Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(131458220804)
Måden han forlod FCN på peger udelukkende på at familien ville tjene nogle hurtige penge, og så var FCN sgu ligemeget, på trods af at der var tydelige vigtige planer med knægten allerede fra nuværende sæson.

Så ja, det gør da lidt ondt at den tiltro og den tid FCN har brugt på spilleren overhovedet ikke gengældes. Er dog glad for at han kom til Tyskland og ikke Italien, så havde vi ikke fået noget ud af en videresalgsklausul. Men ja, prisen om 2 år havde da heddet 126 millioner, ikke 26 millioner.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Afløseren
Edit:
JG var hurtigere med et fint svar.

@Tipzy

Jeg skal understrege at jeg her bringer et rygte til torvs, så hvad jeg skriver skal muligvis tages med et forbehold, MEN:
Det, jeg har hørt i forbindelse med Zidan, er, at FCN havde lagt en snorlige karriereplan for ham, hvor han skulle på førsteholdet i år og få spilletid. Samtidig tilbød man ham også en fin kontrakt med tanke på at det var hans første professionelle kontrakt.

Angiveligt skulle familien og agent have presset på for at han skulle have en højere løn fordi der var udenlandske interesse, som de forsøgte at malke FCN på (hvad er helt fair).
Det endte så med at FCN blev tvunget til at sælge ham fordi han stod så stejlt på sine krav.
FCN
Skrevet af RasmusGunnar
Frese ryger på bænken. Måske en pause? Men der er landsholdspause.
Synes ikke han har spillet sig af.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Måske det bare vurderes at vejle kampen er en god mulighed for at give svensson lidt spilletid. Men ja, surt nandeyanen ;)
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Nandeyanen
Er Frese ikke den spiller i Superligaen der skabt flest chancer indtil videre? Synes jeg da jeg så....

Derudover har han også 2 assists (kun 1 officiel fordi Villadsen skød på målmanden først og derefter bankede den ind på returen)

FCN ligger nr. 1 i Table of Justice. Det er da ikke Freses skyld at de andre brænder kæmpe chancer selvom da han selv har brændt et par stykker.

Det kan nærmest kun være for at spare mod et bundhold pga. skadeshistorikken?
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af armand
er det ikke lidt ligesom at stjæle slik fra børn det i har gang i, i dag?
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af JMM
Meget er gået vores vej idag, men Vejle er heller ikke særlig frygtindgydende pt. De ligner en nedrykker - sikkert med Peter Sørensen ved roret.

Og hvad er det med Essien og den hat?!?

Skrevet af Nandeyanen
Jeres målmand :0
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Afløseren
Dudu burde hedde "D´oh D´oh".
I guder en kamp...
FCN
Skrevet af JMM
Første kamp. Men Ikke flere fejl, tak
Skrevet af Afløseren
Selvfølgelig skal Dudu have noget snor. Alle kan lave fejl det ser bare forfærdeligt usikkert ud når det er en målmand, der laver fejlen.
FCN
Skrevet af JMM
Sjelle skal fandme have det hattrick.
Skrevet af JMM
Motm Sjelle eller Villa. Hold da op. Dudus indsats godkendt, men dum fejl der lukker Vejle ind i kampen.

Havde vi været rædde´ skarpe var Vejle blevet sendt fra Farum med en 4-0
Skrevet af Slettet(131458220804)
Dudus fejl i dag viser hvorfor man ikke sætter en 18 årig ind på mål med det samme. Én større fejl af en målmand er ofte afgørende og resulterer i mål. Det er bare noget andet for markspillere (måske på nær centerforsvaret). Det kan ødelægge den unge spillers selvtillid helt.

Ret skal være ret, så tørrer Faghir altså også 3 FCN forsvarsspillere inden han når uberørt ind til chancen der giver målet. Det er decideret elendigt forsvarsspil. Så hele fejlen skal ikke tilskrives Dudu.

Synes også han spillede sig op mod slutningen og havde generelt fine indhop. Bl.a. reddede han en Kian Hansen kikser efter det sædvanlige tiki taka idioti i eget felt.

Sindssygt at kampen skal ende med at blive spændene når man sidder på det hele og har 100 store chancer. Det er virkelig dyrt for FCN at brænde så mange gigachancer, særligt når modstanderne bare skal bruge 1 for at score.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af NordLynx
Puha, vigtig sejr, men det blev godt nok unødigt spændende. Vores forsvar ser til gengæld OK ud, men med den opstilling på hjemmebanen forstår jeg ikke at vi ikke kan holde lidt bedre i bolden i anden halvleg da Vejle satsede.
Og så håber jeg at Dudu kommer til at se lidt mere solid ud når han har vænnet sig til stilen og klubben.

Men 13 point i 6 kampe er bestemt godkendt. Men kigger man på tabellen her efter 6 runder har vi mødt de nuværende 7-12 placeringer.
Og de næste runder byder da også på nogle væsentlige sværere kampe på papiret med en triple-udebane-Jyllands-tur først til Aalborg, derefter til Herning og så slutter vi i Mokai town. Det er 3 kampe jeg ville sælge for 4 point hvis jeg kunne på forhånd...
Skrevet af Slettet(131458220804)
Nu skal man lige huske at det altså er de forsvarende mestre og AGF der hører til blandt de placeringer, for ikke at nævne de sidste 2 års pokalfinalister. Det er alligevel væsentlige detaljer.

Jeg tror sgu ikke AaB kan gøre en flødeskumskage fortræd. Den får vi i hvert fald 1 point fra. FCM taber vi til, andet ville overraske. Randers er helt åbent. De har tur i den men vil vove at påstå at FCN er smalle favoritter. 4 point lyder derfor ikke helt dumt. 3 mod AaB og 1 mod RFC.

Men jo, den rigtige test er da mod FCM og FCK. Først dér kan vi se hvor vores niveau er.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af NordLynx
Det var også mest ment som en kuriositet mere end en noget andet.

Af hvad jeg har set af Randers, vil jeg tro at vi taber den kamp. De spiller altså godt og har haft en god balance mellem power og kreativitet. Aab er da også den af de 3 næste kampe hvor jeg vil spå os bedst chancer.
Skrevet af stik i rend dreng
Virkelig en flot sæson start i har haft. Hvem tror i bliver solgt for mest, Diomande eller Schjelerup?
Skrevet af Soccerman
Villa bliver solgt for mest..uden tvivl. Stabil. God boldomgang. Winner of matches
Skrevet af Slettet(131458220804)
Schjelderup er mest hypet så det er mit bud. Gætter på 100+ for Schjelderup og omkring 80 for Diomande. Villadsen ender ikke i nærheden. Han ender formentlig i Døhr/Kofod kategorien.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
annonce
0