Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af RasmusGunnar
Nu er det ved at være, hvis der skal landes en angriber udefra.
Tror I der kommer nogen?

Bendtner der genoptager karrieren ;0)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Har hørt Lewandowski vil væk fra Bayern. Det må være nu de 750 egyptiske millioner skal bruges ;)

Ingvartsen bliver ellers lejet ud til Mainz, ham kunne jeg ellers godt se retur på en lejeaftale her. Ellers ville en retur af Donyoh ikke være ringe. Har dog ingen anelse om hvordan det står til i Israel. Donyoh var netop typen der kunne prikke de der guldbolde i mål.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Afløseren
Jeg synes altid FCN formår at hive en kanin op ad hatten når det gælder transfers. Hvis der kommer noget ind, så tror jeg at det bliver totalt uventet/overraskende transfer.
Et frækt bud kunne være Christian Gytkjær. Frækt og urealistisk.
FCN
Skrevet af JulioSalinas
Det er jo altid sjovt at drømme om transfers men realistisk set skal dem man køber jo komme med et eller andet. For det første så skal vedkommende have et niveau så han går direkte ind i en startopstilling og derude er det også fint hvis han har lidt erfaring som han formår at give videre i omklædningsrummet.

Ellers så foretrækker jeg at man køber helt unge talenter ind til akademiet som vi så med Schjelderup, Walta, Svensson etc. Det er forholdsvis billigt og så har vi tilmed den luksus at vi kan uddanne dem i vores spillekoncept inden de rammer superligaen.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Nandeyanen
I kan få Orri Oskarssson gratis på lån i et år. Vi skal nok betale lønnen. I får en god talentfuld spiller der har slået ungdoms rekord i u17 ligaen med antal mål og han får noget erfaring han kan bringe tilbage til København :-p

Ellers så har Vejle sat Sousa til salg for 15m

Den angriber fra Genk som er rygtet til Randers tænker jeg også kunne være et godt køb.

Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af RasmusGunnar
Nu er det også kun blevet et samtaleemne fordi Flemming selv har snakket om muligheden for at få en angriber ind.
Denne skulle så være ekstraordinær, hvorfor Orri Oskarssson nok ikke er aktuel. Han er lige så uprøvet som vores egne angribere.

Sousa er bestemt en spændende spiller, men jeg ser ham måske ikke som spidsangriber. Prisskiltet må også skræmme lidt.

Gytkjær er et interessant bud og spørgsmålet er om det er så urealistisk igen. 31 år og spiller i serie B, uden den helt store succes.
Måske man kunne hente ham ”hjem” på fornuftige vilkår.

Donyoh have en karriere der gik stødt ned ad bakke og han kunne slet ikke spille sig ind i truppen til sidst. Vi var heldige at få lidt for ham og ham tror jeg slet ikke på.

Men FCN plejer at udvise rettidig omhu. Derfor tror jeg ikke på en spiller på sidste transferdag. Den ville være landet for længe siden, hvis det var.
Skrevet af Slettet(131458220804)
En realistisk mulighed er Wilczek i FCK. Det eneste der gør, at jeg desværre ikke ser den ske, er at han ikke ligefrem er den hurtigste og mest intense presspiller.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af NordLynx
Hvis vi får en angriber ind tror jeg simpelthen ikke på at det bliver en erfaren Wilchek/Gytkjær min i meget højere grad en ung dygtig angriber med videresalgspotentiale. A la en Ajax angriber i overskud eller Faghir hvis det kunne have ladet sig gøre
Skrevet af hey123
Jeg har et lille håb om at vi napper Bundu.

For mig at se ville det være en ideel transfer.
Skrevet af JulioSalinas
Ja Bundu er faktisk et ret interessant emne.
Han var jo ret vild til sidst i AGF. Kæmpe topniveau men også ret svingende.
Og så har han vidst også været en del skadet.

Det virker til at han er kommet i overskud i Anderlecht så mon ikke at det realistisk selvom jeg tror at han lønmæssigt vil være lidt af en udfordring.

Måske kunne man lave en låneordning med købsoption så vi kunne se ham an i forhold til skader osv. Man kunne i hver tilfælde godt argumentere for at vi mangler en spiller til højre side af vores angreb hvor vi nu kun har Sadiq som er skadesplaget.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Rambo92
Jeg kan ikke se, at vi mangler en type som Bundu! Vi skal have en ægte 9´er og ikke flere kantspillere :-)
FCN siden 2006
Skrevet af RasmusGunnar
Synes nu heller ikke Bundu er et super match.

Mesik udlejes, hvilket nok er en god mulighed for alle parter.

Men det betyder jo også at folk kan forsvinde fra holdet de sidste timer.
Her er vel især Kofod en risiko.
Skrevet af Afløseren
Ivan Mesik er sendt på udlån til Stabæk. Forhåbentlig kan han genfinde sit tidligere niveau med noget regelmæssig spilletid.
FCN
Skrevet af Slettet(131458220804)
Gud ja, jeg havde helt glemt at vi havde Mesik...

Han er godt nok faldet i unåde efter 2-3 ringe kampe. Hård skæbne med tanke på hvor stort et talent han var.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Nandeyanen
I kunne vel prøve at hente Haalands fætter Albert Tjåland
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af RasmusGunnar
Han ville jo passe fint ind transferstrategien. Han har dog ikke vist sig på højt niveau endnu og så koster han nok, alene pga navnet, for meget.
Skrevet af FCN-Amager
Ærgerligt Mesik ikke har slået igennem - Top niveauet meget højt, men bundniveauet samtidig enormt lavt, hvilket har kostet flere mål

Jeg tror simpelthen ikke på en angriber i dag - Kan ikke se, hvad Nordsjælland skulle få ud af at handle i sidste sekund, når man har kendt til angriber problemstillingen hele sommeren - Tror mere det er en våd drøm for de fleste af os xD
Skrevet af Afløseren
Tja. Sidste år hentede FCN Victor Jensen ud af den blå luft, så helt urealistisk er det jo ikke. Vi må vente og se :-)
FCN
Skrevet af JulioSalinas
Jeg synes tidligere at Jan Laursen har givet udtryk for at FCN altid var parat til at handle hvis den rigtige mulighed opstod i markedet så man kan nok ikke kategorisk sige at der ikke kommer til at ske noget.

Heldigvis så har vi en trup fyldt med potentiale så det er virkeligt svært at se hvilket "signings" som vil give mening og samtidigt er realistiske.

Jeg håber ikke at vi nogensinde kommer til at se en ren lejeaftale igen som vi gjorde i foråret med Victor Jensen. Det er efter min mening perspektivløst og jeg tænker at FCN burde være over den fase hvor det er nødvendigt med sådanne løsninger. Så hvis man skal leje nogen så må det være med købsoption.

Nå men for os der alligevel følger med i transfermarkedet så skal man naturligvis huske at tune ind på BTs Tranfervinduet som laver en marathon-udsendelse startende fra kl. 16 til i nat når vinduet lukker.
Jeg har ikke noget link på nuværende tidspunkt men jeg skal nok dele et når jeg støder på det. :)FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JulioSalinas
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
annonce
0