Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
"PS Undskyld til FCK-tråden for OT, men Matias startede"

- Med mindre der er en håndboldkamp i gang, sker der ikke en skid i FCK-regi, før forårsprogrammet fløjtes i gang. Man tør vel næsten ikke engang håbe på, at der blot kommer et par transferrygter i omløb? Derfor skal man ikke undskylde for at give tråden lidt liv, om end indholdet kun langt ude i perifirien er FCK-relateret.
Skrevet af Moller
Hmm jeg havde egentligt troet, at der var mere i københavnerne, men hvis det påståede had er projektets eksistensberrettigelse, så kan Nordea vel ligeså godt trække stikket ud med det samme.

Der er jo ikke rigtigt noget af komme efter - i hvert fald ikke i Århus.
Hadet er intet sammenlignet med Brøndby. Selvfølgeligt vil alle slå FCK, men det er jo logisk pga. klubbens økonomiske og deraf sportslige overlegenhed. Hvis OB kommer til at dominere i de næste 10 år, vil "hadet" også være større end til FCK.

Iøvrigt må FCK´ernes "Vi er bonderøvenes værste fjende"-sjæl jo være presset af de reelle omgivelser.

Klappepølse-kulturen i Parken, Lalandia, Fitness DK, og TV2-nyhederne med Jes Dorph er jo nærmest indbegrebet af bonderøvsmentalitet. For ikke at glemme, at det vel efterhånden er flertallet af FCK´ere, der er bonderøve.


https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af Matias
Der er nu en god portion fornuft i at holde liv i et projekt, der er bygget på at ville gøre tingene anderledes. At det derfra skulle have udviklet sig til den bærende kulturværdi, er nok at tage munden for fuld. Især overført til livet på lægterne. Men det er da klart, at definitionen også bærer præg af, at være et modsvar til den, dengang, etablerede ligamasse (det forholder sig jo radikalt anderledes nu). Herunder også sammes udmeldinger om forhåbninger og syn på fremtiden. Mange fik aftenkaffen galt i halsen, da FCKs visioner i sin tid blev præsenteret, og endnu flere gik det galt for, da Don Ø (om ikke andet, så delvist) realiserede dem, med sin bedrevidende, arrogante og til tider nedladende facon.

Om hadet til FCK i Århus er mindre end det til Brøndby, ved du bedre end jeg. Jeg påstår noget, og det er fint, hvis det viser sig, at jeg har taget fejl. Jeg har dog under alle omstændigheder noteret mig - her som andre steder (endda også når jeg vover mig ud i det virkelige liv) - at det findes og at det ofte bygger netop på den position, FCK selv har valgt at indtage. Og her tænker jeg naturligvis ikke alene på den sportslige.

Jeg er helt enig med dig i, at der næppe findes noget mere kakkelbords-dansk end Lalandia (de andre dele går dog fri - i et eller andet omfang), ligesom jeg selvfølgelig er helt enig med dig i, at der er alt, alt for mange bonderøve blandt FCKs tilskuerskare.
Skrevet af Razz
Apropos reality-stjernernes påståede guldgrube

http://ekstrabladet.dk/f…1276826.ece
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Sir , moderator
"Og dukker der nogen op, som stjæler opmærksomheden, ender det tit i drama, siger dj, natklubchef for københavnerstedet Jazzhouse og psykoterapeut-studerende Jean von Baden.

– Desuden kan de tit have en meget krævende attitude og være ret grove ved både dørmænd og bar-personale, da de selv mener, de har ret til at komme foran, fortæller han."

Hahaha og det kommer fra ham!!
Dette er en signatur.
Skrevet af Halil
psykoterapeut-studerende Jean von Baden


Er han ikke selv bimlende crazy efter indtag af diverse medikamenter og et deraf følgende misbrug?

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Slettet(041752210602)
Hvorfor skal det hele være sådan noget TV2 Lorry-Politiken-plus-planhed? Som Mads Brügger siger.

...

"Nu brugte du ret meget krudt på at forklare..."

- Ret meget krudt? En linje?

"Med bare en smule udsyn - det indrømmer jeg så er sjældent set i København"

- Er det anstrengelserne værd?

"Derfor kan betegnelsen "Bonderøvenes Stolthed" ydelukkende være henvendt på århusianere"

- Bingo. For en gangs skyld ramte du plet. Noter dig det, søndag d. 3. januar, 2010, ramte du plet.

"Jeg køber den ikke"

- Nå ikke? Da må du være ganske tilfreds med, at det er nærmest omkostningsfri info. Det kræver ikke meget mere end et par minutter på diverse fanfora, for at se tendensen. At du så ikke vil se, er jo en anden sag.

"Jeg husker ikke, jeg har trukket mig fra noget som helst"

- Det har du heller ikke. Du er stolt og rank. Det må du altid huske på.

"... måske du forveksler det med at have livsbehov for andet og mere end at formulere 50 daglige indlæg på bold.dk/debat"

- Jeg-har-et-liv-udenfor-bold.dk-for-real-kortet? Også golden. En rigtig vinder.

"... skyldes det formentlig, at dig og vennerne har skabt sig i tråden"

- Apropos behov: Vil det ikke altid være sådan, i dine øjne? Det tror jeg.

"Skulle jeg finde ud af, hvorfor den er "golden", skal jeg nok fortælle dig det. Du ved det da helt sikkert ikke, for så havde du skrevet det i stedet for at gemme dig bag, "Det kan være, at du en dag finder ud af hvorfor." Ynkeligt"

- What a beauty. Takker. Pascal behøver selvfølgelig ikke at uddybe.

...

Utroligt at en fuldstændig selektiv tilgang til, hvad man vil forholde sig til kombineret med et par dårlige oneliners og lidt kursivering kan legitimere den slags københavnerier. Men sådan er gamet åbenbart.
Skrevet af Matias
Elrioni, du kan forhåbentlig selv se, at resten ikke er værd at bruge tid på. Også selvom din irritation over "københavneriet" fik domineret din aktivitet for en stund. Mine, efter min mening, ganske fornøjelige one-liners, synes jeg er passende for den forsmåelse jeg blev præsenteret for. Mere kedelige behøver vi altså heller ikke at være herinde.
Skrevet af Slettet(041752210602)
Elrioni, du kan forhåbentlig selv se, at resten ikke er værd at bruge tid på.

Ja. Det bliver for forudsigeligt.
Skrevet af Matias
Nice (ikke sarkastisk). Og godt at se, at du, din irritation til trods, kan lade dig inspirere.
Skrevet af Burro
Hvis jeg er lidt heldig tjener jeg helt op til 22.000 kroner," siger Sidney Lee, der især er populær på diskotekerne i Jylland.


Fedt at konkludere på EBs interview med manden. Ja, Sidney, selvfølgelig tjener du 22.000 kr. på en aften, ligesom du også er wrestler, professionel gamer, blev inviteret til Vild Med Dans, osv. osv. osv.
Kosovo je Srbija
Skrevet af Halil
Så du kalder Sidney for en løgner?
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Misfits
Burro hater kun, fordi han er misundelig. Virkelig dårlig stil!
--
Skrevet af Burro
Det er fordi, jeg er fra "Bonderøvenes stolthed" og derfor nærmest pr. definition bliver nødt til at hate på en smart københavner.
Kosovo je Srbija
Skrevet af Matias
Sidney Lees overdrivelse-record in mente, er det alligevel ikke utænkeligt. Jeg kender folk der spiller plader (læs: cd´er og mp3´er) en aften for en halv månedsløn (referenceramme: Matias), uden at være i nærheden af at kunne gå for at være dj. De er bare, mere eller mindre, kendte.
Skrevet af Matias
Back to basics.

Så begynder der alligevel at blive snakket lidt i krogene, om evt. transferemner. Ikke overraskende er det til de pladser, der er størst sandsynlighed for, at vi skal hente til inden længe (Wendt og Hutch).

Billig og nogenlunde kvalitativ venstreback fra Molde. Knut Olav Rindarøy, 24-årig nordmand, med masser af ligakampe og en enkelt landskamp på bagen:
http://en.wikipedia.org/…ndar%C3%B8y
- Molde skulle være ude efter et af vores tidligere transfertargets, Hammarbys Emil Johansson (23), hvilket bringe Knut Olav i overskud.

Den efter sigende teknisk stærke - men noget flyvske - brasilianer, Cleyton (26), der pt. er på kontrakt i Panathinaikos. Han er åbenbart ikke førstevalg på pladsen, og overvejer pt. et låneophold hos cypriotiske Anorthosis.
http://en.wikipedia.org/…lva_Cleyton
Skrevet af Svoger
Jeg formoder de to er nogle du bare hiver op af hatten, og ikke nogen vi har hørt nævnt som transferrygte?

Derudover er ham brasilianeren jo helt umulig at hente hvis cypriotisk fodbold kalder - vi så jo i sommers at vi er "fucking miles away" fra cypriotisk fodbold!
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af fck-styrer
Jeg håber altså inderligt at vi kan beholde Hutch
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Matias
Jeg har dem bl.a. fra former-bold.dk´er, Lil´ Will, som har været så venlig at poste dem andetsteds. Det er en - tilsyneladende velinformeret - svensk kilde, der lægger navn til Cleyton-rygtet, mens nordmanden er ren FCK-fan-spekulation. Dog med et fint ræsonnement.

Vedr. Hutch, så bliver han foråret ud. Men da har så kontraktudløb og vil være 27 år, så det er helt forståeligt, at han vil udnytte sin status som transferfri til, at finde en klub i en større og bedre liga, for at få prøvet sine evner af. Det synes jeg også han har fortjent.
Skrevet af fck-styrer
Absolut. I min verden giver det også enormt meget mening, at skifte klub, når sæsonen er overstået.

Og han fortjener bestemt at komme til udlandet
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
annonce
0