Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af BlueAndWhite
Har i lagt mærke til utilfreds fravær siden Neestrup er blevet udnævnt træner?
Skrevet af Thomas86
Dejlig sejr! Hvor er det smukt at starte ud med :D Mindre god første halvleg, men optimistisk for fremtiden efter anden..

Stakkels Zeca.. Det sgu svært ikke at blive en smule trist.. Han virker simpelthen så gennemført sympatisk i interviews..

Jeg er normalt vild med Diks, men han har efterhånden været skidt kørende i en længere periode.. Det må være Jelerts tur nu. Og uanset om Diks har erfaring med CM positionen eller ej, så er han desværre ejer af en halv fesen pasningsfod, hvilke er relativt alfa omega inde i maskinrummet ;) Så der håber jeg sgu ikke han skal ind og vikariere..

Syntes (nogle) folk er hårde ved Falk.. Ja han har en downperiode, men han har gennem mange år været en trofast soldat for os, og haft fantastisk mange kampe som den store oplevelse på banen, og i perioder gennem flere år, været superligaens bedste spiller (efter min ydmyge mening).. Han skal nok komme tilbage til sit normale niveau..

FM er virkeligheden! Ca nogle gange i gennemsnit..
Skrevet af Thomas86
Er btw helt vild med Leragers interview.. Jeg kan sgu godt li den måde han bærer sig selv som mand.
FM er virkeligheden! Ca nogle gange i gennemsnit..
Skrevet af Paul Allen.
I de næste vinduer skal vi have sluset Zeca og Falk ud. Vi elsker alle sammen de to drenge men den seneste periode har vist os at det ikke er holdbart i længden. De har været for skadet, og Rasmus Falk har været elendig i denne her sæson. Få ham sendt videre til det eventyr han hele tiden snakker om og tak ham for mange års god tjeneste.
Skrevet af Thomas86
Paul Allen:
Jeg er ret overbevist om, at når Falk bliver sat på 10´eren eller en af kanterne, så skal vi nok få at se hans tidligere niveau.. Pirlo light projektet er forhåbentlig endegyldigt dødt nu, og oplevelsen skal vel lige ud at systemet, før han er gode gamle Falk igen ;)
FM er virkeligheden! Ca nogle gange i gennemsnit..
Skrevet af Nandeyanen
@Thomas

Falk spillede faktisk 10´er rollen i dag. Den rolle Claesson spillede da de to byttede positioner ved udskiftningen af Falk.

Men Falk fulgte ikke gameplanen. Falk gik nemlig stadig ned til forsvaret som han gjorde i 6´er rollen under Thorup. Det efterlod et giga hul mellem midtbane og Cornelius og AGF kunne sætte presslinjen efter Falks position.

Da Claesson overtog Falks rolle blev vi meget mere farlige og Claesson var indblandet i målet ved at være inde i boksen og lave hælafleveringen.

Jeg tror ikke jeg så Falk inde i boksen på noget tidspunkt.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af DameNdoye2.0
Har i lagt mærke til utilfreds fravær siden Neestrup er blevet udnævnt træner?


Ja, han er her vel kun når han kan være utilfreds. Derfor det nogen gange er svær at tage seriøs for mig selv ihvertfald, når der kun kan kommenteres på det dårlige.
Skrevet af Thomas86
jeg synes faktisk thorup allerede inden han snakker har en super behagelig karisma og udstråling hvor neestrup, den søde lille mand, har en vred (i bedste tolkning utilfreds) og usympatisk udstråling. han er i hvert fald ikke nogen klassisk charmetrold og bliver fra min side sværere at holde af men okay det er en fodboldklub og ikke en sæson af paradise, resultater > skærmtække.

Det nok øjnene der ser, og hvad man lægger mærke til.. Jeg ser en meget passioneret og faglig dygtig mand, som trods meget fine kommunikative kompetencer, alligevel kan ses være nervøs i studiet. Hvilke jeg finder ret sympatisk.. Derudover så har jeg endnu ikke kunne opstøve noget, hvor én har udtalt sig negativt omkring hans person.. Vreden kan jeg ikke få øje på
FM er virkeligheden! Ca nogle gange i gennemsnit..
Skrevet af Steve Highway-61
Nå, hvis sæsonen skal reddes skal der fuld fokus på de næste 4 SL-kampe. Der skal 10 points i hus. Det er lutter nøglekampe mod lutter nøglemodstandere i forhold til at hente ind på toppen og definere os ift. BIF og FCM, som jo ikke bliver ved med at være sovende fjender i al evighed. Man må tage CL som en hors d´oeuvre og leve med resultaterne dér.

Dagens kamp var jo som en cirkusforestilling i det sydlige Italien. Og sikke en forestilling inkl. skader. Der skete ikke en skid i starten, så fik vi lidt røg og en spurt efter pausen. Det var vel Unge Hansens filosofi. Vi fik målet, da Daramy for en gangs skyld brugte holdet reelt og afleverede i stedet for sit efterhånden gabende "kedelige" forventelige baglinje-trick som næppe kan narre nogen mere.

AGF var længder fra at presse os, vi er fitte og klar til CL, så der kan snildt drosles lidt ned i Europa og stadig spilles fine kampe med fuldt fokus på SL.

Om en måned er alt reelt afgjort.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af armand

Om en måned er alt reelt afgjort.


sådan!

hva´ hvis vi ligger a point med fcm 3 point bagved nordsjælland? :>
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Steve Highway-61
hva´ hvis vi ligger a point med fcm 3 point bagved nordsjælland? :>


Så bliver vi mestre.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Steve Highway-61
...

Jeg vil dog sige om Venstrehjernehalvdels-Neestrup at han har en masse gode egenskaber i sin kommunikation som Tøfting også nævner. Den slags mennesker er det jo sådan med, at deres direkte, logiske og kontante facon kan bringe dem rigtigt langt. Mourinho havde jo også dette træk (sammen med nogle andre lidt mystiske og halvvanvittige indfald og udtalelser). Det meget rationelle. På det punkt ligner han lidt Ståle, men man kunne fornemme at Ståle rummede mere.

Men de meget rationelle mennesker mangler en kontakt til deres fantasi og kreativitet og at se store linjer og tænke ud af boksen som det vist hedder i dag. Så det må han nok arbejde med. Især hvis han skal have Claesson, Cornelius, Daramy og de to islændinge til at spille sammen uden at det bliver en dårlig parodi på holdet fra Guardians of The Galaxy.

Jobbet er selvfølgelig af en sådan art at der kommer øjeblikke hvor "Selling your reason will not bring you through" og hvem søger han da råd hos. Jeg kan ikke lade være med at tænke på et par af afsnittene navnlig Collision Course fra Månebase Alpha, hvor Koenig lyttede til Arra selvom det nærmest betød bevidst at gøre det modsatte af det rationelle.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af ptr
https://www.youtube.com/watch?v=hMzX5akt_BQ

Kan sgu godt lide det her interview. Han er en god person.
Skrevet af elendil
jeg synes faktisk Pierre Bengtsson allerede inden han snakker har en super behagelig karisma og udstråling hvor Christian Sørensen, den søde lille mand, har en vred (i bedste tolkning utilfreds) og usympatisk udstråling. han er i hvert fald ikke nogen klassisk charmetrold og bliver fra min side sværere at holde af men okay det er en fodboldklub og ikke en sæson af paradise, resultater > skærmtække.
fck-medløber.
Skrevet af dickos
Find dig en kæreste, der har samme udtryk i øjnene, når hun ser på dig. Som Christian Sørensen har, når han snakker om FCK.

Jeg elsker ham allerede.
Skrevet af Nandeyanen
Christian Sørensen er en kæmpe inspiration.

Han har været meget åbent om det og fortæller historien så det kan hjælpe andre der er i problemer.

For dem herinde der ikke ved. For 6 år siden tog Christian Sørensen til en mindre Islandsk klub. Han gik rundt med depression og selvmordstanker og var på afveje. Gik fra at være et stort OB talent sammen med Falk og Eriksen til at være tæt på kartiereafslutning. Vi skal tænke på at det er som 24 årige.

6 år senere som 30 årige spiller han i FCK og oplever Champions League.

Det er en vild forvandling.

Angående CS/VK som starter. Så tror jeg CS blev valgt fordi han har haft flere træningspas sammen med Cornelius mens VK var på u21 landsholdssamling. Jeg tror de kommer til at dele meget af tiden for der er mange kampe og pokalen starter også snart

Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af elendil
Find dig en kæreste, der har samme udtryk i øjnene, når hun ser på dig. Som Christian Sørensen har, når han snakker om FCK.


Haha, godt udtrykt. Det ville sgu være rart.
fck-medløber.
Skrevet af JuveFella
Jay Grot har åbenbart kontraktudløb til vinter, det kunne være en spændende spiller som konkurrent til Cornelius.
Skrevet af Nandeyanen
Jeg synes det er værd at satse på Orri Oskarssson.

Han er også blevet rykket op som anden valg over Babacar og Karamako.

Jeg tror snart vi får ham af se. Pokalkampen mod Hobro bliver en god test.

Derudover tror jeg ikke Grot har lyst til at være på bænken i FCK.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af ptr
Synes faktisk det er lidt grotesk at Orri ikke har fået flere minutter, men det hænger nok sammen med vores resultater har været så dårlige.
annonce
0