Du svarer på indlægget:
Der er selvfølgelig navnekalderi inde over og det og personligt føler jeg at ordet curlingbarn er en provokation som er godt og grundigt overbrugt buzz word. Men værre er den vel heller ikke og her gøres der i det mindste et udmærket forsøg bakke mærkatet op. Jeg vil hellere angribe forsøget end mærkatet, men gør jeg det roder vi os nok ud i nogle små nuancer, hvor det er svært virkelig at sige hvem der har ret.

Mit helhelsindtryk af kampen er at vi, trods resultatet, ikke spiller prængende. Dog kan jeg ikke være uenig i at Zeca, fraregnet de mest iøjnefaldende fejl, spiller OK, altid prøver at rette op på egne fejl og måske kunne have fået en højere karakter om end jeg ikke bevilger mere end et "måske" her. Er det skingert decideret at kalde os curlingbørn for ikke at være mere end bare tilfreds med en 4-0-sejr? Ja, en anelse, synes jeg vel, men fint nok nogle sørger for at vi ikke bliver alt for glædesfjerne herinde om end de nogle gange rammer lidt forkert i deres kritik.

At man med rette kan faldes til andres niveau og at "kan du gøre det bedre selv" skulle være godt for niveauet er jeg uenig i.
Det sagt kommer jeg utvilvsomt til selv at blive sølle en eller anden dag jeg mødes med groft lavt niveau. Jeg bilder mig bare ikke ind at dét skulle være den korrekte reaktion.
0