Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JulioSalinas
Tror bare at kontraktlængden er fejlagtig hos Transfermarkt. Mon ikke han har ½ eller 1 år endnu?
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Afløseren
Sjovt. Jeg har hele tiden haft den opfattelse at hans kontrakt udløb 1. Juli 2021, men du har sikkert ret, Julio.
FCN
Skrevet af Nandeyanen
FCK svarede at den ikke bliver streamet grundet prioritering af ressourcer.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af JulioSalinas
@Nandeyanen

Ok. Det lyder somom jeg har undervurderet FCKs økonomiske situation. De må være pænt meget på røven hvis man er begyndt at skære i mest lavt hængende frugter ever som iøvrigt er tæt på deres kerneprodukt. Gad virkeligt godt at være en flue på væggen når de holder deres prioriteringsmøder ;)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Man har et stramt budget når man ikke har råd til at sætte et kamera op og have en eller anden frivillig stå og styre det ja haha.

Apropros kameramand, fik du søgt den der stilling til analyseteamet Nandeyanen?

I øvrigt... Kan vi erklære projektet med den finske Messi for dødt? Antman ser ud til fuldstændigt at have mistet tilliden. Jeg forstår det egentligt ikke, synes han har gjort det godt i de få sporadiske indhop og i de 1-2 kampe han fik fra start. igen er Woledzis indskiftning i angrebet frem for Antman virkelig underlig og siger vel alt om at man ikke helt satser på Antman alligevel.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Afløseren
Jeg tror det er for tidligt at afskrive Antman, men det er vel endnu en i kategorien "Flemmings uigennemskuelige dispositioner". Jeg synes at Antman for første gang i sin FCN-tid var begyndt at præstere på et godt niveau over en lang en længere periode.
FCN
Skrevet af NordLynx
Jeg vil bestemt også være ærgerlig over at erklære Antman for "ude". Jeg synes at han har spillet godt i de minutter han har fået, og jeg synes han var god på U19 i foråret. Jeg håber bestemt at man finder en måde at få ham i spil på.
Skrevet af Nandeyanen
Nej jeg fik desværre ikke søgt det.

Danmark u19 vandt over Nordirland 2-0 i dag forresten.
Tochi som kaptajn igen.

Tror I han skifter til vinter? Han kan forhandle kvit og frit da han har kontraktudløb næste sommer. Han kan heller ikke være helt tilfreds med den manglende spilletid når han har stor status på ungdomslandsholdene.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Rambo92
Mon ikke at Tochi er smidt af holdet, fordi han ikke vil forlænge?
FCN siden 2006
Skrevet af Slettet(131458220804)
I så fald er det endnu en falliterklæring og et tab på 50-100 millioner i indtægter.

Det ligner nu ikke FCN at straffe spillere med reservetjans hvis de ikke vil forlænge.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JulioSalinas
Tror I han skifter til vinter?

Selvom han endnu ikke har taget superligaen med storm så har han noget i sit spil som gør ham interessant. Tilmed er hans fysik ret imponerende og når han "vokser" ind i sin krop bliver han virkelig svær at have med at gøre i dueller. Håber sgu ikke at han forlader os. Det ville være lidt af et nederlag for os. Samme gælder Bredahl iøvrigt.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Rambo92
JG-FCN
Enig. Kan bare ikke se andre grunde. Vi mangler gevaldigt en type som Tochi på midten, så jeg er meget uforstående.
FCN siden 2006
Skrevet af Nandeyanen
Altså hvis man kigger på Transfermarkt.

Så var han i startopstillingen 6 gange som CM sidste sæson og det blev til 4 sejre og 2 uafgjorte. 1 kamp mod AaB og resten mod top seks hold.

Det var hovedsageligt i slutspillet han fik sine startpladser og FCN fik en ret god pointhøst mod topholdene modsat denne sæson. Ser man på stats er de ret gode.

Så det undrer mig bare han ikke er med. Han sluttede sæsonen godt af.

Og hvis man ser på highlights af Tochi. Der er lavet en compilation for 2 måneder siden. https://youtu.be/p-4RlXK47DQ

Så er han virkelig god med begge ben, det er ret vildt. Han har en stor fysik, vinder dueller og han er hurtig. Det er sådan en spiller jeg gerne ser spille i FCK. En fysisk stærk midtbanespiller der faktisk kan spille hurtigt.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Rambo92
@nandeyanen

Tak for grundig gennemgang! Det gør mig bare endnu mere uforstående over, at der ikke kan findes plads til ham. Det kan kun være fordi, han ikke vil forlænge, muligvis fordi at FCN ikke tilbyder noget godt nok
FCN siden 2006
Skrevet af Slettet(131458220804)
Man skal selvfølgelig ikke tage højde for highlight videoer. En kyndig video editor kunne få mig til at ligne et mix af Messi og Ronaldo i en sådan video. Men ja, han spillede godt og vi mangler simpelthen en type som ham der kan dække op for de der dødsensfarlige bolddtab på midten vi lukker mål ind på på samlebånd.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Nandeyanen
Googlede Tochi og fandt frem til en bold.dk artikel for 2 år siden fra den gang han fik Superliga debut.

I artiklen fik han mange rosende ord fra Flemming. Her sagde Flemming at Tochi var den eneste FC Nordsjælland spiller der kunne tage bolden fra Kudus til træning.

Og vores kære ven @FC Nordsjælland skrev i kommentarsporet at Tochi måske var FC Nordsjællands største talent i klubbens historie.

26 kampe sidste sæson som 17 årige. Størstedelen som indskifter men i slutningen af sæsonen fik han startpladser hvor det blev til gode pointhøster for FCN.

Så har ingen anelse om hvad der er sket. Hvordan går man fra 26 kampe og har spillet sig tæt på som starter sidst i sæsonen? Til at slet ikke blive udtaget til truppen i denne sæson?
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Berlelund
Kunne det ikke tænkes at et manglende Kofoed salg har været giftigt for Tochi?
Selv Jaxe som var forholdsvis fast mand i sidste sæson er blevet degraderet til indskifter rolle. Konkurrencen er kun steget siden sidste sæson med ingen reel salg af midtbane spillere. Samtidig er spillere som walta og colibaly blevet mere iscenesat. Der er også blevet kreeret en større rolle for f.eks. Francis (som jeg personligt har været lidt skuffet over).
For mig er det en naturlig tendens, at nogen midtbane spillere er længere fra spilletid, når FCN er blevet en trup af kun midtbane spillere i denne sæson i en grad som ville gøre Guardiola stolt.
At Tochi ikke spiller er så lidt overraskende, hvis han skulle være så stort et talent. Det er dog vel også et udtryk for, at den defensive midtbane ikke er blevet åben på holdet, siden Kofoed blev, og man har stadig har Jaxe som indskifter.
FCK Barça
Skrevet af Nandeyanen
@Berlelund
Jeg har været inde og se.

Basically er FC Nordsjællands 3 mands midtbane gået fra sidste sæson i en 3-5-2:

Jaxe, Tochi, Kofod

Til

Francis, Diomande, Kofod

Når FCN har spillet 3-4-3 er den gået fra:

Tochi, Kofod

til

Diomande, Kofod
______________________________________________________

Den største forskel jeg ligger mærke til er Kofods rolle ændring på midtbanen.

Han er gået fra at have den lidt mere frie rolle som 8´er fra seneste sæson til en mere 6´er rolle i denne sæson.

Men Kofod tænker stadig som en 8´er og hvis ham og Diomande begge tager et raid op af banen på samme tid som jeg har set. Så skaber det nogle ret store huller i kæderne.

I denne sæson består jeres midtbane af mere offensive midtbane typer i forhold til seneste sæson.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af JulioSalinas
Jeg synes ikke at Tochi var specielt imponerende sidste sæson så jeg er sådan set ikke overrasket at man prøver andre spillere af nu. Til gengæld er jeg særdeles overrasket over så meget spilletid Abu Francis har fået. Det har været godt at se at Abu har lagt noget intensitet i sit spil men teknisk set synes jeg stadigvæk han mangler lidt.

Med hensyn til vores største "danske" talenter på akademiet så vil jeg mene at Zidan er den største jeg har set men min historie begrænser sig også til et par år.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Nandeyanen
Tochi fik 800 minutter og lavede 2 mål og 1 assist sidste sæson som central midtbane. Defensiven var også bedre i forhold til denne sæson.

Hvad kan man sige om Schjelderup i denne sæson? Han er nu samme alder som Tochi var sidste sæson og har lavet 1 mål og 1 assist i åbent spil på 750 minutter denne sæson som offensiv spiller.

Flemming går ud og beskytter Schjelderup og bruger alderen som undskyldning og siger han kan udvikles til et dyrere salg end Kamaldeen og det er værd at spille og udvikle ham.

Mit spørgsmål er hvorfor er det ikke værd at spille og udvikle Tochi på førsteholdet? Jeg er da mere overrasket over man satser på en 20 årig Abu Francis. For mig ligner han ikke en kampafgørende spiller eller en spiller FCN laver det helt store salg på.

Overvej lige hvor dumt det ville være hvis Tochi forlader FCN gratis her til sommer fordi FCN ikke troede på ham og han ender som en klassespiller.
Succes is temporary loyalty is forever
annonce
0