Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Paul Allen.
Helt enig vdr. McCoy. Mute ham eller blokere ham. Han er skingrende sindssyg og det er vildt at der findes folk der gider kendes ved sådan en type. For ham håber jeg inderligt ikke på at han støder på den forkerte person en dag. Jeg har svært ved at forestille mig at det vil gå stille for sig i så fald. Skulle han læse med herinde, så vil mit råd til ham være at han skal til at tænke rigtig meget over hvad han foretager sig overfor andre klubber og personer. Jeg ved at der findes folk i forskellige miljøer der er rigtig, rigtig trætte af ham.

Der skal siges, inden jeg risikerer at blive blokeret, at det ikke skal forstås som en trussel på nogen måde fra min side af. Det er blot en konstatering af hvad jeg høre rundt omkring. Jeg har intet at gøre med det selv.
Skrevet af dickos
Det er vel en ærlig sag, at advare ham. For jeg hører de samme ting, Paul.

Han skal til at passe på. Det er meget fint, at han vil køre den samme “klassens frække dreng” stil som FCM. Problemet er bare, at han gør det personligt og spreder en helveds masse rygter.

En eller anden dag, der render han nemlig ind i den forkerte person, på det forkerte tidspunkt. Og jeg er, på hans vegne, ret bange for at, at det kan blive rigtig grimt for ham. Så kan det godt være, han sidder og spiller King gulerod på Twitter, og siger at folk alligevel ikke tør møde op, når han invitere dem til at mødes med ham, fx inden en FCM vs. FCK kamp. Men en dag, så står der nogen og tager imod ham på Bonderen i Ikast, og så tror jeg ikke længere, han syntes det er så sjovt med alt det han har fået skrevet
Skrevet af Steve Highway-61
Mediernes drillerier startede allerede i foråret med prinsen og plænen. Derefter har det kørt i en lind strøm. Sådan er det hver gang vi vinder. Selv varetægtsfængslingen kan man vel næppe se bort fra kan være en Strauss-Kahn-fælde.

Du kan ikke håndtere det på anden måde end ved at stå sammen. Det gjorde vi så ikke, nok fordi klubben i dag dybest set består af to halvdele, en socialistisk Ståle-front og en rigsmand-borgerlig Lars Seier-front. I min verden kan de forenes, men jeg kan jo godt se at det virkelige liv ikke er enig.

Nu har vi så Team Lolita, ledet af en ung knægt. Så den her sæson er tabt. Ikke fordi jeg ikke havde kalkuleret med det, da den startede, fordi alt er vundet, mesterskabet er i hus sammen med CL gruppespil og det er hvad det handler om. Genopbygningen skulle ske alligevel efter salg af profiler som Stage og Biel og med Zeca på vej ud. Det er bare at FCK åbenbart altid formår at give genopbygningen lidt ekstra svære vilkår ved at kaste en atombombe i egen allerede sønderskudte baghave. Men det er man efterhånden vant til. Og når det går godt og går op i en højere enhed som hjemme mod Silkeborg og Trabzonspor er der jo ikke noget der kan overgå det, fordi både krop og sjæl er med og afgrunden efterlades alene tilbage som i the bat cave.

Op på ponyen og videre.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Paul Allen.
Dickos
👍

Steve
Danmarks største klub og alt det der. Det kræver store boller af alle at være i sådan en klub må man sige. Det buldrer og brager, især når tingene ikke går som de skal. Sådan er det :) Vi piver ikke, men der er selvfølgelig en grænse, især når tingene begynder at blive personlige.
Skrevet af Steve Highway-61
Paul,

Jeg ved ikke hvad du hentyder til. Men at PC går ud og angriber pressens behandling af Thorup efter man selv lige har fyret ham er måske årets helt store vits.

Store personligheder må kunne klare store angreb på deres (store) person. Det gælder alle, Pape, Mette etc. Time´s gonna break what doesn´t bend (eller get fired :-)). Jess havde ikke haft problemer med at stå det igennem hvis ikke I havde hældt ham ud. Det har han nemlig nosser til. Tag ikke fejl af det. Om Lolitaen også klarer presset må time så vise.

Fyringen kan jeg godt leve med. Især fordi klubben selv pga. the divide havde excelleret i at skabe så meget dramatik omkring ingenting at der ingen vej var tilbage og man bare fik ro, hvis kritikerne fik ret. Jeg har mere et problem med den naive tro på ungdommen. Men på den anden side kan vi vel komme i en eller anden rekordbog, hvis han skulle vinde et eller andet med klubben.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Nandeyanen
Nogle gange synes jeg der kan gå for meget flueknepperi i det.

Jeg er klar over at vi er Nordens største klub, vi har en større byrde og ekstra medievågenhed osv. osv.

Men når man stadig taler om:
Hvad med Brøndby?
noget der blev sagt for et år siden og at man nu går så meget op i at PC siger at Neestrup er en toptræner flere dage efter han sagde det.

Så er jeg enig i at medierne må tage sig sammen.
Noget af den hetz vi ser i FCK ser vi ikke i andre klubber.

Det var dumt sagt af Thorup. Men jeg var enig med ham i det og da FCK så endelig kom på førstepladsen. Så skulle Thorup forholde sig til om FCK vil få gummiben hver eneste uge.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Diogenes
Det ved jeg sgu ikke, men man kunne sagtens finde en løsning.

For eksempel... FCK købte ham for x antal millioner og får x i løn i FCK hvor Sevilla betaler ham 25-30% af hans gamle kontrakt i de resterende 3 år. Det er set ofte. Klubberne må som sagt godt betale lønnen de må bare max registrere til La Liga 65% af forrige års inkomst.


Saa er der jo stadig det lille aberdabei at FCK skal betale 100 af de lange for en 31 aarig spiller der sidste saeson gik glip af 11 kampe pga skader og karantaene. Det er altsaa ret mange penge, trods alt.
Skrevet af BlueAndWhite
Hvis det er seriøst der er nogle der gerne vil have fat i McCoy pga. Twitter så er det fandeme nogle sørgelige skæbner.
Han er en internet troll, han skal da ikke cencureres eller loves tæsk. Lad ham da skrive sit lort.
Jeg kan slet ikke få ondt i røven over det.
Har Babacar ikke taget coke på Dangle hvad fanden er problemet så?
Amoo ved vi jo pga. hende fck fanen er blevet anklaget.. om han er skyldig eller aj ved vi ikke.. men når nogle fra vores klub har bannere med elskovsreden osv. Så burde vi sku holde kæft med moralen.
Skrevet af Imperator
men når nogle fra vores klub har bannere med elskovsreden osv. Så burde vi sku holde kæft med moralen.

Den logik har jeg sgu svært ved at forstå.
Skrevet af DameNdoye2.0
Har Babacar ikke taget coke på Dangle hvad fanden er problemet så?


Et af problemerne er at typer som dig, vil tro på disse rygter før de er modbevist istedet for at forlange beviser for de skøre påstande, der bliver fyret af.
Du kan ikke se problemet på sociale medier nu om dage? Problemet med trolls som ham der og andre værre, er at de står for en syg kultur, der rent faktisk er begyndt at blive diskuteret i fodboldens verden nu. Det er samme typer, der kommer med dødstrusler til spillere og andet lort. Det skal ikke accepteres.
Skrevet af DameNdoye2.0
Jeg kunne iøvrigt godt tænke mig at vi snart begyndte at diskuterer fodbold igen selvom det er agurketid med landskampspause. Vi står overfor en sindssyg spændende tid, og der kommer til at være kampe konstant indtil VM. Hvad tror i Nes første startopstilling bliver? Nok svært at gætte.

Edit:

Mit rustne gæt:

-----------Ryan----------
Diks-Vavro-Boile-VK
-------Zeca-Lerager--
-----------Falk-----------
Claesson--Corner-Daramy
Skrevet af Paul Allen.
Internet troll? Vedkommende chikanere og mobber klubber, spillere og brugere på Twitter.
Man kan sagtens forstå hvis der er visse typer der gerne vil have fat i ham en dag. At give ham igen på Twitter har heller ikke hjulpet kan man se, tværtimod piver han med det samme og søger efter sympati på hele Twitter.

Forhåbentlig bliver han klogere, men jeg tvivler, han virker som en type der har haft rigtig mange nederlag i sit liv og derfor er udenfor pædagogisk rækkevidde.
Skrevet af repos , moderator
Jeg tror, Falk enten ryger ud af startopstillingen eller på højre kant. Claesson kommer til at spille bag Corner med Daramy til venstre og så enten Falk, Haraldsson eller Rooney til højre.

Neestrup vil ikke have Falk til at søge så dybt som under Thorup, og derfor kan Boile komme med fra start igen. Den centrale midtbane forventer jeg bliver Zeca og Lerager, selv om Stamenic fik vist sig fint frem inden pausen.

Jeg er spændt på Neestrup, og glæder mig til hans præg på holdet. Jeg frygter dog endnu et slag i mellemgulvet og et 1-0 nederlag til AGF.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Imperator
Cornelius
Daramy-claesson-falk
Stamenic-zeca
Vk-khocho-vavro-diks
Ryan

Med jelert og lerager som dem der presser mest på.
Skrevet af armand
Man kommer sgu da ikke i fængslet for at ta kokain?

3000 i bøde og videre til næste kunde lørdag aften...

https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Plankeværket
Cornelius
Daramy-claesson-falk
Stamenic-zeca
Vk-khocho-vavro-diks
Ryan

Er også mit gæt.

Vi mangler klart en Cornelius erstatning hvis vi gerne vil have 1-1 erstatninger på bænken. Og måske ekstra til den centrale midt.

Ellers er
?
Mukairo - Haraldsson - Roony/Isak
Isak? - Lerager
CS Boile Lund Jelert

Ret gode erstatninger. Så er der fart og udfordringer på venstre kanten. Dybdeløb og mål fra 10’eren. Playmaker evner og driblinger i små rum fra højrekanten .
Skrevet af Nandeyanen
Man kommer sgu da ikke i fængslet for at ta kokain?

3000 i bøde og videre til næste kunde lørdag aften...


Jo lige med kokain gør man da det hører under strafferammerne for hårde stoffer. Så er det op til 2 års fængsel.

Hvis du besidder nogle af de mindre stoffer som weed og besidder mindre end 10gram. Så er det rigtigt nok man kun slipper med en bøde.

Derudover bliver man også udelukket for al sport i en periode.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af ptr
Så er der sgu lavet om i reglerne siden jeg var ung, der mener jeg ikke der var fængselsstraf med mindre de vurderede det ikke var til eget forbrug.
Skrevet af Nandeyanen
@ptr

Op til 2 års fængsel ved eget forbrug af kokain og op til16 års fængsel ved videresalg.

Ja jeg tror også de har gjort strafferammerne hårdere for at slå ned på bandekriminalitet.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Blastoid
Så røg vores Head of People and Culture. Det har også været svært at se hans aftryk på truppen i den her sæson. Samtidig er det forhåbentlig også farvel til den frygtelige titel!
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
annonce
0