Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JulioSalinas
@FCN

Jeg er stort set enig i alt hvad du skriver.
Klubben er i meget gunstig position når der er to år tilbage af kontrakten få så kan de tillade sig at sige nej til klubber der byder under pris. Alt andet lige så koster det en merpris hvis man henter spillere med længere kontrakt end med kortere kontrakt. Man skal også tænke på at den sælgede klub skal kompenseres for det sportslige tab de lider ved at sælge en spiller før tid.
Som du skriver så må vi også bare erkende at spillerne har ambitioner som FCN pt. ikke kan opfylde medmindre man bryder sin lønramme og det er sjældent en god ide. Jeg tror aldrig det er en god ide at forlænge med en spiller som ønsker sig væk og det FCN arbejder hen imod er at man gradvist øger det sportslige niveau så spillerne på sigt kan se en ide i at blive i længere tid. Det skal lige tilføjes at FCN ikke per automatik ønsker at holde på alle spillere for det gør jo faktisk at man spærer pladser for de nye talenter. Hvis det for FCN skal give mening at forlænge så er det fordi at man vurderer at spilleren endnu har nået sit potentiale. Man kan sige at spilleren naturligvis stiger i løn ved en kontraktforlængelse og det skal ses i forhold til den forventede fremtidige salgspris som helst skulle være således at klubben i sidse ende får en økonomisk gevinst ved det.

Listen over spillerudgifter som du nævner er altid god at have i mente når man snakker om hvor gode vi burde være :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
^

Listen over spillerudgifter som du nævner er altid god at have i mente når man snakker om hvor gode vi burde være :)


Man bør så også overveje de totale lønomkostninger, idet alle i organisationen jo bør være ansat med det formål at skabe sportslige resultater. Her ligger FCN så faktisk nr. 4 i Superligaen, samtidig er FCN klubben med 3. flest ansatte og dermed Superligaens 3. største set-up. https://steenhouman.com/2019/07/04/hvordan-ender-superligaen-baseret-paa-paa-klubbernes-oekonomi/. Holder man det op imod Idrættens Analyseinstuts analyser af hvor meget lønnen betyder for de sportslige resultater - 74% - så ligger FCN til at skulle ende på en 4. - 6. plads. Det giver et lidt andet billede end hvad Tipsbladet viser. Analysen konkluderer:

FC Nordsjælland, er set med de økonomiske briller klubben der ligger bedst til at snuppe 4.pladsen, hvor AGF og AaB kommer lige efter.


Gennemsnitslønnen pr. ansat i klubben er samtidig steget, så dem der ikke er en del af superligatruppen har tilsyneladende fået pæne lønchecks - https://steenhouman.com/2019/07/28/fc-nordsjaelland-med-klar-forretningsmodel/
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JMM
Baseret på ovenstående er der syv klubber der har et lavere lønbudget end FCN.
Det er halvdelen af superligaen. Af de klubber findes jo gode modne spillere iblandt, men det er jo et forretningsmæssigt valg at tilbyde - eller ikke tilbyde voksenkontrakter. Vi gør det bare kun i få særlige tilfælde.

Forretnings modellen ændrer sig ikke foreløbig, eftersom vi nu har et hold i 3F ligaen og et E-sports hold der ligeledes koster. Det er bare træls at opleve at både Dams og Kudus er ved at blive de spillere vi alle sammen gik og håbede på - og så er det ud af vagten som 19 årig. Med udmeldingen om at de sælges mener jeg også at vi skyder os selv i skoen - så er selvforståelsen da netop at de skal sælges.
Skrevet af JulioSalinas
@JMM
Det er bare træls at opleve at både Dams og Kudus er ved at blive de spillere vi alle sammen gik og håbede på - og så er det ud af vagten som 19 årig. Med udmeldingen om at de sælges mener jeg også at vi skyder os selv i skoen - så er selvforståelsen da netop at de skal sælges.

Nu skal jeg lige forstå dig ret. Mener du at vi har et valg? Jan Laursen har jo ikke en tryllestav han kan komme og svinge med som gør at spillerne og deres agenter pludseligt vil indordne sig vores lønrammer. I en "lille" klub som vi er økonomisk og sportsligt så vil spillerne hurtigt vokse sig for store i forhold til klubben. Den realitet kan vi kun ændre ved, ved år efter år at sælge de spillere vi har udviklet så der er råd til at investere endnu mere i de næste generationer indtil vores sportslige niveau bliver så højt at trofæerne til sidst begynder at komme. Så vil spillerne nemlig helt naturligt se en ide i at blive i længere tid hvilket gør at vi ikke behøver at overkompenserer dem i evt. kontrakforlængelser.
Jeg kan godt forstå at du ærgrer dig over at vi mister vores stjerner men det er bare vigtigt at du forstår at det deres salg efterlader os med økonomisk er med til at udvikle klubben i en positiv retning og dermed har vi al mulig grund til at glæde os over deres bidrag og ydermere at klubben allerede har investeret godt i de nye spillere som kommer op.
FCN har aldrig lagt skjul på at det er en langsigtet process som kræver tålmodighed fra både klub og fans. Selvom det bliver trist at sige farvel til feks Kudus og Damsgaard så ser jeg på det med glæde da det betyder at klubben har lykkedes. Maskinen virker! Det havde været langt værre hvis vi ikke producerede de profiler som andre klubber står i kø for at købe. Man kan hurtig tage det for givet at tingene er som de er men det er altså ganske unikt at det forholder sig sådan. Og det bedste er at vi kommer til at gøre det igen og igen og igen.... :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JMM
Nu skal jeg lige forstå dig ret. Mener du at vi har et valg?


Selvfølgelig har vi muligheden for at fastholde. At antage det modsatte med 19 årige spiller der først nu er ved at gøre aftryk i kampene er da tåbeligt.
Klubben har da også uddelt større kontrakter de senere år - desværre ikke med de store resultater til følge. Hvorfor ikke belønne de unge? Man kan ikke altid overtale agenter og spillere, men vi bør og skal strække os. Det er din antagelse at sådanne aftaler vil vokse klubben over hovedet - det synspunkt deler jeg overhovedet ikke - netop ved en sådan aftale - bare på f.eks. 2 år - kan vi løfte os. Det er også målsætningen for klubben, at fastholde lidt længere. Så klart flere af dem, mener jeg. Naturligvis skal vi investere i ungdommen og akademiet, men jeg syntes det er en kedelig tendens at dels medierne hurtigt varmer op til salg når klubben melder modsat ud. Om en transfer vedr. Damsgaard siger Jan Laursen f.eks.

Vi kan ikke gøre så meget ved de skriverier, der er. Det er spændende for medierne at skrive om den slags, og forhåbentlig er det også en motivation for spillerne. Når man leverer godt her, er der mange, der holder øje med det. Det er en del af gamet. Men vores fokus er slet ikke på, at Mikkel skal væk herfra, siger Jan Laursen.


Den realitet kan vi kun ændre ved, ved år efter år at sælge de spillere vi har udviklet så der er råd til at investere endnu mere i de næste generationer indtil vores sportslige niveau bliver så højt at trofæerne til sidst begynder at komme. Så vil spillerne nemlig helt naturligt se en ide i at blive i længere tid hvilket gør at vi ikke behøver at overkompenserer dem i evt. kontrakforlængelser.


En U19 spiller vil aldrig stå mål med en erfaren rutineret spiller i superligaen. Det har vi set ved mange af de de indkasserede mål, hvor personlige fejl, forkert positionering og mange andre børnesygdomme har kostet. Så din antagelse om at niveauet bliver bedre og højere med de spillere der kommer op, indtil vi automatisk bliver så gode at pokalerne vælger ind er næppe realistisk eller gangbar - vores koncept er jo ikke nyt.

Jeg kan godt forstå at du ærgrer dig over at vi mister vores stjerner men det er bare vigtigt at du forstår at det deres salg efterlader os med økonomisk er med til at udvikle klubben i en positiv retning og dermed har vi al mulig grund til at glæde os over deres bidrag og ydermere at klubben allerede har investeret godt i de nye spillere som kommer op.


Indtil videre har klubsatsningen e-sport og kvindefodbold ikke smittet af på lægterne eller sponsor siden. Og så længe børnefamilier forbliver den primære målgruppe er profilsalg og non-resultater ikke en gangbar valuta. Videre er fredagskampe i samme segment heller ikke fordrende for at komme på stadion.

FCN har aldrig lagt skjul på at det er en langsigtet process som kræver tålmodighed fra både klub og fans. Selvom det bliver trist at sige farvel til feks Kudus og Damsgaard så ser jeg på det med glæde da det betyder at klubben har lykkedes. Maskinen virker!


Stol blindt på maskinen og så kommer resultaterne. Det er lidt kult-agtigt syntes du ikke?
Skrevet af RasmusGunnar
Meget enig med @JMM her. Selvfølgelig skal vi sælge hvis vi får et tilbud vi ikke kan sige nej til, men det er mere mentaliteten omkring spillerne og klubben for slet ikke at tale om medierne, der skal ændres. Medierne ser allerede Damsgaard og Kudus som værende fortid. At vente med et salg er ikke nødvendigvis lig med tab eller øget risiko (I form af skader). Skader kan jo hele tiden forekomme, så den kan man ikke regne ind synes jeg. Hvis man gør det burde vi skynde os at sælge hele holdet.

Vi skal da selvfølgelig snakke med de to om en forlængelse. Med de to som endnu bedre i den kommende sæson og med nogle af de nye friske der bliver endnu bedre, så ser det jo pludselig sjovt ud. Tænk en gang, så har vi måske også fået styr på et sammenspillet forsvar.

Min frygt er nok at de to ryger, sammen med Kofoed, som jo ikke trækker de store overskrifter, men efterhånden har haft en del år på førsteholdet. Sker det, så kan vi igen starte forfra i opbygningen af et nyt hold. Og om hvem? Tochi? Han holder jo også kun en sæson eller to, hvis han er så stort et talent. Man mangler en stamme på holdet der holder mere end to sæsoner.
Skrevet af JulioSalinas
@JMM
Selvfølgelig har vi muligheden for at fastholde. At antage det modsatte med 19 årige spiller der først nu er ved at gøre aftryk i kampene er da tåbeligt.

Hvis vi taler Damsgaard og det går jeg ud fra at vi gør så kører hans eksisterende kontrakt til sommeren 22 og dvs. vi i princippet kan fastholde ham til at han er ca. 22 år. Vi kan dog blive enige om (håber jeg) at vi ikke vil lade ham gå gratis ik?
Ok, så langt så godt. Vi kan enten gøre det at vi forlænger med ham hvis det er muligt eller sælge ham på et tidspunkt. Hvis man ikke kan blive enige om en kontraktforlængelse så må man jo forsøge at sælge ham på et tidspunkt inden hans kontrakt udløber.
Så er det det med at "en fugl i hånden er bedre end 10 på taget". Det er jo en vurdering at klubben må foretage for man kan sagtens argumentere for at vi afvise bydende klubber indtil sommeren 21 med den usikkerhed det indebærer. Den fornuftige økonomi som er blevet opbygget gør jo netop at vi kan tillade os at løbe lidt risiko men personligt er jeg ikke meget for den slags. Det står for mig som en kortsigtet fristelse fordi man her og nu ønsker større succes som efter min mening alligevel vil komme når man gør tingene "konservativt".
Vi kan så snakke om det overhovedet er realistisk at forlænge med Damsgaard og dertil må jeg blankt erkende at det ved jeg ikke. Jeg går ud fra at FCN og Damsgaard allerede har lavet en "plan" så de nogenlunde ved hvor hinanden står og jeg siger bestemt ikke at det er en umulighed at han vælger at forlænge et ekstra år eller to.
Jeg tror egenligt ikke at vi er så uenige når det kommer til stykket :)
En U19 spiller vil aldrig stå mål med en erfaren rutineret spiller i superligaen. Det har vi set ved mange af de de indkasserede mål, hvor personlige fejl, forkert positionering og mange andre børnesygdomme har kostet. Så din antagelse om at niveauet bliver bedre og højere med de spillere der kommer op, indtil vi automatisk bliver så gode at pokalerne vælger ind er næppe realistisk eller gangbar - vores koncept er jo ikke nyt.

Her er vi så uenige. Erfaring har en værdi men det kan sagtens trumfes med andre egenskaber. Hvis talentet er stort nok så betyder alder ingenting. Host host Ajax :)
Stol blindt på maskinen og så kommer resultaterne. Det er lidt kult-agtigt syntes du ikke?

Jo det kan jeg godt se. Jeg er røget i maskinen, bom-bom ;)
Hvad kan jeg sige? Jeg er begejstret for den plan FCN følger og det er hovedsageligt derfor jeg overhovedet følger FCN. Det der med at stole blindt på noget er jeg dog ikke så meget for og jeg synes da også FCN allerede nu har bevist at den vej de følger er mere end "flotte ord".
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JulioSalinas
@RasmusGunnar
Selvfølgelig skal vi sælge hvis vi får et tilbud vi ikke kan sige nej til, men det er mere mentaliteten omkring spillerne og klubben for slet ikke at tale om medierne, der skal ændres. Medierne ser allerede Damsgaard og Kudus som værende fortid.

Medier er medier. De prøver at finde en vinkel som er spektakulær og folk vi altid høre om transfers og rygter. For dem handler det jo om seere, lyttere og læsere.

At vente med et salg er ikke nødvendigvis lig med tab eller øget risiko (I form af skader). Skader kan jo hele tiden forekomme, så den kan man ikke regne ind synes jeg. Hvis man gør det burde vi skynde os at sælge hele holdet.

Jo længere tid man venter des større risiko er der for skader. Det må være logikken. Iøvrigt så ved vi godt tingene i fodbold ændre sig hurtigt så den spiller som en sæson viser storform oplever måske pludseligt et dyk i den næste sæson. Men når det er sagt så man kan 100% argumentere for at det er værd at løbe risikoen med visse spillere.
Vi skal da selvfølgelig snakke med de to om en forlængelse.

Naturligvis. Det tror jeg alle er enige om.
Min frygt er nok at de to ryger, sammen med Kofoed, som jo ikke trækker de store overskrifter, men efterhånden har haft en del år på førsteholdet. Sker det, så kan vi igen starte forfra i opbygningen af et nyt hold. Og om hvem? Tochi? Han holder jo også kun en sæson eller to, hvis han er så stort et talent. Man mangler en stamme på holdet der holder mere end to sæsoner.

"Jaxe" har vi vel stadigvæk og jeg synes egentligt også det ville være fornuftigt at forlænge med Rygaard hvis det var muligt. Jeg tænker at han kunne være en gennemgående spiller som både kunne være vores spillende vesntre fløj og på den centrale midt.
Derudover har vi Francis, Antman og Tochi som står klar i kulissen. Det er alle gode spillere som virker klar til superligafodbold :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
FCN i Medierne (nyhederne bold.dk ikke bringer)

TV3 har Mumin, Damsgaard, Kudus, Rygaard på rundens hold.

Det officielle rundens hold fra superliga.dk har Mumin, Rygaard, Damsgaard på rundens hold.

Tipsbladet har Thycosen på rundens hold med flg. begrundelse:

Den tidligere FC Midtjylland-spiller var en del af en meget velsmurt FCN-maskine mod Randers FC. Thychosen leverede en stærk præstation både defensivt og offensivt, og han noterede sig blandt andet for en assist til Isaac Atanga. Thychosen var desuden den spiller, der foretog flest højintense løb i den forgangne runde - 26. stk.


Desuden Damsgaard med flg. begrundelse:

Mikkel Damsgaard er i super form i øjeblikket, og det beviste han igen mod Randers FC. FCN-profilen scorede et flot mål på langskud, og han burde faktisk have lavet endnu flere - Damsgaard misbrugte blandt andet en kæmpe chance i første halvleg. Offensivspilleren har været længe undervejs, men har ofte manglet at være kampafgørende. Det har ændret sig markant på det seneste.


EB skriver om kampen:

Damsgaard og Kudus var her der og alle vegne. De bliver ikke hængende længe i Superligaen.


Randers Amts Avis skriver at RFC U-19 på hjemmebane tabte 1-4 mod FCN U-19. RFC blev taget lidt på sengen af, at FCN spillede meget direkte og ikke virkede optaget af boldbesiddelse. Særligt Emeka Nnamani voldte RFC store problemer. FCN stillede temmelig stærkt således op:

Rasmus Alexander From
Jonas Lyshøj - Maxwell Woledzi - Tony Miettinen - Lucas Bøje-Larsen
Francis Abu - Jesper Dickman - Oliver Antman
Joachim Rothmann - Oliver Tølbøll Rimmen - Chukwuemeka Paul Nnamani

Mål blev scoret af Rothman x2 samt Nnamani og Dickman.

FCN ligger nr. 3 i ligaen men med tre kampe færre spillet end nr. 1.

Randers Amts Avis fortæller også at RFC U-17 spillede uafgjort 1-1 mod FCN U-17 i hvad avisen kalder "en stillingskrig".

FCN stillede således op:

Samuel Andersen
Marcelo Randolf - Nicolai Munk - Luther Owusu Nkwantabisa - Kaare Brøckner Barslund
Andreas Jimenez Garly Andersen - Frederik Karlsen - Youcef Mokdad
Marco Bruhn - Zidan Sertdemir - Mikkel Prasz Lejbowicz

Målet blev scoret af Bruhn.

På bænken sad bl.a. Andreas Gülstorff Pedersen der spillede med U-17 landsholdet i sidste uge.

FCN U-17 ligger nr. 5 i ligaen.

@ JulioSalinas

o længere tid man venter des større risiko er der for skader. Det må være logikken.


Jeg vil nu mene, at chancen for at de udvikler sig endnu mere og bliver endnu dygtigere er noget større.

Mon ikke alle derudover ville ønske at vi kunne have spillerne et års tid længere i klubben. Mit personlige forbehold er dog, at bliver de "for store" til Superligaen skal de selvfølgelig videre. En sådan spiller mener jeg Lobotka var. Jeg mener desuden at Kudus formentlig vil være det til sommer.

Vejen til at beholde spillerne længere mener jeg er længere kontrakter. Det kræver dog formentlig at man får fat i par store internationale sponsorer, som man efterhånden meget længe har søgt efter, før man begiver sig i kast med at tilbyde disse væsentlig dyrere kontrakter til de mest talentfulde spillere. Til gengæld mener jeg så også at det er realistisk at kravle længere op i tabellen og, at vi til tider kan komme til at opleve europæisk bold i Farum.

Hvis man gerne vil opleve talenterne længere i FCN, så er svaret for nærværende dog nok, at man må til at dukke op til U-19 kampe og begynde at spotte talenterne her. U-19 spiller hjemme i Farum mod SIF på lørdag kl. 13 og igen 04.12. kl. 18 mod BIF.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JulioSalinas
@FCN
Jeg vil nu mene, at chancen for at de udvikler sig endnu mere og bliver endnu dygtigere er noget større.

Ja helt klart. Man skal så bare huske på at den købende klub også betaler for det vi kalder for "potentiale" året inden.
Grunden til at man i klubberne godt kan lide en forhandlingssituation hvor en spiller har 2 år tilbage af sin kontrakt er at de kan tillade sig at sige nej tak til bud som de mener er under deres værdisætning. Den position mister de året efter hvor man skal skyde spilleren af for ingen ønsker en situation lignende den feks. Christian Eriksen er i.
Når man kan sige nej så kommer de bydende klubber nogle gange tilbage med endnu større bud hvilket gør at det nogle gange ikke giver økonomisk mening at vente med at sælge.
I Damsgaards tilfælde kan man godt argumentere for at man skal holde ham indtil sommeren 21 og derved tager en risiko med hensyn til skader og evt. formdyk. Dvs. vi kan under optimale omstændigheder stå med et bud på 50 mil. som vi afviser til sommer. Det er et stort beløb men det er ikke noget FCN går til grunde af at miste. Havde det derimod været et 100+ mil bud på Kudus til vinter så skulle man nok seriøst overveje om FCN har råd til at løbe "risikoen" med at vente.
Det er rigtigt som du skriver at hvis alt går vel og spilleren forsætter sin gode udvikling/formkurve samt undgår nævneværdige skader så vil man stadigvæk stå i en stærk forhandlingsposition selvom spilleren kun har et år tilbage af sin kontrakt.
Vejen til at beholde spillerne længere mener jeg er længere kontrakter. Det kræver dog formentlig at man får fat i par store internationale sponsorer, som man efterhånden meget længe har søgt efter, før man begiver sig i kast med at tilbyde disse væsentlig dyrere kontrakter til de mest talentfulde spillere. Til gengæld mener jeg så også at det er realistisk at kravle længere op i tabellen og, at vi til tider kan komme til at opleve europæisk bold i Farum.

Enig. I den fase klubben er i nu så vil jeg også foretrække at man skruede kontraktlængden gradvist op "nedfra" dvs. på et tidspunkt hvor spillerne endnu ikke er slået igennem. Det vil uden tvivl hæve vores sportslige niveau og på lang sigt er det en investering som bare gør at vi får endnu bedre priser for vores spillere og igennem sportslige resultater vil åbne nogle døre.
Det vil altid være rart med store sponsorer for så kan vi tillade os at gøre det hurtigt. Den gode nyhed er at klubben stille og roligt vokser gennem spillersalg og derfor kan vi uafhængigt af disse sponsorer skrue gradvist op for kontrakterne startende med de allermest lovende spillere.

Hvis man gerne vil opleve talenterne længere i FCN, så er svaret for nærværende dog nok, at man må til at dukke op til U-19 kampe og begynde at spotte talenterne her. U-19 spiller hjemme i Farum mod SIF på lørdag kl. 13 og igen 04.12. kl. 18 mod BIF.

Nemlig. Det kan absolut anbefales. Det giver en ekstra dimension til hele oplevelsen af klubben og så er det bare top fodbold.
Jeg kommer helt sikkert på lørdag og det kunne da være hyggeligt at møde nogle af jer andre godtfolk. Skriv lige hvis det er :)
Til datoerne vil jeg også lige nævne at U19 spiller årets sidste kamp ude mod FCK lørdag den 14.12 kl. 13.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
Det er efterhånden sjældent, at jeg kigger forbi fcn.dk - men jeg opdagede lige, at der udover highlights nu også er tilføjet trænerreaktioner til kampene for U-17 og U-19 - det er et positivt initiativ. Hvis vi er heldig begynder der måske endda også at komme startopstillinger og informationer om hvem der har scoret etc.

https://fcn.dk/2019/11/u17-u19-traenerreaktioner/

Det ville være fedt, såfremt FCN igen begyndte at kommunikere om fodbold på et anstændigt niveau, men foreløbig da et positivt initiativ.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JulioSalinas
@FCN
Det er efterhånden sjældent, at jeg kigger forbi fcn.dk - men jeg opdagede lige, at der udover highlights nu også er tilføjet trænerreaktioner til kampene for U-17 og U-19

Ja den ligger også på app´en nu. Der er muligvis nogen som har hørt vores bønner.
Forleden havde jeg en kort meningsudveksling på twitter med Jacob Naish som er commercial director i FCN. Jeg fortalte ham at vi var nogen fans som var meget trætte af den der "no commucation" politik som FCN kører med. Jeg kom blandt andet ind på at vi gerne ville høre mere fra akademiet via kampreferater, streams etc. Han virkede meget overrasket over vores frustrationer og han svarede at det var noget som ville blive taget op til næste fan forum. Jeg ved ikke om han har sagt det videre men det er da i hver tilfælde et skridt i den rigtige retning. :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
@JulioSalinas

Jeg så den godt. Jeg hæftede mig desværre også ved at han skrev at det nok havde noget at gøre med, at I nok havde forskellige opfattelser af hvad kommunikation er.

Naish læser som engelsk-sproget ikke med her, men der er tydeligvis en opfattelse af, at man som fodboldfan i FCN selv finder de fodboldrelaterede nyheder om FCN via sine egne medier.

Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JulioSalinas
@FCN
Ja det var lidt af et diplomatsvar men nok et udtryk for at han ikke lige kunne svare på "tiltalen" nu og her. Men fedt at det går i den rigtige retning. :)

Iøvrigt så faldt jeg helt tilfældigt over et nyere mediano afsnit hvor Flemming P. deltog.
Superliga for Voksne: Fokus på trænerens rolle i moderne fodbold
Superliga for Voksne #3: Her sætter vi fokus på trænerens rolle i moderne fodbold med afsæt i Flemming Pedersen fra FC Nordsjælland - og kigger på både Superligaen og udviklingen i international fodbold.


Link til podcasten -> https://www.mediano.nu/oversigt/2019/11/26/superliga-for-voksne-fokus-p-trnerens-rolle-i-moderne-fodbold

FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
Lyngby er ude efter FCN med et par "like to dream" videoer. FCN bliver gjort tykt til grin. Under overskriften:

ARE WE DOING THIS THE RIGHT WAY?

FC Nordsjælland I gør det godt. Vi vil gerne gøre det lige så godt, og derfor har vi i sidste uge fået hjælp udefra til at nå samme internationale niveau


A New Era - A New dream - A new Lyngby (med et strudsehoved som logo) på "First to Like Park".

Part 1: https://www.facebook.com/lyngbybk/videos/749738378826673/

Part 2: https://www.facebook.com/lyngbybk/videos/2511706849072284/?v=2511706849072284

Ser frem til svaret fra FCN. Lyngby nappede serveretten.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JulioSalinas
De er sgu herlige. Det er tydeligt at se at det er "Funnysmølf" som står bag videoerne.
Bortset fra det så bed jeg mærke i ideen om at åbne et akademi i Beijing.
Den tror jeg slet ikke er så sjov endda ;)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JulioSalinas
GAMEDAY
Truppen er offentliggjort, hvad forventer vi af dagens derby?
Det helt store spørgsmål for mig er om vi fortsætter med den 3-4-3 formation vi havde stor succes med sidst. Jeg mener at den ekstra gardering på den centrale plads gjorde at vi så solide ud og at vi undgik de der panik situationer som typisk gør at vi risikerer at miste spillet i perioder. Jeg tror også det til dels skyldtes Randers defensive indstilling og jeg formoder at Lyngby har en lidt mere offensivt udtryk på hjemme bane.
Hvis vi betragter start-11everen så må der være genvalg til Kudus som "falsk 9er"...måske skulle vi kalde det den "frie 9er" :)
Mumin burde også være klippesikker og hvis vi spiller med 3 "centralt" så skal han flankeres af Yttergård og Kian.
Jeg tænker også at der er genvalg til Rygaard og Kofoed på midten.
Backs synes jeg også godt at vi kunne fortsætte med Antwi og Døhr. Man kan måske argumentere for at Rasmussen kunne få chancen men igen set i lyset af sidste uges helstøbte præstation vil jeg helst ikke lave for meget om.
Jeg er lidt ærgelig over at Villadsen ikke er i truppen. Hvis der skulle opstå skader eller hvis vi bare vil satse lidt mere offensivt så har vi ikke rigtig nogle naturlige alternativer til Døhr.
Venstre spillende wing må være Dams og valget til højre gennembrudsstærke wing må stå imellem Sadiq og Atanga. Jeg var glad for at man sidst roterede Atanga. Begge gjorde det godt men igen vil jeg være konservativ vælge Sadiq.
Nå ja målmand. Nikolai Larsen.
Never change a winning team!
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af RasmusGunnar
Enig I ovenstående.
Som det nævnes er Lyngby en anden type hold end Randers og jeg var egentlig overrasket sidst vi mødte dem, over hvor meget spillende et hold de var. De spillede næsten som os i perioder.
Kampen bliver også en helt anden end mod Randers. Alene ordet ”Derby” gør at det bliver tæt, på trods af at vi er et meget bedre hold, når det kører for os.
Mit bud er også at vi trækker det længste stik med en 3-1 sejr.

Og spas med den rivalisering på twitter. Det er god og venskabelig humor.

Det eneste der bitrer mig gevaldigt over dagens kamp er at jeg skal til julefrokost med arbejdet...
Skrevet af JulioSalinas
@RasmusGunnar

Ej det er sgu nederen. Måske kan jeg trøste dig med at "3Max" sender kampen igen kl. 02:00. God julefrokost iøvrigt ;)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
annonce
0