere og er dermed indforstået med at dygtiggøre sig så meget så muligt så de evt. kan kvalificere sig til en kontrakt som peger mod at gøre fodbolden til en levevej. Derfor synes jeg kun det er en fordel når man som FCN så småt er begyndt at lave Vlogs, livestsreams etc. så de unge kan fornemme lidt af det eksterne pres hvilket alt andet lige gør transitionen til seniorfodbold lettere i den forstand at det så ikke er noget nyt for dem som de først skal til at bearbejde følelsesmæssigt når de rammer superligaen.

Derudover giver det også rigtig god mening i forhold til at signalere til omverdenen at man er en klub som tager sit ungdomsarbejde seriøst.

Sidst men ikke mindt så er akademierne også en del af det kommercielle produkt i en klub i den forstand at det for fans´ne udvider klub-oplevelsen med en ekstra dimension hvilket alt andet lige opgraderer kvaliteten af det "produkt" som man i sidste ende sælger.

Så jeg er i den grad undrende overfor hvorfor flere klubber ikke er lidt mere ambitiøse i den retning. Lige nu er det vel kun FCM og FCN som er begyndt at kradse i overfladen af det potentiale som ligger i at fortælle "historien" om deres fantastiske akademier.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Nandeyanen
@JulioSalinas

Hahaha skal nok tænke på talent tråden en ekstra gang og tak for redningskransen og er komplet enig med dig:-)

For mange klubbers vedkommende mangler der kommunikationen og historierne om de unge talenter.

Vi så selv i optakten til derbyet at CV havde et lille skænderi med en Brøndby fan. CV mente godt at nogle af talenterne kunne lave en 1:1 erstatning. Hvorimod Brøndbys fan krævede mange indkøb.

Men pt. kender den normale fan ikke til deres klubs talenter og derfor er der jo en stor bekymring og det skaber en form for uro mellem klubben og dets fans.

Her gør FCN det bedste arbejde af alle klubberne og mange ved hvad man kan forvente af talenterne før de kommer til klubben.

Dem der har fulgt med som os herinde vidste jo allerede at spillere som Kamaldeen, Diomande og Coulibaly vil have en stor chance for at blive Superliga profiler.

Fra fans vedkommende er der jo også hele det med at man har noget at glæde sig til hvis man kender spillerne fra u19.

Men for at lære dem bedre at kende kræver det jo at der er mulighed for at se streams, ungdomsturneringer, interview, podcasts m.m.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af JulioSalinas
U19 Ligaen: SønderjyskE - FCN 1-4

link til DBUs kampfakta->
https://www.dbu.dk/resultater/kamp/241821_362262/kampfakta

@Nandeyanen

Ja enig....der er også en kæmpe interesse for U-fodbold i FCK. Jeg husker i hver tilfælde da FCN mødte FCK i U19 pokalfinalen der var der over 9000 views på youtube. De gange hvor jeg fysisk har overværet kampe på KBs anlæg har der også altid været mange mennesker selvom om tilskuerforholdene mildest talt er elendige.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Tjek lige Ajax´ 3. trøje.

https://english.ajax.nl/articles/new-kit-sold-out-in-no-time/?fbclid=IwAR0dmUbmPaz78XMO0G4LUVw6HsWf9kmOz15tfPLquXAb4fvKde9gGMMCBuY

Det er jo en perfekt måde man kan referere til Ghana på med de 3 striber (jovist har vi ikke Adidas som trøjesponsor, men man kan jo lave noget lignende).
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JulioSalinas
I Ajax er farverne en reference til rastafari kulturen og tilsigter en hyldest til Bob Marley hvis sang "Tree Little Birds" de stort set altid spiller til hjemmekampe.

Jeg håber da også at FCN på et tidspunkt laver en "hyldest-trøje" for at fejre det fantastiske samarbejde klubben har med RTD. Det er bestemt noget som er værd at fejre :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Kissinger
Apropos ungdomsfodbold, så er der indiske dage Plaza Crown Cup i Kastrup Boldklub.

Jeg har set flere kampe med Nordsjællands u13 og u15 tror jeg det var.

Hold da op hvor er de dygtige, det er tydeligt at kimen til superligaen bliver lagt tidligt.

Desuden var jeg imponeret af AaBs u15 hold. Begge hold er i gruppe sammen.

Så hvis man har lyst til at se de fremtidige stjerner, så tag til Kastrup og se finalekampene idag.

What`s the matter Harry?!
Skrevet af Nandeyanen
Når de er så unge hedder de så ikke Farum boldklub?

Jeg kan selv huske da jeg var en bette en og spillede i B93 så tog vi til Farum og spillede på kunstgræs imod dem. Vi var i samme drenge pulje. Det hed også KB men nu er der en overgang fra KB og FCK. Ved dog ikke hvornår overgangen starter. (Har lige tjekket, det starter ved u14, under u14 er det stadig KB)

Hvornår er overgangen fra Farum og FCN?
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Nandeyanen
Tjek lige Ajax´ 3. trøje.

Link til en side på english.ajax.nl

Det er jo en perfekt måde man kan referere til Ghana på med de 3 striber (jovist har vi ikke Adidas som trøjesponsor, men man kan jo lave noget lignende).


Det er en fed trøje!!

Jeg køber den med Daramy på den når skiftet sker. I kan overveje at købe den med Kudus :-)
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(131458220804)
Vi ved jo godt du helst vil have Kudus på ryggen Nandeyanen, indrøm det nu bare ;)

I øvrigt så lidt off topic og så alligevel ikke:

Vores kvindeafdeling

Nu har jeg fulgt dem rimeligt tæt siden projektet startede. Det gik jo fremad i ét væk længe, men her sidste og nuværende sæson er udviklingen fuldstændigt stagneret, og vi bakker faktisk pt.

Vi tabte alt i sidste halvdel af sidste sæson og har nu tabt det meste på nær en enkelt 1-0 sejr på et heldigt frispark i sæsonåbneren.

Det gør det svært at følge med, eller holde interessen for, da projektet går baglæns. Jeg prøver dog, men jeg savner da godt nok noget udvikling frem for afvikling. Ellers kan man godt begynde at frygte for hele projektet.

Udskiftningen er helt enorm på kvindefodboldsiden, det er vel hvert halve år at spillerne kommer ind og ud af butikken, enten pga. det er udvekslingsstuderende fra USA, eller de får et nyt bedrebetalt job, eller starter på universitetet eller hvad ved jeg.

Jeg ved ikke om jeg er den eneste herinde der følger kvindesiden men måske i andre har nogle tanker om det også.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
annonce
0