Du svarer på indlægget:
hvis jess thorup af alle mennesker får en udmærkelse til en karriere i udlandet ud af hans trænersæde i herning, så kunne andre trænere også se muligheden.
måske de kan hyre på et lidt højere niveau, er de begrænset til dansk?

Det peger direkte på ted knutson fra statsbomb.com, det er ham der er mastermind i benhams stats tilgang.
han har brugt jess thorup som et lysende eksempel på noget så sjældent som en træner der kan lægge sin spillestil om, med succes, når ledelsen kræver det.

han har skrevet nogle artikler om det, at scoute trænere til konceptet som noget absolut nødvendigt og samtidig fuldstændig uhørt, i sær hvis det er en decideret manager.

hvis det passer, og vi får se, så tror jeg lige så vel vi kan se en fra de skandinaviske lande lige under øverste niveau. altså en "signing" der i træneroverført forstand, svarer til da de henter alexander sørloth. (hvis jeg skal sige noget helt uden for nummer, ville jeg ikke blive fuldstændig sindssygt overrasket hvis man så et navn som

man tænker, at de trods alt ikke henter en fra nigeria. alternativt måske en fra lower-leagues i england? (med ansættelserne af thomas frank og diverse dansk personale i brentford, har man brugt en del energi på at bygge bro)
under alle omstændigheder er der noget der siger mig, at de ikke tager en af "the usual suspects", den tid er forbi i fcm.

jeg tror planken har helt ret i at det ikke bliver hverken david, hjulemanden eller glen og en blød overgang kunne også godt være en mulighed, jeg hælder dog til at der er 3 kandidater klar i støbeskeen til trænerposten (og alle andre positioner også i øvrigt, på et hvert givent tidspunkt. ted knutson er en usympatisk klogeåge men også en dygtig arbejdsnarkoman der viiirkelig godt kan lide sit fix).
Thomas frank? det beror mere på en sådan mavefølelse fra min side når jeg siger, jeg ikke tror det bliver ham. han er teoretiker / fodboldprofessor mere end leder i en mandesport. det tror jeg man ved og måske også at han selv gør nu, ligesom troels bech indså det til sidst.

den gule BH? njaahr han virker meget sat i horsens, masser af råderum og karrygul kærlighed i kældergangene. jeg tror ikke de tør ham eller at han vil dem. spillestil, alder og historie i de engelske liga systemer taler for, stort set alt andet taler i mod.
0