Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(581021212205)
FCN i medierne

Frederiksborg Amts Avis fortæller i dag, at der var to prøvespillere med i kampen mod Roskilde. Den svenske venstreback fra Brommarpojkarna, Daniel Svensson, og den slovakiske midtbanespiller, Samuel Datko, fra klubben FK Zeleziarne Podbrezova.
Det er begge spillere, der er tiltænkt akademiet, hvis de skal hentes til klubben.

Desuden fortæller avisen lidt om træningslejren i Spanien. Første kamp på fredag stiller Liefering op med et Uefa Youth Leauge hold (Liefering vandt turneringen for et par år siden), så det bliver alle de yngste spillere der kommer i aktion. Dagen efter spilles mod Admira Wacker hvor man stiller med A-holdet. Kian H skulle være klar fra første kamp, mens Amon muligvis spares indtil sidste kamp mod Kalmar. Martin Frees forventes også at kunne spille i løbet af træningslejren. Clinton Antwi forventes ikke klar.

Tipsbladet skriver, at Zülte-Waregem har Mumin som sin topprioritet i resten af transfervinduet.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af RasmusGunnar
Jeg studsede godt over at læse et sted noget med nogle indskiftede prøvespillere under kampen mod Roskilde. Men mere stod der ikke.

Spændende at FCN nu begynder at søge talenter uden for egne rækker - I tråd med de seneste tilretninger/tilføjelser til strategien.

Dejligt at høre mht Kian og Amon for den sags skyld.

Skrevet af ligepå
Jeg kan ikke huske om det er blevet oplyst herinde - Men jeg kan se at både Gülstorff og Andreas Bredahl er med på træningslejren. Især spændende med Bredahl.
FC Nordsjælland siden 2007 Sympatiserer med Vejle Boldklub.
Skrevet af JulioSalinas
@RasmusGunnar
Spændende at FCN nu begynder at søge talenter uden for egne rækker - I tråd med de seneste tilretninger/tilføjelser til strategien.

Ja og et helt naturligt sted at geninvestere dele af profitten som kommer fra transferindtægterne.
FCN er efterhånden en klub som er kendt for at hjælpe talentfulde unge spillere på vej og de kan derfor tiltrække talenter fra en ret høj hylde vel og mærket til en rimelig pris/løn da man henter dem tidligt.
Det har selvfølgelig også den store fordel at man kan "skole" spillerne i FCNs spillekoncept så deres senere indkøring på superligaholdet bliver så smertefri så muligt.

@ligepå
Jeg kan ikke huske om det er blevet oplyst herinde - Men jeg kan se at både Gülstorff og Andreas Bredahl er med på træningslejren. Især spændende med Bredahl.

Ja han er nok en af vores største talenter pt. og helt på sin plads at han får lov til at snuse lidt til superligatruppen. Der bliver kamp om den venstre fløj position i fremtiden når Dams flyver fra reden. Både Sadiq, Amon, Kamal, Emeka og Bredahl bejler til den position og det er før jeg nævner Antman, Frese og Rasmussen som også har en fortid på den plads.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af ligepå
Carlo Holse på tale i FC Nordsjælland - Vildt spændende!
Det håber jeg personligt lykkedes - Jeg synes at han er en spiller med ret stort potentiale. Egentlig kan jeg slet ikke se hvorfor at FCK vil af med ham?

Jeg kunne forestille mig at FCN ikke ser ham som en kant, men mere en 10´er rolle som han har spillet rigtig godt på u21 landsholdet. Alternativt Damsgaards flydende rolle og ikke decideret kantmissil - Dem har vi massere af. På den måde er man vel dækket ind hvis Dams/Kudus bliver solgt selvom det godt nok ikke er en én til én erstatning.
FC Nordsjælland siden 2007 Sympatiserer med Vejle Boldklub.
Skrevet af JMM
Carlo Holse ville være en drømmesigning ala Døhr.

Han rev os rundt sidst, da vi spillede mod Esbjer. Holse har masser af fart, teknik og afslutningsevne som vi savner så meget. MAKE IT HAPPEN!Skrevet af Afløseren
Så skal vi da hive læderet op af lommen. Han har 2,5 år tilbage af kontrakten og jeg tror næppe FCK sælger billigt til FCN med tanke på, hvad de har måttet punge ud med for Nelsson og Bartolec. Med FCN´s gode salgshistorik kunne jeg dog godt forestille mig et scenarie hvor FCK sælger Holse billigt mod en større bid af et evt. Videresalg. Nu må vi se, men jeg synes han kunne være ekstremt spændende i vores offensiv.
FCN
Skrevet af JulioSalinas
@ligepå
Jeg kunne forestille mig at FCN ikke ser ham som en kant, men mere en 10´er rolle som han har spillet rigtig godt på u21 landsholdet. Alternativt Damsgaards flydende rolle og ikke decideret kantmissil - Dem har vi massere af.

Jeg er sådan set enig med dig i at det godt kunne give mening hvis det feks var en "falsk 9er" men er han så god? Jeg mener hvis vi købte ham skulle vi udover selve transfersummen sikkert også give FCK en pæn videresalgsklausul og Holse ville nok også ligge i den dyre ende med hensyn til lønnen. Når Kudus forsvinder vil jeg være mere tilhænger af at vi satsede på at køre feks. Antman ind som den "falske 9er". Det kunne også være at man forsøgte sig med Francis og måske vores nye Adingra eller Kamal som også ser ret spændende ud. Med fare for at være en lyseslukker så kan jeg ikke helt se at Carlo Holse giver mening i FCN.

@JMM
Carlo Holse ville være en drømmesigning ala Døhr.

Jeg synes det er en lidt anden situation vi står i. Vi var jo ret desperate med hensyn til vores højre back og alle kunne se at det ikke var holdbart med Aaqvist så der var det ligesom strengt nødvendigt. Jeg synes ikke det er den samme situation vi er i med hensyn til offensiv spillere nu. I min verden kan der være to grunde til at vi skal hente spillere direkte til vores superligahold. 1. hvis vi er tyndslidte på en position og vi har afprøvet alle alternativer og sågar forsøgt os med omskoling. 2. hvis vi vurderer at truppen som helhed mangler en lederskikkelse som udover at have et højt niveau på banen også kan være med til at løfte niveauet udenfor banen.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Ninjaen
Jeg kunne nu godt tænke mig at se Carlo Holse i FCN. Jeg synes han er en spændende spiller og ville passe fint ind i FCN.
Udover Damsgaard og Kudus synes jeg resten af de offensive spillere i SL truppen har været for tamme, tænker på spillere som Atanga, Antman, Rothman osv. Damsgaard og Kudus kan vi nok holde Max et halvt år mere så ville være fornuftigt med en spiller med Holses niveau og erfaring.
Skrevet af JulioSalinas
4 klubber lurer på Mumin

link til artikel -> https://beta.bold.dk/fodbold/nyheder/medie-fire-klubber-lurer-paa-fcn-profil

BT er af den opfattelse at Mumins kontrakt løber ud til sommer og at der er fire klubber som lurer på at hente ham. Gent, Kortrijk, Zulte Waregem og Strasbourg.
For mig indtil videre halvårets største skuffelse. Virkeligt trist hvis han ryger og vi står tilbage med håndører. Det var så mega fedt at se hans positive udvikling i efteråret og nu ser det ud til at han seriøst er på vej væk. Men ok det er sgu heller ikke så fedt at have ham i truppen hvis han med sikkerhed ikke vil forlænge. Men hvor er det dog trist alligevel. Snøft :(
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af RasmusGunnar
Eneste positive der er at sige her er, at FCN kan tåle at holde ham til sommer, imens man får en ny ung fyr kørt i stilling. Og at der så samtidig er fire klubber som vil have ham er alt sammen med til at pumpe prisen opad, tænker jeg.

For han er nok tabt for FCN må vi nok indse.
Skrevet af JMM
Tendensen er meget trist - Viser man bare lidt hos FCN er man straks det oplagte salgsemne og et stort salg forude. Vi har set det med Dams straks efter han begyndte at vise noget, og nu her også med Mumin. Mumin har stadig meget at lære og har stadig tendens til uhensigtsmæssigheder. Han er en lille diamant, men mangler stadig meget for at være den "nye" Sanneh.
Skrevet af RasmusGunnar
@JMM - Helt enig. Mange kan ikke komme hurtigt nok afsted. Skovgård, Pascal Gregor, til dels Mads mini og nu Mumin. Sikkert også andre. Det kan ikke gå hurtigt nok.
Og se hvor de er i dag. Skovgård har ikke spillet i et år og vil væk, Mini næsten ligeså og er netop udlejet til FC Zürich, Pasval har rodet rundt i røven af fjerde division (Næsten bogstaveligt talt) og er nu kommet til Lyngby i et håb om at få karrieren i gang igen.

Der er sikkert andre eksempler jeg ikke lige kan huske nu.
Skrevet af Afløseren
Jeg synes nu ikke Mini var hurtig med at komme væk. Han havde præsteret stabilt over en årrække og havde i min optik udtjent sin værnepligt med bravour. Jeg mindes, at han gerne ville væk tidligere end det skete, men han arbejdede hårdt til det sidste for holdet og fik et fornuftigt skifte til Augsburg ud af det.
FCN
Skrevet af RasmusGunnar
Det var nok mere hans attitude. Han snakkede jo længe om at han ville væk. Som du selv siger havde han en del år på bagen i FCN. Det var også derfor jeg skrev "til dels". Jeg forstår godt man har ambitioner om noget mere, men det er så træls når de dårligt kan komme hurtigt nok afsted. De fleste ville have godt af et år mere.
Skrevet af JMM
Mads Mini er stadig kun 23. Lad lige den synke ind.

Han har haft længere skadesperioder med knæet som har drillet en del. Top præstationerne var vist omkring efteråret 17 / Foråret 18 hvor det frække lob i parken mod FCK står særlig stærkt. Han har i dén grad udtjent værnepligten, men attituden haltede desværre i den sidste periode, hvor han begyndte at få konkurrence på positionen.
Skrevet af Slettet(581021212205)
FCN livestreamer kampen Liefering - FCN: https://fcn.dk/2020/01/livestream-fc-nordsjaelland-fc-liefering/

Fede tider, fede tider - næsten som i gamle dage.

Tendensen er meget trist - Viser man bare lidt hos FCN er man straks det oplagte salgsemne og et stort salg forude. Vi har set det med Dams straks efter han begyndte at vise noget, og nu her også med Mumin. Mumin har stadig meget at lære og har stadig tendens til uhensigtsmæssigheder. Han er en lille diamant, men mangler stadig meget for at være den "nye" Sanneh.


Nu har Mumin jo kun ½ år tilbage af sin kontrakt, så det er vel mere kontraktlængden der trykker. Han støder ikke hovedet mod loftet i Superligaen, el. er blevet for stor. Havde man haft kontraktsituation i orden er jeg overbevist om at man ikke slap ham.

Der er efterhånden en del gange hvor der er kommet udtalelser fra FCN om at man vil opad i tabellen og begynder at se mere på resultater end salg. Og der er noget om snakken. Bartolec og Mini holdt man jo længere på end det mest optimale i forhold til kontraktlængden og med Mini accepterede man jo også et tab på den konto. Købet af Thycosen til ca. 5,5 mio og en Kian H uden videresalgspotentiale til lidt over 7 mio. viser jo også, at man efterhånden er villig til at investere i truppen og holde på nogle spillere. Jeg er ret overbevist om, at man vil holde lidt længere på en del spillere i fremtiden. Pengekassen har heller ikke længere samme behov for salg.

elt enig. Mange kan ikke komme hurtigt nok afsted. Skovgård, Pascal Gregor, til dels Mads mini og nu Mumin. Sikkert også andre. Det kan ikke gå hurtigt nok.

Det er faktisk en del af opdragelsen i FCN. Spillerne lærer at være argerrige og drømme stort og ønske sig videre. Vi kan dog hurtigt være enige om, at en del godt kunne have blevet en anelse længere.

Hvad angår Mini er han blevet ramt af, at Augsburgs bedste spiller - vurderet til 130 mio. DKK - vist var planlagt solgt i dette vindue, hvorefter Mini skulle tage over. Han er dog stadig i klubben, hvorfor det giver mening at leje ham ud ½ år.

Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Slettet(581021212205)
Nyt link til Liefering - FCN: https://www.youtube.com/watch?v=s6xsfnEbhfA

Liefering vandt i sidste uge over Valencia U-19. Red Bull Salzburg vandt i 16/17 Europa Youth League med spillere primært fra Liefering. Maurits Kjærgaard som RB Salzburg købte i Lyngby for 20 mio. sidste år, er en del af holdet.

Desværre noget hakkende stream.

Vindahl
Villadsen - Woledzi - Gudmann - Kamaldeen Sulemana
Jaxe - Abu - Diomande
Atanga - Abu - Sadiq
(er vistnok den rigtige opstilling)

Liefering presser hårdt.

1-0 til Liefering i 12 minut.
Stor chance til FCN i 25 minut.
36. 1-1 Atanga
39. 2-1 Kamaldeen
45. Abu på overlæggeren

Liefering har presset hårdt i 1. halvleg. FCN har ikke rigtig formået at holde fast i bolden og spille sig ud af presser. Til gengæld har presset medført en enorm afstand mellem midtbane og forsvar hos Liefering som FCN har udnyttet til nogle mellemlange afleveringer og friløbere. Liefering har lignet holdet med overtag som FCN har haft problemer med - men er du da gal nogle mellemrum at spille i.

En udskiftninger til 2. halvleg. Bredahl kommet på banen istedet for Kamaldeen. Spiller venstre wing. Villadsen nu som venstre back.

70 (ca.). FCN er langt bedre med i kampen i 2. halvleg
75. 2-2
77. FCN skifter ca. 6 spillere. Bl.a. Mathias Rasmussen og Kofoed ind.
83. 3-2 Lucas Bøje
85. 4-2 Rothman

FCN så noget pressede ud i 1. halvleg, men fik udnyttet mellemrum mellem midtbane og forsvar til et par mål. FCN kom godt med i 2. halvleg og overtog så småt kampen. Det var dog svært at vurdere kampen da streamet til tider var så hakkende at det nogle gange bestod af hakkende still-billeder. Men tak til FCN for at forsøge. Et dårligt stream er bedre end intet.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JulioSalinas
@FCN
Det var dog svært at vurdere kampen da streamet til tider var så hakkende at det nogle gange bestod af hakkende still-billeder. Men tak til FCN for at forsøge. Et dårligt stream er bedre end intet.

Ja, det kan sagtens tilgives da man er i uvante omgivelser, muligvis med en dårlig internet forbindelse eller hvad det nu måtte være. Jeg orkede kun er set lidt af streamen og jeg bemærkede også at man ikke rigtig brugte zoom hvilket gjorde det svært at følge med i kampen når bolden var på den fjerne side af banen. Kæmpe ros til FCN for at have intentionen om at streame. Jeg tolker det som et virkeligt positivt signal om at man selvfølgelig ønsker at nå ud til fans´ne.
Lad os håbe streamen imorgen bliver bedre hvis der ellers er en stream.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JulioSalinas
@JMM
Tendensen er meget trist - Viser man bare lidt hos FCN er man straks det oplagte salgsemne og et stort salg forude. Vi har set det med Dams straks efter han begyndte at vise noget, og nu her også med Mumin.

Jeg tænker at Mumin muligvis ville have forlænget kontrakten i sommers da han på det tidspunkt nok ikke rigtigt havde andre alternativer og der har FCN muligvis ikke ønsket det pga at man ikke har haft tillid til at han var værd at satse på. I bagklogskabens lys kan man måske sige at det var en fejlvurdering der sikkert har aktiveret Mumins agent til at søge efter en ny klub. Ren spekulation naturligvis.
Uanset hvad så er det meget trist.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
annonce
0