Du svarer på indlægget:
Hvis Ståle vil afhænde Kusk, så har han spillet fallit i forhold til offensiven. Jeg er efterhånden nået til konklusion, at Ståle er en dårlig træner i forhold til instruere og implementere et offensivt holdbart koncept.

Han er til gengæld dygtig til at skabe defensiv struktur og lukke dygtigere hold ned, men det kræver til gengæld meget af spillerne. Når det lykkes er vi umulige at nedbryde, og vi kan samtidig lukrere på fysisk styrke i angrebet og gennembrud ved backs.

Lige nu mangler vi fysisk styrke i angrebet, og PB er desværre ikke løsningen på venstre back. Han er simpelhen for langsom, selv om han har et suverænt venstrebensindlæg.
Ankersen står til to spilledages karantæne, og det er håbløst, når han nu har brug for at spille sig i form igen.

Hvorfor Ståle bliver ved at foretrække taktisk imbecile Verbic er efterhånden også en gåde. Bevares; det er da fint at spæne rundt i 90 min., og konstant vise tænding, men for helvede, hvor han dog bare uforløst i alt, hvad han foretager sig. Det er de samme fejl, han har lavet i hele sin FCK-tid, og det er ingen bedring på vej.

Kusk skal spille hver eneste gang. Han og Falk. Hver gang. Hele tiden. 90 min.

Vi har et hold af tonsere, og hvis Ståle ikke kan finde plads til vores to bedste boldspillere, så må han overlade de offensive tøjler til én, der kan.

Og endelig, så skal Zeca spille i stedet for Kvist. Hver gang. Hele tiden. 90 min.
Det må så betyde Kill your darling, men det kunne han med Hjalte, og så kan han også med Kvist.

Robin
Ankersen - Vavro - Lüftner - Boilesen
Kusk - Zeca - Gregus - Falk
Pieros - Pusic

Pavlovic er jeg træt af at glo på. Lad Pusic spille.

Vavro og Lüftner bliver sikkert temmelig "spændende" ind i mellem, men vi er afhængige af at kunne iscenesætte mere offensivt. Defensivt kan det vel alligevel ikke blive meget ringere end mod FCN.

Alternativet er Falk frem i mellemrummet, og skubbe Verbic eller Toutouh ind på kanten.

Amankwaa skal omskoles til back med det samme. Her får han den nødvendige plads at løbe på, og det var selvfølgelig taktisk selvmål at starte med ham mod FCN.

Så må vi afhænde Matic eller Toutouh. Førstnævnte er for ringe, medens sidstnævnte nok desværre trænger til luftforandring.
Keita er spændende, og lad ham for sæsonen færdig i Halmstad, og så tag en pejling på ham efterfølgende.
0