Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JulioSalinas
@FCN

Tak for en rigtig grundig behandling af kampen. Keep up the good work.

Tak og i lige måde med hensyn til den info du deler :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JulioSalinas
"Nordsjælland Dreamin´" sender live idag (søndag den 3/11) kl 12:30

Den politisk uafhængige og stærkt kontroversielle podcastbevægelse som i folkemunde går under navnet "Nordsjælland Dreamin´" varmer op til dagens kamp fra kl. 12:30 direkte fra "FCN experience". Klubkoryfæerne Thomas Andreasen og Carsten Jensen vil gæste "studiet" og rygtet på gaden siger at der muligvis bliver serveret et par skiver af rosétærten.

Skaberne af podcasten Rasmus Damsholt/Danker har i forbindelse med deres pressetour, tidligere på ugen, udtalt at de regner med at dette nye "live" tiltag vil fordoble antal lyttere. "Således er håbet at vi denne gang kommer vel over 22 lyttere" udtaler en drømmende Rasmus.

Da FCN-manager Flemming P. fik nys om annonceringen af denne ekstraordinære podcast indkaldte han straks Rudi Dalsgaard fra "Frederiksborg Amts Avis" hvortil han forklarede vigtigheden i at folk stadigvæk møder op til selve kampen som pt. er programsat til kl. 14. Derudover forklarede en stærkt bekymret Flemming P. at han nok ikke selv kunne høre podcasten "live" da han formodede at han på det tidspunkt var optaget af andre gøremål. Derfor opfordrede han "Nordsjælland Dreamin´" til at uploade episoden til den sædvanlige holdeplads dvs. https://fcndreamin.libsyn.com/ så han søndag nat kan høre epidsoden når han alligevel slapper af med lidt taktiske justeringer i sin kælder.

Mine kilder i marken tager ikke telefonen pt. så jeg har desværre ikke kunne bekræfte alle historierne men sikkert skulle det være at "Nordsjælland Dreamin´" går i luften kl 12:30. God podcast og god kamp :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Rambo92
Muligvis den dårligste FCN kamp, jeg har set i mine 12 år som FCN fan! Endnu engang er der ingen gejst, udstråling og vilje. Hvad fanden sker der??
Man har hjørnespark i 90 minut og lunter ud for at tage det. Der skal snart nye boller på suppen. Som sagt før, så savner jeg en type som Stokholm, der bar hjertet uden på trøjen
FCN siden 2006
Skrevet af LaChrissen
Enig. Jeg må sige, at jeg slet ikke forstod, hvad der skete. Det er som om, at jeg kigger på holdet, og bare ikke kan se, hvad kamptaktikken er, hvad vores spillestil er og om spillerne overhovedet forstår, at det er en turneringskamp og ikke en træningskamp.

En for en synes jeg faktisk, at vi har bedre spillere end mange klubber i suppen, men kollektivt, så er der bare intet, der fungerer. Og det er ikke kun mellem vores RTD-drengene og andre, det er imellem alle! Det ligner relationerne imellem er ikke-eksisterende, og på en eller anden måde ligner det også, at de heller ikke vil kunne blive forbedret, fordi folk er så milevidt fra hinanden, at flere og flere kampe sammen ikke gør tricket.

Jeg kan simpelthen ikke sætte en finger på, hvad det er, som der er galt, men det er tydeligt for enhver, at der er noget grueligt galt på holdet.

Jeg synes, der mangler en til at guide holdet, og fortælle dem, hvad de skal gøre. Jeg ved ikke, om det er fordi FCN mener, at spillerne selv skal identificere, hvad det er, som de skal gøre, men sådan som det er nu - det fungerer hvert fald ikke. Kæderne hænger ikke sammen, og sammenspillet mellem vores 3 forreste i dag - Sadiq, Damsgaard og Attanga var mildest talt chokerende ringe. Jeg synes alle 3 individuelt er gode spillere, men det var som om med specielt Sadiq og Attanga, at de ikke fattede, hvad det var, som de skulle gøre og hvornår de skulle gøre det - og det har intet med spilforståelse at gøre, men mere uklarhed over hvad systemet indebærer.
FCN - Arsenal - Vejle - Hillerød
Skrevet af Slettet(581021212205)
@ Rambo

Jeg har været fan et år mindre, men kan da godt huske en del der var værre end denne.

FCN havde 65% boldbesiddelse, formåede at spille bolden hurtigt rundt og væk fra AGF´s pres og fysik når de forsøgte at sætte det ind. 618 afleveringer er det højeste i denne sæson og giver et billede af et hold der formåede at spille hurtigt rundt.
offensiven haltede det til gengæld. Det lignede boldmassage a la Wieghorst el. Hjulmand version 1, men man var for utålmodige og satte flere gange for hurtigt bolden på spil i stedet for at spille chancen større og vente på de rigtige tidspunkter hvor hullerne opstod. Kun 2 afslutninger på mål er jo heller ikke tilstrækkeligt.

Derudover var der jo utallige fejlafleveringer mod de to wings som ikke fungerede. I det hele taget var det ikke den bedste dag for de to wings.

En imponerende defensiv man var oppe imod og ikke havde midlerne til at nedbryde.

Til gengæld synes jeg at defensiven så bedre ud end længe.

Villadsen startdebut synes jeg forløb fint. Han mindede mig lidt om en ung udgave af Mini. I hans første kamp var han naturligvis nok fokuseret på at gøre det sikre, men jeg synes nu også, at der var lovende glimt i kombination med hurtige fødder.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af El-Manden99
Jeg har haft sæsonkort til Farum Park/RTD Park i 13 år nu (Det skal man åbenbart nævne ;)) og det her forsvar er uden tvivl det dårligste jeg mener vi har haft. Det er ligemeget om det er Mumin, Yttergård eller Kian der spiller, det er åbent som en si!
Generelt er der nogle ting, som jeg overhovedet ikke forstår i FCN lige nu.
1. Hvad skal vi med de korte hjørnespark? Vi har hjørne i overtiden, har målmanden med oppe, har skiftet M. Rasmussen ind, og alligevel skal den spilles kort... Hvis nogen fra Nordsjælland læser det her, så stop for guds skyld med dem. I gør kun chancen for at score mindre. 2. Synes personligt ikke Jacob Christensen på nogen måde har niveau til at spille på holdet. Han kan intet offensivt, er ikke specielt stærk defensivt og flytter generelt bare bolden 5 meters penge når han rør den. Det er rigtig nok vigtigt, at have balancespillere, men i det her tilfælde er det simpelthen ikke nok.
3. Når vi spiller som en sæk nødder hele første halvleg, er det okay at skifte i pausen! Hvorfor vente til 60 minutter? Det jo sindssygt at fortsætte på samme måde i 2. halvleg og så forvente noget nyt sker.
4. Fuck Sandi Putros!
5. Undskyld hvis jeg virker sur, men i dag er det dårligste jeg har set os spille siden Olafur tiderne...

Stram op Nordsjælland!
Skrevet af JulioSalinas
Jeg kan godt følge Poul Hansens kommentar omkring Kudus.
Han sagde sådan ca. at han ikke kunnne forstå hvorfor man ikke finder en plads til Kudus. Hvis man mener at han er for svag taktisk til at bestride en central rolle på midtbanen så lad ham spille den højre fløj hvor det ikke rigtigt kører for Atanga alligevel. I starten vil det selvfølgelig kræve lidt tilvænning men da hans top-niveau er så sindsygt højt så vil jeg tro at han mindst leverer på niveau med Atanga selv på en dårlig dag.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JMM
Andet nederlag til AGF indenfor en måneds tid. Føj for helvede.

Jeg så heldigvis ikke kampen idag, men det der nævnes er jo ikke nyt. Nul point i de seneste 3 kampe, målscore 2-8. Forsvaret er historisk ringe, og offensivt er vi tandløse mod et godt organiseret mandskab.
Selvom Kian og Mads er kommet til, så er der nul effekt. Kian ligner umiddelbart ikke en Nelsson eller Maxsø, og Tychosen bøvler med Ghaneserne og relationerne (Mumin og Atanga primært, da sidstnævnte ikke rigtig deltager i forsvarsspillet)
Det lader desværre til, at det er systemet den er gal med og de indbyrdes relationer.

Vi har på nuværende tidspunkt i sæsonen ingen der er steppet op for alvor (selvom Dams og Kudus er tæt på) og jeg mener vi fanget i en suppedas af middelmådighed - den situation vi har frygtet i flere sæsoner efterhånden. Men som vi typisk undgår fordi en spiller bryder igennem. Det er ikke sket endnu.

Synes personligt ikke Jacob Christensen på nogen måde har niveau til at spille på holdet. Han kan intet offensivt, er ikke specielt stærk defensivt og flytter generelt bare bolden 5 meters penge når han rør den.


Jeg er helt enig. Den vandrende pind er blind passager i for mange tilfælde, og selvom han fint lukker rum af, så er det svært at se hvad han reelt er god til - og hvordan han gør holdet bedre. Balancespiller eller ej. Så kan jeg langt bedre lide Tofod, der i det mindste spiller med hjertet uden på trøjen.
Skrevet af Slettet(581021212205)
Jeg synes, at I er hårde.

Efter at vi har kritiseret forsvaret hele sæsonen spilles en kamp hvor forsvaret står rigtig godt. AGF har på det seneste haft et rigtig godt presspil. Det var man tæt på at neutralisere, bolden blev spillet så hurtig rundt, at AGF´s pres ikke rigtig virkede og de formåede ikke at erobre bolden, hvilket de ellers har haft succes med på det sidste.

Hovedpointen i FCN´s forsvarsspil med de her små tekniske typer er jo netop at spille så hurtig rundt, at modstanderen ikke formår at sætte sin fysik ind - og det lykkedes jo netop i dag. Defensiven var jo god i dag. Det var kun et fejlagtig dømt straffe der gjorde at AGF kunne score.

AGF spillede med en helvedes grundig defensiv i dag, som FCN ikke formåede at lukke op. Dels pga. AGF´s kvalitet, men også dels pga. af et ineffektivt angrebsspil. Her er jeg enig i kritikken, men når nu defensiven rent faktisk fungerede i dag finder jeg kritikken af den er fejlagtig.

Jeg har lidt svært ved at få armene ned over et velfungerende forsvar i dag - for første gang i meget lang tid. Angrebsmæssigt fungerede det dog ikke i dag. Dels pga. FCN´s egne mangler, dels pga. en imponerende defensiv indsats fra AGF i dag. FCN havde inden denne kamp scoret 17 kampe i træk, så helt galt med angrebet er den dog ikke - i dag funkede det bare ikke.

Next step må være at holde forsvarets niveau i de kommende kampe, samtidig med at midtbanen fastholder at spille så hurtigt rundt, at modstanderen ikke formår at få deres pres sat ind - lige som i dag. Dernæst skal angrebet ind på sporet igen efter en enkelt dårlig kamp - her håber jeg at se Kudus igen.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JulioSalinas
@FCN

Jeg synes, at I er hårde.

Det kan jeg godt tilslutte mig. Vi må i hver tilfælde konstatere at vi som følger FCN har forskellig opfattelse hvad vi pt. kan forvente af holdet.
Jeg ser et talentfyldt hold som spiller på et acceptabelt niveau og som i dette efterår især har kæmpet med at få styr på det defensive aspekt. Jeg ser en træner som arbejder seriøst med tingene hen imod et klart koncept hvis lige man ikke ser i andre danske klubber. Ok, vi har haft en del kampe hvor resultaterne ikke har faldet ud til vores fordel men det gør da ikke at vi skal ryste på hånden. Spillet har været ok spillerne udvikler sig fra kamp for kamp og tilpasser sig FCN-konceptet. Ydermere er der rigeligt med talenter på vej fra akademierne.

Next step må være at holde forsvarets niveau i de kommende kampe, samtidig med at midtbanen fastholder at spille så hurtigt rundt, at modstanderen ikke formår at få deres pres sat ind - lige som i dag. Dernæst skal angrebet ind på sporet igen efter en enkelt dårlig kamp - her håber jeg at se Kudus igen.

Ja det er vigtigt. Hurtigt og sikkert så vi pasning for pasning kommer op på modstanderens banehalvdel langt væk fra vores mål. Det optimerer betingelserne for vores eget forsvar. Jeg kan godt undvære de der "hail mary" bolde som vi forsøger os med dybt nede fra vores eget forsvar ud til fløjene. Sværhedsgraden på disse er ofte så stor at man nærmest forærer bolden væk.

Med hensyn til "Jaxe" så synes jeg ikke at han har spillet sig af holdet men jeg kunne godt tænke mig at se Tochi ligeværdigt i rotationen til den defensive midtbane.
Ligeledes synes jeg heller ikke at Kofoed har gjort sig fortjent til at få så meget spilletid som han får. I rotationen til midtbane positionen så jeg gerne Francis og Antman få flere chancer.
Og så er der selvfølgelig Bredahl som jeg godt kunne forestille mig allerede nu kunne præstere godt på superliga niveau men det er svært at vurdere medmindre man giver ham chancen.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Docmartensen
Meget enig med @JulioSalinas og FC Nordsjælland.
Hvis midtbanen kan få modstanderne til at løbe, i den udtalte grad de gjorde i dag, så øger vi chancerne for at defensiven kan stå lige så flot i de fremtidige kampe, som de gjorde i går. Og så der nok komme point ud af det.

Det er også værd at huske, at mesterskabet i sin tid kom hjem fordi vi tillod meget få chancer imod og dermed lukkede historisk få mål ind, hvilket som minimum sikrede 1 point i kampene, men som også gav angrebet hele kampen til at skabe den ene chance, som kunne vinde kampen. At det så skete med, til tider, usexet boldmassage det er en anden snak. :-)

Med det jeg så i dag og den historik som vores angreb har i indeværende sæson (mål i 17 kampe i streg), så vælger jeg at se lyst på de kommende ugers kampe. Og husk, da vi vandt mesterskabet startede vi også meget dårligt, men vendte det hele på hovedet i foråret. Ligesom vi i øvrigt har gjort de seneste 3 sæsoner, hvor foråret har reddet os en plads i mesterskabspillet.
Tilhænger af FCN siden det hed Farum BK og foregik i 1. Div.
Skrevet af RasmusGunnar
Tre tabte i streg
Vi har ikke nødvendigvis spillet dårligt i de seneste kampe, men omvendt virker det hele meget middelmådigt. Holdet sprudler ikke af overskud og spillelyst.
Det er muligt at vi kamp for kamp kan rose enten forsvar eller angreb, men som hold er det for usammenhængende og der mangler nogen der kan gå forrest og trække de andre med.
Inden sæsonstart frygtede jeg perioder med nederlag, men så startede vi ud som lyn og torden. En flot trodsreaktion, der bragte os i den absolutte top. Siden har det gået stille ned ad bakke og kulminerer nu med tre nederlag.

Hobro, Randers og Lyngby
De næste kampe får nu enorm betydning for i hvilken ende af tabellen vi skal bruge foråret.
Det er nok i forhold til netop disse hold vi skal sammenligne os pt.
Der kan, og SKAL, ligge nogle sejre her, selvom ingen kampe er nemme i superligaen.

Men et par tabte kampe her vil i min verden betyde krise på holdet.
Det kan være sundt med lidt modgang en gang imellem, men det er unge drenge og det kan hurtigt sætte sig negativt i deres hoveder.

Fortsætter vi den triste tendens, forudser jeg et trænerskifte i pausen, hvor vi sandsynligvis har Niels Frederiksen til rådighed igen :)
Skrevet af El-Manden99
Forsvaret spillede godt i dag? Undskyld hvad? Det er jo rent held AGF ikke scorer 3-4 mål. Kan i slet ikke huske deres skud på overliggeren? Eller da Bundu bare lunter forbi både Mumin og Kian inde i feltet og af uransagelige årsager ikke sparker den ind? Eller da et AGF skud er på vej i mål og Patrick Mortensen står i vejen? Kan slet ikke se hvordan nogen FCN fans kan være tilfredse. Det største problem er jo, at spillet ikke går i den rigtige retning. Hvem er blevet bedre siden Flemming P overtog? Forsvaret spiller på ligeså lavt et niveau, midtbanen er gået totalt i stå og skubber den bare fra side til side og Atanga og Sadiq kan ikke sparke den ind om den så lå på stregen.
Vi skal simpelthen stille større krav til holdet med det materiale vi har. Ellers går vi da først for alvor i stå...
Skrevet af JulioSalinas
@Docmartensen

Og husk, da vi vandt mesterskabet startede vi også meget dårligt, men vendte det hele på hovedet i foråret. Ligesom vi i øvrigt har gjort de seneste 3 sæsoner, hvor foråret har reddet os en plads i mesterskabspillet.

En klub som FCN vil typisk blive bedre som sæsonen skrider frem. Det skyldes to ting.
Vi er en klub som har en forholdsvis høj omsætning af spillere og når unge spillere fra akademiet begynder at spille superliga fodbold så vil de naturligvis skulle igennem en tilpasningsperiode.
Derudover skal vi heller ikke undervurderer den tilpasning som spillere vi henter udefra gennemgår. Vores spillekoncept er ret omfattende og når spillere som Kian Hansen og Mads Døhr hentes ind så vil deres niveau alt andet lige være væsentlig bedre i foråret hvor de haft lejlighed til at spille sig ind i konceptet. Man kan så sige at Døhr måske er et dårligt eksempel da han allerede fra dag 1 løftede vores niveau betragteligt men det hænger nok også lidt sammen med at vi var rigtig skidt kørende på netop den højre back.
Når vi snakker "rimelige forventninger" så tror jeg vi skal passe lidt på at sammenligne med mesterskabssæsonen.
Det er nye spillere, det er en ny træner, det er en ny ejer, det er et nyt setup med RTD akademiet som en ny faktor, vores modstandere styrke har også ændret sig etc. etc. etc.
Jeg tror vi skal skabe vores forventninger ud fra de gældende forhold og her spiller sommerens salg naturligvis ind. 3 ud af 4 spillere fra forsvaret blev solgt og sågar vores topscorer sidste sæson Andreas Skov Olsen. Hvis vi husker 3-4 måneder tilbage så var der mange eksperter og sågar en del af vores egne fans som frygtede nedrykning og med god grund. Under normale omstændigheder burde det ikke kunne lade sig gøre at vi ligger så komfortabelt i tabellen og spiller på det niveau som vi gør. Det er efter min mening ganske imponerende det vi har gang men det kræver naturligvis at man løfter blikket op og ser tingene i deres "rette" perspektiv.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Super FCN
"Fortsætter vi den triste tendens, forudser jeg et trænerskifte i pausen, hvor vi sandsynligvis har Niels Frederiksen til rådighed igen"

Det var da godt nok topmålet af naivitet. Flemming Pedersen kunne tabe resten af kampene i efteråret med 0-5 i alle kampene, og jeg vil stadig tro at der var 0% chance for at han blev udskiftet i vinterpausen. Jeg synes på ingen måde at han har imponeret mig som cheftræner, men jeg tror at klubben tror alt for meget på ham til at han får en fyreseddel. Så reaktionære handlinger er det heller ikke mit indtryk at klubben vil ty til. Hvornår er der reelt blevet fyret en træner grundet manglende resultater? Olafur blev fyret grundt ejerskiftet, så vi er vel helt tilbage til Christian Andersen?

lol, signatur
Skrevet af RasmusGunnar
Ha ha, nej det lyder usandsynligt. Flemming vil på ingen måde blive fyret, men mange andre ting kan ske. Han kan selv ønske at trække sig tilbage på baggrund af dårlige resultater, til en rolle som den han havde før.
Vi har vel reelt set noget lignende ske i Midtjylland denne sommer.
Skrevet af Rambo92
Jeg ville enormt gerne have set en Glen Riddersholm som cheftræner. Da han var i offside studiet, talte han meget om, at han brænder for fodbold projekter, samt udvikling af spillere. For mig ligger den lige til højrebenet plus han har en fremragende autoritet! Tror FCN har sovet i timen der.

Mht Flemming, så er han uden tvivl et fodboldgeni, men savner også lidt, at klubben laver nogle videoer, hvor man ser, hvad der fokuseres på i den daglige træning. Dette ville helt klart give mig en større tiltro til Flemming og klubbens gøren.
FCN siden 2006
Skrevet af Slettet(581021212205)
@ El-manden

Der vil jo i alle kampe være chancer til begge hold og AGF kom da også frem til nogle stykker, men forsvaret så jo ikke udstillet el. udspillet ud - lige bortset fra Bundus imponerende dribletur igennem forsvaret, den var grim - og imponerende, men nu er Bundu dog også noget ganske særligt. Facit er dog at AGF kun havde 4 skud på mål inkl. straffesparket. Mere bekymrende er det dog at FCN kun havde to skud på mål. Det fungerede ikke i dag.

Forsvaret
Hvad angår forsvaret, så er det rigtigt at det generelt har set rigtig bekymrende ud. FCN har ligaens måske højeste forsvarskæde og mange spillere foran bolden og derfor har en tendens til at sælge forsvaret der meget let bliver overløbet.

Traditionelt har man løst dette ved at have to forskellige typer forsvarere, hvor den ene tog sig af slagsmålene i feltet og at dække feltet, mens den anden typisk var en hurtigere forsvarer der kunne dække større områder af banen og tage løbeduellerne. Eksempelvis Bjelland/Okore el. Maxsø/Gregor.

Pt. Har man ikke den enormt hovedstødsstærke fysisk stærke spiller der dækker feltet og heller ikke den hurtige spiller der kan tage løbeduellerne. Måske nogle husker Okore der kunne tabe en duel på midten og så bagefter løbe spilleren op og tage bolden i andet forsøg. Der er heller ikke den store hovedstødsstyrke tilbage som Nelsson, Maxsø, Runje besad.

Når man nu i stedet har to all-round forsvarere ligner det for mig at spilsystemet ikke holder. Jeg kan da godt se at Yttergård begår fejl, men mener at kritikken måske i højere grad skal gå på at han bliver solgt med det nuværende system end på manden. Derfor finder jeg at man bør tilpasse spilsystemet til spillermaterialet i stedet for som nu at sælge forsvaret.

Mumin er lynhurtig og et kæmpe skur. Han ser ud til også at begynde at få sit hovedspil på plads, så fortsætter han sin udvikling vil han kunne løse meget af FCN´s forsvarsproblemer. Defensivt gav det også en større styrke, at have Yttergård i forsvaret i går, men det kostede offensivt. Der skal stadig ske noget i forsvaret.

Midtbanen
I modsætning til så mange andre er min yndlingsspiller gennem tiderne Enoch Kofi Adu. Mange ville kalde ham for en ligegyldig boldflytter. Jeg så ham dog som en der formåede at spille bolden så hurtig og præcis rundt at modstanderen ikke formåede at få noget ud af deres pres. Tilsat nogle imponerende vendinger er han den bedste jeg har set på den plads. Jaxe udfylder lidt den samme rolle og får bolden flyttet så hurtig rundt at modstanderens pres ikke virker. Tochi er endnu bedre til dette - det ligner næsten en kugle i en gammeldags flippermaskine når han spiller bolden rundt. Det minder en del om Barcelonas Tiki-taka.

Kofoed og Jaxe ser jeg som det øjeblikkelige svar på Stokholm og Adu. Nu er Kofoed dog kun 20 og Jaxe kun 18 hvor i hvert fald Stokholm jo var tudsegammel og havde en vanvittig erfaring, så selvfølgelig er der er stykke vej til det lykkes.

Kudus og Damsgaard er jo også de sygeste talenter, hvor Damsgaard er en slags Kahlenberg/Lorentzen er Kudus i en liga for sig, men mangler at blive passet ind i den rigtige rolle på holdet.

Angrebet
Alle sukker efter den berømte targetman der kan smadre bolde ind, men reelt har FCN jo kun haft to af den slags i nyere tid - Ingvartsen, Bernburg - og måske Nicki Bille også kan tælles med. Spillere der kan spille som N´Doye og samtidig indgå i FCN´s tekniske spillestil er der bare ikke mange af. Havde vi sådan en kunne vi også være sikre på at alverden storklubber bød tre-cifrede mio. beløb for ham. Havde vi beholdt A/S Olsen kunne han måske være blevet udviklet til en sådan - måske.

I nogle år har FCN kunnet leve højt på farten af vores wings, men modstanderne ser ud til at have fundet forholdsregler mod dette. Før i tiden var det boldmassagen foran modstanderens felt hvor man ledte efter hullet at brodere sig igennem. FCN er dog ikke lige så gode til dette som før i tiden og modstanderne har også fået værktøjer mod dette.

Jeg ser angrebsspillet som den mest komplekse udfordring. Wings skal blive mere målfarlige, pasningsspillet og evnen til at brodere sig igennem modtanderne skal blive bedre, der skal udvikles noget a la en targetman etc. På et tidspunkt lignede det at FCN i boldbesiddelse med vilje trak sig tilbage for at få modstanderholdet med frem, for at man så kunne angribe med fart.

Svaret
Svaret på det hele er jo nok, at vi har et hold der bør kunne begå sig i top-6 - men lige på det sidste har præsteret lidt under. Vi vil gerne have dem op i top-4 som en udfordrer i medaljespillet. For at kunne komme derop, er det nødvendigt at holde 1-2 år længere på spillerne. Det ville eksemplevis betyde at vi i år kunne stille op med A/S Olsen, Nelsson, Mini, Bartolec, Mathias Jensen og året før med de samme spillere + Ingvartsen, Marcondes, Lobotka. Det burde være hold der kunne begå sig i top-4.

Det kræver dog en økonomi som klubben så småt er ved at få, så måske det snart kan lade sig gøre at holde det lidt længere på spillerne. Jeg tror dog at det kræver 5-årige kontrakter (evt. 3-årige med 2-årige optioner), men den slags kontrakter er eddermaneme dyre. Indtil da kæmper trænerstaben med at gøre talenterne der kommer op endnu større, gøre spillestilen endnu mere tydelig, udvikle spillerne endnu mere.

Jeg kan ikke rigtig se anden udvej med mindre man bruger penge man ikke har på at købe ca. 4 spillere a 10 mio til en løn på 3,6 mio hver især. Det mener jeg ikke er vejen at gå og vil være en årlig udgift på kr. 25 mio, som jeg ser bedre anvendt på at få talenter frem da disse dyre spillere også blot vil spærre for talenternes spilletid.

Så derfor, indtil at FCN får udviklet økonomi, spillestil, spillere mener jeg at man bør væbne sig med tålmodighed og acceptere at vi pt. er et hold der bør kunne begå sit i top-6 og forhåbentlig på vej mod top-4 (og også forstå at holdet til tider præseterer lidt under dette). Samtidig bør man acceptere at FCN er et hold der sælger alle de bedste spillere hvert år og stiller op med Europas yngste hold og de fejl man som et ungt og urutineret hold kommer til at begå. Taget det i betragtning synes jeg faktisk at FCN klarer sig ret fint.

Derfor er det da stadig frustrerende, at der altid er et el. andet der ikke fungerer - at man glemmer at spille fodbold i 20 min, at angrebsspillet ikke fungerer i en enkelt kamp, at forsvaret bliver overløbet gang på gang, at vi aldrig kan score på hjørne, at vi er elendige på standardsituationer etc. Der er dog nok bare vilkår man må acceptere som FCN-fan.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Slettet(581021212205)
Jeg ville enormt gerne have set en Glen Riddersholm som cheftræner. Da han var i offside studiet, talte han meget om, at han brænder for fodbold projekter, samt udvikling af spillere. For mig ligger den lige til højrebenet plus han har en fremragende autoritet! Tror FCN har sovet i timen der.

Mht Flemming, så er han uden tvivl et fodboldgeni, men savner også lidt, at klubben laver nogle videoer, hvor man ser, hvad der fokuseres på i den daglige træning. Dette ville helt klart give mig en større tiltro til Flemming og klubbens gøren.


Der var faktisk indgået en aftale mellem Rddersholm og RTD da man var ved at købe RFC, om at Riddersholm skulle være træner, så han ville da være en interessant kandidat.

Derudover tror og håber jeg fandme ikke på at Flemming P forsvinder. Jeg betragter ham som genial. Husk nu lige på, at vi har at gøre med Europas yngste hold med den mindste kontinuitet. Det er ikke mindre end imponerende at FCN kan spille med som man gør og jeg er 100% overbevist om, at en meget, meget stor årsag til dette hedder Flemming P. Jeg tror at det er så godt som umuligt at finde andre der ville kunne løfte den opgave.

Derudover savner jeg eddermaneme også at høre noget fra Flemming P. Her er FCN nye kommunikationsstrategi (el. skal vi sige manglende?) eddermaneme et selvmål. Det er jo så hamrende interessant hvad fodboldklubben gør for at få et så ungt og urutineret hold til at fungere. Jeg ville SÅ gerne høre Flemming P analysere weekendens kampe. Jeg ville SÅ gerne høre Flemming P forklare om taktikken. Jeg ville SÅ gerne høre Flemming P høre hvad man træner/hvordan man træner. Jeg savner eddermaneme også at høre spillerne udtale sig om kampe/taktik. Det er for mig det største selvmål af FCN er holdt op med at kommunikere fodbold og det i stedet er overladt til os fans at sidde og gætte på hvad der sker. Fuck - jeg er træt af det.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Rambo92
Jeg er helt enig i ovennævnte!
FCN siden 2006
annonce
0