Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ligepå
@FC Nordsjælland

Tak for svar.
Ja han er/var også en af mine absolutte favoritter. Jeg ser frem til at han kommer på banen igen - og forhåbentligt ikke er en skygge af sig selv.
FC Nordsjælland siden 2007 Sympatiserer med Vejle Boldklub.
Skrevet af JulioSalinas
Amon er før min FCN-tid men jeg husker dog at have set enkelte kampe med ham hvor jeg mest af alt husker ham for sin antrit/fart. Det er jo ret interessant at vi har haft ham siden 2014!?
Er der nogen der kan sætte lidt ord på Amons kompetencer på banen og evt. hvilke positioner i mener at han kan spille?
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af jcrap
Mumin er virkelig FCN historiens bagside. Han har fået så kilometer lang snor i så lang tid hvor han har lavet talrige fejl og kostet adskillige mål. Når han så endelig begynder at spille nogenlunde lader han kontrakten løbe ud. Spilleren kan man vel ikke bebrejde men klubbens strategi her er ganske forfejlet.
Skrevet af Afløseren
@juliosalinas
Amon er lille, hurtig og med vævre driblinger. Før hans skade anså jeg ham for at være den naturlige arvtager til Joshua John (som så også må være før din tid). Han har et hurtigt antrit og kan vel løbe fra samtlige superligaspillere på sine bedste dage. Jeg ser ham helst i venstre side af angrebet, hvor han kan trække ind i banen og afslutte med højrebenet som vist nok er hans stærkeste. Hans driblinger, når han er i fart, er også eminente, men han er ikke typen som sætter tre mand med sine driblinger som eksempelvis Emre Mor.

@jcrap
Ja, det er super ærgerligt med Mumin. Omvendt kan man jo argumentere for, at FCN kunne have skrevet en lang kontrakt med ham, da han var på lån i Køge og gjorde det godt, men jeg tror, at ledelsen i FCN har været ligeså tvivlende omkring hans talent som os fans. Derfor er det vel et kalkuleret sats fra klubbens side, som så er faldet ud til Mumins fordel
FCN
Skrevet af JulioSalinas
@afløseren
...men jeg tror, at ledelsen i FCN har været ligeså tvivlende omkring hans talent som os fans. Derfor er det vel et kalkuleret sats fra klubbens side, som så er faldet ud til Mumins fordel


Jeg tror heller ikke er ledelsen er tilfredse med forløbet. På banen er det nogengange "stolpe ud" og sådan er det nok også udenfor banen i en situation som denne.

Som følger af FCN er det naturligvis noget som stikker lige ind i hjertet. Den ene dag glæder vi os over at vi har en spiller som begynder at udvikle sig markant og kort efter erfarer vi at spilleren ikke ønsker at fortsætte i den klub som igennem 4 år har investeret spilletid og resourcer i ham. Jeg vil lige sige at jeg ikke bebrejder Mumin noget. Så vidt jeg ved har han opført sig eksemplarisk hele vejen igennem og opfyldt den kontrakt som han har forpligtet sig til og hvis FCN ønsker at forlænge hans ophold er det ene og alene klubbens ansvar at fremlægge en kontrakt og evt. udarbejde en plan som spilleren kan se sig selv i.

Et er at en spiller siger "nej tak" til at forlænge en kontrakt. Det er hvad der sker fra tid til anden. Noget andet er hvordan klubben håndterer situationen efterfølgende. Jeg tror vi er en del som undrer os over hvorfor at en spiller som ikke vil forpligte sig til klubben trods det fik så meget spilletid som det var tilfældet med Mumin i denne sæson. Mit gæt er at klubben blev nødt til at bruge ham da vi i sommers stod i en situation hvor vi havde solgt 3 mere eller mindre faste spillere i forsvaret og da FlemmingP tilmed gik over til at spille med 3 centerbacker så var vi nødsaget til at bruge Mumin. Tilmed skete der det at Mumin pludseligt begyndte at udvikle sig positivt og derfor tiltrak sig interesse fra andre klubber. Dette har sandsynligvis gjort kontraktforlængelsen endnu sværere og jeg tænker at Mumins agent har rådede ham til at afvente situationen da dette ville bringe ham i en gunstig forhandlingssituation som "fri på markedet" denne sommer.

Jeg vil lige understrege at ovenstående "rekonstruktion" er det rene spekulation og gætværk fra min side. Uanset hvad der er sket så er det bare træls.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
@Julio

Ang. Amon så har der været meget store forventninger til ham i USA, hvor han også har fået debut på landsholdet. Han er i USA blevet kaldt det største talent i USA (omend de fleste var enige om at han kun var det næststørste).

Bt beskriver ham med Hjulmands betegnelse som "en gadespiller": https://www.bt.dk/superligaen/saa-sikkert-som-amon-i-kirken-superligaen-har-faaet-en-ny-superstjerne
Han har i optaktskampe ganske ofte også spillet 9´er og det var mit indtryk at han var ved at blive omskolet til 9´er.

Antrit, retningsskift, 1v1 er nok de ord jeg først tænker på.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af jcrap
Nogen der ved hvorfor Kian ikke er med her til aften? Forhåbentlig ikke på vej væk....

EDIT: nå han er (heldigvis) bare sløj
Skrevet af Kampånden
Sandi Putros er altid god for at spolere en kamp.
Normalt plejer han bare at være lige ringe overfor begge hold. Og så er jeg ligeglad med at folk er trætte af at dommerne kommer i centrum
Skrevet af Aminovi?
Surt show med det røde kort i dag, men hold nu op jeg tror du har ret FC Nordsjælland ift. Tochi, han skal sgu nok blive rigtig god for jer.

Off topic: apropos Kelvin Boateng, så ligner hans agent i hvert fald en som spiller meget smart på hans Instagram.
Skrevet af Sir , moderator
Flemming P er godt nok en behagelig og fornuftig træner at lytte på. Hans post match interview kunne andre trænere godt lære af. Interessant, uddybende og fodboldteknisk.
Dette er en signatur.
Skrevet af Aminovi?
Kunne ikke være mere enig! Spændende at han fortæller om en ny spiller med Kamaldeen potientiale!
Skrevet af RasmusGunnar
Vi kan konstatere at vi endnu ikke har knækket koden mht top 6 holdene. Selv med Døhr på banen havde vi nok ikke vundet den kamp.

Vores slutprodukt er endnu ikke godt nok og igen får vi et tilbageslag med en masse solgte spillere til sommer. Jeg forventer en kommende sæson med svingende kampe og et slutspil i den nedre halvdel.

På den korte bane ser jeg ikke nok kvalitet. Eller, jeg ser masser af kvalitet men når man sælger så snart de har fundet sig til rette på holdet, så er det svært.

På sigt til gengæld ser det til gengæld lyst ud.
Skrevet af Anders31
.
.
Skrevet af Nandeyanen
Er det ham der blev turneringens MVP i Japan international Youth Cup i Decembers? Kamaldeen og Diomande spillede også i turneringen og var ret gode. Men den bedste på holdet var en anden :)
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af RasmusGunnar
@Anders31, du må lige hjælpe mig her. Hvad hjælper det en spiller, ikke at nævne ham?

Og er det ikke netop snakken om disse spillere, der gør det her Forum så fedt?
Skrevet af Jelleman666
Kæmpe respekt til Flemming for hans måde at være på. Det er mig dog en gåde hvorfor man ikke henter et par støttespillere mere alla Kian eller Nikolaj Stockholm. Det er jeg helt sikker på ville løfte jer ret markant og sikre jer at være med der hvor i kan blive ved med at få top dollar for jeres spillere.
Det pikerer mig dog en del at man igen-igen-igen helt kritikløst får lov at blive savet over i top 6, uagtet alle de "fine" undskyldninger om alder, projekt og forretningsmodel, samt det faktum at næsten ingen af jeres solgte spillere har slået til i den klub der har købt dem. Det er vel kun Lobotka der springer i øjnene.
"I can't say anything," admitted Henry. "They are right." That old Ferguson team-talk - "Lads, it's Tottenham" - now needs an update. Lads, it's Arsenal. Keep putting pressure on and keep asking questions and eventually the capitulation will come"
Skrevet af Slettet(581021212205)
@Jellemann

Kæmpe respekt til Flemming for hans måde at være på. Det er mig dog en gåde hvorfor man ikke henter et par støttespillere mere alla Kian eller Nikolaj Stockholm. Det er jeg helt sikker på ville løfte jer ret markant og sikre jer at være med der hvor i kan blive ved med at få top dollar for jeres spillere.
Det pikerer mig dog en del at man igen-igen-igen helt kritikløst får lov at blive savet over i top 6, uagtet alle de "fine" undskyldninger om alder, projekt og forretningsmodel, samt det faktum at næsten ingen af jeres solgte spillere har slået til i den klub der har købt dem. Det er vel kun Lobotka der springer i øjnene


FCN har afstået fra et quick-fix ved at sprøjte penge ind, købe dyre spillere, lade spilleres kontrakter løbe ud i håbet om en topplacering. FCN satser på en lidt længere bane hvor man primært forsøger at udvikle ungdomsspillere så talenterne der kommer op bliver endnu større/dygtigere og endda bliver klar tidligere. Man vil altså fortsætte med at spille lige så ungt og sælge spillere. Udviklingen kommer fra, at der kommer langt flere og dygtigere talenter der præsterer endnu bedre. Altså at stort set alle talenter er på Kudus/Kamaldeen/Damsgaard/Ingvartsen/Marcondes/Emre Mor/Mathias Jensen niveau.

På den måde vil man kravle opad, være en fast udfordrer om mesterskabet, spille hyppigt europæisk. man skal dog også huske på, at for hvert dyrt indkøbt spiller er der minimum 1 spiller der ikke bliver udviklet el. får forlæst sit talent.

Der er dog aldrig nogen der har gjort det før, så umiddelbart må man sige at det er latterligt og, at det ikke kan lade sig gøre. FCN satser dog på at modbevise det. Jeg håber det lykkes, men som sagt - der er aldrig nogen der har gjort det før. Det giver dog ikke succes på meget kort sigt. Målet, er at det kan gøre det i løbet af nogle år.

Umiddelbart har FCN ikke en dårlige hitrate blandt solgte spillere end andre klubber. David Jensen i Red Bull New York, Runarsson i Dijon i Ligue 1, Lobotka via Celta Vigo til Napoli, Ingvartsen i Union Berlin i Bundesligaen, Moberg Karlsson i Slavia Prag. Anders Christiansen "AC" er anfører i Malmø. Derudover ser Marcondes og Mathias Jensen ud til at have fundet melodien i Brentford, ligesom Nelsson gør det ret godt i FCK og velsagtens ryger videre om et års tid el. to.

FCN har pt. 7 tidligere spillere, solgt inden for de seneste 4 år, i udlandet der gør det godt. Hvor mange andre klubber har det? For ca ½ af FCN-spillerne gælder det dog, at de ikke var en succes i deres første klub, men først i nr. 2.

Tager du listen over de ti dyreste spillere solgt fra DK, ser den sådan ud:

Alexander Sørloth FC Midtjylland til Crystal Palace for 135 millioner kroner
Robin Olsen FCK til AS Roma 86 millioner kroner
Robert Skov FCK til Hoffenheim 75-90 millioner kroner
Emre Mor FC Nordsjælland til Borussia Dortmund 80 millioner kroner
Denis Vavro FCK til SS Lazio 80 millioner kroner
Andreas Cornelius FC København til Cardiff City 75 millioner kroner
Daniel Agger Brøndby IF til Liverpool 65 millioner kroner
Bubacarr Sanneh FC Midtjylland til Anderlecht 60 millioner kroner
Christian Poulsen FC København til Schalke 04 57 millioner kroner
Daniel Amartey FC København til Leicester City 55 millioner kroner

Der er ikke mange på den liste der umiddelbart blev en succes.


Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JulioSalinas
@Nandeyanen
Er det ham der blev turneringens MVP i Japan international Youth Cup i Decembers? Kamaldeen og Diomande spillede også i turneringen og var ret gode. Men den bedste på holdet var en anden :)

Så vidt jeg husker så blev MVP i turneringen den defensive RTD-spiller Lasso Coulibaly. Jeg tror ikke at det var ham FlemmingP mente idet han pt. kun er 17 år og har fødselsdag i oktober hvor planen sandsynligvis er at skifter til FCN til vinter.

Mit gæt er at Flemming refererede til Simon Adingra som er en utrolig seværdig spiller. I lighed med Kamaldeen så har han spidskompetenser i sine en-til-en udfordringer. Adingra er en RTD-spiller som kom til FCN i vinters hvor han i første omgang skulle spille for U19 holdet. Dvs. pga af corona er det ikke blevet til så mange kampe men i de kampe hvor han har været med har han set lovende ud på venstre fløjen.

I det hele taget så har U19-holdet mange spillere som ser rigtig fornuftige ud.
Hvis man er interesseret så lavede jeg i samarbejde med "Nordsjælland Dreamin´" en podcast i juni hvor vi snakkede om ungdomsfodbold i FCN imens vi så U19-kampen imellem FCN og AGF.
Link til podcasten -> https://fcndreamin.libsyn.com/til-u19-fodbold-med-julio
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JMM
Det er så skidespændende hvad der kommer ind at arbejde med. Jeg er fortrøstningsfuld, vi har spændende spillere på de fleste positioner. Hvis Bredahl vil det nok, er den 9´er position up for grabs.
Skrevet af Afløseren
^ Enig. Jeg synes også Bredahl er den mest lovende angriber FCN har udviklet siden Ingvartsen. Jeg håber meget, at han kan gøre sig gældende i den kommende sæson. Han er ganske vidst kun 17 år, så jeg vil heller ikke skrue forventningerne for højt op, men jeg håber at han kan få nogle indhop og score en lille håndfuld mål
FCN
annonce
0