Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ligepå
Der går vel også lidt tid inden vi kan se resultatet af vores skandinaviske ungdomssatsning endnu.
Moberg, Yttergård er lidt en anden case da de var ældre da de kom hertil. Okay Rasmussen var ung da han kom og kan vel godt betragtes som et decideret ungdoms/udviklingskøb.

Antman, Dickmann, Samuel Andersen, Toni Miettinen, Walta, Svensson og nu Andreas ser vi vel først resultatet af om 1-2 år.

Mht. konkurrencen på talentsiden ser jeg kun at det bliver mere udfordrende - FCK er umiddelbart førstevælger på de bedste Islandske talenter, og mon ikke at de også begynder at kigge i andre lande inden længe. Generelt er mange af Superligaklubberne begyndt at poste flere penge i deres Akademi set-up - Så FCN skal holde ambitionerne og budgetterne ved lige for at blive ved med at være førende på det her område. Heldigvis har vi et felfungerende akademi i RTD der ikke sådan er lige til at matche for vores superligekonkurrenter.

En decideret magtfaktor på ungdomssiden er jeg ikke overbevist om, at vi bliver, endnu - Men vi er på vej det helt rigtige sted hen.
FC Nordsjælland siden 2007 Sympatiserer med Vejle Boldklub.
Skrevet af JulioSalinas
@RasmusGunnar
Det er mit indtryk at vi er ved at være milevidt fra de øvrige i superligaen på talentudvikling, men at FCK/Brøndby stadig har nemmere ved at nuppe de unge talenter pga. deres størrelse/navne.

Der tror jeg at du siger det meget præcist. Der er nemlig forskel på talentudvikling, talentrekruttering og så hvordan klubbens overordnede setup er i forhold til talenter.
Når det gælder talentudvikling og setup så er det også mit indtryk at FCN er i en klasse for sig selv pt. Hele klubbens fokus er på at holde et flow i "spilleromsætningen" og det er en af grundene til at man med sindsro bruger unge spillere. Vi er afklaret med at kigge mere i retning af potentiale end det aktuelle niveau og på det område har de "store" klubber svært ved at følge os. Det skyldes i høj grad deres selvforståelse om at skulle vinde guld hvert år hvor vi i FCN grundet vores relative lille størrelse har mulighed for 100% at dedikere os til udvikling af talenter.
Heldigvis så fører denne tålmodige tilgang også til udvikling af klubben både på og udenfor banen.
Af de andre store klubber ser det ud til at Brøndby er ved at blive en af vores helt store rivaler. Pga. af deres håbløse økonomiske situation har de øjensynligt "sadlet om" til at satse langt mere på ungdommen. CV. er garant for at holde dem på sporet og de får også brug for en stærk mand på denne post når deres gamle grandiøse "selvforståelse" begynder at stikke sit hoved frem i kølvandet på dårligere resultater. Brøndby er dog i en tidlig transformationsfase så det bliver interessant at se om de kan holde kursen.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Rambo92
Vi mangler en midtbanespiller, der kan sætte sig igennem på midten med noget agressivitet og vilje.

Synes godt nok, det er en tam indsats indtil videre.
Håber virkelig at Flemming P sætter sig igennem i omklædningen i pausen og for talt med store ord og ikke bare en gang pædagogisk pis.. VI VIL SE NOGET VILJE
FCN siden 2006
Skrevet af JulioSalinas
hahaha... det tror jeg ikke du skal regne med.
Jeg synes det er lidt ærgeligt at vi ikke bare fortsætter den gode start for det så ud til at Brøndby havde det svært med vores høje pres. Naturligvis bliver det en mental udfordring at de scorer på deres 2 første chancer men det er noget vi bliver nødt til at håndtere. Det ser svært ud men det er ikke umuligt :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Anders31
Jeg har gennem en længere periode haft stor undren over folks beundring af Yttergård. Hvad er det, han bidrager med?

Jeg vil give folk ret i, at han har hævet sit niveau, dog er hans niveau stadigvæk for lavt. Han står ofte på flade fødder, og han laver fejl i dag ved 1-0 målet, 2-0 målet, 3-0 målet og 4-0 målet. Ved alle 4 mål laver han enten en makerings- eller positioneringsfejl. Det er simpelthen ikke godt nok.

Derimod ros til Maxwell for hans debut i dag. Han gjorde det ganske fint.
.
Skrevet af Kampånden
Jeg var forhindret i at se kampen.
Hvad gik der lige galt?

Imens er vi troligt dumpet ned på vores vante 6. plads.

Jeg båber virkeligt at vi tager 5. pladsen tilbage mod AaB på søndag.
Men cifrene skræmmer efter i dag.

Edit: Ok var på forhånd bange for den manglende erfaring i forsvaret.
Med Kudus på tænkepause hjælper det ikke.
Skrevet af jcrap
Anders31 - fuldstændig enig. Han er på banen for sine offensive kvaliteter til syneladende for han koster - som Mumin - alt for ofte mål.
Skrevet af ligepå
@Anders31

JEg ved ikke om der som sådan er en beundring for ham - Men som du selv skriver så har han løftet sig rigtig meget, og så får han nok så meget spilletid i mangel af bedre lige pt. Jeg er enig i at han helt overordnet set ikke er en spiller der hører til i en top 6 klub.

Lidt ligesom FCN heller ikke gør det.

FC Nordsjælland siden 2007 Sympatiserer med Vejle Boldklub.
Skrevet af JulioSalinas
BIF - FCN 4-0...lidt misvisende

Lidt tanker dagen derpå...

Efter min mening er 4-0 "lidt" misvisende. Vi kommer godt ud til kampen og presser Brøndby fint men får desværre ikke noget ud af anstregelserne og så er BIF hamrende effektive og scorer to kasser og kommer dermed foran 2-0 efter 20 mins. "Mål ændrer kampe" og efter målene er det somom vi mister fokus på vores "gameplan" som ellers så ud til at virke i starten. Efter halvlegen er vi med igen og vi laver en del chancer som vi ikke for scoret på. Vi har blandt andet et skud på stolpen, en "lille" direktør som bliver brændt og til sidst i kampen et straffe som Frese brænder. Sidst i kampen blæser FlemmingP til angreb som det sig hør og bør. Det er "vand på Brøndbys mølle" der således får en del chancer og desværre også formår at score på to af dem.
Hvis man alene kigger på resultatet så får man naturligvis det indtryk at vi var helt væk og udspillet men det var ikke mit indtryk. Havde vi fået det første mål eller blot reduceret imens vi kun var bagud 2-0 så kunne kampen sagtens have gået i en hel anden retning.
Brøndby spillede ok uden at være prangende og naturligvis må man fremhæve Uhre som scorede hattrick og derudover så spillede Tibling og Buus også en fornuftig kamp.

Med hensyn til vores præstation så havde vi et par "uprøvede" spillere med i form af Maxwell som debuterede som den højre "falske" centerback og Rothman som startede centralt i angrebet som en slags klassisk 9er. Maxwell spillede en ganske fornuftig kamp og ser efter min mening "klar" ud. Det er vigtigt at Maxwell kommer godt igang da vi givetvis for brug for ham i den næste sæson hvor Mumim og muligvis også Yttergård forsvinder.
Rothman havde en svær kamp i angrebet. Det er jo ikke fordi han har fået meget spilletid i denne sæson så det er heller ikke fordi "man" forventer det helt store af ham men alligevel... Vi vil jo gerne have at han i glimt viser os hvorfor vi evt. skulle "satse" på ham. Det er ingen hemmelighed at Kudus sandsynligvis forsvinder og da Damsgaard allerede er solgt så skal vi til at "caste" nogle af de "uprøvede" spillere for at se om de kan bide sig fast på nogle af positionerne.

Nu ser vi frem imod søndag hvor vi møder Aab hjemme og jeg tænker at vi kommer til at bruge de sidste kampe på at teste nogle af de spillere som vi regner med skal spilles ind på holdet i næste sæson. Jeg så gerne at man indlemmede Simon Adingra i superligatruppen. Adingra har set rigtig spændende ud på U19 hvor han har tryllet på venstre fløj og det vil være naturligt at prøve ham af i superligaen for at se om han kan holde niveauet på det plan.
Derudover så har Lucas Bøje imponeret i forsvaret og "Emeka" i angrebet hvor han har lavet en del kasser.
Der er selvfølgeligt også vores "kendte" reserver. Tochi, Antman, Abu, Villadsen, Frese, Rothman etc. som kunne få lidt mere spilletid.

Så selvom vi nok ikke kan gøre os gældende i medaljekampen så kan de sidste 4 kampe stadigvæk blive interessante med henblik på den genopbygning af holdet som vi så småt skal til at påbegynde.

FlemmingP har delt sine tanker om kampen i nedenstående artikel -> https://fcn.dk/2020/07/flemming-p-vi-passer-paa-ingen-maade-paa-os-selv/
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
Det lignede en meget fin taktik i går, at gå ind og stresse BIF og, det så også godt ud i starten. Man scorer jo på x antal procent af sine chancer og BIF var så heldige/dygtige at score på sine to første. På det første mål var der endda offside i to situationer kunne man se i nedtakten.

Lidt skuffende satte det sig i spillerne og man formåede ikke at ryste det af sig før de sidste 10 min. i 1. halvleg. Dog uden det førte til mål.

2. halvleg så god ud igen og FCN åd sig ind på BIF og boldbesiddelsen. Som Flemming P dog udtaler forsøgte man dog at udvikle holdet ved at spille en anelse hurtigere og endnu bedre teknisk end man faktisk kan, for at nå op på det niveau som trænerstaben mener at holdet skal være på. Det går galt mod et kontrahold som BIF og der røg yderligere to søm i ligkisten. Det kunne måske godt være undgået og det kunne være blevet et mere ærefuldt 2-0 nederlag, men man ofrer altså det kortsigtede resultat for det langsigtede.

Surt dagen derpå. Man kan også godt blive lidt træt ved tanken om at det hele starter forfra til næste sæson, når vi endnu en gang starter forfra efter at have solgt alle de bedste spillere.

Langsigtet synes jeg dog at FCN bygger på og klubben kravler forhåbentlig langsomt opad fremfor stort set altid "kun" at være top 5-6. Personligt havde jeg håbet på - og mente at holdet var til det - en 3. plads i år.

De nye:
Rothmann skulle være den bedste aflutter i truppen, men kom ikke frem til/blev ikke spillet til afslutninger. Maxwell så god ud som debutant og så også ud til at have en god fart som holdet mangler.

Generelt set var Damsgaard, Mesik, Thycosen, Maxwell de spillere der så bedst ud - Meiner Meinung nach.

Måske man skulle begynde at følge U-19 holdet i stedet. Der virker det mere naturligt hele tiden at tage afsked med alle de bedste og gå efter udvikling mere end resultater. Det er sgu surt at sluge et 4-0 nederlag, vel vidende at alle de bedste spillere bliver solgt lige om lidt.

Iøvrigt en god indsigt i artiklen som med Flemming P på fcn.dk. Jeg håber, at vi også får Birks analyse denne gang.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af RasmusGunnar
Kampen i går
Jeg synes vi startede flot ud i et godt pres. Med sådan et pres ved man også at det aftager, da ingen hold kan holde til sådan et prestempo en hel kamp igennem.
Vi fik i starten stresset Brøndby godt, men jeg synes allerede det var tydeligt i starten at vi ikke kommer frem til nok afslutninger når vi så erobrer bolden.
Der er simpelthen ikke tur i den i øjeblikket og troen/viljen til udfordring mangler lidt.
Frem mod straffesparket har jeg dog stadig troen på det, men efter det straffe kollapser forsvaret – af flere årssager. Jeg vil ikke kun pege fingrer af de bagerste fire.
Det er svært at argumentere imod at Brøndby skulle være fire mål bedre end os i går, når nu det er resultatet, men jeg føler at vi i perioder er på samme niveau.

Kudus startede ude
Han er muligvis solgt og det kan være årsagen til at man vil prøve nogle nye midtbanekonstellationer af. Som hold bør vi også kunne holde niveauet uden Kudus, ellers ser det jo frygtelig ud frem mod næste sæson. Jeg synes det virker fornuftigt af Flemming at sætte ham af, nu hvor vi hverken kan nå det ene eller andet. Jeg synes det er tydeligt at der allerede nu ses frem mod næste sæson, hvilket vi traditionelt har set i de andre slutspil også. Vi så det med Rothmann, Jaxe og Woledzi i går, som kunne ligne en ny fremtidig akse.

Rothmann
Og når snakken så falder på Rothmann, ja så må man bare sige at han igen ikke griber chancen. Han er for mig helt utrolig anonym og jeg har svært ved at se hans forcer. Hvordan ville I beskrive ham? Mit indtryk er nu at han er et talent, men i hvor høj grad? Og hvorfor var Frese inde? Har han niveauet og vil man til at satse på ham? Efter det skadeshelvede han har været igennem var det mit indtryk at han var meget længere fra holdet. Står han ikke til kontraktudløb til sommer?

Yttergårds kvaliteter
Jeg er enig i at han koster mål. Omvendt synes jeg at han har været en vigtig faktor i stabiliseringen af vores forsvar efter sæsonstarten hvor alt gik ind på os. Ser man bort fra i går, så er det mit indtryk at vores forsvar har været ganske hæderligt i 2020. Han er blevet markant bedre som forsvarsspiller over de senere år, men han er klar bedst med en stabil makker. Derudover så er han offensivt dygtig. Han kan både føre bolden frem og er en af vores få trusler i ved hjørnespark.
Når det så er sagt, så hedder vores forsvar i den kommende sæson ”Døhr-Kian-Mesik-Sadiq” måske ”Døhr-Kian-Woledzi-Mesik” hvis Woledzi udvikler sig godt. Må sige at han spillede flot i går. Mesik er jeg meget imponeret af, når man tager hans alder og korte tid i klubben i betragtning.

Situationen lige nu
Vi er virkelig inde i en periode hvor det bare ikke spiller for os. Det tror jeg nu også er sundt for drengene at opleve. Hvis bare de kan ryste det af sig igen og komme sprudlende ud til næste sæson. Tidligere har vi talt meget om forsvaret, men i de seneste kampe er det i den grad offensiven der halter. Vi er super gode til vi når deres forsvar og så render vi bare mod muren gang på gang. Jeg kan godt frygte de sidste kampe, men håber på en trodsreaktion fra spillerne, som forhåbentlig kan slide sig ud af dødvandet. Især hvis de andre hold mere eller mindre er gået på sommerferie.
Skrevet af JulioSalinas
@FCN
Måske man skulle begynde at følge U-19 holdet i stedet. Der virker det mere naturligt hele tiden at tage afsked med alle de bedste og gå efter udvikling mere end resultater. Det er sgu surt at sluge et 4-0 nederlag, vel vidende at alle de bedste spillere bliver solgt lige om lidt.

Det ene udelukker vel ikke det andet. Du tropper bare op der er rigeligt med plads og så er det gratis. Sæsonen starter lige om lidt. Jeg skal nok give en kop kaffe ;)
Jeg kan dog ikke garantere for resultaterne. Fodbold er fodbold på alle planer.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
@julio

Jeg ser nu allerede en del U-19 kampe. Gætter på at det bliver en 5-6 stykker om året.

Det var mere et bøvs i et øjebliks frustration om, at det ville være lettere at acceptere den konstante udskiftning på U-19 end 1. holdet.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Anders31
Da jeg var ungdomstræner, lavede modstanderen tonsvis af mål, fordi de overløb vores højtstående forsvarskæde. Vi fik justeret forsvarskæden, så den blev sænket 5-10 meter længere tilbage, og der blev efterfølgende scoret langt færre mål fra modstanderen, da de ikke kunne køre kontra på samme måde.

Jeg ser det samme ske med FCN. Kamp efter kamp vælger vi at stå med forsvarskæden helt oppe på midten. Det kan være rigtig gavnligt, når har en boldsikkerhed som Barcelona og Manchester City eller en forsvarskæde, der kan løbe modstandernes kontraer op som Liverpool med Van Dijk og Joe Gomez. Vi har dog ingen af delene. Vores pasningsspil er dsv. ikke stærkt nok til, at vi kan stå så langt fremme, og vores hurtighed nede bagved halter også ift. at stå så langt fremme.

Jeg gad godt at se, hvad der skete, hvis vi lod forsvarskæden falde 5-15 meter. Det gør både FCK, FCM, BIF og andre forsvarsstærke hold. Det er langt sværere at nedbryde. Selvfølgelig har trænerteamet allerede tænkt over dette, det virker bare underligt, at de bliver ved med at spille så risikobetonet med forsvarslinjen. Det må være for at ruste spillerene til det internationale spil, hvor flere storhold spiler med høje forsvarskæder.
.
Skrevet af Moosey
Jeg ved godt, en af de ting som kendetegner Nordsjælland er, at vi er en sympatisk klub, hvor der måske er lidt længere snor, end mange andre steder, men vi må altså også se i øjnene, at vi skal levere nogle resultater, og når det ikke sker, skal der ændres på nogle ting.

Det her mesterskabsspil har simpelthen vist, at niveauet ikke er højt nok. Vi har skrabet sølle 4 point ind ud af 18 mulige, og for andet år i træk, er vi reelt blinde passagerer, som højst sandsynligt ender på en 6. plads igen.´

Jeg er med på alle herinde åbenbart elsker Flemming P og ser ham som det helt store fodbold orakel. Jeg har aldrig personligt mødt ham, så det skal jeg ikke kunne betvivle, men han tager en række beslutninger, som jeg meget gerne vil stille mig kritisk til.

Hvis vi tager kampen i går: (selvom der kunne være eksempler i alle vores kampe pånær hjemme mod FCK, som var vores eneste gode kamp imo)
Så kan jeg simpelthen ikke se, hvad Rothmann, Frese og især Jacob Christensen skal på den bane. Rothmann var måske en habil målscorer i ungdomsligaerne, men han har fået så mange chancer nu, uden at levere. Og det handler ikke blot om målene. Det ligner slet ikke han kender kombinationerne og eller presspillet, når han løber rundt. Og hvis han er så dygtig en afslutter, som jeg har hørt, så må det falde tilbage på trænestaben, at han hverken kommer frem til chancerne eller fungerer i taktikken.
Frese har selvfølgelig været meget skadet, hvilket er så synd for ham, og jeg har som sådan heller intet dårligt at sige om hans præstation - men hvem i alverden vælger, at han skal sparke straffet? Hørte fra en, at han selv skulle have taget beslutningen, og hvis det er tilfældet er det da ren miniput fodbold?? Det da træneren som skærer igennem og siger du sparker punktum. Og så vælger man simpelthen ikke en, som lige er kommet på banen, og stadig er ved at vende sig til det psykologiske aspekt at være på og igang. Og slet ikke en, som ikke har spillet superliga siden september sidste år.
Til slut Jacob Christensen. Undskyld mig, men hvad laver han på holdet? Hvad er det han bidrager med? Jeg er så nysgerrig. Han er fin til at spille bolden rundt på den defensive midt, men hvem i alverden kan ikke det på den position? Han skaber intet offensivt, han fylder intet defensivt, han har ikke det store overblik og han gør ingen af de andre spillere bedre.

Som sagt ved jeg godt vi har lidt længere til loftet i Nordsjælland end andre steder, men det er sku også okay at sætte nogle krav til spillerne, også selvom de er yngre end mange andre steder. Og undskyld det blev så sur en smøre, men jeg har ikke set os med så ligegyldigt alibi spil siden Olafur tiderne...

God dag til alle :)


Skrevet af Slettet(581021212205)
@Moosey

At det skulle være ligegyldig alibifodbold a la Olafur i går er jeg ikke enig i. De første 20 min. var gode. BIF blev stresset. FCN så bedst ud. Det foregik i højt tempo. At BIF så scorer på deres to første store chancer lige efter hinanden (heraf den ene på dobbelt offside) slår holdet ud, men man vinder jo initiativet tilbage de sidste 10 min af halvlegen.

2. Halveleg var pænt lige. FCN æder sig ind i kampen og boldbesiddelsen indtil BIF får to mål til sidst da FCN satser. Jeg har svært ved at se aliebifodbolden.

Hvad angår resultater så virker trænerstaben utroligt stålsatte på, at det skal komme ved at man spiller hurtigere - hvilket så ikke rigtigt er udviklet i denne sæson, hvilket så falder tilbage på trænerstaben. Det er tilsyneladende den primære (eneste) tilgang til udviklingen af FCN. Det er formentlig et langsigtet projekt på 3-4 år, før det kommer på plads - hvilket eddermaneme er lang tid at vente som fan, specielt lige overn på et 0-4 nederlag.

Nej Rothmann har intet vist. Der må være et el. andet til træning, og så siges han jo at være en fremragende afslutter. Freese er en spiller man har forventninger til. Ifølge Rygaard er han bedre end Rygaard selv som skytte. På reserveholdet er han anfører. Derudover kan han spille et hav af pladser. Jaxe har jo tidligere - specielt mod AIK - vist at han var en absolut god spiller - men han så ikke godt ud i går, og har ikke bidraget med specielt meget i år. Man må formode, at han viser noget mere til træning. Han har i øvrigt en høj topfart og et stort løbepensum og det var formentlig derfor han var i truppen i går.

Planen er velsagtens at holdet skal spille hurtigere og hurtigere og, at det primært skal ske ved, at de talenter der kommer op er endnu dygtigere end dem der kommer nu. Altså, hvis alt går som klubben forventer så kan man i løbet af 3-4 år spille med i medaljespillet hver sæson. Oven på et 0-4 nederlag, er det ikke så lidt svært at vente 3-4 år - og også lidt svært at tro på.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JulioSalinas
@FCN
Det var mere et bøvs i et øjebliks frustration om, at det ville være lettere at acceptere den konstante udskiftning på U-19 end 1. holdet.

Ok, jeg føler med dig. ;)
Jeg ved ikke helt hvordan jeg kommer til at reagerer da jeg endnu er på mit første-års cyklus i forhold til at følge FCN. En stor del af min fascination ved FCN er netop den tålmodige langsigtede tilgang til udviklingen af klubben så jeg bilder "migselv" ind at jeg er indstillet på at holdet skal bygges op igen.
Jeg synes godt jeg kan få øje på den ærgelse der ligger i tanken omkring "hvad nu hvis vi kunne holde på dem lidt længere" men på den anden side så er der nogle realiteter omkring økonomien som skal hænge sammen og det betyder underligt nok mindst ligeså meget for mig. Det er nok fordi jeg tænke at medaljer og den slags kommer før eller siden sålænge man tager skridtene i den rigtige retning. Men nu må vi se...det kan være at i kommer til at høre på en masse brok fra min side til efteråret når vi står med et "spritnyt" hold som ikke kan få det til at køre...hahaha ;)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Moosey
@FC Nordsjælland

Og det er jo så fint, hvis de er gode til træning, men det hjælper bare ikke meget, når de desværre intet bringer til kampene. Selvom jeg på ingen måder kender dig som person, vil jeg dog sige, at netop det du skriver med Jaxe havde en god kamp mod AIK for næsten præcis 2 år siden, meget godt fortæller historien om, at vi Nordsjælland fans generelt er lidt mere tålmodige end fans af andre klubber (hvilket igen er utrolig sympatisk), men vi kan vel godt blive enige om, at 2 år er for meget uden at præstere nævneværdigt?

Og iforhold til Frese har jeg ingen anke mod ham som spiller, og han sparker sikkert glimrende straffe normalt, men man sætter som sagt ikke en spiller til at sparke, som lige er kommet ind og ovenikøbet ikke har spillet 1.holds bold siden i snart et år.

Det er igen så fint, at man gerne vil gøre holdet klar til næste sæson allerede, og få dem til at spille hurtigere, og på den måde måske sætte lidt af resultaterne til side, hvis man så bare kunne se det?

Vi spiller noget fodbold, hvor det er afhængigt at Damsgaard/Kudus laver den helt geniale bold, fordi vores centrale/defensive midt ikke er hurtige nok til at spille fremad, samt vores kantspillere (pånær Kamaldeen) ikke kan sætte en mand eller afslutte ordentligt. Det eneste reelle fremskridt jeg synes vores taktik har fået denne sæson, er vores wingbacks, som når de er gode er fantastiske, men desværre ødelægger det utrolig meget af spillet, når især Thycosen har en dårlig kamp.

Men respekt for, du og i andre kan holde humøret højt, men jeg glæder mig godt nok allerede til næste sæson, for det ligner for mig ikke mange flere point i den her.
Skrevet af JulioSalinas
Sæson 20/21 Kampprogram for U17 og U19 offentliggjort!

DBU har offentliggjort kamprogrammerne til både U17 og U19 som spiller i FCN regi.
Kampene bliver spillet lørdage med en enkelt undtagelse og da jeg skimtede kampene hurtigt igennem så det øjensynligt ud til at de er koordineret indbyrdes så feks. FCN U19 og U17 spiller hjemme mod FCK samme dag lige efter hinanden. Dette er selvfølgeligt værdsat af dem (mig) som har lidt transporttid til Farum og gerne vil se begge kampe, så tak til dem som planlægger sådan noget :)

Skulle man være nysgerrig på U15 som så vidt jeg ved spiller i Farum BK regi så er deres kampprogram også at finde nedestående.

Link til FarumBK U15 kampprogram 20/21 -> https://www.dbu.dk/resultater/hold/404519_333775/kampprogram

Link til FCN U17 kampprogram 20/21 -> https://www.dbu.dk/resultater/hold/16386_333773/kampprogram

Link til FCN U19 kampprogram 20/21 -> https://www.dbu.dk/resultater/hold/16387_333771/kampprogram
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
Skulle der være nogle der ikke får kigget forbi fcn.dk, så vil jeg anbefale "Birks Analyse" på fcn.dk, hvor FCN´s analytiker gennemgår de taktiske dispositioner i kampen. Det er en indsigt og åbenhed på højt niveau, hvor FCN deler ud som jeg aldrig før har set en klub gøre det. Det burde jo være pensum i fodboldtræneruddannelsen. Som alm. fan er det godt nok spændende at få indsigt i de taktiske dispositioner og overvejelser samt få begrundelser for hvordan man griber tingene an: https://fcn.dk/2020/07/frederik-birk-analyserer-bif-kampen/
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
annonce
0