Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JulioSalinas
@kampånden
Uden at kende forhandlingerne er det svært at vide om det er det ene eller det andet, og spekulationer om hvem der er skurken, graver grøfter i stedet for at skabe bånd.

Jeg forstår godt hvad du mener. Det er op til os fans at holde et respektfuldt niveau som jeg egenligt også synes vi gør når man tænker på hvor mange følelser folk har investeret i klubben. Som ny fan udefra synes jeg det har stor værdi når andre fans med kendskab til både Furesø kommune, Farum BK, Hillerød etc. redegør for deres bekymringer og i det hele taget hvad de tænker om situationen.

Personligt er jeg ikke overbevist om at der er nogen skurk i denne sag. Furesø kommune og FCN divergerer simpelthen på ambitionsniveauet i forhold til FCN og det er fair nok.
Nu er det heldigvis sådan at det er folkevalgte mennesker som sidder i byrådet så jeg tænker at det må være op til Farumborgerne at stemme på de "rigtige" folk hvis man ønsker en kommune som deler FCNs ambitioner. Der er store perspektiver i fodboldbyen Hillerød men det kunne der også være i Farum hvis de "rigtige" mennesker sad i byrådet.
Der er mange ting i luften og der er sagt mange ting men jeg tror hurtigt at situationen kan ændre sig. Det bliver spændende at følge. Nu ser jeg frem til podcasten "Nordsjælland Dreamin´" hvor det er annonceret at man laver en episode som omhandler situationen.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
Så er der en ny Dreamin udsendelse - denne gang om den evt. udflytning til Hillerød: https://fcndreamin.libsyn.com/

Ret så spændende udtalelser fra Flemming P om, at vi kan vinde mesterskabet næste år: https://beta.bold.dk/fodbold/nyheder/fcn-traener-vi-kan-kaempe-om-guld-naeste-aarFlemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af RasmusGunnar
Er også vild med den udmelding. Men men men, som mange påpeger holder vi næppe på Dams og Kudus.

Dog forventer jeg at spillere som Sadiq og Atanga tager nogle store skridt opad næste år. Kan forsvaret fortsætte de gode takter er jeg også optimistisk.

Skovgård forlader antageligt Heerenveen efter et år på bænken. For dem der er interesseret i en tidligere fcn spiller. Ikke overraskende for mit vedkommende.

Alle taler om Mumins kontraktforhold undtagen fcn. Og de melder jo heller ikke ud om længderne på kontrakterne, så måske tager vi fejl mht. kontraktudløb til sommer? Hvem har pålidelig info?

Og missede jeg den eller kom der aldrig svar på det med den hemmelige spiller i mørket på Twitter?
Skrevet af JulioSalinas
@RasmusGunnar
Alle taler om Mumins kontraktforhold undtagen fcn. Og de melder jo heller ikke ud om længderne på kontrakterne, så måske tager vi fejl mht. kontraktudløb til sommer? Hvem har pålidelig info?

Godt spørgsmål. Jeg blev opmærksom på situation fra følgende artikel som Mumin selv havde slået op på Twitter.
Link til artikel -> https://ghanasoccernet.com/youngster-abdul-mumin-happy-with-progress-at-fc-nordsjaelland

Til sidst i artiklen står der:
"With his contract set to end at the end of the season a lot of European clubs are on his heels for his services."


Når Mumin selv har slået det op går jeg ud fra at oplysningerne er korrekte men jeg har endnu ikke fået det be- eller afkræftet fra pålidelige kilder.
Spørgsmålet er så om man kan forstå "end of the season" på flere måder. Jeg tolker det umiddelbart som sommeren 2020 men der er måske en lille mulighed for at der menes vinteren 2020?

Og missede jeg den eller kom der aldrig svar på det med den hemmelige spiller i mørket på Twitter?

Jeg har ikke stødt på nogle afklaring på den mystiske spiller. Hvis det var en fejl at man tilfældigvis kom til at rette fokus på Mumins kontraktsituation så kunne man skrive det men det er håbløs kommunikation at lade os hænge på den måde.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
Er også vild med den udmelding. Men men men, som mange påpeger holder vi næppe på Dams og Kudus.


Jeg synes efterhånden, at jeg har set/hørt flere gange at man fremtidigt vil gå mere efter resultater end at bygge økonomien op gennem spillersalg. Et konkret eksempel herpå så vi jo med hhv. Mini og Bartolec som man valgte at holde længere på, end det var økonomisk fordelagtigt.

På den anden side så har man også hørt flere gange at når en spiller støder hovedet mod loftet i Superligaen, så skal de videre. Jeg vil mene, at det gør Kudus til sommer. På den anden side set så har bl.a. Flemming P fortalt, at han ikke havde travlt med at komme af sted og selv mente, at han havde meget at lære i Superligaen. Mit gæt er dog også, at han ryget til sommer. Damsgaard kan godt tage et år til, uden at FCN kan beskyldes for at stå i vejen for hans udvikling. Jeg har svært ved at se ham komme på holdet i en af de store ligaer pt., men mener så afgjort at talentet er der - om 1½ års tid.

Ang. Mumin, så er det ikke officielt offentliggjort at hans kontrakt udløber til sommer. Jeg har dog set det fastslået et par steder, at det gør den. Det lyder iøvrigt sandsynligt at han kom hertil i juli 17 på en 1-årig kontrakt og, at han derefter har fået en tre-årig forlængelse som så udløber til sommer. Jo, det haster at få en forlængelse på plads.

Ang. Dreamin, så køber udsendelsen at FCN har pladsproblemer og ikke kan udvikle sig i de nuværende rammer. Der kunne dog godt - Meiner Meinung nach - have været nogle kritiske spørgsmål til Søren Kristensen om samarbejdet om kvindeholdet og hvordan Farum Boldklub stiller sig til en udflytning af alle ungdomsholdene som jo under U-17 alle hedder Farum Boldklub - hvad siger Farum Boldklub til, at de skal flyttes til Hillerød?

Derudover har udsendelsen den evindelige fandiskussion og kommer her ind på, hvad det vil betyde for fansituationen at flytte akademi og administration til Hillerød. Jeg må indrømme at jeg tror, at det hele store problem med fans skyldes, at FCN jo er et projekt med nogle korttidstalenter som man kun lige når se shine før de er videre. Der mangler nogle genkendelige helte som bliver i længere tid.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JulioSalinas
U-hold, pre-season træningskampe?
Jeg har snakket med min ghanesiske fb-ven som har kontakt til nogle af RTD-spillerne og han fortæller at U19-holdet spillede træningskamp mod B93 i fredags. Vi vandt 3-1 og både Eric Oteng og Simon Adingra var med. Oteng lavede angiveligt en assist.

Er der nogen der har en liste over U19 og/eller U17 "pre-season" træningskampene?
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af pbx
Tak til FCNdreamin for at tage emnet omkring den mulige udflytning til Hillerød op og fedt i fik Søren Kristensen i studiet.

Kristensen var noget mere afdæmpet i sine udtalelser i forhold til nytårshilsen:

Vi har igennem de seneste år mødt interessenter i Farum og Furesø, som ikke kan eller vil forstå, hvad det kræver at drive en Superliga- og kvindeligaklub samt akademi på topniveau.


særligt i forhold til Furesø Kommune, var det en noget anden tone fra Kristensen.
Jeg opfatter det lidt sådan, at årsagen til at FCN ønsker at flytte til Hillerød, mere at man har fået et tilbud fra en developer og Hillerød kommune, som man ikke kan sige nej til, mere end det er samarbejdet med Furesø Kommune. FCN har tilsyneladende fået stillet i udsigt, at de kan bygge noget op, helt som de ønsker. Det kan Furesø jo ikke matche næsten uanset hvad de tilbyder.

Måske ovenstående udtalelse mere er rettet til Farum BK?. Desværre kom man ikke ind på problematikken og udfordringer i forhold til det fremtidige samarbejde med Farum BK herunder, hvorfor Farum BK ikke vil overdrage licensen på kvindesiden til FCN.
Der er jo næppe tale om, at det kun er træningen for U17-U19, kvindehold og superligaholdene, der flyttes. Det var måske spiseligt for en del fan og til dels også Farum BK.

Der udestår store spørgsmål, som udfordrer samarbejdet:
hvilke hold skal flytte til Hillerød, er det fra U10 eller U15 eller U17?, hvor skal akademiholdene spille kampe? skal akademiholdene (U10-U16) spille som Farum BK eller er det Hillerød BK? Hvor skal U17, U19 og kvindehold afvikle deres kampe i fremtiden?
FCN håber at tiltrække sponsorer fra Hillerød, men det kræver vel, at der foregår mere end blot træning på stedet?

Der er vist ikke ret meget af overnævnte, som Farum BK kan se nogen fordel i, flyttes til Hillerød, hvad enten det er som Farum BK eller ej.

Kristensen prøver behændigt at komme med forklaringer om, at Farum BK jo har fået mange nye medlemmer grundet FCN og at der vil blive frigivet baner til Farum BK ved en udflytning. Det er utvivlsomt rigtigt, men en udflytninger til Hillerød, kan vel også have den modsatte effekt, at medlemmer forsvinder.


Det kunne være rart at høre, hvad Farum BK mener om det hele..opfordring er hermed givet videre.

Mine bekymringer omkring, at FCN med tiden spiller i Hillerød, blev på ingen måde mindre, snarere tværtimod. Jeg syntes, at Kristensen svarede uden om, når der blev spurgt ind til emnet, hvilket blot bekræfter mig i min antagelse om, at der foregår forhandlinger og sonderinger omkring et stadionbyggeri i Hillerød, hvor FCN er medindraget.


Med hensyn til tiltrækning af fans, så er en udflytning og et muligt samarbejde med Hillerød BK absolut ikke uproblematisk. De vigtigste parameter i forhold til fans er, resultater, idoler og den måske mest afgørende, den lokale tilknytning. FCN risikere efter min opfattelse af komme til at fremsåt som et "misfoster" af en klub, som fans har svært ved identificere sig med.
Skrevet af Boogie Preben
Hej,

U19 spillede i lørdags (3-1) og ikke fredag og det samme gjorde U17 (2-1)

Hvis du gerne vil se en oversigt over hjemmekampe er det en rigtig god idé, at surfe ind på http://farum-boldklub.dk/ -> Kampe - > Farum Park - > vælg hvilken uge du ønsker at se.
Skrevet af RasmusGunnar
Det med at FCN ikke opnår en større fanbase på baggrund af de unge spillere, der hurtigt er videre kan jeg godt følge. Dog er det jo ikke markant anderledes end andre klubber i DK. De bedste spillere er videre i løbet af et år eller to. Dog er forskellen at spilleren er ”kendt” når han ankommer til klubben.
Det er stadig mere sjældent at vi ser klubkoryfæer der er i mange år i klubben.

Ang. flytning til Hillerød, så er argumentet for at det ikke kan ske udelukkende licensen fra Farum BK. Det er ikke et uvæsenligt argument, men jeg er ked af at det hele står og falder med den ene barriere. Hvis den licens ikke havde været der så var de flyttet. Det er den signalværdi jeg er ked af.

Og så kan man jo fornemme at der arbejdes intenst på at komme uden om den barriere.
Skrevet af JulioSalinas
@BoogiePreben
Hvis du gerne vil se en oversigt over hjemmekampe er det en rigtig god idé, at surfe ind på http://farum-boldklub.dk/ -> Kampe - > Farum Park - > vælg hvilken uge du ønsker at se.

Ja, selvfølgelig. Ved ikke lige hvorfor jeg ikke tænkte på det. Tak, meget nyttigt link :)
Nu mangler jeg bare et link til udekampene ;)

@RasmusGunnar
Hvis den licens ikke havde været der så var de flyttet. Det er den signalværdi jeg er ked af.

Det er også det indtryk jeg får. FCN er fanget af situationen og jeg får det indtryk at de tåler samarbejdet med Farum BK og Furesø udelukkende pga manglende alternativer. Jeg synes også lidt at Søren Kristensen i "Dreamin´" undviger spørgsmålet om man ønsker at flytte superligakampene til Hillerød. Han slår bare fast at det kan man ikke pga af licensen men udtrykker ikke et ønske om at blive i Farum pga af lyst eller af respekt for fans etc.

Jeg er sikker på at hvis feks DBU fandt en løsning på problemet så FCN fik deres egen licens (selvom det ikke er muligt) så ville FCN flytte hele butikken når rammerne i Hillerød var klar til det.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Nandeyanen
Jeg starter en ny tråd for den nye sæson for FCN fans og interesserede. Overskriften bliver jævnligt opdateret.


Hahahahaha er det bare mig eller er overskriften aldrig blevet jævnligt opdateret. Tråden hedder da stadig FC Nordsjælland.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(581021212205)
Der er stille om FCN i diverse medier. Der kommer ikke rigtig noget frem, som ikke også er at finde på bold.dk.

Heldigvis har FCN så lavet nogle ret OK reportager fra træningslejren som man kan finde på fcn.dk. Det er information som i gamle dage - de handler ligefrem om fodbold og holdet.

AGF har iøvrigt kunnet fortælle, at de streamer alle holdets træningskampe på deres facebookside - eneste kamp der ikke er sikkerhed om er kampen mod FCN. Inden FCN stoppede med at fortælle om fodbold var man også begyndt at streame rigtig mange kampe. Det kunne være fedt om det blev genoptaget. Jeg har svært ved at forestille mig at det giver flere fans, el. bare vedligeholder dem der er, ved ikke at bringe historier om fodbold el. undlade at streame.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af UP!TheGunners
Har lige fået mig en sort Kudus-trøje til at komplementere min Amon-trøje. Næste køb må være en med Dams eller Kofod. Det synes jeg lige, at I sku’ vide :)

Anyway, hva’ si’r I til Red Bulls potentiele indtog hos Brøndby? Det lover ikke ligefrem godt for FCK eller FCMs position i toppen af dansk fodbold og for klubber som FCN og Lyngby må man vel forvente, at man får hård kamp om talenterne.
Eredivisie Jupiler Pro League Ligue 1 Primeira Liga
Skrevet af RasmusGunnar
Jan Bech afviser at han er i kontakt med Red Bull. Det er nok fordi de sidder i Farum og er ved at lægge en stor sum penge for at være med i et ambitiøst projekt :)
Skrevet af UP!TheGunners
Tja, Red Bulls værdier, udover satsningen på unge spillere, går rimelig meget i mod hva’ FCN står for.

Hat svært ved at se, at der ikke sku’ være hold i Brøndby-rygterne. Særligt med de seneste salg in-mente.

Derudover glæder jeg mig helt vildt til kampen mod Liefering. Det bli’r virkelig spændende at se, hvilke løsninger trænerteamet har fundet på ifht. at løse Lieferings enormt aggresive og velkoordinerede presspil.
Eredivisie Jupiler Pro League Ligue 1 Primeira Liga
Skrevet af Slettet(581021212205)
Derudover glæder jeg mig helt vildt til kampen mod Liefering. Det bli’r virkelig spændende at se, hvilke løsninger trænerteamet har fundet på ifht. at løse Lieferings enormt aggresive og velkoordinerede presspil.


Mon ikke det hedder, at man skal spille bolden så hurtig rundt, at de ikke kan nå at sætte presset ind før bolden er videre. Det kalder på en Tochi på banen.
Det bliver dog svært, og et pres som holdet måske ikke har oplevet før. Bliver en spændende kamp.

Red Bull - nej tak! Det forlyder iøvrigt at der også skulle have været en russisk delegation i Brøndby og se på forholdene. Det kunne måske være den kendte russiske sportsinvestor - Tinkov. Det kunne altså være lidt sjovt med "Red Bull Tinkov Kopenhagen"...
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af pbx
FCN kvindehold har skrevet kontrakt med 22-årige amerikaner, Ellie Jean. Er det mig, der har misset en noget? Det passer jo ikke rigtig i tråd med, at FCN ikke længere vil samarbejde med Farum BK omkring kvindeligaen, men i stedet har søgt en ny samarbejdspartner. Hvis de skal finde en ny samarbejdspartner så bliver det sansynligvis ikke i kvindeligaen, men snarere på et noget lavere niveau?

https://fcn.dk/2020/01/ny-spiller-til-kvindeholdet/


RED-bull måske hvis RTD vil spille på licens tilhørende Hillerød BK, men så nok hellere AKP igen:-).
Skrevet af UP!TheGunners
@Nordsjælland

Jo, det ku’ man forestille sig, men det kommer til at kræve enormt meget af spillerne både i tanke og handling. Dette er utvivlsomt også hvorfor denne kamp er blevet arrangeret. Leifering/Salzburg/Leipzig er eksperter i at kvæle hold, der gerne vil være på bold.

Ang. Brøndby forstod jeg det som, at det var to separate delegationer.
Eredivisie Jupiler Pro League Ligue 1 Primeira Liga
Skrevet af RasmusGunnar
Er det mig eller lægger I lige lovlig meget respekt over på Leifering?

Jeg mener, burde vi ikke kunne slå et hold fra den østrigske 2. bundesliga (Midterhold)?

Det svarer måske til bunden af superligaen.
Skrevet af iofb2020
Farum Boldklub har hele tiden været positive omkring satsningen på kvindefodbold,
men gentagne gange påpeget manglen på ressourcer - omklædningsrum og baner.
Det første er løst, men der er som bekendt ikke dukket flere baner op i mange år.
I forbindelse med overdragelse af kvindelicensen til FC Nordsjælland insisterede koncernen
Right To Dream dog på at ville kunne spille hjemmekampe andre steder end Furesø Kommune.
Et krav Farum Boldklub ikke kan give tilladelse til jf. vedtægterne.
Ingen klubber i DBU regi må have vedtægter der tillader klubben at operere uden for lokalområdet.
Så det er sandheden om, og forklaringen på at kvinderne stadig spiller som Farum BK.
Hvilket Søren Kristensen behændigt undgår at nævne.
annonce
0