Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(581021212205)
Hvorfor er det så fedt med en "dome"? For ikke at blive våd, når man træner?


Det skulle ifølge FCN være et licenskrav i nær fremtid for alle klubber for at opnå en Superligalicens. Derudover kan det medføre, at man kan træne på en ordentlig bane hele året.

FCN har kun en enkelt træningsbane udover stadion og med en dome vil man have endnu en træningsbane der kan holde til at bruges af alle hold - såvel herre som kvindeafdeling fra U-10 og op og dermed få dækket sit behov for træningsbaner, som man pt. ikke har tilstrækkeligt af. Med oprettelse af kvindeafdelingen har FCN pludselig fået dobbelt så mange hold og der er absolut ikke tilstrækkelige banetider.

Har man ikke varme i træningsbanerne? Hvad gør superligaholdene egentlig ved frost i løbet af sæsonen?


FCN har kun varme i banen på stadion og den råder man kun over 70% af tiden.

Kunsgræsbaner behandles ved frost som regel med et el. andet middel man hælder over dem som gør at de ikke fryser før ved meget lave temperaturer. Enkelte klubber har også kunstgræsbaner med varme i - bl.a. FCM. Nogle klubber har også græsbaner med varme.

Realiteten er netop at Torben Stensdal har haft hoved oppe i bagdelen på FCN lige siden han blev formand. Når de har sagt hop - så har han spurgt "hvor højt?" .. Alle resourcer i Farum BK går til U12-U15, så FCN kan overtage det bedst mulige hold.

Jeg har ikke kendskab til andre superliga hold der er i samme grad skider på deres lokal område. Deres fine budskab om at "Give back to sociaty" gælder sjovt nok ikke i Farum.

Det er ikke tilfældigt at FCN har så lave tilskuertal. Det er klart for alle, af de aktivt forsøger at minimere deres popularitet i lokalområdet. Dette er en iskold kalkule fra FCN´s side, der sikrer, at der ikke er en fanskare at stå til ansvar for når man fx skifter logo eller pludseligt vil flytte til en helt anden by.


Det lyder til, at det ikke er alle i Farum Boldklub der er helt vilde med samarbejdet, omend det forekommer mig en lidt farvet analyse. Om ikke andet, så illustrerer svaret dog meget godt, at Farum Boldklub og FCN på nogle områder har modstridende interesser. Der er pladsmangel for både Farum Boldklub og FCN og Farum Boldklub er helt uden for indflydelse på FCN. Normalt er en superligklub jo en overbygning på en forening hvor foreningen har en bestemmende indflydelse i overfbygningen. I dette tilfælde har Farum Boldklub formentlig ingen indflydelse overhovedet. Jeg kan forestille mig, at de har stillet krav om indflydelse for at overlade licensen for kvindeholdet til FCN. Hvor stort et krav det er, aner jeg ikke. Da RTD i sin tid forhandlede med RFC om, at overtage klubben faldt det på, at moderklubberne (der er flere af dem i RFC) hver især stillede så mange krav om indflydelse - bl.a. at alle ungdomshold SKULLE spille i en bestemt moderklubs farver - at RTD trak interessen og i stedet købte FCN til en væsentlig højere pris.

Det kunne ligne at det er en lignende situation man er kommet i med kvindeholdet. Hvis jeg sad som repræsentant for Farum Boldklub ville jeg formentlig også benytte situationen til at forhandle diverse vilkår og samarbejder istedet for bare betingelsesløst af forære en licens væk. De krav som Farum Boldklub har bragt på bordet har dog så fået FCN til at smække med døren - er i hvert fald mit gæt.

Jeg kunne forestille mig, at FCN mener, at Farum Boldklub egentlig bare skal være taknemmelige over samarbejdet med FCN og, at Farum Boldklub føler sig noget trængt og godt kunne tænke sig noget indflydelse, når det nu er deres licens. Under alle omstændigheder har FCN dog smækket med døren overfor de krav Farum Boldklub har stillet.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Ninjaen
Det kan godt være vi ikke har svaret på hvad der er op og ned i denne konflikt men vi er i det mindste gode til at komme med nogle gode gæt.
En ting er dog sikkert, kunne kommunen, FCN og Farum BK ikke bare få sat sig sammen og få styr på denne situation? Jeg kan ikke se andet end at alle 3 parter kan risikere at blive tabere hvis de ikke kan finde en løsning sammen.
Skrevet af elendil
Tak for svar, Jenner.
fck-medløber.
Skrevet af Slettet(581021212205)
FCN i medierne

I Ghana har de også fundet ud af, at FCN tager på træningsophold i landet: https://ghanasoccernet.com/exclusive-denmark-top-flight-side-nordsjaelland-arrive-in-ghana-today-for-training-tour

Tipsbladet slår i sin leder i den trykte version fast, at man ikke kan vinde udelukkende med unge spillere, men kun spille med om top-6. De har brug for en lang række ældre, stabile spillere der er blandt de største stjerner i ligaen som de kan læne sig op ad - jeg håber FCN modbeviser dem en skønne dag.

Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af pbx
@FC Nordsjælland


Jeg kan forestille mig, at de har stillet krav om indflydelse for at overlade licensen for kvindeholdet til FCN. Hvor stort et krav det er, aner jeg ikke. Da RTD i sin tid forhandlede med RFC om, at overtage klubben faldt det på, at moderklubberne (der er flere af dem i RFC) hver især stillede så mange krav om indflydelse - bl.a. at alle ungdomshold SKULLE spille i en bestemt moderklubs farverDet kunne ligne at det er en lignende situation man er kommet i med kvindeholdet. Hvis jeg sad som repræsentant for Farum Boldklub ville jeg formentlig også benytte situationen til at forhandle diverse vilkår og samarbejder istedet for bare betingelsesløst af forære en licens væk. De krav som Farum Boldklub har bragt på bordet har dog så fået FCN til at smække med døren - er i hvert fald mit gæt.Jeg tolker det sådan, at du mener, at Farum BK "pludselig" er begyndt at stille nye krav, såsom at de skal spille i Farum BK´ trøjer eller lign. Det senarie kan jeg slet ikke se for mig.
Sådan her lød det fra Farum BK formand for i august 1918.

– Vi har gennem mange år nu haft et godt og konstruktivt samarbejde mellem os, og resultaterne taler sit tydelige sprog. Talentudviklingsmiljøet omkring Farum Boldklub og FC Nordsjælland er på allerhøjeste niveau, og vi ser frem til, at den samme model nu kan begynde at komme de bedste pigespillere til gavn også. Farum Boldklubs U/18 hold bliver FC Nordsjællands første officielle pigehold, men planen er, at også kvinde divisionsholdet skal spille i FCN trøjen


Farum Boldklubs 1. Senior kvindehold spiller i den kommende sæson i 1. division og vi arbejder sammen for og på, at de rykker op i landets bedste række 3F ligaen. Når den målsætning er indfriet, er det planen at arbejde ud fra den samme model, som vi har på herresiden og i Superligaen
.

Her var aftalerne på plads. Det eneste nye som jeg kan se, der så er sket siden, er at FCN har et tilbud fra en developer og Hillerød Kommune, om at komme med i et projekt omkring et nyt idrætsanlæg i Hillerød, måske også et stadion.

Jeg er helt sikker på, at uenigheden mellem Farum BK og FCN alene ligger i den beslutning, som FCN her har truffet. Om beslutningen er fornuftig ren forretningsmæssig skal jeg ikke gøre mig klog på, men der er helt sikkert forskellige interesser, om du er forening eller aktieselskab.
Her er det måske at FCN har været lidt hurtige på aftrækkeren, som det gengivet af medierne, har de angiveligt forhandlet med Hillerød og developer uden at orienter Farum BK. Det kan måske godt opfattes lidt arrogant hos Farum BK, der jo reelt er ejer af superliga licensen. Farum BK kan nok hellere ikke kan se nogen fordele ved den beslutning, tværtimod vil det nok ha negativ indflydelse på Farum BK´s aktiviteter, såsom medlems antal, tiltrækning af nye talenter på U10 til U15.

Det er helt sikkert, at beslutningen (forståeligt nok) ikke falder i god jord hos Farum BK, hvilket jeg tror er årsagen til, af Farum Boldklub nu har trukket sig og ikke længere ønsker at overdrage licensen for kvindebold til FCN.

FCN har følgende hold der spiller på Farum BK´s licens. Superliga, U18 piger, U17 og U19 drenge. Alle øvrige hold spiller som Farum BK.

@Ninjaen

En ting er dog sikkert, kunne kommunen, FCN og Farum BK ikke bare få sat sig sammen og få styr på denne situation? Jeg kan ikke se andet end at alle 3 parter kan risikere at blive tabere hvis de ikke kan finde en løsning sammen.


Helt enig.
Skrevet af Slettet(581021212205)
@ PBX

Søren Kristensen skriver i sin nytårshilsen:

Som jeg skrev til jer sidste år, så planlagde vi at overtage elitesatsningen på kvindesiden i 2019 fra vores moderklub Farum Boldklub. Det er desværre ikke lykkedes, da Farum Boldklub ikke har ønsket dette ... Det er også meget klart for os, at Farum Boldklub ikke deler de store ambitioner vi har, ikke bare for vores egne hold men for kvindefodbolden som helhed, og derfor er det nødvendigt for os selv at have og drive licensen for vores kvindehold...


Jeg er med på, at det sidste år lignede fryd og gammen. Ifølge Søren Kristensen har Farum Boldklub dog af en el. anden årsag alligevel ikke villet overdrage licensen. FCN forsøgte herefter at starte sin egen forening "FCN Woman" men fik ansøgningen afvist i Furesø Kommune pga, manglende lokal tilknytning. Først herefter vælger FCN at melde ud, at man nu søger en ny samarbejdspartner at drive kvindefodbold sammen med.

Der er altså gået et el. andet galt mellem FCN og Farum Boldklub. Jeg aner ikke om det handler om hvilke trøjer de skal spille i el. andet - men Farum Boldklub vil altså alligevel ikke overdrage licensen til FCN som det ellers var planen for et år siden.

Det har jo ikke rigtig noget at gøre med planerne i Hillerød, som Farum Boldklub intet vidste om. Det fremgår meget tydeligt fra alle involverede, at hverken Farum Boldklub el. kommunen anede noget om projektet i Hillerød.

Beslutningen om ikke at overdrage licensen til FCN blev truffet FØR, Farum Boldklub blev orienteret om FCN´s udflytningsplaner. At Farum Boldklub ikke ønsker at overdrage licensen til FCN er formentlig en medvirkende årsag til at FCN ønsker at flytte.

Jeg spekulerer stadig over hvordan FCN regner med at kunne overflytte hele akademiet - altså også holdene U10-U15 til Hillerød?

En ting er dog sikkert, kunne kommunen, FCN og Farum BK ikke bare få sat sig sammen og få styr på denne situation? Jeg kan ikke se andet end at alle 3 parter kan risikere at blive tabere hvis de ikke kan finde en løsning sammen.


Lad mig understrege, at jeg så afgjort ønsker, at FCN bliver i Farum. FCN´s planer ser dog meget, meget svære ud at realisere i Farum.

FCN øsnker at bygge faciliteter der skal være blandt de bedste i Europa og bl.a. skal kunne konkurrere mod eksempelvis Ajax, så talenter fra Norden vælger FCN i stedet for Ajax. Ajax har ligesom FCN ønsker såvel herre- som kvindeafdeling. Hvis man kigger på Ajax træningsanlæg "Sportpark De Toekomst"så omfatter det 5 græsbaner, 2 kunstgræsbaner og en mindre opvisningsbane. Til sammenligning har FCN pt. 1,7 bane og måske en dome på vej. Herudover skal opføres omklædningsrum, yderligere indendørs fitnessrum. FCN ønsker desuden kollegieboliger og taler også om skole og gymnasium. Det bliver jo mere end svært i de nuværende rammer.

Tager man eksempelvis den nye Dome har FCN ønsket en dome i 20 meters højde. Har vil Furesø Kommnue kun gå med til 15 meters højde for at undgå skyggevirkninger mod naboerne. Indvendigt giver det jo omkring 13 m i midten og lavere i siderne, hvilket jo er lavere end i en sportshal og ikke lever om til de ønsker for en dome som FCN har. Herudover er der regler for hvor mange timer projektørerne må være oppe. Naboerne himler op hvis FCN blot vil sætte flag uden på stadion. FCN kan ikke få licensen til kvindeholdet. Der er ikke mulighed for kollegieboliger. Furesø Kommune har spillet ud med at de vil forhøje lejen for stadion fra ca. 1,5 mio. om året til 6,5 mio. om året. etc., etc.

Set fra FCN´s side har de et projekt som de ønsker at gennemføre. FCN mener at de mangler forståelse og velvilje og har nu meldt ud, at deres planer ikke kan lade sig gøre i Farum. Det kan jeg egentlig godt forstå, at klubben mener.

Hvis FCN skal blive i Farum skal klubben enten købe stadion og hele træningsanlægget - hvorefter kommunen må opføre et nyt til Farum Boldklub - eksempelvis noget i stil med den tegning der er uploaded her i tråden. Alternativt skal FCN foretage sig noget a la samme tegning. Man kunne så forestille sig at der kunne opføres kollegieboliger i bygningen hvor AKP Group nu har til huse - hvis altså AKP vil rykke ud.

I Allerød har man lavet et tilsvarende udflytningsprojekt for en klub der er næsten lige så stor, hvilket har kostet 68 mio. Der skal måske lægges 25% oven i, hvis der skulle foretages noget tilsvarende for Farum Boldklub. Der har da også været diskussioner mellem FCN og Furesø Kommune om at FCN skulle købe stadion. FCN mener, at det skulle være meget billigt fordi stadion er misligholdt og bør renoveres. Furesø Kommune tager udgangspunkt i opførelsesprisen. Så heller ikke her kan man blive enige.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Krook
Sådan her lød det fra Farum BK formand for i august 1918.


Du har da godt nok gravet dybt i annalerne.
Skrevet af pbx
@FC Nordsjælland.

Jeg skal ikke kunne sige, hvornår FCN har orienteret Farum BK om planerne omkring Hillerød, men det kan vel ikke udelukkes at de er informeret før offentligheden, om ikke andet så i dele af planerne. Men hvis det er som du skriver, så er det klart at udflytnigen til Hillerød ikke har noget med sagen at gøre.


Aftalen dengang var:
t planen at arbejde ud fra den samme model, som vi har på herresiden og i Superligaen


men planen er, at også kvinde divisionsholdet skal spille i FCN trøjen
.

En af partnerne har givetvis ændret mening, om det så er en ændring af forudsætningerne i den oprindelige aftale eller det er samarbejdet, der bare er blevet "forpestet", af andre omstændigheder, ved jeg selvfølgelig ikke. Men jeg kan slet ikke se, hvorfor Farum BK skulle ikke skulle indgå samme aftale, som den der gælder for superligaholdet og da slet ikke et ønske om at de skal spille i andre trøjer. Det er jo essentielt del af en hver superligaklubs historie og ikke mindst i forhold til sponsorer. Det ved Farum BK da godt, at de ikke kan ændre på.


Jeg er helt med på, at der er mange udfordringer med den nuværende beliggenhed, som du nævner, og at det selvfølgelig er nemmere at etablere sig i et nyt område, hvor der ikke er så meget andet at tage hensyn til. Så vidt jeg er orienteret, så skal der også etableres et nyt boligområde, samt et hospital i samme sted, så mon ikke der også bliver nogle naboer, der skal tages hensyn til.

Jeg mener nu godt, at der er muligt at udvikle noget i og omkring det eksisterende område, bla. lidt i retningen af "tegningen", som du henviser til.
AKP købte i sin tid købte gården Lillevangsvej 150 og vist også alt jorden beliggende mellem Lillevang Plejecenter og Slangerupvej, netop af hensyn til fremtidig udvikling bla. P-pladser. Ejendommen ejes fortsat af KAP ejendomme, så mon ikke AKP er villig til at sælge mod passende betaling:-).
Det kræver selvfølgelig også velvilje fra kommunen.


Jeg spekulerer stadig over hvordan FCN regner med at kunne overflytte hele akademiet - altså også holdene U10-U15 til Hillerød?


For mig at se kan det ikke lade sig gøre uden Farum BK er med på den. Det er officielt "rene" Farum BK hold så det det må blive samme resultat som kvindesiden. Altså FCN må finde sig en ny samarbejdsklub, evt. Hillerød BK. og spille i de rækker som de nu spiller i, ihvertfald hvis de vil spille i DBU regi.
Så vidt jeg ved spiller Farum BK på højeste niveau på samtlige hold fra U10 til U15. Jeg ved ikke hvor Hillerød ligger med deres hold.
Der er desuden unægtelig en forskel på antal medlemmer:

Farum antal medlem U13-U18 (tal fra 2018).
piger 124
drenge 398
U7-U12
piger 71
drenge 339

Hillerød antal medlem U13-U18
piger 43.
drenge 139.
U7-U12
piger 11
drenge 137.

medlemstaller er selvfølgelig ikke statisk og kan hurtig ændres. Det har lidt længere udsigt med at spille div. hold op gennem rækkere.Skrevet af JulioSalinas
Jeg tror nu ikke at antal medlemmer er noget som påvirker FCN synderligt. De mest talentfulde vil alligevel søge FCN uanset om de har base i Hillerød eller i Farum.
En eventuel "omstilling" formoder jeg først vil komme på tale når rammerne er parate til det i Hillerød og imellemtiden kan FCN geare Hillerøds akademi så de er klar til det højeste niveau. Det er iøvrigt også noget som ligger officielt i den nye udvidede samarbejdsaftale med Hillerød Fodbold hvor målet er at få DBU-licens til akademiet.
Den helt store knast er superliga-licensen for det er vel ikke realistisk at spille Hillerød i superligaen selv med hjælp fra udlånte FCN-spillere. Så en omstilling ser umiddelbart ud til at sætte FCN et par år tilbage både sportsligt og økonomisk og det vil nok også skabe dårlig "karma" omkring FCN i et stykke tid.
Derudover vil det formenligt have en konsekvens på fanbasen hvor jeg tror at en stor del af de FCN-fans som selv har base i Farum muligvis vil finde andre græsgange.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Nandeyanen
Jeg forstår ikke problemet.

Hvad er problemet for Farum BK hvis FCN har lyst til at flytte og lave et træningsanlæg et andet sted? Det bør jo give mere plads til Farum BK.

Det realiteten for en stor del af Danske klubber. FCK spiller i Parken men træner i Frederiksberg. B93 spiller på Østerbro stadion men træner i Svanemøllen.

Hvorfor er Farum BK sure over hvis FCN træner i fx Hillerød når de spiller deres kampe i Farum?
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af pbx
@Nandeyanen

Det kan jo kun blive et gæt, da der ikke er kommet noget officelt omkring dette. Sikkert er det dog, at forholdet mellem FCN og Farum BK i bedste fald kan beskrives som ikke særlig godt. Det svarer måske lidt til at kæresten meddeler, at i godt kan være kærester, men nu skal i ikke længere bo sammen. Det er ikke sikkert at alle parter er lige enige i den beslutning.

Nu er der jo ikke kun tale om, at det er træningen for superliga holdet, der skal flytttes. FCN vil etablere et akademi og udtaler bla. at årsagen er, at de vil få flere hold. FCN har pt. superligahold, U17 og U19, samt pige U18, som er hold i deres respektive turneringer, der spiller fuldt og helt som FCN, dog stadig på licens tilknyttet Farum BK. FCN kan ikke selvstændig etablere flere hold, men skal bruge eksistende hold/klub, ihverfald hvis de vil spille i DBU regi.
FCN forestår i dag mere eller mindre alt træningen for alle Farum BK 1. hold (elitehold) fra U10 til U15, og som bla. bruges af FCN til at finde de talenter, der senere kommer på kontrakt på U17 og U19. Disse hold træner og spiller i dag deres kampe i Farum og optræder i DBU turneringer som Farum BK. Så vidt jeg ved, spiller alle holdene på højst mulige niveau(turnerninger). Udover dette spiller holdene en del kampe i andet regi herunder uden for Danmark, hvor de stiller op som FCN bl.a sammen med spillere fra Right to Dream akademiet i Ghana.
Det formodes at FCN fremover helt eller delsis vil flytte den træning til akademiet i Hillerød. Jeg tror at det bl.a. er noget af årsagen til uroen. Skal de så spille som Farum BK eller hvad? Skal kampene spilles i Farum eller Hillerød.

Mit bud er, at det må blive i Hillerød regi, ikke mindst henset til afstanden mellem Farum og Hillerød. (Den er jo noget længere end Østerbro Stadion til Svanemøllen).
Det vil alt andet lige koste medlemmer og ikke mindst tiltrækning af talenter til Farum BK U10 til U15. Det er som sagt et gæt, da der ikke rigtig er meldt noget ud om, hvorledes dette skal foregå.

Jeg kan derudover godt frygte, hvad dette samarbejde med Hillerød vil medfører på sigt. FCN har godt nok meldt ud, at FCNs kampe fortsat skal spilles i Farum, hvilket vist også et krav, så længe FCN spiller på Farum BK licens.
Planerne har ihvertfald medført at Hillerød kommune har sat deres allerede vedtagne plan for et stadionudvidelse (der opfylder kravene til 1 division) i bero og overvejer om der nu skal etableres et stadion til superliga niveau.
Jeg kan da godt frygte, at et sådan samarbejde på sigt kan resultere i, at FCN vil etablere sig i et samarbejde med Hillerød og efterlade Farum BK på perronen.
Skrevet af Ninjaen
Man kan ikke sammenligne med de andre klubber som B93 og FCK. Både Østerbro stadion og anlægget på Svanemøllen er en del af B93. KB, som er FCK´s moderklub har jo hjemme på anlægget i Frederiksberg hvor alle holdene træner og spiller pånær SL holdet som så har købt Parken som ligger midt imellem B1903 og KB.
Havde FCN fra starten været en sammenslutning af f.eks Farum og Hillerød så kunne man godt forestille sig at de trænede det ene sted og spillede det andet. Lidt ligesom FCM med træning i Ikast og kampe i Herning (de to moderklubber).

Situationen med FCN svarer vel lidt til hvis Brøndby gik ud og sagde at de lavede et samarbejde med BSF og flyttede hele den professionelle del plus ungdomshold ud til Ballerup, det vil nok ikke blive godt modtaget.

Jeg kan godt forstå hvis Farum BK stejler over de udmeldinger fra FCN.
Skrevet af jcrap
Skrevet af JulioSalinas
FCN er gådefulde på facebook hvor de har slået dette op:
Link -> https://www.facebook.com/fcnordsjaelland/photos/a.10151804698830169/10157567257625169/?type=3&theater

Jeg gætter på at vi har forlænget med Mumin. Står der ikke "30" på de shorts?
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
^ Det kunne godt ligne en fit udgave af Kenneth Zohore....

Det forekommer dog ikke så lidt urealistisk :-)

FCN har jo fået ansat en ny online marketing koordinator - det er dog formentlig blot et forsøg på at engagere fans i forlængelse af FCN´s sædvanlige intetsigende kommunikationsstil. Fuck hvor er jeg træt af form uden noget indhold - jeg vil have de gamle dage tilbage hvor der rent faktisk var indhold i kommunikationen.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Ninjaen
Kunne da være meget fedt med Zanka og ja det ligner ham meget godt men tror heller ikke det er realistisk.
Enig i at jeg også savner den mere saglige kommunikation der tidligere fandt sted.
Skrevet af RasmusGunnar
De teaser godt nok. Om der står 30 på de shorts kræver nogle bedre øjne end mine, men ikke et urealistisk bud. Hverken Zohore eller Zanka er tilnærmelsesvis realistisk. De burde begge kunne byde sig bedre til i FCK og få en helt anden løn. Deres tilhørsforhold er også mere til FCK, så det nægter jeg at tro på.

Vi må se om ikke der kommer en udmelding i dag. Det kunne også bare være ”en sjov gættekonkurrence” på en eksisterende spiller. Som andre her også er frustreret over, så kunne det være endnu et intetsigende post.

Jeg er enig i at der mangler noget jordnærhed. Kommunikationen står i skarp kontrast til vores cheftræner der i den grad formår at tale med fans i øjenhøjde.
Skrevet af JulioSalinas
Jeg vil sige det sådan at jeg har ikke noget imod lidt lir´ eller gåder men det der med at man skal vente i uvished er sgu lidt nederen. Hvis de bare havde skrevet at man skulle tjekke ind imorgen+klokkeslet for at få svaret så ville det hjælpe lidt på det. Vi venter stadigvæk...Hvad siger i iøvrigt til situationen omkring Nicolai Larsen? Skal han have forlænget sin kontrakt?
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af ligepå
Ja det synes jeg godt nok at de skal - En meget, meget vigtig spiller for holdt på banen, men helt sikkert også udenfor i form af hans alder og rutine. Han har også vist sig at være meget bedre end Peter Vindahl, dengang han fik chancen.
FC Nordsjælland siden 2007 Sympatiserer med Vejle Boldklub.
Skrevet af Super FCN
Kørte lige billedet igennen en photoeditor. Det står 30 på de bukser, så det må være en nyhed der omhandler Mumin.
lol, signatur
annonce
0