Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Svoger
Nu har jeg kun højdepunkterne fra Onside at forholde mig til, da jeg ikke fik set kampen.

Jeg sidder dog med følelsen af, at havde vi fået sådan et straffe, var artikelforum, og givetvis også et par brugere i AaB-tråden, flydt over med kritik af FCKs evige dommerheld.
AaB-spilleren tager godt nok en vild forsinket drejning. For noget der så ud af meget lidt.

I forbindelse med vores annullerede mål, forstår jeg ikke målmændenes freden/beskyttelse. Og slet ikke derude. Det kan dog lige såvel være pga. manglende kendskab til det område af Fodboldloven...


Ohh, well. Det er ikke på "mistænkelige" straffespark imod os, at vi taber mesterskabet denne sæson.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af repos , moderator
Begge kendelser var helt ok. Amartey hiver i Gorters arm, og Cornelius springer direkte ind i Larsen.

Ståle ævler om mange brændte chancer, men det kan jeg ikke genkende. Vi skabte to chancer, som Delaney og Cornelius brændte. Thats it i løbet af 90 min. Det er for tyndt.
Vores indlæg er håbløse og sejler forbi Cornelius. Vores dødbolde er uskarpe, og løbemønstrene fungerer slet slet ikke. Spillerne går konstant fejl af hinanden, og det kan simpelthen ikke være rigtig, at man ikke kan finde ud af at løbe de rigtige stedet hen. Det er for pokker det, man skal terpe igen og igen på træningsbanen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Det er rigtigt. Vi havde kun to reelle muligheder i åbent spil, netop de to, repos nævner. Så havde vi to fra dødbolde, herunder et hovedstød fra Per Nilsson, som blev reddet på stregen.
Skrevet af Imperator
Ståle burde gøre et bedre arbejde med offensiven, sandt!
Men vi er godt nok også skide uheldige hele tiden..

Vi har endnu ikke start11eren på plads, hver uge er vi nødt til at lave modifikationer pga skader og karantæner. Igår var vi igen langt fra en optimal opstilling..
Det er ikke unormalt at vi spiller dårlige og uinspirerede kampe, men vi plejer at vinde de fleste af dem alligevel.
Det er som om den overlegne fysik og vindermentalitet der plejer at gøre os istand til at køre den slags kampe hjem med 1 måls sejre, og som vi måske nød godt af mod OB, bare ikke er der mere i samme grad - FCM tilgengæld ser ud til at have det i overflod.
Efter at have set FCM i fredags, og os igår, sidder man med en følelse af at FCM sagtens kunne have smidt point (mod selvsamme hold vi besejrede på udebane sidste runde vel at mærke), og at vi sagtens kunne have kørt den 0-0 hjem mod de forsvarende mestre på udebane, som vi (situationen taget i betragtning) kunne have været okay tilfreds med..
Istedet kører FCM sejren hjem i overtiden og vi taber 1-0, begge resultater sikret på straffespark..
Det er fandme bittert, ikke helt ufortjent spillet taget i betragtning, men stadigt fucking bittert...
FCM har nu fået 6 sejre ud af 7 mulige, de 10 point vi er bagud er tæt på at være maksimal afstraffelse af at vi ikke rigtig er "online" endnu..
Godt nok et skidt år for dem at være så effektive..

Hele situationen bliver forværret af den drama der bliver pisket op hver uge når vi ikke leverer.. Det der burde være en rolig proces, bliver til en heksekedel med potentielle "finaler" hver weekend..
Jeg frygter for hvad der vil ske hvis heldet ikke vender og vi får bygget det momentum og ro vi skal bruge.. Kampen mod BIF næste runde kunne ikke komme mere ubelejligt..
En fyring af Ståle vil betyde total kaos tror jeg, det er imo det værste der kan ske lige nu..
Skrevet af Matias
Han må jo hente mandskab ind, som kan køre et offensivt koncept ind, få arbejdet med spillernes færdigheder og træne indlæg og dødbolde til den lyse morgen.
Skrevet af Steve Highway-61
Et nederlag ude mod mestrene er altså ikke noget særligt.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Imperator
Enig..
Især indlæg og dødbolde synes jeg virker til at være den korteste vej til mere succes..
Godt nok ikke meget vi har fået ud af Cornelius so far..
Skrevet af GammelBitterMand
Riemer raus?

På dødboldene kan man dog sige, at tilstedeværelsen af Corner er stærkt medvirkende til at fx Nilsson, Zanka og Amartey har fundet så meget plads. Men i åbent spil er det dybt godnat, det, der foregår. Han befinder sig stort set aldrig der, hvor han er farligst.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Imperator
Riemer raus?

Nah, synes jeg ikke.. Det er klart at der mangler nogle kompetencer i trænerstaben, men tror ikke at Riemer af den grund er dødvægt..
Det er mit indtryk at han tager sig af mandskabsplejen og mange af de praktiske ting, og at han er vellidt blandt spillerne..

Udover Ståle har jeg svært ved at regne ud hvem der er "fodboldhjernen" hos os, og når man ser på banen fristes man til at formode at der ikke rigtigt er nogen..
Vi mangler en strateg, en der kan sidde og se videoer af modstanderne sammen med Ståle og ligge snedige planer, og vigtigere, hjælpe Ståle med at få et ordentligt koncept på plads..
Synes det virker til at Ståle mener det er op til ham personligt at løse alle problemerne, men det er hverken optimalt i forhold til den brede rolle han har fået eller de kompetencer han specifikt har..
Selv da han blot var cheftræner havde han brug for Wiggen, og det behov er nok ikke blevet mindre som manager..
Skrevet af GammelBitterMand
Johan Lange er jo blevet teknisk direktør, som jeg husker det skal han bl.a. have fokus på video-kiggeri. Men der er vist ingen, der er uenige i, at Ståle på træningsbanen mangler en makker med offensiv forståelse.

Med dagens genkomst af Messias på Vestegnen har jeg efterhånden svært ved at se, hvem der skal vinde sølv i år.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Imperator
Men der er vist ingen, der er uenige i, at Ståle på træningsbanen mangler en makker med offensiv forståelse.
Nej, tror jeg også de fleste er enige i.. Spørgsmålet er jo så bare om det er fordi der er en træner der ikke gør hans arbejde godt nok, eller om det er fordi der er en nødvendig trænerstilling der endnu ikke er oprettet..
Det er svært at gennemskue fra sidelinjen..
Skrevet af Matias
Det er jo under alle omstændigheder Brian Riemer der står for træningen af både defensive og offensive dødbolde, og det har vi såre simpelt ikke fået nok ud af. Hvad han ellers står for i den praktiske træning, ved jeg ikke.
Skrevet af repos , moderator
Riemer har jeg heller ikke den store fidus til. Det virker atter til, at vi sovset ind i nepotisme, hvor der hentes internt. Johan Lange har et stort ansvar, men spørgsmålet er, om han har pondus og viden nok til at varetage sin opgave.

Scoutingdelen er et kapital for sig med uduelige Lars Højer i spidsen. Det skriger til himlen, men han er åbenbart uundværlig.

I det hele taget er det beskæmmende, så lidt vi får ud af vores økonomiske overtag, men jeg ser ikke umiddelbart tegn på forbedring.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Adriaanse
D.d. synes jeg stadig, I har superligaens kvalitativt bedste og bredeste trup. FCM´s trup har dog et større udviklingspotentiale - kvalitativt og i bredden, hvorfor det magtforhold kan ændres i løbet af sæsonen.

Men med udgangspunkt i en generelt, trods alt, mere end konkurrencedygtig trup, er det efterhånden hel oplagt at se kritisk på, hvordan denne udvikles og anvendes - over tid.

Og helt uagtet min vanlige Ståle- og ledelseskritik, så er det vel fair at overveje, om der ikke er andre, der kunne klare opgaven bedre end Ståle og hans team? Det tror jeg, der er.

Og skal der handles på det? - Ja, hvis ikke der er kommet mere stabilitet og langt bedre resultater, når vi nærmer os vinterpausen, så må Ståle skiftes ud, og en ny træner + sportschef hentes ind. (Skulle det komme så vidt, skal jeg gerne uddybe, hvem jeg synes, I skal hente.)

På den anden side, så vil jeg da forvente, at alene truppens kvalitet - og ret væsentligt - en Nicolai Jørgensen tilbage (fingers crossed) - vil holde FCK i kampen om 2. pladsen frem til næste sommer. En kamp, der nok skal udkæmpes med Brøndby, der ikke håndterer deres muligheder meget bedre end I gør, og derfor nok også vil lade en del point ligge fremadrettet.

AaB falder formentlig sammen i den periode, hvor de skal spille europæisk, og kan komme lidt for langt bagud i tabellen af den årsag.

Vi får se.

Vh.

Adriaanse
Skrevet af repos , moderator
(Skulle det komme så vidt, skal jeg gerne uddybe, hvem jeg synes, I skal hente.)

Så kan vi forvente en lang liste af hollandske trænere. Du behøver ikke.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
I det mindste er Brøndby dårlige når man presser Kahlenberg og går til dem fysisk. Det skal vi kunne klare, så måske ryger vi ikke på røven der. Det kunne mit humør godt klare vi ikke gjorde.
Skrevet af GammelBitterMand
Scoutingdelen er et kapital for sig med uduelige Lars Højer i spidsen. Det skriger til himlen, men han er åbenbart uundværlig.


I praksis er han jo lidt ude på et sidespor - Lange har jo ansat Bjarne Hansen (tidl. Arnesen-håndlager i Chelsea og HSV), fordi Højer er på "mange og lange rejser til lande langt fra vores hjemlige breddegrader." (http://ekstrabladet.dk/s…4872869.ece).
Batman Close. London W12.
Skrevet af piratos
En Hollandsk træner og 4-3-3 ville ellers måske gøre at klubben blev opdateret på moderne fodbold, fremfor Ståles 1864-agtige tilgang til spillet.
Skrevet af GammelBitterMand
4-4-3 lyder i hvert fald meget moderne.
Batman Close. London W12.
Skrevet af piratos
Tastefejl, siger det dig noget?
annonce
0