Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JMM
Tofod skal holde sin kæft og steppe op som anfører. Det er på høje tid. Man aner ham knapt på banen.

Sikke en lortekamp. Ikke én positiv ting at tage med
Skrevet af bonaldo
Hvor bliver Tochi Chukwuani af?
Skrevet af JMM
Bonaldo- se tidligere sider i tråden. Han er ikke god nok pt., vurderer Flemming p
Skrevet af knud12
så må han godt nok være dårlig - mon ikke FCN skal hente spillere udefra i næste vindue. Top 6 bliver nærmest umulig.
Skrevet af Tipzy
Vi trænger til en sejr
Skrevet af Slettet(131458220804)
Nå, jeg lovede jo at give en sviner, og jeg holder hvad jeg lover.

Jeg har ellers gjort som JulioSalinas og trukket mig lidt efter kampen, men jeg er sgu stadig jævnt skuffet. Jeg er ikke engang sur, for jeg er blevet forvent med præstationer som denne, desværre. Far er ikke sur, far er skuffet, som man siger.

Vi har ikke en chance, eller jo, Adingra havde en enkelt men han kan efter bedste FCN stil ikke score på en kæmpe chance. Adingra virker dog som eneste mand der rent faktisk prøver at gøre en indsats for den løn han får. Så han er tilgivet.

Resten, jo, egentligt med undtagelse af Ogura, kan jeg ikke sige er tilgivet. Ogura laver et drop men er reelt bedste mand igen idag. Hold nu kæft hvor skal han agere skraldemand for alt det lort forsvaret lader passere. Selv ved droppet er Vejles angriber dækket af 3 mand der ikke gør deres arbejde. Jeg ved ikke om det er Nagalo, Woledzi eller Døhr pilen peger på her, formentlig en kombination. Jeg vil rigtigt gerne se Døhr tilbage på backpladsen. Siden han rykkede ind som CB har han været et sted mellem ligegyldig og elendig. På backpladsen var han en nøglespiller og var med til at skabe halvdelen af vores chancer. Han har i øvrigt heller ikke noget der bare minder om fysikken til at agere CB. Så min analyse er, at pilen peger på Døhrs fejlplacering. Hvad med at vi hiver Mesik tilbage fra Leje nu Kian går i stykker hele tiden? :)

ELLER hvad med at vi bruger Tochi som defensiv midt, selvom han åbenbart er så elendig at han ikke engang kan få en bænkplads på superligaens dårligste hold. Hold nu k*ft en gang vrøvl at han ikke er god nok til FCNs trup. Kofod er da ikke bedre spillene end en dårligt spillende Tochi. Kofod er tilbage i sit ganske ligegyldige alibibold som han vel egentligt har været det meste af tiden.

I øvrigt imponeret over at FCN, som ventet, fandt på nye genialiteter og indøvede finter i forsvaret. Selvmål og drop. Glæder mig til næste finte mod AaB. Point for innovation her. Ironi kan forekomme.

Så har vi Bredahl. Jeg gik allernådigst med til at give Bredahl endnu en chance. Han er fandme da ikke bedre end Tochi, som vi jo alle ved er hamrende elendig ifølge trænerstaben. Bredahl leverer, mod superligaens skodhold #2 (før i dag #1) endnu en alibi-indsats. Jeg efterlyser fortsat bare enkelte glimt af noget ud over det ordinære fra ham. Jeg lader den ligge ved det indtil videre. Han er ung og forholdsvist ny, fair nok, men jeg forventer mere af en spiller der eftersigende er vores største talent siden Damsinho.

Jeg fik dog som jeg har tigget og bedt om, og så Agnero i aktion kortvarigt. Håber han starter i næste kamp, om end han da heller ikke viste noget særligt. Men okay, både for ham og Bredahl var det ikke nemt når ingen af midtbanespillerne kunne ramme andet end nærmeste vejlespiller. Så lidt er Bredahl tilgivet også.

Så har vi Flemming. Jeg forstår ikke de udskiftninger. Han har det med at vente for længe eller skifte forsvarsspillere ind når vi skal angribe. Bevares, Kumado er sikkert en fin spiller, men han er sgu da ikke manden der går ind og ændrer noget offensivt. Hvad med Walta, Antman? Er de også for dårlige til dit ellers så velkørende hold, kære Flemming?

Spillet i sin helhed gik så satans langsomt at jeg fik PTSD fra Morten Olsens tid i spidsen for landsholdet. Der var ingen gejst, ingen vilje, og spillerne virker mest af alt klar over, at uanset hvor håbløst de spiller, så er der ingen konsekvens, og de er alligevel videre om et halvt år så indstilling er lidt who the f*ck cares.

Jeg synes jeg har holdt en sober tone i det her indlæg, trods ualmindelige mængder indædt vrede og skuffelse. Jeg håber ikke jeg har ramt nogen af jer et ømt sted, andet end FCNs ledelse og spillere som ganske vel fortjener det efter 7 kampe og 1 point.

På en eller anden absurd måde er vi dog stadig 1 point fra top 6 (indtil videre, det ændres jo nok søndag). Det er alligevel lidt en trøst.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Nandeyanen
Lad mig spørge jer.

Selv hvis I skulle ende i top 6 denne sæson. Hvad er så pointen? I vil være langt bagud i forhold til de sjove pladser der giver Europæisk.

I kommer heller ikke til at holde på jeres stamme når sommervinduet går igang. Diomande bliver formentlig solgt. Kofod forlænger nok ikke. Kian Hansen har ikke alderen med sig. Er de nye spillere klar til at påtage sig de vigtige roller?

Projektet i Hillerød ser også lidt scuffed ud hvor der ikke rigtigt sker noget og ejeren af projektet har en suspekt forhistorie med at gå konkurs adskillige gange.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af gamsta27
At høre og se se Flemming P i interview efter kampen på TV3 sport er noget af en oplevelse. Så står han der, storsmilende. Han formulerer sig lige så ringe som kronprins Frederik, og han er til grin at høre på. Jeg gider ikke høre på ham mere. Hans dispositioner i forhold til udskiftninger, udtalelser osv er også mærkelige, mildt sagt.

Jeg gentager lige mig selv. Jeg er IKKE blevet fan af et hold for at se dem udvikle talenter. Jeg blev fan af Farum boldklub tilbage i 99, fordi de havde ambitioner om at vinde, og de satte handling bag ordene. Lige nu virker det som om holdet skal være så ungt som muligt, og det er vigtigere at have en gennemsnitsalder på 13 end at vinde fucking fodboldkampe. Jesus Christ det er til grin. Jeg er ved at nå dertil at jeg ikke gider spilde min tid på det her mere…..
Skrevet af RasmusGunnar
Det har været længe undervejs. Vi har de seneste sæsoner ligget skidt undervejs i sæsonen og med nød og næppe klaret os i top seks.
Jeg har længe talt om den kontinuitet på et hold er så vigtigt, men er herinde blevet skudt lidt ned på den påstand. Ligeså har argumentet om at blokere for de næste talenter fyldt meget, men man må bare konstatere at selv Flemming nu ikke mener at vores talenter er klar. Ogura og Tochi nævnes, ligesom Antman og Walta startede i sæsonen men blev fundet for lette.
Man har solgt for meget ud af guldet.
Hvilket også smitter af på motivationen hos de ældre. Kian, Døhr og Kofod skal igen og igen starte med et nyt hold. De ved at de aldrig vinder noget med den model og det må være demotiverende.
Mange faktorer spiller ind, men jeg er stadig ikke ude i at rette kritikken mod Flemming. Han har kun det materiale han har at arbejde med og det er ikke godt nok.
Skrevet af Rambo92
Flemming har også efterspurgt en angriber i sidste transfervindue. Hemmersam har ikke kunne give ham det. Hvad har Hemmersam egenligt gjort? Har ikke været fan af den mand lige siden han overtog.. savner Jan Laursen på den post! Er det mon ejerne, der ikke ville bruge de nødvendige lønkroner på at lokke spillere til? Hvorfor takkede de 2 angribere nej vi havde i sigte?
Jeg tror det er en blanding af, at klubben ikke er andet end en talentfabrik og ikke vinder noget. Tilmed at der er meget få fans på stadion. De to ting hænger sammen. Man kan ikke tiltrække etableret spillere udefra, da vi ikke har sportslige ambitioner og fans kommer ikke på stadion, da det er gået op for de fleste, at vi er en talentfabrik, hvor de rige ejere skummer fløden og ikke klubben.
Man ansætter Flemming P i rollen som cheftræner selvom han ville passe perfekt som ansvarlig for udvikling af spiller på et af vores akademier eller en anden vigtig rolle i klubben.

Og FCN vil nu sige, at ejerne investere alle transferpengene i udvikling. Når vi nu sælger for så store beløb, kunne man så ikke bare bruge 15 eller 20 % af al indtjening fra salg til at investere i FCN, så vi kan købe nogle spillere, der ville kunne støtte op om de unge spillere, der kommer op. Vi ville derved muligvis komme ud og spille europæisk og få indtjening derigennem og ikke blot ved salg. Sportslig succes og europæisk ville også lokke flere fans til, som også vil være en indtægt. Alt ville nå op i en højere enhed, men det virker på mig som, at det ikke inderligt ønsket. Ejerne har gloet sig blindt på én vej selvom udvikling og sportslig succes sagtens kan hænge sammen, hvis man virkelig ønsker det. Se blot på Ajax. Pengene er der, men ambitioner og viljen til fornyelse er der bare ikke.
FCN siden 2006
Skrevet af FCN-Amager
Synes sagtens man kan rette kritik mod Flemming og med rette.

Hvorfor sætter han Jaxe ind, når vi er bagud med 2 mål?
Hvorfor spiller Francis fremfor Walta?
Hvorfor kommer vores wingbacks frem til nul og niks?
Hvorfor ligner Kofoed en alibi spiller fremfor en anfører?
Hvorfor går han rundt og sammenligner vores spillere med verdensstjerne som Neymar, Kante, Ederson etc. før de reelt har vist noget som helst?

Synes vi har 3 problemer lige nu...
1. Vores store fokus på wingbacks er blevet læst af modstanderne.
2. Vores midtbane fylder absolut intet.
3. Vores midterforsvar er forfærdeligt uden Kian og Thycosen passer ikke ind her.

Giv mig en 4-3-3 med en flad midtbane mod AaB.

Ogura

Villadsen Nagalo Woledzi Svensson

Coulibaly Walta Kofoed

Adingra Antman Schjelderup
Skrevet af Rambo92
FCN-Amager
Den opstilling er SPOT ON! Og så spil med den kontinuerligt. Men fidusen er jo desværre, at så mange spillere som muligt skal vises frem…
FCN siden 2006
Skrevet af Afløseren
Jeg ønsker ikke at pege fingre ad Flemming for han er ærlig talt guld værd for klubben, og han har en fodboldhjerne som de færreste mennesker er i besiddelse af. Læg dertil en god evne til både didaktik og pædagogik. Ham skal vi altså være glade for.

Jeg vil i stedet rette min kritik mod den sportslige ledelse:

1. Salget af Pete.
Der var ingen afløser klar i kulissen og der blev hentet en brasiliansk/tysk nulbon ind på en lejeaftale. Dudu var, som Ventruba, tiltænkt en rolle som backup for Pete. Ikke en erstatning. At den sportslige ledelse ikke kunne få fingeren ud og hente en ordentlig keeper kan jo skyldes et svært marked, kort tid mv. Men vi har alle set hvad der er sket med holdet efter det salg.
Jeg tager hatten af for både Ogura og Dudu, der ikke har en nem opgave.

2. Den manglende angriber.
At FCN har manglet en angriber er klart for enhver, der har set holdet spille siden Ingvartsen forlod klubben. Når det ikke lykkedes at finde en ordentlig spiller til truppen, så har den sportslige ledelse forregnet sig. Angiveligt var FCN enig med to klubber om et potentielt køb, men den pågældende spiller ville ikke til FCN.
Det er sindssygt dårligt købmandsskab og pilen peger mod Hemmersam/Laursen.

3. Vurderingen af truppen før sæsonstart.
Her kan der måske rettes kritik af Flemming.
Holdet blev vurderet før sæsonstart som værende gode nok til at kunne komme i top6. Det startede også lovende, men efter salget af Pete gik holdet ned.
Walta, Antman, Schjelderup, Døhr og Frese, der alle havde imponeret i starten af sæsonen gik fuldstændig i stå og røg ind og ud af holdet.
En af de eneste, der har været sin indsats bekendt indtil videre er Adingra.
Kofod gider jeg slet ikke snakke om. Han er ikke til stede rent mentalt.
FCN
Skrevet af banalitet
@nandeyanen

FCK-fan slår til igen...

Selv hvis I skulle ende i top 6 denne sæson. Hvad er så pointen? I vil være langt bagud i forhold til de sjove pladser der giver Europæisk.


Der er fem europæiske pladser på spil, så særlig langt er der ikke. FCN har pointmæssigt været endnu længere bagud før, men alligevel sluppet igennem nåleøjet.

I kommer heller ikke til at holde på jeres stamme når sommervinduet går igang. Diomande bliver formentlig solgt. Kofod forlænger nok ikke. Kian Hansen har ikke alderen med sig. Er de nye spillere klar til at påtage sig de vigtige roller?


Du har jo fulgt FCN så længe, at du ved at der ikke er noget som helst nyt her. FCN holder jo aldrig på en stamme. De bedste spillere bliver solgt. Sådan har det været hvert eneste år i rigtig mange år. Om der er nye spillere der er klar til at påtage sig rollen, aner vi ikke. Sådan har det været i mange år, men FCN har hidtil været i stand til at fremavle nye spillere hvert evig eneste år, så heller ikke noget nyt under solen her. Det er jo den strategi FCN haft og også har i fremtiden.

Man kunne så godt ønske, at talenterne efterhånden var større og flere og FCN kravlede lidt længere op, så man ikke hvert eneste år skulle bide negle om top-6 var hjemme el. ej. Relevant kunne også være at diskutere om der skulle købes et par etablerede profiler ind, el. holdes lidt længere på enkeltspillere. Mon dog ikke FCN gør noget i vintervinduet hvis udviklingen ikke vender - vi har tidligere set det med f.eks. Thycosen og Kian H. Pengene er der til det, hvis det skulle være nødvendigt.

Projektet i Hillerød ser også lidt scuffed ud hvor der ikke rigtigt sker noget og ejeren af projektet har en suspekt forhistorie med at gå konkurs adskillige gange.


Hvis du fulgt med i projektet, ville du vide at projektet fuldstændig følger planen. Der er pt. en offentlig høringsrunde hvor man ikke kan gøre noget.

Der er stort set ikke nogle der har været i ejendomsbranchen gennem finanskrisen, der ikke har oplevet en konkurs. Du kunne jo også i stedet henvise til de 10-15 større projekter som Propreco med succes har gennemført de seneste få år. Derudover har RTD/FCN en ejer der indenfor ejendomsudvikling formentlig er 50-100 gange større end Propreco der formentlig kunne springe til og overtage projektet hvis noget sådan spekulativt skulle ske. Mansour Group er pt. ved at opføre en tilsvarende sportsby i Egypten og det ville da være noget mere attraktivt, hvis de ville overtage Proprecos rolle.

Har du andre dommedagsprofetier over FCN, så bekend endelig kulør og smid dem på bordet.

Slutteligt bør jeg nok tilføje, at jeg er den tidligere bruger "FC Nordsjælland". Jeg har været syg i en periode og nedlagt min gamle bruger, men er tilbage igen. Der var desuden en del der pga. navnet troede at det var en officiel FCN bruger.

Og allersidst - Nej, FCN spiller sgu´ ikke særlig godt for tiden.
Skrevet af RasmusGunnar
Ha ha, Banalitet. Inden jeg læste det sidste tænkte jeg "han er tilbage" :0)
Og hvor er det dejligt.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Jeg havde godt luret at dine svar mindede om Jenners - velkommen tilbage, du har været savnet og jeg håber du har det godt igen! At se FCN spille kan selvfølgelig få en til at få kvalme og opkastfornemmelse igen, men det håber jeg nu ikke er tilfældet for dig.

@Nandeyanen

Pointen er at FCN bare gerne vil være med...

@FCN-Amager

Enig i opstillingen - vi skal stille op som Barcas tiki taka eller som City stiller nu med en defensiv midt og 2 CM, samt 2 wingbacks.

Dog har jeg et par ændringer til din foreslåede opstilling. Diomande i stedet for Kofod og Schjelderup ned på Waltas plads - Walta skal dog være fast indskifter. Dernæst vil jeg gerne have Amon ind (når han er klar) på venstre eller højrekant, med Adingra på modsatte kant. Så længe Amon er ude er jeg dog enig i din disposition med Schjelderup på kanten og Walta fra start. Antman i angrebet er jeg så vidt enig i, indtil vi til vinter køber Wilczek eller lignede. Køber vi ingenting bliver jeg pissehamrende sur, så er i advaret.

Frese frem for Svensson.

I ved dog også at jeg gerne vil se Agnero fra start på toppen. Virker det heller ikke, ja, så må vi tilbage til Antman. Flemming mener dog åbenbart også at Antman er på amatørniveau siden han ikke kommer på banen undtagen med 2 minutter igen hvis det virkelig sejler. Og ja, så har vi den famøse indskiftning af Woledzi i angrebet frem for at bruge Antman... Jeg får stadig mit pis i kog af den handling.

Jeg vil dog også gerne se Tochi som defensiv midt/dybdeliggende playmaker. Men det har jeg sagt 100 gange og som vi alle ved er Tochi jo decideret på amatørniveau siden han ikke kan indgå i superligaens mest ligegyldige midtbane - end ikke på bænken.

Hvorfor er Walta i øvrigt vejet for let? Han spillede sgu da glimrende i sæsonstarten? Jeg fatter ingenting af de taktiske udlæg.

Døhr og Kofod har simpelthen været ligegyldige at best. På bænken med dem. Skal Døhr spille, skal han spille højreback, ikke CB.
____________
Ogura

Villadsen Nagalo Woledzi Frese

Coulibaly Walta Diomande

Adingra Antman(Agnero) Schjelderup
____________

Man kunne også spille med følgende variant:

Ogura

Døhr Nagalo Woledzi Frese

Coulibaly Schelderup Diomande

Villadsen Agnero Adingra
______________________________

Skal vi have en 6er skal det dog være enten Jaxe eller Tochi i stedet for hhv. Schjelderup eller Walta.

Ift. kontinuitet så er FCN vel det hold der har haft færrest afgange i sommeren af alle i top 6, så det -burde- simpelthen se bedre ud end det er. At det kan have så stort udslag at man skifter målmand kommer virkelig bag på mig.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af RasmusGunnar
Fcn er kontinuitet, i organisationen. Det er fedt, men der har været solgt for meget ud løbende. Peter er ikke den eneste der er smuttet. Jeg ved ikke om I kan huske ham der hed Kamaldeen? Sidste sæson var stort set kun lange bolde op til ham.
Jeg dynes bestemt vi har haft en nedadgående kurve spillemæssigt de seneste tre sæsoner (så kan vi diskutere placering, men der har andre også indflydelse).

Se AaB. Et under de ikke fyrede Fuentes. Men kontinuiteten og hans tanker er nu godt inde i holdet og de er gode.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Jovist har vi mistet Kamaldeen. Men vi har kun mistet 2 spillere.

Kamaldeen var både en gave og en kæmpe hindring. Vi ændrede jo spillestil til Argentinas landshold. 10 pile der peger mod Kamaldeen og lange los op på manden som så må gøre et eller andet på egen hånd. At miste ham bør bare ikke slå vores spil i stykker, vi burde snarere falde tilbage i gamle boldbesiddende dyder uden Kamaldeen.

Filmen knækkede i øvrigt også først da vi mistede Vindahl. Ikke da vi mistede Kamaldeen.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Nandeyanen
@banalitet

Velkommen tilbage :-)

Ja det er rigtigt vi alle er klar over FC Nordsjællands strategi. Spille den samme spillestil på tværs af akademierne hvilket skal hjælpe på relationerne. Sælge når de er for gode og gøre plads til de næste i køen. Bruge pengene på akademierne og tiltrække bedre talenter. Hvis man så kan have et halvt hold med talenter i klassen af Kamaldeen, Kudus, ASO, Damsgaard, Diomande så er der muligheder for medaljer.

Her siger man så yderligere 10 år.

Men det jeg stiller spørgsmål til det er at det ikke sker på et knips.
Allerede nu bør man kunne se en gradvis udvikling. Men den eneste gradvise udvikling jeg har set er at FC Nordsjælland er begyndt at repræsentere de Danske u-Landshold mindre og mindre, man er ved at blive overhalet.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(131458220804)
Vi har FCNs dårligste spiller Tochi på U19 landsholdet endda som kaptajn. Sgu da meget godt klaret at man kan være gennemsyret elendig og så være kaptajn på Danmarks U19 landshold.

Gudfader hvor er jeg bitter over at han ikke engang er på bænken.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
annonce
0