Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rambo92
@Juliosalinas

Her er vi uenige :) jeg synes, at det er fedt, at stå bag målet (specielt når vi skal score i vores ende)

Dem der vil nyde fodbolden og følge med i alle detaljer, skal selvfølgelig have det gode pladser på langsiden.
FCN siden 2006
Skrevet af JulioSalinas
@Rambo92
Fair nok. Der er det nok bare mig som har misforstået et eller andet :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
@ JulioSalinas

Kunne man ikke starte med at give FCNs stemningsfans´ne de bedste pladser på stadion dvs en sektion på langsiden?


Stemningfans står altså bag målet - sådan er det.

Derudover, hvis man gerne vil have fans - så kunne man jo starte med at melde sig ind i Wild Tigers... Det giver sikkert noget mere til fanopbakningen. Jeg er overbevist om, at de har fingeren på pulsen om hvad der ville være godt. Flere af de tiltag der nævnes her, har allerede været afprøvet.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Rambo92
@Rambo92
Fair nok. Der er det nok bare mig som har misforstået et eller andet :)


Helt fint ;)
Tror alle os på D er der for at skabe stemning som hovedårsag - udsigten /overblikket på banen er underordnet. Det giver en fed energi, når der skal scores nede i vores ende, når vi står på D
FCN siden 2006
Skrevet af Rambo92
Derudover, hvis man gerne vil have fans - så kunne man jo starte med at melde sig ind i Wild Tigers... Det giver sikkert noget mere til fanopbakningen. Jeg er overbevist om, at de har fingeren på pulsen om hvad der ville være godt. Flere af de tiltag der nævnes her, har allerede været afprøvet.


Jeg tror at mange ikke vælger at melde sig ind, da wildtigers ses som noget "barnligt" hvis man derimod kunne ændre navnet til Dynamo nord, ville det tiltrække flere, tror jeg :) wildtigers lyder ikke særligt cool for fans i alderen 15-40, derimod ville navnet være godt til den yngre målgruppe
FCN siden 2006
Skrevet af JulioSalinas
@FCN
Stemningfans står altså bag målet - sådan er det.

Måske en lidt dogmatisk tilgang til udfordringen hehe ;)
Men ok hvis stemningsfans´ne ligefrem foretrækker at stå i den ene ende så er der ikke meget at rafle om.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af O.O.
Som tidligere skrevet tror jeg på En super d tribune med fest og farver vil være med til trække folk på stadion. Netop dette er lykkedes i Lyngby hvor 400-500 unge synger og holder fest til hver kamp. Det mærker vi også når de kommer på besøg i Farum. Så hvis klubben vil ofre nogle penge på trommer, flag og øvrigt udstyr til kampene samt indkalde de trofaste fans og Wild Tiger til et møde med dialog om hvordan kan vi samarbejde; tror jeg det kan lade sig gøre. Nogen kan sikkert huske vi havde et afrikansk "orkester" i 1 sæson for 2-3 år siden. Alene det løftede stemning. Men hvad tænker andre om ideen med at få d tribunen op i gear. Ved det er prøvet før men en masse ideer og input tror jeg vil hjælpe. Når først fan stammen er i stemnings afsnit vil andre blive tiltrukket.
Skrevet af JulioSalinas
U17, Frankrig - Danmark 0-1
Bredahl, Tochi og Gülstorff var med i startopstillingen her til aften da Danmark vandt 1-0 over Frankrig ude. Målet blev iøvrigt scoret af supertalentet fra Vejle Wahid Faghir. Flot resultat må man sige.
Vores tidligere spiller Rasmus Kjelder Rasmussen der nu spiller i Ajax var iøvrigt også med.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af L4rken
O.O.

Held og lykke med at samle 500 unge mennesker til fodboldfest, uden at der går idioti og hooliganisme i det hele. Det lader sig simpelt hen ikke gøre, desværre.

De gange, jeg har oplevet vores unge "gutter" fra (jeg kan ikke huske hvad det hedder/hed, måske noget med "RedZone" eller sådan noget) prøve at være "rigtige fans" på udebane, så har det været usmagelige smædesange, konflikter med kontrollører og provokation af medfans. Det gider jeg ikke se på, hverken ude eller hjemme. Og de var ikke i nærheden af at være bare 100.

Ja tak til børnefamilier på stadion, afrikansk orkester, flag, tifoer, klap og positiv hujen. Nej tak til hooliganisme, pyroteknik og nedgørelse af dommerne, modstanderne og/eller deres fans.
Skrevet af O.O.
Kære L4rken nu var det dialog om at få folk på stadion som en række personer havde gang i. Netop at skabe en god stadion oplevelse mm. Det skal det fortsat være og for nogle år siden havde vi også en god balance mellem stemning på d tribunen og familier. Det skal der fortsat være og mener jeg også er muligt uden der skal være holiganisme mm som du nævner. Det kræver selvfølgelig samarbejde og det kan sig gøre, men det kommer ikke af sig selv. Jeg har været træner i Farum Boldklub i en årrække og mødt en masse fornuftige unge mennesker som kan være med til at skabe en god stemning.
Skrevet af pbx
@JulioSalinas

Der synes jeg du modsiger dig selv og din statistik.
Som du før skrev så er det den sportslige succes den afgørende faktor og det er jeg ganske enig i så jeg vil til hver en tid kompromisløst vælge de bedste spillere som vi råder over uden at skulle spekulere i at skulle "behage" fansne. Når vi spiller med de bedste spillere får vi alt andet lige den største sportslige success og det er det er det som kommer til at skabe den afgørende vækst i fanbasen.Det kan du på sin vis have ret i. Jeg er helt enig i, at den største enkelt parameter til flere tilskuer er sportslig succes, og den opnår du ved at stille med de bedste spillere. At det så alligevel ikke er helt ligegyldig, hvorledes truppen er sammensat, er BIF jo et godt eksempel på. Da BIF var tæt på et DM, var der ikke mange der stillede spørgsmålstegn ved antallet at udlændinge. Dette gjaldt dog kun til de stillede med et hold udelukkende bestående af udlændinge, og hvor resultaterne ikke længere var så gode. Jeg tænker lidt det samme gør sig gældende for FCN, særligt da det er en forholdsvis ny klub, der næppe (desværre) spiller med om top 3 hver eneste sæson, og i øvrigt først skal igang med at opbygge eller i hvertfald genopbygge en større fanbase.
Så det jeg mener er, at det hele er en balance gang, der gør at fans syntes der er en fed klub.

Kan kun opfordre til, at man her på siden kommer med ideer til, hvorledes der kommer flere tilskuer ¨på stadion, særligt da vi ved, at klubben (Flemmign P) læser med. Det er i øvrigt klasse, at Flemming P fremstår herinde under eget navn. Ikke så mange dikedarer, bare ligud af posen. KLASSE!

FCN skulle måske kigge lidt til Lyngby, hvor det er lykkes at skabe en markant forøgelse af tilskuerantallet, samt stemning på stadion i løbet af ganske kort tid. En del kan sikkert tilskrives en truende konkurs efterfulgt af en opryking, men alligevel, måske er der noget at hente for FCN.
Skrevet af JulioSalinas
@pbx
Det kan du på sin vis have ret i. Jeg er helt enig i, at den største enkelt parameter til flere tilskuer er sportslig succes, og den opnår du ved at stille med de bedste spillere. At det så alligevel ikke er helt ligegyldig, hvorledes truppen er sammensat, er BIF jo et godt eksempel på. Da de var tæt på et DM var der ikke mange der stillede spørgsmålstegn ved antallet at udlændinge. Dette gjaldt dog kun til de stillede med et hold udelukkende bestående af udlændinge, og hvor resultaterne ikke længere var så gode.

Jeg tror godt jeg forstår hvad du mener med det men jeg ser ikke spillerne fra RTD som udlændinge. Teknisk set kommer de fra et andet kontinent men de er en del af klubben. Det kræver muligvis at FCN fans´ne lige skal vænne sig til den realitet og det skal de da have lov til men jeg er meget imod at man begynder at spekulere i at have en eller anden balance mellem antal spillere fra RTD akademiet vs antal spillere fra FCN akademiet. De bedste spillere skal spille punktum.
Der hvor man kan sætte ind fra FCNs side er på kommunikations siden hvor jeg synes der bliver gjort alt for lidt i forhold til at formidle hvad der foregår på akademiet i Ghana. Det kunne være med til at nedbryde den mentale distance FCNs fans muligvis har til vores spillere dernede. FlemmingP var så flink at dele et link så vi kunne se finalekampen i den der Japanske turnering hvor vores Internationale akademi spillede men ellers har vi ikke rigtig mulighed for at følge med. FCN kunne sagtens gøre mere ud af at gøre RTD akademiet mere nærværende. Man kunne starte med at streame deres kampe og måske annoncerer når vores internationale akademi deltager i spændende turneringer.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af AmaroneBold
Det med fanscenen er altid en svær størrelse for der er så mange forskellige holdninger.

F.eks. Siger en her i tråden at navnet Wild Tigers lyder barnligt, men sidste år på generalforsamlingen var det til debat om navnet skulle ændres fordi en person mente at det ledte tankerne hen på en væsentligt vildere kultur end den der er og at det skræmte folk væk.

Så der en der ikke vil have pyro og at man taler grimt om modstandere og dommer, men samtidig ser vi folk der kommer på Farum Park i deres unge år skifte til sektionen i parken eller sydsiden i Brøndby fordi det er for kedeligt i Farum.

Der er mange hensyn at tage og primært har fokus ligget på at tage hensyn til børnefamilierne, men moren med på stadion med sin 10-årige er sgu nok dem der starter den allerstørste fest på lægterne.
Skrevet af Ninjaen
@Julio,
Jeg er enig i at de bedste spillere skal spille uafhængigt af om de så kommer fra det lokale akademi, RTD eller hentet i FCM.
Jeg synes faktisk FCN har fortalt meget om RTD akademiet og hele konceptet og en del mere end de har fortalt om FCN akademiet i de seneste par år. Tidligere var der en del kommunikation omkring akademiet men den er jo helt forsvundet og kun takket være fans som dig kan man få et meget lille indblik i resultater, spillere osv.
Jeg er stor fan af begge akademier og har ingen preferencer i forhold til nogle af dem men i forhold til at tiltrække flere tilskuere så tænker jeg at succes til nogle lokale talenter kan hjælpe på interessen fra lokal området.
Det er super ærgerligt vi ikke kan mønstre samme tilskuer fremgang som Lyngby. Vi har et federe stadion, spiller bedre fodbold og har haft langt større succes de sidste mange år.
Skrevet af JulioSalinas
@Ninjaen
Jeg synes faktisk FCN har fortalt meget om RTD akademiet og hele konceptet og en del mere end de har fortalt om FCN akademiet i de seneste par år.

Det jeg mener er at RTD er meget langt væk i hverdagen og det kan man for den sags skyld også sige om FCN akademiet. Jeg føler lidt at i en klub som FCN så er akademierne essentielle da vi kompromisløst satser på en model hvor vi udvikler spillerne selv så det burde fylde meget mere. Nu ved jeg godt at især RTD akademiet er et lidt følsomt emne i og med FCN ofte har en interesse i at "gemme" spillerne væk så agenter og konkurrenrende klubber ikke for gode ideer med hensyn til at hente dem før de kommer til FCN men alligevel. Man behøver ikke nødvendigvis at profilere spillerne men man kunne godt gøre mere ud af formidle hvad feks. det internationale akademi laver.
Nu er/har de lige været i Farum og hvad sker der så? Hvad er deres program, hvilke turneringer skal de deltage i? Hvor får jeg mere af vide om det? Jeg kigger på FCNs hjemmeside og der er ingenting. RTD akademiet har sågar ikke et faneblad eller noget. Så er det da klart at RTD bliver set på som et fremmedelement når det kommunikeres på den måde. Jeg tænker at der er et stort udviklingspotentiael hvis man altså fra FCN side ønsker at der skal bygges bro mellem kontinenterne.
Når det er sagt så er det som før sagt den sportslige success som for alvor rykker når gælder vækst i fanbasen men heldigvis udelukker den ene ikke det andet.

FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af RasmusGunnar
Jeg synes bare der er så mange fede ting ved FCN i forhold til andre klubber at jeg ikke begriber den lave fanbase.

- Det at vi i den grad gør tingene på en anden måde.
- Vi laver en plan og følger den.
- En trup spækket med spændende talenter.
- Seværdig fodbold.
- Ofte masser af mål.
- Mesterskabsspil hvert år indtil videre.

Og en træner der deltager i debatten her på Bold.dk
Man har svært ved at forestille sig Ståle herinde. Brøndby har jo delvist deltaget i debatten herinde men med et uheldigt udfald. **Host Oscar host** :)


Skrevet af Slettet(531502201604)
Jeg synes bare der er så mange fede ting ved FCN i forhold til andre klubber at jeg ikke begriber den lave fanbase.

- Det at vi i den grad gør tingene på en anden måde.
- Vi laver en plan og følger den.
- En trup spækket med spændende talenter.
- Seværdig fodbold.
- Ofte masser af mål.
- Mesterskabsspil hvert år indtil videre.


Jeg ville i hvert fald meget gerne bytte med jer - så kan i få Esbjerg i stedet for -:)
Skrevet af JulioSalinas
@RasmusGunnar
Jeg synes bare der er så mange fede ting ved FCN i forhold til andre klubber at jeg ikke begriber den lave fanbase.

Ja uden sammenligning. Det skal nok komme...når guldet kommer ;)
Jeg bliver dog nødt til at pege fingre af mig selv for jeg har sådan set vidst at FCN satsede på talenter osv i mange år men det var først da jeg i foråret begyndte at sætte mig virkeligt ind i tingene og søge informationer på nettet at begejstringen nåede et niveau hvor jeg gik fra at være positivt indstillet til "det er sgu vildt det de har gang i!". Så vidt jeg husker var det Poul Hansen som tændte den gnist da han i foråret i en optakt snakkede om den "nye" ejer Tom Vernon og hele hans historie. Heldigvis var der også diverse podcast hvor Jan Laursen, FlemmingP, Tom vernon og senere Søren Kristensen på nuanceret vis kunne forklare hvordan man tænker i FCN og jeg tror i virkeligheden at det er det jeg synes er fedt. Man har en plan...en langsigtet plan som man tror på og følger i hele organisationen. Det gør bestemt heller ikke noget at man anskuer tingene lidt anderledes og udfordrer gældende dogmer. Det er kun sjovt og harmonerer perfekt med min egen personlighed. Den seværdige fodbold er selvfølgelig også en fjer i hatten og det passer bare så godt med at priserne på de offensive spillere er højere på markedet så selvfølgelig skal vi da spille et system hvor vi kan udvikle mange spillere med offensive kvaliteter. Det er gennemført på så mange planer og det er virkelig en sjov og spændende rejse at være med på.

@Villafan1
Jeg ville i hvert fald meget gerne bytte med jer - så kan i få Esbjerg i stedet for -:)

Du finder ikke nogen her som vil bytte men kom da bare herover hvor græsset er grønnere og luften ikke er fyldt med fisk. Der er masser af plads på stadion ;)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Afløseren
I Esbjerg er luften snarere tyk af olie og gas. Fiskeriet i Esbjerg hører desværre fortiden til, men jeg synes det kunne være fint med FCN fans fra Esbjerg - især hvis de kunne tage Cocio med fra fabrikken derovre ;-)
FCN
Skrevet af pbx
@JulioSalinas

Jeg tror godt jeg forstår hvad du mener med det men jeg ser ikke spillerne fra RTD som udlændinge. Teknisk set kommer de fra et andet kontinent men de er en del af klubben. Det kræver muligvis at FCN fans´ne lige skal vænne sig til den realitet og det skal de da have lov til men jeg er meget imod at man begynder at spekulere i at have en eller anden balance mellem antal spillere fra RTD akademiet vs antal spillere fra FCN akademiet. De bedste spillere skal spille punktum.


Jeg er helt enig. Jeg vil sige det sådan, at hvis man begynder af spekulere i antallet af spillere fra henholdsvis det ene eller andet akademi, ja så har projektet i den grad spillet fallit.

Jeg skrev mit indlæg på baggrund af Hr. Bruun artikel og forsøgte at sætte fokus på flere forhold, dør efter min opfattelse er med til at få flere tilskuer på stadion, altså nye fans der ikke allerede sidder på stadion. I i den forbindelse nævnte jeg, den lokale tilknytning, som en af grundene til, at fans knytter sig til klubben og nævnte bl.a. antallet af udlændinge som ét af parametrene, der kunne have en betydning i forhold til om lokale nye fans kan identificere sig med klubben. Som (skræk)eksempel herpå nævnte jeg så BIF, så det var ikke for at starte en diskussion om antallet af udlændinge.


Jeg synes bare der er så mange fede ting ved FCN i forhold til andre klubber at jeg ikke begriber den lave fanbase.

- Det at vi i den grad gør tingene på en anden måde.
- Vi laver en plan og følger den.
- En trup spækket med spændende talenter.
- Seværdig fodbold.
- Ofte masser af mål.
- Mesterskabsspil hvert år indtil videre.


Enig og læg dertil et værdisæt der i professionel fodbold er forholdsvis unik.
Jeg tænker her bla. på FCN/RDT som en Non-profit organisation, hvor alt overskud investeres tilbage til fodbolden, Common Goal medlemskabet og nu også satsningen på kvindefodbold, ikke bare i Dk, men også på RTD akademiet i Ghana.

Og det er jo så den historie, vi skal have fortalt uden for den kreds, der læser med her, så nye tilskuer vil indfinde sig på stadion.
annonce
0