Du svarer på indlægget:
"Derudover er FCKs strategi at være en ikke-sælgende klub."

Det er noget fis. Det er en blanding af en rest af Don Ø fantast tiden og et mere fornuftigt ønske om, at der skal være kontinuerligt overskud på driften så man har råd til at optimere holdet. Det betyder ikke, at vi opererer med et budget af en størrelsesorden hvor vi kan ignorere en evt videresalgspris.

Kvist ville være en forstærkning, men også en ærgelig en af slagsen. Det er ikke hans kompetencer vi mest mangler på midtbanen, det er den anden vej den er helt gal. Han er voldsomt, som i VOLDSOMT, dyr efter vores målestok. Han vil være et af vores dyreste køb nogensinde og ville skulle oppebære en af de dyreste lønninger nogensinde. Sidst men ikke mindst, hvad så med Delaney, skal vi skide hans udvikling et stykke som reserve på kanten og midten et år?

Derudover synes jeg det er en anelse voldsomt at sige, at spillere som Kusk, Sloth og Albæk ikke vil kunne gøre nogen som helst forskel i en CL kval om 2 sæsoner. De er alle sammen glimrende i rummet mellem modstanders forsvar og midtbane hvor vi pt er røv ringe.
0