Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Svoger
Ubetinget fængsel for at sniffe lidt kokain/have en smule til eget forbrug. Right.

Til gengæld, er du tredjelandsborger med maksimalt et halvt års lovligt ophold, vil besiddelse af selv den mindste målbare mængde medføre, at du får en administrativ udvisning med to års indrejseforbud, skulle politiet forelægge sagen for udlændingemyndighederne. Der er betaling ved kasse et.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af quazz
Jeg synes et eller andet sted kun det er naturligt. Den ringe mentalitet/indstillling i Superligakampene skal simpelthen evalueres, og det må falde tilbage på mentaltræneren. Under Ståle havde FCK aldrig nogensinde tabt 6 af de første 10 kampe.
Skrevet af BlueAndWhite
Nande du er way off med kokain :) op til 5g er bøde 3k per begyndende gram, du kan rigtig nok blive noget for videresalg hvis der er regnskab/forskellige poser.
Skrevet af armand
Jo lige med kokain gør man da det hører under strafferammerne for hårde stoffer. Så er det op til 2 års fængsel.

som OM danmark har fængselskapacitet til det.

du kan tømme old irish for stoddere hver fredag lørdag søndag jo :>
skulle du endelig nærme dig noget der ligner 3 måneders fængsel går der 7 måneder før du er i retten, yderligere et halvt år inden du får en dato for selv at møde op til et åbent fængsel og når det så nærmer sig 50/50 for det er konverteret til fodlænke eller betinget pga. overbelægning.

og nej, jeg tager ikke engang kokain :->
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Nandeyanen
https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/avis-uro-og-magtkamp-i-fck-toppen

Det ender nok med at FCK+Stadion bliver solgt væk
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af quazz
Først Parken, nu Lalandia. Er de ved at lave en total likvidering af PSE?
Skrevet af Nandeyanen
@Quazz

Der er rygter der går på at Korsgaard og Skjærbæk vil høste deres investering. Man tjener flere penge hvis man sælger 100% af rettigheden af et driftsselskab væk fra koncernen end hvis man bare solgte sine aktier.

Dem som vil fodbold-delen er ikke interesseret i at Parken og FCK skal splittes af. Det kan skabe problemer for FCK hvis ikke man har råderet over eget stadion.

Det er ihvertfald også en håbløst kommentar af Skjærbæk i artiklen:

De skal bare spille bedre. Du behøver ikke putte penge i det. Nu har jeg ikke forstand på det, men hvis de bare spillede noget bedre, behøver vi ikke putte så mange penge i det. Jeg er ikke den rigtige at spørge om fodbold. Jeg er driftmand og vil gerne drive en forretning, det er det, jeg synes er interessant. Jeg vidste ikke engang, der var et fodboldhold i Porto.Det er nok bedst for alle hvis vi bliver solgt. Hvis det sker så håber jeg det bliver Parken + FCK samlet.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af quazz
Men i stedet for at splitte det hele ad, hvorfor forsøger de så ikke at afhænde deres aktier? Hvad er PSE værd uden FCK, Parken og Lalandia?
Skrevet af Nandeyanen
@Quazz

Lad os sige man ejer 30% af aktierne i PS&E. Hvis man sælger sine aktier til en køber bliver køberen kun medejer og det er der mange der finder uattraktivt.

En opsplitning af hele koncernen gør det mere attraktivt at købe og fordi det bliver mere attraktivt bliver prisen også højere. Det var også det der stod i børsmeddelsen. Man kan tiltrække personer der er interesseret i Lalandia delen men ikke FCK delen og omvendt.
En opsplitning gør PS&E mere værd så hvis ejerne vil ud giver det mening.

For at sætte det barnligt op. Hvis 1 PS&E aktie koster 10kr.

Men man vælger at splitte det op 50% Lalandia og 50% FCK for at gøre det mere attraktivt. Så kan de sælge 1 FCK aktie for 6kr og 1 Lalandia aktie for 6kr. Det vil sige i teorien ender de med 12kr i stedet for 10kr.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af ptr
Altså jeg tror faktisk Thorup ville være en ganske udemærket assistent ... lol.

Anyway, Lønstrup, Lars Jacobsen, Hjalte er vel 3 udemærkede bud. Tror dog det bliver en udlænding.
Skrevet af ptr
Det var så Hjalte. Så mangler vi en u19 træner.
Skrevet af K.I.B 2.0
Mon ikke man forfremmer U17 træneren Alfred Johansson til U19 træner og forfremmer U15 træneren Martin Vingaard til U17 træner.
Skrevet af armand
igen den billige løsning :)
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Svoger
Man må virkelig håbe, at det er den rigtige, og man ikke bare ender med nikkedukker som bare siger ja tak, fordi de er så opflasket i organisationen.

Men altså, man bør da få den der udefinerbare dna, som man gerne vil have.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Plankeværket
Neestrup er jeg glad for. Men Hjalte… jeg har en lille frygt for at det efterlader både u19 og førsteholdet svækket.
Skrevet af Esbjerg - fan
Nogen der ved om Corner træner med igen?
Skrevet af Nandeyanen
Ja Corner er klar og træner med.

Babacar ser også ud til at være fit for fight og med ild i øjnene.

Kunne være dejligt hvis der går gang i ham igen. Han er den angriber der ligner Cornelius mest typemæssigt.

Og jeg tror det er vigtigt at vi har en kontinuerlig spillestil så vi ikke veksler mellem Claesson og Cornelius som angribere.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af ptr
Jeg kan stadig ikke fordrage Babacars attitude på banen. Slår ud med armene hele tiden og stopper med at spille. Det er forfærdeligt. Specielt i mente at han har været efter som minimum Roony.
annonce
0