Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Afløseren
^ Tak for svaret, Anders. Det bliver spændende at følge. Personligt har jeg størst fidus til Emeka og Bredahl, da det er de eneste spillere, jeg kender lidt til.
FCN
Skrevet af JulioSalinas
@afløseren

Du kan sagtens glæde dig. Allesammen har noget at byde på.
Jeg synes det er spændende at se hvordan de håndterer overgangen fra U19 til superliga.
Adingra har virkeligt tryllet på U19 i de få kampe han har været med i og hvis han kunne gøre bare lidt af det samme i superligaen så vil vi allrede være godt på vej offensivt. Adingra har spillet venstre wing på U19. Vi må jo nok forvente at en del af de spillere vi hiver op til SL-truppen ikke kommmer til at få en fast plads med det samme og jeg vil også tro at en del af dem som stadigvæk er berettiget til U19 næste sæson vil komme at til at få en del kampe der.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JMM
Nå, hvornår bliver den mon officiel med Kudus?
Skrevet af JulioSalinas
Vi er mange som venter og venter og... ;)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
@ Sir C

Fedt hvis I kan/har få(et) rykket lidt ved FCN og kommunikationen. Jeg har før brokket mig lidt i tråden over at man ikke kan finde særlig mange nyheder fra/om truppen på hjemmesiden. Ofte heller ikke resume af kampe, truppen der er udtaget osv.
Som om der ikke er ansat folk til den slags.


FCN har den bedste kommunikation i Superligaen pt. Det er en enorm indsigt og åbenhed der præger det.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Slettet(581021212205)
Jeg forventer afgang af både Kudus, Dams, Mumin, Nicolai Larsen, Mathias Rasmussen, Kofod, Godsway og muligvis Yttergård samt Clinton denne sommer. Dertil kommer der sikkert en joker op af hatten som vi så det med Rygaard sidste sommer. Det kunne evt. være Atanga eller Sadiq


Rygaard har kontraktudløb om et år. Personligt så jeg dog gerne en forlængelse. Hvis man skal have mønt for ham skal han dog sælges i dette vindue. AGF var ude efter ham sidste sommer.

Hvad angår transfers, så har det jo ikke været den store succes tidligere for RTD-spillerne. Spillerne opfordres derfor til at tage til FCN hvor man kender spillerne indgående og det ligner de bedste muligheder for et springbrædt ud i verden fremfor at prøve lykken og blive udlejet som værdispillere alle mulige forskellige steder hen.

For nogle år siden var der en U-17 landsholdssamling hvor RTD havde 5-6 spillere med. Her var der nogle personer fra det tidligere omtalte netværk der havde bestukket sig adgang til. Igennem flere dage bearbejdede de RTD-spillerne for at få dem til at skifte fra RTD til deres netværk. Det medførte at RTD trak dem allesammen fra landsholdet indtil man kunne få garanti for at den slags ikke skete mere. Her lykkedes det dog for det omtalte netværk at få ovebevist et par af spillerne om at de skulle skifte til dem. Det er ikke den store hemmelighed og har været omtalt i ghanesiske medier og kan findes ved alm. googlesøgninger.

Så vidt jeg kan se, var Kamal Sowah (der røg til Leicester og blev videreudlejet som værdispiller til OH Leuven) og Kelvin Ofiri (der røg til Fortuna Dussedorf) blandt disse. Kelvin Boateng (der røg til Aves og nu er på vej til Porto) var vist ikke en af de spillere som røg til netværket - men jeg er ikke helt sikker. Der er enkelte andre spillere som man ikke umiddelbart mener har kvaliteten til FCN som i stedet er kommet til f.eks. 1. div. klubber i Sverige. Jeg mener at RTD/FCN stadig er dem behjælpelige med rådgivning etc.

Som jeg har fået fortalt det betales der ikke en transfer fra FCN´s side til RTD. Der betales en bonus svarende til reglerne om uddannelseskompensation + et tillæg som man er endes om mellem RTD/FCN. Når spilleren får debut i Superligaen betales endnu en bonus til RTD. Samlet set når den samlede betaling op på noget der ligner 100.000 GBP når spilleren rammer Superligaen.

Derudover betales efter gældende regler om transfers over landegrænser. Man kan lidt firkantet sige at FCN har overtaget Manchester Citys sponsorat. Det beløb sig til lidt over DKK 7,5 mio. årligt.

Jeg har hørt at RTD-spillerne i City blev udstyret med en 4-årig standardkontrakt til ca. 75.000 pr. måned. I DK forsynes de såfremt de starter på U-19 med en ca. 2-årig standardungdomskontrakt til ca. 25.000 pr. måned. Ved første forlængelse ændres dette som udgangspunkt til en 4-årig kontrakt til ca. 60.000 pr. måned. Det kan dog variere i de enkelte tilfælde. F.eks. fik Kudus mere og en kortere kontrakt.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Slettet(581021212205)
Nå, hvornår bliver den mon officiel med Kudus?


De Telegraf der vist er den avis der regnes som den bedste kilde til hvad der foregår i Ajax skriver at kontrakten er underskrevet, men til en lidt højere pris end først meldt ud. Priser forlyder nu at være 9 mio. Euro + bonusser og videresalgsklausul. konkurrencen fra blandt andre Everton, Liverpool, Manchester United, Borussia Dortmund og Borussia Mönchengladbach skulle have drevet prisen op.

https://www.telegraaf.nl/sport/1356383115/mohammed-kudus-19-definitief-speler-van-ajax?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=seeding-televoetbal
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JulioSalinas
@anders31
Jeg forventer afgang af både Kudus, Dams, Mumin, Nicolai Larsen, Mathias Rasmussen, Kofod, Godsway og muligvis Yttergård samt Clinton denne sommer. Dertil kommer der sikkert en joker op af hatten som vi så det med Rygaard sidste sommer. Det kunne evt. være Atanga eller Sadiq.


Jeg synes at dem du nævner alle er i spil til en transfer men jeg synes det er usikkert om Kofod ryger. Han har trods alt 2 år tilbage af kontrakten og set i lyset af at man allerede angiveligt har lavet 2 flotte salg så kunne det godt være at man valgte at løbe en kalkuleret risiko med ham ved at holde på ham endnu et år. Det afhænger naturligvis en del af hvor eftertragtet Kofod er på markedet pt. og hvilke bud vi evt. modtager. Et argument for at vente er at man må forvente at markedet ser endnu bedre til ud næste år hvor "coronaen" forhåbnligt er kommet på afstand og tingene mere ligner normale tilstande. Således ville man også nemmere kunne sælge Rygaard uden at man efterlader et stort hul på midten. Det ville nok "normalt" være FCNs politik at sælge Kofod nu hvor han har rundet de 100 superligakampe og jeg synes også der har været mere eller mindre subtile tegn i pressen på at han så småt er ved at være klar til at flyve fra reden. Afgjort en interessant situation med Kofod.

Rygaard er jeg også usikker på. Han har en væsentlig værdi for holdet idet at han er en del af anføregruppen, stadigvæk spiller på et højt niveau og tilmed kan dække den centrale midt samt alle de offensive positioner dvs. alle de positioner hvor vi foretager salg. Tilmed er der argumentet at FCN sandsynligvis kun vil modtage et forholdsvis beskedent beløb for ham. Det er heller ikke mit indtryk at Rygaard er utilfreds med sin spilletid og jeg tænker at hvis han bliver endnu et år så vil han også have udsigt til en god portion spilletid. En mulighed kunne derfor være at man lod hans kontrakt løbe ud ligesom vi har set det med Nicolai Larsen i år.

Af dem du ikke nævner kan jeg godt være lidt usikker på Freses, Rothmans og Gudmans vegne. Af det jeg har set af Rothman så virker det til at han vil få det svært i superligaen. Frese har heller ikke overbevidst mig men på den anden side så har han heller ikke spillet så meget og det gør mig lidt usikker på hans vegne. Gudman kommer hjem fra udlån og jeg skal blankt erkende at jeg ikke ved hvordan det er gået for ham. Jeg har kun set ham et par enkelte gange hvor jeg især har været imponeret at hans tekniske formåen men for mig er der en del usikkerhed omkring ham. Til hans fordel taler at vi muligvis mister både Mumin og Yttergård i forsvaret så det kunne godt være at han kunne tilkæmpe en plads i deres fravær. Mesik, Kian og Maxwell ligner umiddelbart det nye forsvar så måske kunne Gudman få en reserverolle sammen med Lucas Bøje.

Når det gælder wings/fløj angriberne ser vi særdeles velpolstret ud i venstre side. Kamaldeen, Sadiq, Adingra, Emeka og Bredahl kandiderer alle til pladsen i mere eller mindre grad og derfor kunne det godt være at en type som Sadiq ville blive solgt hvis man modtog et fornuftigt bud på ham. Han virker dog til at være inde i en god udvikling pt. så jeg kan sagtens se argumentet for at holde på ham. Kontraktmæssigt ved vi ikke rigtig hvor han står men jeg kunne forestille mig at han havde 1-2 år tilbage.

Der har været rygter om en vis interesse for Atanga og han kan således også komme på tale til en transfer. Det som jeg synes er mest bekymrende ved Atanga er hans beskedne udvikling i det forgangne år. Hvis Atanga blev solgt ville vi dog ikke have så mange kandidater til den højre fløj/angriber. Sadiq og en utestet Emeka ville være de mest oplagte og så kunne man også supplere med Rygaard hvis det endeligt var.

Nå nu blev det igen igen et længere indlæg men det er bare et ganske interessant puslespil som udfolder sig når man først kommer igang med spekulationerne. Jeg er sikker på at vi kommer til at snakke mere om det :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af ligepå
Der har været rygter om en vis interesse for Atanga og han kan således også komme på tale til en transfer. Det som jeg synes er mest bekymrende ved Atanga er hans beskedne udvikling i det forgangne år.

Personligt ville det slet ikke gøre mig noget - Nu er jeg lidt hård, men Atanga er, i mine øjne, en one trick pony ala Asante (Her er Atanga trods alt en bedre fodboldspiller)

Hans manglende udvikling, i kampene, tror jeg også hænger sammen med at modstanderne kender ham meget bedre nu. Medmindre at det er en direkte løbeduel på en lang bold, så er det altså ikke mange backs han får sat - Og derfor er hans udvikling, set uderfra, til at overse.

Og til sidst må jeg bare sige at han afslutningstekniske færdigheder ikke er på et superliganiveau. Nu så jeg at gutterne i den seneste Breakdown sagde at Atanga selvfølgelig er super skuffet (Over brændte chancer imod AaB) og træner rigtig hårdt på at forbedre det. Det er bare langt fra første gang i sæsonen at man hører det - Jeg synes stille og roligt at der er ved at tegne sig et billede.

Jeg ser langt mere potentiale i både Kamal Deen, Sadiq og Amon når han på et tidspunkt er i fodboldform igen.

Så et semi-flot salg af ham i dette vindue ville være med go ro i maven for mit vedkommende.

FC Nordsjælland siden 2007 Sympatiserer med Vejle Boldklub.
Skrevet af Sir , moderator
" FCN har den bedste kommunikation i Superligaen pt. Det er en enorm indsigt og åbenhed der præger det."Ok fedt! Jeg kan huske at vi snakkede om den manglede kommunikation for op til sæsonstart, så det må være sket siden. Jeg må ind og kigge med.
Dette er en signatur.
Skrevet af puting kuneho
Hej. EfB ser ud til at ansætte olafur. Hvad kan i fortælle om ham :) ?
Skrevet af ligepå
Sympatisk fyr som jeg husker ham - Men meget ligegyldig pasningsfodbold uden særligt meget output.
Jeg husker det som den FCN periode hvor der blev spillet det mest kedelige fodbold jeg sådan lige umiddelbart husker.

Han havde også en del transfers der ikke slog til.

Jeg tror at han er god til unge spillere - OG nok også derfor at FCN i sin tid så et lys i ham. Mon ikke at det er nogenlunde det samme EFB har gang i med udsigt til 1.Division og stor udskiftning i jeres trup?

Hvis jeres alternativ hedder Claus Nørgaard - Så tror jeg at Olafur er "The better choice"
FC Nordsjælland siden 2007 Sympatiserer med Vejle Boldklub.
Skrevet af Anders31
.
.
Skrevet af JulioSalinas
Officielt: Kudus skifter til Ajax!

Det kommer næppe som en overraskelse efter de sidste par dages massive rygtestrøm. Ja der var et par enkelte boldbrugertrolde som ævlede løs om diverse konspirationsteorier omkring rygter som bliver brugt som salgsstrategier etc. men tja... det hører nok med når man befinder sig denne platform hvor alle heldigvis kan sige lige hvad de vil uden at skulle dokumentere deres påstande.

Men et stort salg af FCN. Jeg tror det er det næststørte salg at FCN har lavet og det første reelle salg af en RTD-spiller fra FCN nogensinde. Det er stort på mange måder synes jeg.
Med salget af Dams og Kudus ser det ud til at vi trods "corona" ser ud til at komme fornuftigt ud af dette år.
Salgene er også bare med til at styrke klubbens, i forvejen, gode omdømme i forhold til at FCN er klubben hvor man udvikler unge spillere bedre end stort set alle andre steder. Det er en virkelig positiv spiral vi er inde for det betyder bare at vi yderligere vil kunne tiltrække og rekruttere unge spillere fra en endnu bedre hylde som igen gør at vi kan fortsætte med at hæve det spillemæssige niveau fremadrettet.
Derudover bliver det også bare vildt spændende at følge Kudus videre færd mod stjernerne.
Det er virkeligt et win/win hele vejen rundt og jeg vil da godt være den første til at løfte et glas virtuelt champagne og udbringe en skål for Kudus og ønske ham alt muligt held og lykke i Amsterdam. "Skål!" :)

Link til fcns officielle bekræftigelse på Kudus skifte -> https://fcn.dk/2020/07/kudus-solgt-til-ajax-amsterdam/
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JMM
@Puting Olafur er en sympatisk fyr, som kan få relativ meget ude af et beskedent spillermateriale. Vi havde en jævn sæson under ham, hvor særligt Uffe Bech og Anders AC Christiansen fik gennembrud.

Kort sagt, han er en stor pragmatiker, der får det til at fungere. Da han var træner for os, røg FCNs pasnings DNA ud af vinduet til fordel for en helvedes effektiv kontramaskine. Han kan sagtens blive en gevinst for jer.
Skrevet af ligepå
Læste enten her inde, eller i en anden tråd, at Amon var blevet lidt rundkindet og ikke i særligt god form. Ved I om det har noget på sig? Han er jo ved at forsvinde fuldstændigt ud i glemslen.
FC Nordsjælland siden 2007 Sympatiserer med Vejle Boldklub.
Skrevet af JulioSalinas
@ligepå
På en af de der FB-historier bemærkede jeg at Amon var begyndt at træne igen. Jeg synes han så ok fit ud omstændighederne taget i betragtning men det var kun et af de der klip på 5 sekunder så måske har det snydt lidt.

FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
Læste enten her inde, eller i en anden tråd, at Amon var blevet lidt rundkindet og ikke i særligt god form. Ved I om det har noget på sig? Han er jo ved at forsvinde fuldstændigt ud i glemslen.


Han er blevet opereret og ventes ikke tilbage før til efteråret. Der er blevet spørgsmålstegn ved om han kan få sin gamle speed tilbage efter operationerne.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Afløseren
Hvis jeg ikke havde spillet fodbold i et år, og jeg samtidig var blevet spærret inde grundet corona krisen, så havde jeg nok også taget lidt ekstra kilo på :-)

Spøg til side. Jeg håber, at FCN og deres fysiske stab + lægestaben har en plan for hvordan han kommer godt igen. Amon er en af mine yndlings spillere og en spiller med et stort potentiale, så jeg ville virkelig være ked af det hvis skaderne ender med at ødelægge hans karriere i så ung en alder.
FCN
Skrevet af RasmusGunnar
At han har fået mere fylde kunne også skyldes en øget mængde styrketræning.
Grundet skader er det også vigtigt at muskulaturen i benene er udbygget og klar til de eksplosive ryk, der både er hans force og akilleshæl.

Og ja, spørgsmålet er om han kan få sin fart og eksplosivitet tilbage, ovenpå det skadeshelvede han har været igennem.

Vi kan kun håbe han får mere ud af sin ellers love de karriere. Det ville være en skam at se det slutte før det startede.

annonce
0