Du svarer på indlægget:
Matias: "Om folk var fra Silkeborg eller Århus - eller en tredje provinsby - var ikke temaet. Og i øvrigt heller ikke pointen, hvilket du naurligvis har kaget lidt rundt i (også svært at holde styr på hele to retninger, snakken gik i)."

Nu brugte du ret meget krudt på at forklare, at kampen blev spillet i det, du kalder "Bonderøvenes Stolthed", bagefter prøver du så at redde røven ved at påstå, at det ikke var temaet.
Med bare en smule udsyn - det indrømmer jeg så er sjældent set i København - så ville du vide, at ikke mange andre jyder end århusianere ser noget stolt i Århus. Derfor kan betegnelsen "Bonderøvenes Stolthed" ydelukkende være henvendt på århusianere - med mindre det da ligefrem er uvidenhed, der lægger bag begrebet. Hvis det er det, er du undskyldt.


"At du helt elementært har svært ved at acceptere, at FCK er bonderøvenes yndlingshadeobjekt, må du altså selv rode med."

Jeg køber den ikke, ligesom jeg ikke køber, at den første månelanding udelukkende foregik i amerikanske filmstudier eller at Bush var hovedarkitekten bag 11. september. Jeg kan så forstå, at ideen om "FCK som yndlingshadeobjekt" er motoren bag din support til FCK. Uden den ville du stå uden klub, og derfor forventer jeg heller ikke, at jeg kan overbevise dig om, at det udelukkende foregår oppe i dit og vennernes hoveder. Jeg forventer heller ikke, at jeg kan overbevise andre(?) konspirationsteoretikere om, at månelandingen foregik på månen, og at en flok skæggede fætre stod bag 11. september.


"Sidst trak du dig, da et kort view på artikelforum viste, at der op til en landskamp - hvor fokus kunne menes at være rettet mod det hold (det var endda i den afgørende kamp mod Sverige) - var langt flere indlæg omhandlende de korrupte og svinske FCK, end MOs udvalgte."

Jeg husker ikke, jeg har trukket mig fra noget som helst, måske du forveksler det med at have livsbehov for andet og mere end at formulere 50 daglige indlæg på bold.dk/debat. Men har den omtalte tråd om "de korrupte og svinske FCK" været længere end tråden forud for Sverige-kampen, skyldes det formentlig, at dig og vennerne har skabt sig i tråden. Du kan jo spørge O-man, der jo ser sig selv som ironiens mester - selv om han vel mere er mester ud i at afspore debatter med sit ævl og kævl.


"PS. Din afsluttende kommentar er golden. Det kan være, at du en dag finder ud af hvorfor."

Skulle jeg finde ud af, hvorfor den er "golden", skal jeg nok fortælle dig det. Du ved det da helt sikkert ikke, for så havde du skrevet det i stedet for at gemme dig bag, "Det kan være, at du en dag finder ud af hvorfor." Ynkeligt.
0