Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af elendil
Godmorgen, Wiland.

Føj, hvor er Adi ringe. I hørte det her sidst.
fck-medløber.
Skrevet af Matias
Nej han er ikke ret god. Som skrevet sidens hans første optræden: Meget, meget langsom. I såvel tanke som handling.
Skrevet af swag_hunter
Adi spillede (igen) en forfærdelig kamp. Han er alt for langsom, slipper bolden alt for sent og trækker for meget ud på kanten.

Til gengæld var jeg, i sær i starten af kampen, imponeret af Vetokele. Han var dejlig agressiv og havde flere gode aktioner.

God overskrift!
Skrevet af elendil
Jeg har glippet meget af de seneste kampe, så jeg har ikke fået så meget syn for sagen som I andre. I dag fik jeg dog rigeligt. Adi ser ud til at have endnu mindre spilforståelse end Ailton havde. Til gengæld mangler han fart og teknik. Endnu et fantastisk køb af CV.
fck-medløber.
Skrevet af JuveFella
velkommen til swag_hunter forresten.
Skrevet af swag_hunter
Tak for det, JuveFella.
Skrevet af Hjaelmen
Og lige præcist det Tøffe skriver om Pourie, kunne han vil skrive om Adi.
Eller Vetokele. Derfor det er mig en gåde at han ikke får chancen for at spille en superliga kamp eller 2 for os, under Ståle.
Bevares, han så ikke helt vildt skarp ud i de kampe han spillede for os under Ariel, men det var der sq ikke mange spillere der gjorde.
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af Stinson
Ift bolanos og kampen i dag, da udtaler Ståle følgende:

http://www.mx.dk/sport/s…UlGqdBZreas

Jeg må erkende, at jeg får lidt en man crush på Ståle. Det er fantastisk at han viser sig så handlekraftig.
In a controversy the instant we feel anger we have already ceased striving for the truth, and have begun striving for ourselves.
Skrevet af JuveFella
Er det bare mig, eller kan man skimte toppen efter gårdagens sejr. Midtjylland skal jo nok ramme en downperiode i løbet af sæsonen, og så er man ikke længere væk end 9 point. Man har vel lov at håbe, at Ståle kan føre os til mesterskabet. Spillermaterielet er umiddelbart ikke til det, men Ståle har noget magic som får spillerne til og kæmpe røven ud af bukserne, og igår dominerede de faktisk, uden og giv kontra chancer væk som mod Esbjerg og OB, men det måske ligeså meget Sønderjyske der ikke er gode til det, som de 2 ovennævnte. Godt og se var det ihvertfald.

Gislason var godt nok en kriger igår og spillede virkelig godt, Vetokele gjorde det også fint og kom frem til nogen store chancer, som han dog burde have omsat, hvis han ville have lidt goodwill.

@Matias

Er du helt gået væk fra at give karakter efter kampene? :-)
Skrevet af elendil
Matias har da ikke givet karakterer i hundrede år.

Måske vi lige skulle lade bønderne fra heden spille deres kamp, inden vi glæder os over, at der er ni point op til dem.
fck-medløber.
Skrevet af Matias
Ja det er ved at være noget tid siden - halvandet år vel - siden jeg har begivet med ud i den øvelse. Jeg mener ikke vi skal skimte mod noget som helst i ligaen - ud over vores egen aktuelle placering (som meget gerne skal være over stregen). Vi er så ustabile og sårbare, og uanset hvor meget nogen skulle håbe på det, kommer det ikke til at ske i denne sæson: Vi bliver ikke mestre. Glem det.

Ang. Tøffes udbrud her de sidste par dage, har han naturligvis helt ret. Der hvor det bliver interessant, er lige netop der, at kritikken får en plads på et andet plan, end fora som dette. Om han så har stor gennemslagskraft, ved jeg ikke. I Fodbold uden filter i går, fik tossede Henrik Jensen fermstammet et eller andet ævl om, at det umuligt kunne være CV der har stået for de seneste par sæsoners indkøb. Det måtte være Ariel Jacobs ønsker, der var blevet gennemført (om end transfererne begyndte længe inden belgieren kom til, og om end netop Ariel Jacobs flere gange ytrede sig negativt om CVs dispositioner på transferområdet). Den fabelhistorie blev ikke sagt imod, men accepteret. Så indtil videre findes altså generelt stadig det fatamorgana, at CV er en dygtig sportsdirektør.
Skrevet af Drejer
FUF er blevet alt for stuerent. Dog dejligt med comeback til Aabrink, som jeg håber kan lukke røven på Jochumsen.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Plankeværket
Synger de nu den der "Det er Ariels skyld" sang igen? Det er jo rædderligt. Og dumt. Pilen peger ene og alene mod CV.
Nå, mht mesterskab, så er vi vel ikke dårligere, end at vi er outsidere sammen med BIF, EFB og Aab. FCMuuh er kæmpe favoritter. En trup der kender systemet, en god trup med acceptabel bredde til 33 kampe og med profiler der træder i kartakter de helt rigtige steder.

Og så er de pisse hurtige og allerede godt foran på point.
Skrevet af Matias
Jo, vi er dårligere. Dette handler ikke om spiller for spiller, det handler om stabilitet og balance. Og vi er ekstremt sårbare - mere sårbare end på noget andet tidspunkt, siden sommeren 2000 - hvilket gør, at vi ikke vil blive stabile. De andre hold er også ustabile grundet deres spilleres niveau, men som hold og konceptmæssigt ikke i nær samme grad som os. Vi kan derfor ikke måle os med dem endnu. Måske i foråret. Måske.
Skrevet af Plankeværket
Jeg er usikker på hvor meget dårligere vi er. Meget af det får vi svar på mid Aab næste gang.
Hvis vi også slår dem sådan nogenlunde uden for mange problemer, så er jeg fortrøtsningsfuld. Granted, det ville være rart at spille med 2 angribere der faktisk bidrager, og jeg er med på det ikke bliver helt godt, før den del er på plads.
Skrevet af Matias
Vi er ustabile. Det er kodeordet. Og det er vi, fordi vi endnu er så enormt sårbare. Så om der kommer en 5-0´er eller en 0-5´er i hus i næste runde, giver intet svar. Desværre.
Skrevet af jomic...
Vi har dog opnået stabilitet på et enkelt punkt, idet vi i sæsonens første 11 kampe, endnu ikke har præsteret et clean sheet.
Skrevet af repos , moderator
Første hjemmesejr i sæsonen, og en spinkel én af slagsen over Suppens mindst formstærke hold. Der skal altså mere til før man kan åbne mesterskabssnak etc.

Som Matias skriver, så er der ingen stabilitet, og så længe vi har et ligaens ringeste angreb, så kommer vi til at arbejde hårdt for hver eneste sejr. Samtidig så er det defensive fundament alt andet end skridsikkert. Igår giver vi ikke meget væk, men Wiland slipper alligevel én ind, og skal man sidde med liver hænderne til sidst. SE får rent faktisk en fin hovedstødschance, og jeg tør ikke tænke på, hvad 2-2 havde gjort for moralen på holdet i landskampspausen.

Jeg har dog tiltro til, at Ståle kan adressere problemerne og løse dem i vinterens transfervindue. Problemet er stadig, at vi har for 50 mio. kr elendige angribere i truppen, og det er ganske enkelt vanvittigt, at CV kan fortsætte som sportsdirektør med den bagage i rygsækken.

At Ståle tør røre ved sine yndlinge vidner om god karakter. Bolanos har været ringe, og hvis dette wake-up call (med tanke på VM også) ikke er tilstrækkeligt, så kan intet hjælpe gøgleren fra Costa Rica. Uanset, så skal han selvfølgelig væk, og fortsætter Gislason sine fremskridt, så findes afløseren i truppen.

Endelig må TK sgu også snart være mand nok til selv at ønske sig væk. Ståle var vel hans skrækscenarie, for det bliver yderst begrænset spilletid til boldmassøren.

Delaney fortsætter med at vokse. Det er jeg ikke et sekund i tvivl om. Han er en spiller efter Ståles hoved. Taktisk og fysisk stærk, løber solen sort, og fordeler boldene fint. Jeg forventer faktisk han indefor et års tid eller to rammer Kvist´ niveau. Den primære forskel er, at Delaney har flere offensive kvaliteter. Stor fremtid, og giv ham en fem-årig kontrakt, og gør ham til anfører, når LJ udfases. Gerne i næste sæson.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Fuxberg
Enig med elendil.
Lad os slå koldt vand i blodet før vi begynder at tælle point op til 1. pladsen.
Vores hold har stadig ulideligt mange mangler.
Skrevet af JuveFella
Ok, det var jeg ikke klar over, min deltagelse herinde har været sådan lidt on-off, hvor jeg mest har fulgt med på sidelinjen. Jeg havde bare lagt mærke til Matias ikke havde givet i indeværende sæson, noget jeg dog håber du endag vender tilbage, da det var en god opfølgning efter en kamp.

Derudover, er jeg enig med repos, at man skal sidde on the edge til aller sidst, selvom man har domineret samtlige minutter i kampen med Sønderjyske f.eks.

Min anke ang. mesterskabs mulighederne, gik også på, at selvom det har været hel af helvede til, er man ikke længere væk (givet Midtjylland failer iaften) at man stadig kan skimte ihvertfald top 3, og det vil alt andet lige sprede uro til de andre klubber i toppen, da de mig bekendt, er ikke er vild vant med og ligge i toppen og lidt gummiben kan spille ind.

Men den gik også på, at Ståle får finpudset truppen, som blandt andet med udeblivelse af Bolanos helt i truppen, det giver tryghed at han kan se problemerne, og samtidig havde givet Bolanos en advarsel op til Madrid kampen. Man kan håbe at han får det økonomisk råderum til at hente de spillere, der skal til for at løfte holdet yderlige. Ham Sako fra Wolves som blev nævnt noget tid tilbage, vil være en kærkommet indkøb til angrebet, eller kanten, han kan vist dække begge pladser, sådan indkøb vil få også langt, og derfor tror jeg ikke holdet er længere væk, en man til foråret er tilbage i top 3, og kan puste de andre hold i nakken.

Og ja lige pt. er det for svingende og ustabilt, til man burde kigge andre steder end på holdene under os, men spillet og viljen til at vinde, er blevet markant bedre, det ser ud til at Ståle kun tager holdet en vej, og det er opad. Måske en smule naivt, men jeg er optimistisk.
annonce
0