Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Svoger
Ok, så kan jeg i hvert fald også huske det er sket et par gange, som skrevet ovenfor.
Og så bare en gentagelse om hans mange afbrændere.
Uhyggeligt så lavt niveau manden har vist i nogle kampe dette efterår, og så meget han så trækker i dag - han er åbenbart ikke helt afskrevet alligevel.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af KayOkay
@ Repos
"Minus er, at hans afslutninger er pinlige. Har han nogensinde scoret, når han er rykket en fra venstre side og afsluttet?"

http://www.youtube.com/w…ure=related
Skrevet af Barbuti
Jeg synes dog det mest sigende om Ståles tilgang til denne kamp er forklaringen på,hvorfor Kvist skulle spille centralt. "Så vi kan lukke hurtigt ned for deres kontranangreb", lød det.

Vågn dog op mand! I er på hjemmebane, og SKAL skaffe jer et fornuftigt udgangspunkt før en cyrpiotisk heksekedel venter. Alligevel går du ind til kampen med større fokus på hvordan vi dæmmer op, end hvordan vi scorer mål. Så stort et fokus, at du ødelægger den centrale midtbane og tager truslen fra vores højre side ud af kampen, ved at smide Atiba derud.
Hvad tænker han dog på?

Hvis man endelig ønsker en aggresiv midtbane, kunne man starte med at smide Vingaard ind. I modsætning til både Hjalte og Kvist kan han også sætte tempo fremad. Men han synes helt uden for overvejelse.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Stinson
Denne kamp var jo lort på lort ovenpå lort. Kan det blive meget dårligere? Jeg fangede mig selv i at holde øje med klokken, for denne ulidelighed måtte jo stoppe på et tidspunkt.

Det utrolige er jo, at lige da vi havde scoret til 1-0, så var vi aggressive overalt, og spillerne virkede tændte, men den effekt målet havde forsvandt ligeså hurtigt igen. Jeg forstår det ikke.

Jeg er endnu engang enig i din analyse repos.

Temaet for denne kamp må endnu engang være; ingen aggressivitet, intet presspil, ustabilt forsvarsspil, manglende kreativitet offensivt. Ja, var der overhovedet noget der fungerede? Det er et spørgsmål jeg syntes, jeg stiller mig selv ret ofte for tiden.

edit: jeg håber desuden I godkender den nye titel. Den er rammende syntes jeg.
In a controversy the instant we feel anger we have already ceased striving for the truth, and have begun striving for ourselves.
Skrevet af NUFC Dinho
@ Repos

Det her er det eneste jeg lige kan huske fra hans FCK tid. 2.37 inde

http://www.youtube.com/w…vTt2x5B1xr8
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af elendil
@omand

Ikke helt. Du er stadig alt for optimistisk i forhold til realiteterne. Der er ingen hold i suppen vi er bare tilnærmelsesvis er sikre på at vinde over, efter Køge har opdaget superligaen kræver en defensiv. Vi mister stensikkert også point mod midtjylland. Det er decideret pinligt at se på. Over hele linjen. Det er jo som at se City sidste sæson (i korrekt målestok, selvfølgelig). Superspiller på superspiller, der smider point på point mod elendige møghold.

Hvis gronk stadig kunne sparke som tidligere, ville det godt nok lysne. Manden er enormt dygtig til at sætte en mand, men slår håbløse indlæg, afleveringer og skud gang på gang.
fck-medløber.
Skrevet af Peter_s
Ja, tror helt sikkert også de taber point imod et toptændt midtjylland mandskab, som spillemæssigt er på vej opad.

Men én ting jeg ikk fatter er hvorfor de lader en mand som zanka føre bolden op og lave SÅ mange dårlige lange afleveringer, det var jo helt utroligt.

Surt at santin er ude igen med skade.
Må håbe at ståle snart gir mere spilletid til vingaard, ham kunne man altså godt ha brugt i går, når han jo har et godt skud udefra.
Skrevet af elendil
Der blev losset mange bolde i går, men alternativerne var nu også til at tælle på een hånd. Der blev jo ikke tilbudt noget som helst.
fck-medløber.
Skrevet af Matias
Her, i tråden for uafhængige FCK´ere (uafhængige af fraktioner, misforstået loyalitet, følelsesfængsler og andet gejl), kan man heldigvis sige/skrive det, som det er, uden at alt for mange (der findes selvfølgelig stadig de...) får ondt et eller andet sted. Befriende at der findes andre rundt omkring i det ganske land, der ikke ser kampene helt markant anderledes, end jeg/vi ser dem.

Alrig - ALDRIG - har jeg set FCK diske op med så bekymrende stillestående og tempoforladte spillere (og kæder). Der var så absolut ingen bevægelse frem i banen. Jo, fra Grønkjær og flyvske Hutch (og med flyvsk er det for en gangs skyld ikke negativt ment, for selvom det kan virke planløst, er hans løb nærmest FCKs eneste uforudsigelighed), men ikke fra andre.

Forsvaret står ok defensivt. Sådan da. Zanka panikker lige rigeligt, når han bare er en snert presset, og skiller sig "gerne" hovedløst af med bolden som konsekvens. Ellers var det ok. Men Apoel var sandt for dyden heller ikke skræmmende i deres offensiv. Det må ikke blive en sovepude for Ståle og spillerne, for det vil ændre sig til returkampen næste onsdag.
Til gengæld er forsvarets offensive bidrag næsten lige til at lukke op og skide i. Én god aktion, hvilket så også førte til et mål. Men det er jo i bund og grund jammerligt, når nu der er brug for så mange spillere som muligt i offensiven (for at åbne op for kompakte modstandere).
Zanka og Antonsson diskede op med for ringe afleveringer fremad (over banens midte). Særligt førstnævntes var adresseløse. Pospech lavede tre fejlafleveringer direkte ud over sidelinjen indenfor de første 20 minutter af kampen. Endda upresset. Ej, hvor var det skidt. Virkelig, virkelig skidt. Wendts bidrag var intet værd, da hans afleveringer manglede højde, tempo og præcision. Selvom det blev bedre (for begge) i 2. halvleg, var det stadig ikke godt nok. Ailtons frispilning af Pospech i "frimærket" (hvor han var helt fri), førte til en aflevering i en meters højde lige direkte ind i benene på forreste modstander. Håbløst.

Midtbanen var også ualmindeligt skidt kørende. Nej, hvor var Hjalte dårlig i går. På flere områder. Selvfølgelig viste han ikke det drive og den udstråling, som en anfører gerne skulle have. Det er i sig selv ikke så overraskende, da han bare ikke har det i sig. Han skal næppe lastes for, at blive udnævnt til anfører (det er bare meget skidt, men en lidt anden snak). Men han kom også for sent i duellerne alt for mange gange. Jeg lagde mærke til et par situationer, hvor han simpelthen mistimede sine løb, ikke var konsekvent nok eller lirede noget lal af (f.eks. da en modstander gik op i en luft duel, og Hjaltes eneste "svar" var, at løfte det ene ben lidt), som var jammerligt at se på. Hans makker på den centrale midtbane, Kvist, var også ringe. Hans arbejdsradius kan der ikke sættes en finger på, og han virkede også mere opsat end vores anfører, men i en kamp mod en modstander, der har et så defensivt udgangspunkt, skal tempoet skrues mærkbart op, når man er i boldbesiddelse, ligesom at spillet skal søges at være direkte, når der er plads til det. Kvist hæmmer begge dele. Stort set hver gang han fik bolden, havde han 3-4-5 boldberøringer, før han slap bolden i bredderetningen eller tilbage i banen. Det er simpelthen skandaløst, at han er ringe i det fremadrettede spil.

Grønkjær prøvede. Og det virkede. Han fik skabt en del potentielt farlige situationer - og havde han nu haft back-up fra både Wendt og den centrale midtbane, kunne det måske have blevet ret interessant. Nu blev det så kun til hans soloaktioner, og det var da også bedre end ingenting.
Hutch var som sagt flyvsk, men meget aktiv. Han fik da også sat lidt skub i spillet, når han havde bolden - bl.a. via et par bolde op til angriberne, der dog, især for Ailtons evdkommende, behandlede materialet så ringe, at mulighederne hurtigt blev bremset.

Og netop angrebet var i går skidt, skidt kørende. Jeg ved godt at der stod mange i og omkring feltet. Derfor heller ikke de store chancer for at løbe fri i området. Fair nok. Men det betyder altså ikke, at Ailton skal bruge det meste af 50 minutter før han laver sin første gode førsteberøring. Jeg forventer faktisk, at han præsterer meget bedre særligt på den konto. Santin er langt bedre i det spil. Han er god til at modtage bolden og holde den til sig, og han kom derfor også til at mangle, da han ret hurtigt måtte gå ud. Santin er, sammen med Grønkjær og Hutch, de eneste der (offensivt) virkelig kan sætte sig igennem internationalt, og vi får derfor hårdt brug for ham om en uge.
Skrevet af Lehrer
Lyder som en rimelig gennemgang af kampen. Ha ha, jeg så Hjalte "gå op" i en hovedstødsduel så uengageret som en spanier på siesta. HA HA. Han er sgu ingen slider.

Zanka var vel med afstand den der skilte sig dårligst af med bolden i 90 minutter, og det er vildt bekymrende at FCK alene forlader sig på Grønkjærs raids samt Santin for at skabe noget.

Med tanke på gårsdagens præstation (første FCK kamp jeg har set i år), mener jeg seriøst at OB er klare DM favoritter.

Og endelig, jeg har tygget lidt på Ståles "pis og papir" pressemøde. Det er i grunden HELT uacceptabelt at han åbenbart ikke selv hæver baren over 4 år, når vi nu bare skal slå hælene sammen og sige "I er for fede". Manden har ubetinget danmarks dyreste hold med 4-5 stykker der har kostet 15 mio+, og spillere som Grønkjær, Santin og Ailton nu til rådighed, hvorfor ambitionsniveauet bør følge med. Det SKAL sgu følge med, og det mener Don Ø vel også kunne jeg forestille mig.

Skam dig, Ståle, for den omgang pis og papir DU lukkede ud.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af Svoger
>elendil, "Ikke helt. Du er stadig alt for optimistisk i forhold til realiteterne. Der er ingen hold i suppen vi er bare tilnærmelsesvis er sikre på at vinde over, efter Køge har opdaget superligaen kræver en defensiv. Vi mister stensikkert også point mod midtjylland. Det er decideret pinligt at se på. Over hele linjen."

Jeg mener nu heller ikke jeg har givet udtryk for andet oven på gårsdagens kamp. Nu kan du selvfølgelig ikke læse det jeg tænker, men ikke skriver, men sad da i går og tænkte at vi får et problem mod FCM. Spillerne går sikkert ud, med gårsdagens "lette" kamp i baghovedet, og tror at det igen er nok med den (hovedløse) kyllinge-indsats, og vi får tæv for det.
APOEL var ikke noget at skrive hjem om, FCM ligger klart et gear højere.

Spillerne ligner jo i forvejen nogen der tror de er bedre end alt andet, selv når de spiller på 70-80 %, og gårsdagens kamp hjælper bestemt ikke på det positive jo. Returkampen bliver spændende, for om APOEL er et helt andet hold hjemme, som man ofte ser det i europa. (Ouch, der kom lige en kliche med om europæisk fodbold).
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af BjarkeGelsted
Jeg synes der er en del brok herinde, de vandt da 1-0. Nej de har spillet godt her i efter sommerpausen, men jeg synes egentlig de samme spillere i sidste season spillede ganske udemærket (I vandt tros alt overbevisende 4-0 mod BIF, desværre), jeg tror bare spillere skal i form igen.
Rigtige mænd er landmænd
Skrevet af Stinson
Ja, selvfølgelig er der meget brok, som du kalder det for. Det var en uacceptabel indsats igår. Den var så langt under standard som noget kan være.

Det hjælper ikke at sammenligne med sidste sæson, det kan vi jo ikke bruge til noget konstruktivt. Selvom spillerne er de samme, så er det tydeligt at indsatsen og mentaliteten er en helt anden, og derfor kan det i den sammenhæng ikke bruges.

Jeg tvivler på at spillerne "bare" skal i form igen. Det er slet ikke det der er problemet. Problemet er spillernes indstilling. Det virker som om de går ind til kampene med kun 50-60% og ingen gejst. så mon ikke problemet er mentalt.
In a controversy the instant we feel anger we have already ceased striving for the truth, and have begun striving for ourselves.
Skrevet af Cresswell25
Ganske enkelt en pinlig præstation igår... Der skal strammes op NU Ståle...

Iøvrigt er vi linket med en venstreback, der hedder Knut Olav et eller andet... :D
Marching On Together
Skrevet af Lehrer
Han lyder god. :oD.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af Matias
Ja... har aldrig hørt om ham, men det ligner en nogenlunde typisk FCK-signing. Ikke at det nødvendigvis er skidt. Uanset hvad, så er der brug for nyt blod, og da Wendt er en af dem, der tydeligt er fraværende og mangler moivation, kunne det da være fint med en ny mand på pladsen. Niclas har jo også kontraktudløb til vinter, så det passer meget godt.
Skrevet af Stinson
Iøvrigt er vi linket med en venstreback, der hedder Knut Olav et eller andet... :D

Hvor har du den info fra? http://www.bold.dk/nyt/?…91&rss=true
In a controversy the instant we feel anger we have already ceased striving for the truth, and have begun striving for ourselves.
Skrevet af bruger
Matias, man kan da ikke, ud fra én dårlig kamp, mene at Oscar er fraværende og uden motivation! Det er fint at man tænker længere frem og køber ind til den plads som Niclas efterlader, men det er slet ikke dér jeg synes problemerne opstår.
Skrevet af Svoger
>Delvecchio, du kan være sikker på Matias ikke kun tænker på sidste kamp.
Wendt har været tydeligt under niveau længere...
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af bruger
Synes helt sikkert ikke at det er hans plads man bør forstærke (lige nu i hvert fald)

Der mangler en midterforsvarer, en midtbanegeneral, Hjalte er ikke den rigtige dér. Ydermere mangler der en højrekant, Kvist ... jeg kunne skrive en laaaaaaang smørre om hvad jeg mener om hans niveau for tiden. Og til dels en erstatning for Posp som jeg synes er MEGET svingende.

Det er sådan jeg ser det. Så kan man snakke angrebet. Jeg vil ik rigtig undvære de to brassere eller Nord. Dog må de meget gerne oppe sig lidt, for det er godt nok ik mange kasser de får lavet. Damen ser jeg ikke det store i, han skal bare afsted igen.
annonce
0