Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg vil mene, at vi er favoritter. Samlet set burde vi kunne slå dem komfortabelt hjemme (selvom jeg ikke kender deres trup).
Marching On Together
Nu blev jeg lidt mere positiv - i artikelforum har en postet at netop Farmakasta (stavningen af den klub er mig ubekendt), der gjorde det så godt sidste år, røg ud til et montenegrinsk hold i år.
Sådan et hold har vi jo mødt og sendt hjem rimlig effektivt.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Apoel Nicosia. De mest nævneværdige spillere:

Dionisis Chiotis: Græsk Keeper, der igennem mange år stået fast for AEK Athen, indtil den italienske keeper Stefano Sorrentino kom til klubben, og blev førstevalg.
Han var derefter et smut forbi den mindre græske klub Kerkyra i et år. Sidste sommer kom han så til Apoel, hvor han i sin første sæson blev kåret som årets spiller af fansene.

Joost Broerse: Hollandsk forsvarsspiller, der har der kom til Apoel i 2008. Før det har han spillet i Groningen og Utrecht.

Christos Kontis: Græsk forsvarsspiller, der har spillet i græske storklubber som Olympiakos, AEK Athen og Panionios.

Kamil Kosowski: Polsk midtbanespiller, med stor international erfaring. Har en fortid i klubber som: Wisla krakow, Kaiserslautern, Southampton, Chievo og Cadiz. Derudover er han god for 50 landskampe for Polen. Han er beskrevet som en spiller med en god teknik, et godt antrit og gode pasninger.

Helio Pinto: Portugisisk midtbanespiller, Som blandt andet har optrådt for Benfica og Sevilla, dog uden nogen førsteholdskampe. Har har desuden spillet på det portugisiske U-19 landshold.

Konstantinos Charalampidis: Cypriotisk midtbane spiller, der har spillet for græske storklubber som: Panathinaikos og PAOK. Blev regnet for et stort talent da han spillede i Panathinaikos.

Nuno Morais: Defensiv midtbanespiller fra portugal, som har har været ejet af Chelsea, i perioden 2004-2007. Han havde dog svært ved at komme på holdet, og blev derfor lejet ud til Maritimo, i sæsonen 2005-2006. Optrådte på det portugisiske U-21 hold, i perioden 2004-2006.

Marcin Zewlakow: Polsk angriber, Med en mere kendt bror, nemlig Michal Zewlakow. Har blandt andet spillet i franske Metz, og en række polske og belgiske klubber. Har spillet 25 landskamp for Polen.

Altin Haxhi: Venstreback fra Albanien, med 65 landskampe i bagagen. Har optrådt for klubber som CSKA Sofia og Litex Lovech.

Benjamin Onwuachi: Nigeriansk angriber med fortid i klubber som Standard liege og Juventus.

Nenad Mirosavljevic: Angriber fra Serbien, der har optrådt i klubber som Cadiz og Partizan. Har desuden 2 landskampe for Serbien i bagagen.

Nektarios Alexandrou: offensiv midtbanespiller fra Cypern, som tidligere har optrådt for den gode græske klub Larissa. Har spillet 6 kampe på det Cypriotiske landshold.

Så starter optakten til på søndag.

Indkast kommer med følgende opstilling:

FCK: (4-4-2) Jesper Christiansen – Zdenek Pospech, Mikael Antonsson, Ulrik Laursen, Oscar Wendt – William Kvist, Hjalte Nørregaard, Thomas Christensen, Jesper Grønkjær – Ailton, Doye

Det er en noget speciel opstilling syntes jeg, med en masse ændringer. Personligt tror jeg selv at Grønkjær, Santin og Hutch bliver sparet, derfor tror jeg opstillingen bliver:


JC
ZP - MA - UL - OW
WK - HN - TK - MV
AA - DD

Jeg håber at TK bliver sat af holdet. Men så vil jeg ikke kunne spå om opstillingen. Jeg føler mig pænt overbevist om denne, da UL godt kunne bruge noget spilletid, Vingaard og Damen ligeledes.
In a controversy the instant we feel anger we have already ceased striving for the truth, and have begun striving for ourselves.
moderator
Det er sgu et ok hold de har de cyprioter der. Mærkeligt at man en dag, skulle være "nervøs" for om et dansk hold kunne slå et hold fra Cypern.
Dette er en signatur.
Jeg er mest bange for om fcks midterforsvar kommer levende igennem udebanekampen. Taber man blot med en enkelt pind dernede, er jeg overbevist om at FCK kan sætte dem på plads hjemme. Udebanemål er som altid livsvigtige.

Omvendt så de 2 i centerforsvaret rimelig stabile ud mod Stabæk på udebane, men det sidste år har niveau svinget meget derinde, så jeg ved ikke hvad jeg skal forvente.

Apoel lyder fra bulletinerne til at være stærke på standardsituationer. Førhen så man FCK som værende ualmindeligt stærke på netop disse. Der tror jeg dog også FCK kan gå hen og få problemer, det "nye" FCK ser ikke altid lige overbevisende ud på standardsituationer mere.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Vi har dog hjemmekampen først.
Så er der bold i Haderslev kl. 16.00. Kampen bliver vist på Canal 9, og så vidt jeg er orienteret, så er der stream til rådighed. Kvaliteten er jeg dog usikker på.
In a controversy the instant we feel anger we have already ceased striving for the truth, and have begun striving for ourselves.
Jaja - kom med den din slubbert!
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Der vises FCK her;

http://myp2p.eu/broadcas…part=sports

Kræver vist at man har udlansk ip, men det klarer folk nok ;)

Ellers kan man se den her; http://www.fromsport.com…-54174.html med dansk ip

Kvaliteten er jeg usikker på, men plejer være OK og hvis ens forb bare er 10/1 ca, så bør den streames uden probl.

God kamp folkens. Lad os satse på 3-0.
In a controversy the instant we feel anger we have already ceased striving for the truth, and have begun striving for ourselves.
annonce