Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MorganF
@repos
Er det muligt at få et link til artiklen?
Skrevet af Drejer
@Repos

Havde du forventet andet af artiklen, når CV frivilligt stiller op?
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af repos , moderator
@ Morgan

Køb avisen. Den koster en rund tyver, og så får endda EB med samtidig. Så kan du også lufte side 9-pigen for DBR.

@ Drejer

Jeg havde i den grad håbet på mere, og nok også forventning et mere hudflettende interview, men det har sgu mere karakter af en åben ansøgning, hvor han slutter af med at lufter sin mange kvaliteter. Mikrofonholderi af værste skuffe.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af DMC
Nu skal CV jo også til Vålerenga her til efteråret,så nytter det jo ikke at fremståinkompetent.
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Skrevet af FCK 4EVER
Respekt til CV - han har nogle pointer.

Morgan, interviewet er kun tilgængeligt i fuldt format på print pt., du kan læse et mindre uddrag/teaser her: http://www.tipsbladet.dk…-efteraaret

Og lidt "selvstændig" opfølgning fra BT.: http://www.bt.dk/superli…-min-karrie
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af repos , moderator
Hvilke pointer?

Er det banaliteterne med papkasserne?

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af FCK 4EVER
Ja, Repos - der er nogle af os som ikke er hoppet på din CV-er-roden-til-alt-ondt bandwaggen.

Men af åbenlyse pointer er det med at samle alle æg i én kurv under SS, når han forlader klubben mister FCK meget af den kontinuitet som har kendetegnet FCK igennem de succesfulde år - naturligvis personificeret ved CV selv, det er en åbenlys pointe ang. den omstrukturering der er lavet i klubbens sportslige ledelse.

NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af repos , moderator
Jeg har vist aldrig givet udtryk for, at CV er roden til alt ondt. Han har gjort et fint job og bygget noget solidt. Hans seneste sæsoner var en katastrofe af dårlige transfers, dårlige sportslige beslutninger og en manglende evne til at se indad.

Hans stunt med at sætte sig selv i trænerstolen toppede det hele, og dengang skulle han har været mand nok til at trække stikket.

Jeg er enig i, at konstruktionen med al magt til en manager kan være farlig, men hellere den forandring end en fortsættelse af CVs katastrofekurs.

Interviewet en joke, for i stedet for en selvkritik og analyse af eksempelvis elendig scouting af spillere og træner, så ender det med et selvkomponeret heltekvad.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af mariehøne
Spot on Repos !
\'I 1969 holdt jeg op med at drikke og at gå med kvinder. Det er de værste 20 minutter i mit liv\' - George Best
Skrevet af FCK 4EVER
Vi bliver ikke enige Repos, så ingen grund til at tærske langhalm - din tilgang er noget en-øjet i min optik.
Du fokusere udelukkende på det negative og tilsidesætter det positive (hvad med alle de gode transfers og mønter manden hev hjem til klubben).

Din ide om at et interview med CV skulle være den store bodsgang siger sgu kun noget om din tilgang til manden og mindre om interviewets værdi. Jeg har altid undret mig over hvordan tonen blandt fans i de større ligaer kunne blive så skinger i forhold til at kræver fyringer og konskvenser overfor den sportslige ledelse og finder det sørgeligt at den har gjort sit indtog blandt FCK´s efterhånden noget forvente fans også.

CV lavede fejl, ja det er klart for alle og at de fik konsekvens med tiden er naturligt, men set som en helhed burde manden få større kredit og mere respekt end tilfældet var - at smide manden ud runder før sæson afslutningen og bede ham forlade klubben og matriklen omgående var bare for lavt og unødvendigt.

Og så må vi da håbe at SS får styr på sine indkøb ellers skal han vel regne med hidsige fans som dig efter sig, han kan jo potentielt have spildt mere i ét vindue end CV gjorde og flere af sine kritiske. Og hvis vi skiller os af med ham så har vi hvad tilbage, Hørsholt?
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Schelden
Lidt cadeau skal han dog have, for sit interview.

"Efter et 0-1-nederlag i april til FC Nordsjælland blev Carsten V. Jensen fyret og Solbakken ansat som manager med ansvar for hele den sportslige afdeling med Johan Lange som teknisk direktør.

- I den forbindelse vil jeg gerne understrege, at jeg ikke på nogen måde føler mig underløbet af Ståle og Johan Lange. Det er jeg blevet spurgt om mange gange siden, når nu de har overtaget mit job med Ståle som manager og Johan som teknisk direktør, men det gør jeg overhovedet ikke.

- Er der nogen, der har stået bag mig og været loyale hele vejen igennem, og som også efterfølgende har givet udtryk for det, som jeg håbede, de ville, så er det de to. Tværtimod håber jeg kun alt det bedste for dem, siger Carsten V. Jensen."
- TV2.

Jeg tilslutter mig desuden dem, der er lidt lunkne over for managerstillingen og dens fremtidige betydning. Nu er jeg selvfølgelig ikke sikker på hvordan Lange er inde over - om han blot står for udfærdigelse af det tekniske - som hans titel indikerer - eller om han suger al viden og er til noget i fremtiden, ift. at skulle overtage den fulde sportschef-rolle.

Jeg er fan af sportschef og træner, når vi snakker FCK, da det giver en vis sikkerhed, synes jeg. Træneren koncentrerer sig om det vigtigste, fodbolden, og melder ind, når han synes der mangler noget. Sportchefen gør det han er god til - klare ALT andet end fodbolden. Grunden til at jeg er skeptisk over for manager-rollen er, at de trænere vi har som alternativer, ikke er gode nok til at besætte sådanne stillinger, synes jeg.
København.
Skrevet af repos , moderator
@ FCK4EVER

Jeg kræver ikke den store bodsgang af CV, men han kunne jo sagtens have redegjort nærmere for scoutingen af eks. PPD, i stedet for blot at konstatere, at det var en misser. Jeg savner mere kød på den interviewet i forhold til, hvad der stilles i udsigt.

Jeg anerkender fuldt ud CVs betydning for FCK, men nuancerne er, at det skal deles op i perioder.
CV blueprint var en videreførelse af Holmstrøm-doktrinen, og det er høj grad Holmstrøm, der har formuleret FCK-stilen. Han hentede Hodgson, og han foretog den store post-Goricaudskiftning.

CV kom efterfølgende til som sportsdirektør og sammen med Ståle (og Wiggen) blev det til stor sportslig succes. Den første CL-deltagelse var dog med et fundament skabt af Holmstrøm snarere end CV.

CV og Ståle var i den efterfølgende periode et stærkt match, men efter Ståles smuttede, så leverede en CV en perlerække af fejltagelser. At kravene fra os fans er store, hænger jo sammen med de udmeldinger CV selv har leveret. Bl.a. det gentagne mantra om usvækket transfervindue har klinget hult, når man ser hans transferageren.

Jeg mener ikke, jeg er en-øjet, men samtidig så skal pilen også rettes i den rigtige retning, når det kører skævt over en længere periode. Her kunne den altså ikke peges andre steder hen end CV.

I Arsenal-tråden råber man Wenger raus, men derfor anerkender man vel også hans tid med Henry, Vieira etc.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af beesknees
Og så må vi da håbe at SS får styr på sine indkøb ellers skal han vel regne med hidsige fans som dig efter sig, han kan jo potentielt have spildt mere i ét vindue end CV gjorde og flere af sine kritiske. Og hvis vi skiller os af med ham så har vi hvad tilbage, Hørsholt?


PPD var vel alene ligeså dyr som hele dette transfervindue, så det er tvivlsomt. Især da der tydeligvis er blevet indkøbt flere brugbare spillere.

Jeg synes det er komisk hvor hurtigt folk er blevet hysteriske og pustet en stemning op om at transfervinduet har været dårligt. Ovenpå sidste sæson har vi alle jo råbt og skreget i kor om at der skulle ske en kæmpe udskiftning i spillertruppen og det har vi fået. Med så mange udskiftninger er det klart det ikke fungerer fra dag 1. I den idéelle startopstilling er der blevet skiftet 6 mand ud og oveni det har vi kæmpet lidt med skader. Det kommer altså til at tage tid. Tid alle lod til at være enige om holdet havde brug for, indtil vi pludselig ikke vandt vores kampe.


EDIT: Skal lige siges at afsluttende paragraf ikke er møntet på dig og din post FCK 4EVER. Mere generelt den stemning man oplever rundt omkring. Bare lige så det er på plads.
Skrevet af Imperator
Jeg tror vi er enige fsva CV, repos, men som DMC er inde på så er det vel kun forventeligt at det ikke er noget kritisk interview.
CV behøver jo ikke at stille op til noget der for ham til at se dårlig ud, og det her interview er jo kun sket fordi både CV og journalisten har kunnet se fidusen i det..

Det er svært at se fra tribunen af hvad CVs bidrag præcis bestod i og hvilke kvaliteter han præcist havde og manglede.
Grundlæggende er vi jo uvidende om hvem der er primus motor bag de enkelte beslutninger der træffes, og den uvidenhed kan vi lade komme til CV gode eller last alt efter hvad vi er i humør til.
Men ligegyldig hvordan man ser på det så har CV ikke gjort et godt nok job, han havde det ultimative ansvar for en halv katastrofal periode i klubbens historie og så må han også bære skylden. Det er lidt det samme som med ministre.
Selvom man ikke har de højeste tanker om CVs evner, hvad jeg personligt ikke har, så er der utvivlsomt andre dele af klubben som ikke har fungeret udover CV.
Det er formentligt realisationen af dette der gjorde at man omstrukturerede ledelsen efter hans fyring.

Er du uenig i rigtigheden af hans fyring, FCK4 Ever (uagtet måden det blev gjort på)?
Klubben var et sted hvor der skulle ske noget drastisk, hans fyring var vel en nødvendighed for at opnå en tilstrækkelig omvæltning og (forsøge at) få hevet problemerne op med roden..
Skrevet af FCK 4EVER
@ repos

"Jeg kræver ikke den store bodsgang af CV, men han kunne jo sagtens have redegjort nærmere for scoutingen af eks. PPD, i stedet for blot at konstatere, at det var en misser. Jeg savner mere kød på den interviewet i forhold til, hvad der stilles i udsigt."

Fir nok - men det er måske for meget at forvente i det 1. interview siden han forlod FCK, specielt da det omhandler ham og hans følelser mere end de enkelte årsager til hans afsked. Men misforstå ikke, jeg ville da også gerne have lidt info om de beslutninger han traf ifm. indkøb og valg af trænere.

Din opsummering af forløbet med CV og hvem succes/kredit skal tilskrives er jeg ikke helt enig i, igen virker det til at CV bliver nedspillet og Holmstrøm og Ståle talt op - og hvad skete der lige med hele perioden under Hans Backe. Jeg er heller ikke enig i at CV ikke fortjener kredit for udvikling af den strategi som han rigtignok overtog fra Holmstrøm, det syntes jeg der er fint belæg for at påstå at CV udviklede og gjorde til sin egen - der var da også flere nyhedshistorier om det fine dokument CV havde i skuffen der lagde planen for hvordan FCK skulle udvikles.

Og SS sportslige succes kom da netop på ryggen af af det som Backe efterlod og det som CV byggede på, giver ikke mening imo at give kreditten for det til SS og Holmstrøm på bekostning af CV, så er vi lidt tilbage ved det med roden til alt ondt - giv dog CV den ros han fortjener, det var ham der fandt spillerne til vores superhold.

"CV og Ståle var i den efterfølgende periode et stærkt match, men efter Ståles smuttede, så leverede en CV en perlerække af fejltagelser. At kravene fra os fans er store, hænger jo sammen med de udmeldinger CV selv har leveret. Bl.a. det gentagne mantra om usvækket transfervindue har klinget hult, når man ser hans transferageren."

Der skal ikke være 2 meninger om at tide efter SS så mindre god ud for CV, en forkert træner (RN) og det usikkerhed det medførte bla. i from af forkerte indkøb til skiftende trænere. Men omvendt er det heller ikke nemt at købe solidt og langsigtet ind når der bliver skiftet kursus så ofte - men det falder jo så også tilbage på manden selv, enig!

Men det var da ellers i netop den periode at CV har skaffet FCK absolut flest kroner i kassen på salg af spillere, hvad end det var N´Doye, Corner, Ragnar eller Oviedo - det syntes jeg lidt mangler i den samlede ligning.

"Jeg mener ikke, jeg er en-øjet, men samtidig så skal pilen også rettes i den rigtige retning, når det kører skævt over en længere periode. Her kunne den altså ikke peges andre steder hen end CV."

Hmmm, det kunne måske også pege lidt på den ledelse som skar budgetterne og gjorde det vanskeligt for FCK/CV at fortsætte den planlagte udvikling af klubben efter SS´s afsked - men klart som øverste sportsligt ansvarlige må pilen også pege på ham, det var så ikke mange fejltrin der blev tilladt i forhold til de gode ting manden har præsteret for klubben.

"I Arsenal-tråden råber man Wenger raus, men derfor anerkender man vel også hans tid med Henry, Vieira etc."

Ja ja, ro på - AFC havde indtil for nyligt ikke vundet en pind i en rum tid, syntes ikke det er en helt fair sammenligning, CV havde trods alt leveret mere kontinuerligt (med titler) end den gode Wenger. Og han sidder der da endnu... måske det var lidt af den coolness der var brug for i FCK? Er stadigvæk uforstående overfor at CV skulle smides helt ud af FCK/PS&E...

Men, anyways, vi er overordnet enige i at CV lavede fejl, også af den større slags, men jeg syntes stadigvæk han bliver bedømt noget hårdt og meget ensidigt er i den efterfølgende tid - specielt her på sitet - og egenligt vil jeg skide fejlkøb af PPD og Mos et stykke, det er ikke det han falder på hos mig, det er overgangen fra SS til RN... og købet af C. Grindheim.


@ beesknees

"PPD var vel alene ligeså dyr som hele dette transfervindue, så det er tvivlsomt. Især da der tydeligvis er blevet indkøbt flere brugbare spillere. "

Jeg ved ikke hvilke tal du bygger det på, men det giver ikke mening i min bog.
PPD stod til, angiveligt, 16-18 mill. - dette transfer vindue har FCK brugt 50+ mill (hvis man medregner Mussis, som flere mener man skal), og endt med et transfer underskud på ca. 16. mill.. FCK´s transferunderskud i vinduet hvor vi hentede PPD var betydeligt mindre. Det netop overstået Transfer-vindue er et af de dyreste i FCK nogensinde, også med salg inkluderet i balancen.

Hvorvidt de købte spillere i dette vindue er brugbare må tiden viser - men det forventer jag da.

@ Imperator

"Er du uenig i rigtigheden af hans fyring, FCK4 Ever (uagtet måden det blev gjort på)? "

Tjaaa, det tror jeg nu ikke jeg er - omend jeg ikke kan se bort fra måden det blev gjort på.
Hvorfor ikke afskedige ham da man forfremmer SS, hvad skete der i den mellemligende periode som lastede ham yderligere? Og igen måde det skete på var gennemført ussel og giver bange anelser for de folk vi har tilbage - opsagt på gråt papir 3 runder før afslutningen af sæsonen og "smidt" ud af klub og lokation på den måde efter 23 år.... usselt!

Men mest af alt kan jeg ikke se hvorfor man ikke valgte at beholde ham i organisationen, og det jeg frygter er at FCK har mistet alt for meget af det som kendetegnede klubben tidligere i forhold til en fast plan og kontinuitet. Men man kan naturligvis altid forsvare hans afskedigelse ud fra det faglige alene, set udefra i hvert fald.

"Klubben var et sted hvor der skulle ske noget drastisk, hans fyring var vel en nødvendighed for at opnå en tilstrækkelig omvæltning og (forsøge at) få hevet problemerne op med roden.. "

Noget skulle der ske, naturligvis!
Men lad os nu konkludere når vi ser hvad det vi har erstattet med kan levere - vi er jo kun et par tabte kampe fra at SS ligge med røven i vandskorpen, nederlag til AaB og BIF og hvor er vi så henne ifht. at få "problemerne hevet op med roden". Og er vi nu så sikker på at CV vitterligt var roden til alle det onde? Kan SS levere ligeså meget godt som CV trods alt også gjorde?

Time will tell, I reserve the right to pass judgement ...

God weekend hele vejen rundt!
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Bløde babser
Hvad fanden tænker de på? De 600 kroner man får med sit sæsonkort er jo en gratis omgang for klubben, for der er jo ikke noget med gider at købe?
Man smider jo for fanden da ikke sit barn som man elsker og vil det bedste ned i denne rædsel: http://www.fck.dk/files/…rafik/7.jpg
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af JuveFella
Startopstilling :

Andersen - Amartey Nilsson Antonsson Bengtson - Gislason Toutouh Delaney Kacaniklic - Amankwaa Cornelius

Gislason og Amankwaa på kanterne og så Kacaniklic som hængende/angriber, havde måske være lidt mere spændende og se. Ståle ved bedst!!
Skrevet af JuveFella
Fint lavet af Kacinklic, gode takter so far.
Skrevet af Schelden
Tyndt. Og ærgerligt at Stephan ikke få lapperne en smule mere på!

- Var det ikke noget lignende den situation som Wiland blev udsat for i pokalen sidste sæson?

- Ufatteligt at Gorter ikke får stukket et gult kort der.
København.
Skrevet af GammelBitterMand
Danske dommere skal holde sig fra "international" linje, der er ingen af dem, der har evnerne til det. Jeg tror dårligt nok, de forstår det. Og Milton lyder altså hver eneste kamp som en, der skal følges med kampdommeren hjem ... Han er helt sikkert en god kammersjuk.

Jeg kan ikke rigtig gennemskue hvad vores offensive plan er i højresiden - Rurik trækker ind centralt og Amartey dækker af bagude. Samtidig vandrer Alex ned i bagkæden og henter bolden, mens Corner ligger forrest i venstre side. Jeg ved ikke om spillerne har fået meldinger om landminer i den side?
Batman Close. London W12.
annonce
0